selam kızlar:)
az önce girdim ama hemn çıkmam gerekti yine geldim şimdi:)
ne o ya herkes bana benzemiş bi anda.. yıkılmak yok kızlar idrar doğru sonuç vermeyebiliyor.aldırmayın idrar testletine hatta boşyere yapıp bozmayın moralinizi.bende ilk 3 tedavide hep idrar testi yapıyodum sonra mahvoluyodum.geçen tedavimde yapmadım hamiş oldum bundada bi ara yapsam mıki falan dedim ama tuttum kendimi inşallah buda öyle olur .. aslında ümitsizdim ama dün biraz göğüslerim falan zonklayınca karnımda batma gibi şeyler hissedince rahatladım.
bu günde diyorum şu saatten sonra sonucu beklemek tek çarem yine olmazsa durmak yok menepoza kadar devam:) sloganım bu:)
hana,lansor,wicth,sweth ve diğer arkadaşlar hayırlısıysa olsun değilse olmasın demek lazım belki.Benim bundan önceki tedavim de test günü sonucum 1021 çıktı havalara uçtuk.ama sonra kanamalar başladı meğer servikal gebelikmiş.rahim ağzına yerleşmiş bebeğim.söküp aldılar ordan .. sonra araştırdım ki servikal gebelikte genellikle rahimde gebelikle beraber alınırımış yoğun kanamadan dolayı.. ben mustafa bahçeci ve enver kurt'un başarılı operasyonu sayeseninde bu kötü olayı yaşamadan atlattım ve yeniden deneyebildim.
ondan öncede 3 tane doğal yolla gebeliğim var ama onlarda tüplerde tutunduğu için sonlandırıldı hemde ne sonlandırma ölümden döndüm ilkinde..
O yüzden diyorum ki hayırlısıysa annesini ve babasını üzmeyecekse yavrum benimle olsun ama içim yana yana söktüreceksem tutunduğu yerden koparacaksam hiç olmasın.
moralinizi bozmak için yazmadım inanın sadece hayırlısını versin rabbim hepimize olmazsada hayırlısı deyip ferahlayalım yola devam edelim yin:)
seviyorum sizi:)