15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

benim de daha moralim bozuldu
anladim ki yarin negatifse kendi kendime uzulucem
gidecek en iyi yer laboratuarin oradaki park var
orada otururum kendimi toparlayasaya kadar

esim beni yalniz birakacak
bunu anladim cok kotuyum su an
yarini dusunemiyorum bile

canım çok üzüyor çok yıpratıyorsun kendini.hemde daha sonucu görmeden...... lütfen yapma böyle bizide üzme.....hem eminim eşinde üzülüyordur senin bu durumuna belli edemez bazen erkekler.lütfen biraz daha iyi düşünnnnnnn

selam kızlar:)
az önce girdim ama hemn çıkmam gerekti yine geldim şimdi:)
ne o ya herkes bana benzemiş bi anda.. yıkılmak yok kızlar idrar doğru sonuç vermeyebiliyor.aldırmayın idrar testletine hatta boşyere yapıp bozmayın moralinizi.bende ilk 3 tedavide hep idrar testi yapıyodum sonra mahvoluyodum.geçen tedavimde yapmadım hamiş oldum bundada bi ara yapsam mıki falan dedim ama tuttum kendimi inşallah buda öyle olur .. aslında ümitsizdim ama dün biraz göğüslerim falan zonklayınca karnımda batma gibi şeyler hissedince rahatladım.
bu günde diyorum şu saatten sonra sonucu beklemek tek çarem yine olmazsa durmak yok menepoza kadar devam:) sloganım bu:)
hana,lansor,wicth,sweth ve diğer arkadaşlar hayırlısıysa olsun değilse olmasın demek lazım belki.Benim bundan önceki tedavim de test günü sonucum 1021 çıktı havalara uçtuk.ama sonra kanamalar başladı meğer servikal gebelikmiş.rahim ağzına yerleşmiş bebeğim.söküp aldılar ordan .. sonra araştırdım ki servikal gebelikte genellikle rahimde gebelikle beraber alınırımış yoğun kanamadan dolayı.. ben mustafa bahçeci ve enver kurt'un başarılı operasyonu sayeseninde bu kötü olayı yaşamadan atlattım ve yeniden deneyebildim.
ondan öncede 3 tane doğal yolla gebeliğim var ama onlarda tüplerde tutunduğu için sonlandırıldı hemde ne sonlandırma ölümden döndüm ilkinde..
O yüzden diyorum ki hayırlısıysa annesini ve babasını üzmeyecekse yavrum benimle olsun ama içim yana yana söktüreceksem tutunduğu yerden koparacaksam hiç olmasın.
moralinizi bozmak için yazmadım inanın sadece hayırlısını versin rabbim hepimize olmazsada hayırlısı deyip ferahlayalım yola devam edelim yin:)
seviyorum sizi:)

Yaa İŞte olumsuzluktan da olumlu sonuÇlar Çıkarabİlmelİyİz.....sonuÇta yÜce rabbİm anne olmamız İÇİn en İyİ zamanı kararlamıŞtır.belkİ ben hamİle kalacaĞım ama dİŞİmdekİ ÇÜrÜk İltİhabından bebeĞİm zarar gÖrecek yanİ en İyİsİ bÖle dÜŞÜnmek elden gelen bİŞey yok tıpta bİr yere kadar gerİsİ allahın bİldİĞİ gİbİolur

aaa bak orası kesin öyle.ben ilk bebeğimi kaybettiğimde çok çok fazlasını hissetmiştim şuanda hissettiğim acının.allah sağlıkla kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip etsin inşallah

selam kızlar:)
az önce girdim ama hemn çıkmam gerekti yine geldim şimdi:)
ne o ya herkes bana benzemiş bi anda.. yıkılmak yok kızlar idrar doğru sonuç vermeyebiliyor.aldırmayın idrar testletine hatta boşyere yapıp bozmayın moralinizi.bende ilk 3 tedavide hep idrar testi yapıyodum sonra mahvoluyodum.geçen tedavimde yapmadım hamiş oldum bundada bi ara yapsam mıki falan dedim ama tuttum kendimi inşallah buda öyle olur .. aslında ümitsizdim ama dün biraz göğüslerim falan zonklayınca karnımda batma gibi şeyler hissedince rahatladım.
bu günde diyorum şu saatten sonra sonucu beklemek tek çarem yine olmazsa durmak yok menepoza kadar devam:) sloganım bu:)
hana,lansor,wicth,sweth ve diğer arkadaşlar hayırlısıysa olsun değilse olmasın demek lazım belki.Benim bundan önceki tedavim de test günü sonucum 1021 çıktı havalara uçtuk.ama sonra kanamalar başladı meğer servikal gebelikmiş.rahim ağzına yerleşmiş bebeğim.söküp aldılar ordan .. sonra araştırdım ki servikal gebelikte genellikle rahimde gebelikle beraber alınırımış yoğun kanamadan dolayı.. ben mustafa bahçeci ve enver kurt'un başarılı operasyonu sayeseninde bu kötü olayı yaşamadan atlattım ve yeniden deneyebildim.
ondan öncede 3 tane doğal yolla gebeliğim var ama onlarda tüplerde tutunduğu için sonlandırıldı hemde ne sonlandırma ölümden döndüm ilkinde..
O yüzden diyorum ki hayırlısıysa annesini ve babasını üzmeyecekse yavrum benimle olsun ama içim yana yana söktüreceksem tutunduğu yerden koparacaksam hiç olmasın.
moralinizi bozmak için yazmadım inanın sadece hayırlısını versin rabbim hepimize olmazsada hayırlısı deyip ferahlayalım yola devam edelim yin:)
seviyorum sizi:)

çok çok geçmiş olsun canım.neler atlatmışsın öyle.allah hepimize kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip etsin.bende transferde hep hayırlısını ver allahım diye dua ettim.benim ilk gebeliğimde dış gebelikti.hemde çok çok nadir görülen biryere yerleşmiş.5. haftada kesenin olmadığı farkedildi bulunana kadar 8. haftamıza gelmiştik.kendini patlatmadanda göstermedi benim gezenti yavrum.o yüzden hayırlısını istemek lazım hep...

sağol lansorcum..geçti gitti bile:) geçmese yeni tedaviye başlanmıyo inan.geçtiği an kendimi enver beyin karşısında buluyorum zaten.yakında umutta kadrolu hasta olucam:)
hepinize iyi geceler malum yarın iş güç var ve yatalaım kalkalım da tesat günümüz gelsin dimi uyurken daha çabuk zaman geçiyo :)
key key senin için dua ediyorum inan inşallah güzel haberlerini alıcaz yarın.. o silik çizgi boşa çıkmadı bence:)
hana yan yatak arkadaşım canım sanada iyi uykular tatlı rüyalar rüyanda bebişini gör inşallah:)

elif yildiz dogru soyluyorsun canim
Allahim verirse hayirlisini versin ama
beklemk cok zor
lansor cok yiprandim canim bildigin gibi degil

canım her hanenin içi farklıdır tabii.biz bilemeyiz.inşallah yarın sana çok çok güzellikler mutluluklar getirir.kendine çok iyi davran.sen herkezden ve herşeyden daha değerlisin.önce sen varsın gerisi senin isteklerine göre gelir.....

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bu geceki bütün dualarımız key key ve witch için. inşallahhhhh yarın çokkkk güzel haberlerle dönecekler yanımıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya kızlar burdayım ama fzla yazamadım misafir var bizde..
lansor canım dünürüm evet öyle olacak galiba ama buralarda olursanız tabi artık pozitif sonuçları alıp terketmezseniz burayı kaydirigubbakcemile4

sağol lansorcum..geçti gitti bile:) geçmese yeni tedaviye başlanmıyo inan.geçtiği an kendimi enver beyin karşısında buluyorum zaten.yakında umutta kadrolu hasta olucam:)
hepinize iyi geceler malum yarın iş güç var ve yatalaım kalkalım da tesat günümüz gelsin dimi uyurken daha çabuk zaman geçiyo :)
key key senin için dua ediyorum inan inşallah güzel haberlerini alıcaz yarın.. o silik çizgi boşa çıkmadı bence:)
hana yan yatak arkadaşım canım sanada iyi uykular tatlı rüyalar rüyanda bebişini gör inşallah:)

sağol yatak arkadaşım transfer akranım...seni sormuştum bugün ben de ama sen gelince de ben meşguldüm...belirtilerin gayet güzel inşallah güzel olacak bu sefer...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bu geceki bütün dualarımız key key ve witch için. inşallahhhhh yarın çokkkk güzel haberlerle dönecekler yanımıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet bu gece dualarımız sizinle arkadaşlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canım öyle oldu ama eşim sıkıştırıp duruyor yatalım diye galiba daha fazla duramayacağım..
sana iyi geceler canım.

biraz once kan vermeden geldim kizlar
turkiye saati ile 4 te belli olucak
sanki biraz rahatladim gibi
disarda yagmur yagmasa disari cikip dolasicam
evde bekliyecem artik
insallah size guzel haberler verebilirim
sizleri cok seviyorum
hana cim merak etme
senin ve diger burdaki arkadaslarin sonucunu almadan burayi terketmem

biraz once kan vermeden geldim kizlar
turkiye saati ile 4 te belli olucak
sanki biraz rahatladim gibi
disarda yagmur yagmasa disari cikip dolasicam
evde bekliyecem artik
insallah size guzel haberler verebilirim
sizleri cok seviyorum
hana cim merak etme
senin ve diger burdaki arkadaslarin sonucunu almadan burayi terketmem

canım güzel haberini bekliyoruz inşallah çok güzel bir değerle sonuçlanır testin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ben senden umutluyum dediğim gibi ama herşeyin hayırlısını versin Allah O'ndan gelen herşeye razıyız değil mi?

canım güzel haberini bekliyoruz inşallah çok güzel bir değerle sonuçlanır testin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ben senden umutluyum dediğim gibi ama herşeyin hayırlısını versin Allah O'ndan gelen herşeye razıyız değil mi?[/QUOTE

tabi canim Allah tan gelene raziyiz biz elimizden geleni yapiyoruz
gerisi Allah a kalmis isyan etmek bosa
belki de hakkimizda hayirlisi degil bilemeyiz
ama insallah sabrida beraberinde verir

bu mübarek cuma gününda hayırlı ve güzel haberlerinizi alırız inşş sonuç ne olursa olsun üzülmek yok herşeyin hayırlısı sağlıklısı inşş..pozitif düşünelim pozitif olsun inşş

Back