- Konu Sahibi Pinarbartu
- #19.881
ben kendimi çok yorgun hissediyorum ya bitkin bir haldeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elifezgi kurslar gerçekten de insanın zihnini dinç tutuyor.bir de step de var ya o da bedeni dinç tutuyo.zaten gidip gelmek bile bir spor bana aslında.ama step çok yorucu kızlar.geldikten snra 3 gün etkisinden çıkamıorm her tarafım agrıo. bgn stepten snra kuzenle cay bahçesinde oturduk.kahvaltı menümüz peynir simit çay üçlüsüydü süperdi:) akşam yemekte ne var bilmiyorum açıkçası bgn felç gibi yatıorum malum:S:S
:94:ben kendimi çok yorgun hissediyorum ya bitkin bir haldeyim
slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi
idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı
diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz
boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,
bir günde alınması gerekn besin miktarları
süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4
örnek yemek listesi
kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur
ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve
öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve
ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve
akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek
ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt
takımdaki isimleri sayarken beni yazmamışsınız ya
neyse kilo verdim sanıyordum ama hala ynıyım 91.700 yve yarın yine cuma
ama yılmak yok yola devam inş.
Allah kolaylık versin...o sana çok yedirmeden sen onu diyete soksan:) girmek istemezse beraber alışverişe çıkın aaaa kilo mu aldın falan diye pikikolojik baskı yap. Bu ara da pinkcat iradeni azmini takdir etsem de kahvaltı yapmaman ve süt yoğurt gibi besinleri tüketmemen sebiyle seni kınıyorum kilo verelim diye kemiklerin içini boşaltmak çok yanlış bayan milleti size söylüyorum günde 2 su bardağı yarım yağlı süt veya yoğurt, 2 dilim de yarım yağlı beyaz peynir şart bunları yiyelim ki yaşlandığımızda da güzel kalalım değil mikızlar ben geldiiim..sabah kahvaltı yapmadım.ama öğlen kursa giderken saat 12:30 gibi 1 peynirli çubuk kraker yedim.3 gibi acıktım doğal olarak bisküvi ve az meyve suyuyla bu arayı kapadım.Biraz önce de yemekten kalktım.Menü:Yarım tabak hatta daha az kurufasulye..1 tabak makarna yanına çok az tavuk yedimm...kızlar bende bi kuzi var kurslara onla gidip gelioz..o çok yiyo yanımda duramıyorum ben de.maşallahı var yani..bugün kahvaltı yapmıştı.ben bunları yerken o 2 kek 1 paket bisküvi meyve suyu 1 çikolata yedi..giderken de cips yedi.allam zor zaptettim kendimi
bu arada elifezgi ben de ulaşamadım 68 e çünkü kilo vermem çok azaldı.ben şu an 69.5um.aslıcım yarın sabah giremezsem bu kilomu yazarsın canım..
benim tatım bozuk mu ne ya hep aynı gösteriyo :26:
inş. yakında sporada başlarsam daha çabuk gider inş. bu kilolar :26:
elifezgi 4 incik miii maşallah canım.ama yanında bişey yemediğin için pek bir zararı olmaz diye düşünüyorum hele de haşlamaysa.off canımı çektirdin bak.bana tavuk olsun aç tok sabah akşam farketmez bu arada süt içiyorum ben genelde.hatta bugün k-flakesin içinde 1 kase sütü mideye indirdim bile..evet sonunda altmışları gördüm mutluyum huzurluyum.kurban bayramında kendimi ödüllendiririm belki.ödüllendirince tekrar 70lere çıkarım.hehe...ben yavaştan hazırlanmaya başlıyım kurs 1 de.yarım saat yol sürüyo malumm..akşama görüşmek üzere..:):)
mrb kızlar.ben sabah tartıldım aç karınla 71.800 geldi..daha önce kilo almıştım eşim burdadı sonra hastalandım falan. detokstta 1.700 gr gitti arkadaşlar....nese arkadaşlar akşam memlekete gidiyom.hafta içi nete giremem heralde.ama inş cuma günü bildirim yaparım.herkese ii bayramlar.görüşürüz
benim tatım bozuk mu ne ya hep aynı gösteriyo :26:
inş. yakında sporada başlarsam daha çabuk gider inş. bu kilolar :26: