• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıcım haklısın akşama kadar ufacık çocuklarla uğraşmak insanı çok yorar tabii..ama mesleğin çok güzel ya keşke ben de sınıf öğretmeni olsaydım:)

slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi

idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı

diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz

boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,

bir günde alınması gerekn besin miktarları

süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4

örnek yemek listesi

kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur

ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve

öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve

ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve

akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek

ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt

elifezgi kurslar gerçekten de insanın zihnini dinç tutuyor.bir de step de var ya o da bedeni dinç tutuyo.zaten gidip gelmek bile bir spor bana aslında.ama step çok yorucu kızlar.geldikten snra 3 gün etkisinden çıkamıorm:D her tarafım agrıo.:D bgn stepten snra kuzenle cay bahçesinde oturduk.kahvaltı menümüz peynir simit çay üçlüsüydü süperdi:) akşam yemekte ne var bilmiyorum açıkçası:D bgn felç gibi yatıorum malum:S:S

iyi iyi bu hayra işaret. bütün kasların çalışıyor ki her yerin ağrıyor:27: ben de dışarda kahvaltı yapmaya bayılıyorum. çay simit peynir de güzel, iş yerindeki rutin kahvaltı menümdür:) ama tebi artık simit yemiyorum. kel simit yiyorum hem de az:21:

ben kendimi çok yorgun hissediyorum ya bitkin bir haldeyim :59:
:94:

slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi

idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı

diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz

boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,

bir günde alınması gerekn besin miktarları

süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4

örnek yemek listesi

kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur

ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve

öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve

ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve

akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek

ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt

hadi bakalım liste sana kaç kilo verdirecek.bu arada takıma girdin mi?girmek istiyor musun?

dün yediklerim
saat 16
5 yemek kaşığı kısır
3 yemek kaşığı yoğurt
1 fındık büyüklüğünde un kurabiyesi
1 cevizden bbiraz büyük başka bi kurabiye
yarıma yakın portakal
2 dilim elma
1 dilim armut

saat 19
6-7 mercimek köftesi:78:
4 küçük közlenmiş kırmızı biber
1 dilim kaşar peyniri
1 türk kahvesi
2 napoliten çikolata ( toplam 7 gram)

fiziksel aktivite
öğlen 35-40 dk yürüyüş
akşam 4,5 km yürüyüş
100 yarım mekik
40ar tane bacak kaldırma egzersizi

sabah yediklerim:
6:30 300 ml süt ( 1,5 çay kaşığı bal)
1 haşlanmış yumurta

işe gelince: 1,5 dilim ekmek
1,5 dilim kaşar peyniri
1 ince dilim salam

Son düzenleme:
kızlar yarın tartılıyoruz ve sanırım kurban bayramı için verilen hedeflere ulaşan yok:(
benim ulaşmam imkansız. diyetsiz geçen bir kaç haftam var ama son 1-1,5 hafta dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum:( sanırım metabolizmam direnmeye başladı. oruçlu iken iftara yakın 61,7 rakamını görüyordum ama bu sabah gene 62,4 çıktım. giden sular geri gelince:( neyse bakalım sabırla devam edices. umarım kurban bayramında metabolizmam şaşırır ve tekrar kilo vermeye başlarım:97:

takımdaki isimleri sayarken beni yazmamışsınız ya
neyse kilo verdim sanıyordum ama hala ynıyım 91.700 yve yarın yine cuma
ama yılmak yok yola devam inş. :D:29:

canım konu paylaşmda bulunmamaktı herkes ben giriyorum ama kimse yok diyordu bende sadece bu kadarız herkes giriyorsa girmeyen kim demek istemiştim sen daha yoktun o zaman o yüzden. sanada söylemiştim her gün paylaşım şart diye. ama sende hergün gelmiyorsun takıma. baştan söyleyim bu böyle olmaz. hergün takıma gelip mesaj bırakmak zorundasın :20:

kızlar ben geldiiim..sabah kahvaltı yapmadım.ama öğlen kursa giderken saat 12:30 gibi 1 peynirli çubuk kraker yedim.3 gibi acıktım doğal olarak bisküvi ve az meyve suyuyla bu arayı kapadım.Biraz önce de yemekten kalktım.Menü:Yarım tabak hatta daha az kurufasulye..1 tabak makarna yanına çok az tavuk yedimm...kızlar bende bi kuzi var kurslara onla gidip gelioz..o çok yiyo yanımda duramıyorum ben de.maşallahı var yani..bugün kahvaltı yapmıştı.ben bunları yerken o 2 kek 1 paket bisküvi meyve suyu 1 çikolata yedi..giderken de cips yedi.allam zor zaptettim kendimi:D:D

bu arada elifezgi ben de ulaşamadım 68 e çünkü kilo vermem çok azaldı.ben şu an 69.5um.aslıcım yarın sabah giremezsem bu kilomu yazarsın canım..

kızlar ben geldiiim..sabah kahvaltı yapmadım.ama öğlen kursa giderken saat 12:30 gibi 1 peynirli çubuk kraker yedim.3 gibi acıktım doğal olarak bisküvi ve az meyve suyuyla bu arayı kapadım.Biraz önce de yemekten kalktım.Menü:Yarım tabak hatta daha az kurufasulye..1 tabak makarna yanına çok az tavuk yedimm...kızlar bende bi kuzi var kurslara onla gidip gelioz..o çok yiyo yanımda duramıyorum ben de.maşallahı var yani..bugün kahvaltı yapmıştı.ben bunları yerken o 2 kek 1 paket bisküvi meyve suyu 1 çikolata yedi..giderken de cips yedi.allam zor zaptettim kendimi:D:D
Allah kolaylık versin...o sana çok yedirmeden sen onu diyete soksan:) girmek istemezse beraber alışverişe çıkın aaaa kilo mu aldın falan diye pikikolojik baskı yap. Bu ara da pinkcat iradeni azmini takdir etsem de kahvaltı yapmaman ve süt yoğurt gibi besinleri tüketmemen sebiyle seni kınıyorum:20: kilo verelim diye kemiklerin içini boşaltmak çok yanlış:4: bayan milleti size söylüyorum günde 2 su bardağı yarım yağlı süt veya yoğurt, 2 dilim de yarım yağlı beyaz peynir şart:39: bunları yiyelim ki yaşlandığımızda da güzel kalalım değil mi:12:
bu arada elifezgi ben de ulaşamadım 68 e çünkü kilo vermem çok azaldı.ben şu an 69.5um.aslıcım yarın sabah giremezsem bu kilomu yazarsın canım..

70 in altına düşmüşsün nihayet, istikrarlı bir şekilde de kilo veriyorsun:13:.yukarda yazdığım kısma dikkat et yeter
benim tatım bozuk mu ne ya hep aynı gösteriyo :26:
inş. yakında sporada başlarsam daha çabuk gider inş. bu kilolar :26:

bak buraya düzenli olarak yazsaydın daha çabuk kilo verirdin. baskülün dijital değilse eğer dijital baskül almanı öneririm. bizim için 500 gram vermek bile öenmli mekanik baskülde bu anlaşılmıyor, dijitalller daha iyi o bakımdan.

veee ben de 61,8 olmuşum. 300 gram daha vermişim:21:

kızlar dün sabah güne böyle başlamıştım.

sabah yediklerim:
6:30 300 ml süt ( 1,5 çay kaşığı bal)
1 haşlanmış yumurta

işe gelince: 1,5 dilim ekmek
1,5 dilim kaşar peyniri
1 ince dilim salam

öğlen
5 yemek kaşığı kısır
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ikindi
2 dilim kepekli ekmek ile salatalık
yarım portakal
2 dilim elma

akşam:5 adet çörekotlu diyet bisküvi
2-3 yeme kaşığı kadar kavrulmuş mısır
1,5 trabzon hurması

1 saat sonra
4 adet tavuk incik

2 saat sonra
2 adet trabzon hurması

egzersiz:
öğlen yarım saat çarşı içinde yürüyüş.

kızlar ikindiden sonra kendimi o kadar zor tuttum ki. ikindin yediğim kepekli ekmeği aslında zorla yedim. öğleden kalmıştı, sandiviç halinde hazırdı biliyorum yemeseydim ertesi gün atacaktım. araöğün diye yedim. ne olduysa ondan sonra iştahımı dizginleyemedim. canın et tavuk falan çekti .o kadar ki düşündükçe ağzım sulandı:59: işten çıktığımda ne yesem ne yesem diye düşünür oldum. marketin birine girdim öbüründen çıktım. bir de acelem vardı bir yere davetliydim. acaba dışarda mı yesem pratik ne pişirsem, eve ekmek arası et döner mi götürsem ....en son girdiğim marketten tavuk aldım hem canım çekiyo hem de pratik diye, ama kuruyemiş rafları arasında cipslerin önünde dakikalrca durdum. en sonunda çörekotlu tuzlu light bisküvi ve kavrulmuş mısır aldım. eve dönerken yolda onlardan atıştırdım birazcık kendime geldim. tavuk incik de 4 tane fazla ama iştah yüzünden anca ekmekten vazgeçtim. yemekten sonra canım deli divane gibi şerbetli tatlı çekse de meyvelerle idare ettim.

elifezgi 4 incik miii:D maşallah canım.ama yanında bişey yemediğin için pek bir zararı olmaz diye düşünüyorum hele de haşlamaysa.off canımı çektirdin bak.bana tavuk olsun aç tok sabah akşam farketmez:D bu arada süt içiyorum ben genelde.hatta bugün k-flakesin içinde 1 kase sütü mideye indirdim bile..evet sonunda altmışları gördüm mutluyum huzurluyum.kurban bayramında kendimi ödüllendiririm belki.ödüllendirince tekrar 70lere çıkarım.hehe...ben yavaştan hazırlanmaya başlıyım kurs 1 de.yarım saat yol sürüyo malumm..akşama görüşmek üzere..:):)

elifezgi 4 incik miii:D maşallah canım.ama yanında bişey yemediğin için pek bir zararı olmaz diye düşünüyorum hele de haşlamaysa.off canımı çektirdin bak.bana tavuk olsun aç tok sabah akşam farketmez:D bu arada süt içiyorum ben genelde.hatta bugün k-flakesin içinde 1 kase sütü mideye indirdim bile..evet sonunda altmışları gördüm mutluyum huzurluyum.kurban bayramında kendimi ödüllendiririm belki.ödüllendirince tekrar 70lere çıkarım.hehe...ben yavaştan hazırlanmaya başlıyım kurs 1 de.yarım saat yol sürüyo malumm..akşama görüşmek üzere..:):)

pardon:77:, dünkü menünde sütü göremeyince depem atıı da birden:95: unutmuşum k-falkes ile süt tükettiğini,hörmetler :42:

Son düzenleme:
mrb kızlar.ben sabah tartıldım aç karınla 71.800 geldi..daha önce kilo almıştım eşim burdadı sonra hastalandım falan. detokstta 1.700 gr gitti arkadaşlar....nese arkadaşlar akşam memlekete gidiyom.hafta içi nete giremem heralde.ama inş cuma günü bildirim yaparım.herkese ii bayramlar.görüşürüz

mrb kızlar.ben sabah tartıldım aç karınla 71.800 geldi..daha önce kilo almıştım eşim burdadı sonra hastalandım falan. detokstta 1.700 gr gitti arkadaşlar....nese arkadaşlar akşam memlekete gidiyom.hafta içi nete giremem heralde.ama inş cuma günü bildirim yaparım.herkese ii bayramlar.görüşürüz

ben de haftaya memlekette olucam. muhtemelen internete de giremem. girsem de baskül farklı olacak ne yapsak ki. geçen bayram cuma günü bildrim yapılmamıştı bu bayram da öyle olur herhalde. olmaz sa da beni aynı kiloda yazabilirsin aynalar.

akbulak sen 71,8 ben 61,8 :) bakem kim daha önce level atlayacak:52:
kurban bayramı kilo hedeflerini tutturan yok gibi ama pinkcat level atladı:65: 69,5 kiloya düşmüş. hadi bakalım 1 kilo 900 gram sonra biz de level atlıyoruz:81: parti veririz artıkın burda:87: aynalar da bu hafta level atlamış olabilir. bakalım ne yapmış. erken gelse de bi öğrensek

gözyaşı nete girmede sorun yaşıyo daha öncedende haber vermişti o yüzden bildirim yapmadı.

hhiiccii haala bildirim yapmamış. geçen hafta bu konuda kendisini uyarmıştım. ve en son takıma 9 kasımda girmiş 3 gündür yok. artık idare edemem ve diskalifiye ediyorum.

benim tatım bozuk mu ne ya hep aynı gösteriyo :26:
inş. yakında sporada başlarsam daha çabuk gider inş. bu kilolar :26:

canım sen başlangıç kilon olarak 90,5 demiştin. şimdi 91,7 geliyorsun. kilo vermek yerine kilo almışsın. takıma ilk defa gireceksin. kilo alarak girmiş olma. hem bu hafta paylaşımda bulunmadın çok fazla. o yüzden bu hafta listeye almıyorum seni. başlangıç kilon olarakta 91.7 olarak kaydediyorum. bayram dönüşü cuma bildirimde listeye girersin. kilo vererek takıma gir canım tamam mı

14. TAKIM 181. ETAP

aynalar ( 101,5 / 101,3 / 0,2 / 0,20% )
pinkcat87 ( 70,5 / 69,5 / 1,0 / 1,42% )
elifezgi ( 62,1 / 61,8 / 0,3 / 0,48% )
hhiiccii ( 67,9 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye olmuştur
akbulak ( 72,1 / 71,8 / 0,3 / 0,42% )
♥gözyaşı♥ ( 85,5 / 85,5 / 0,0 / 0,00% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 391,7 / 389,9 / 1,8 / 0,46%)

Back