medyummusun nesin kızım beaaa
evet menemenden yedim
pilavdan 2 tatlı kaşığı kadar yemişimdir oda nefis ölsün diye... kaşık elimde oğlana pilav yedirirken o kaşığı ağzıma sokmamak için kendimi zor tuttum
dün akşam ki menüm 2 haşlanmış patates, bunları 1er saat arayla yedim tabi. üstüne acı biber sosu döktüm, çili sos, belki zayıflatır
2 . patatesin yanına az menemen, yarım tabak da közlenmiş patlıcan yoğurtlusu (yağsız). aynaların diyetiyle alakası yok dimi
evet bazen atladığım oldu. ama tabi atlamasaydım keşke. malumun beyne 'yak' diye sinyal göndermek lazım. istemeden de olduysa canımız sağ olsun.
bende öyleyim ya...hatta sadece üzüldüğüm zaman değil sinirlendiğim zaman, stres, endişe... e sevindiğimiz zaman da kutlamak lazım yaş pasta içecekler falan...her türlü duygunun ilacı yemek yemek
oooooooo oldu canım...tabi matematik hesabı yapınca 1,5 ayda 25 kilo verilmesi lazım ama vücut da başka kimyasal hesaplar yapıyor. ilk 5 kilodan sonra kilo verme hızı düşecektir...sağlıklı olan 25 kiloyu 25-50 haftada vermeye çalışmak. böbreklere yazık değil mi afiyet olsun. akpunar ile senin hatrı sayılır kilolar vermenizi bekliyoruz Allah üzüntü vermesin ama kilo da vermesin.deme öyle ...