Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya benim de içim hiçbişeyi kaldırmaz.Yiyemem.Yesem de yaramaz isteksiz yediğim için.Midem falan bulanır.Ben kendimi çok koyveriyorum sanırım.Düzeldi şimdilik şükür.Böyle kilo verceğime bu olayları yaşamıyım verdiğim tüm kiloları geri alıyım razıyım valla.Ben çok duygusalım bu sebeple çok etkileniyorum..

♥gözyaşı♥;16128518 .!.:

sen kesin menemenle pilavdan da yersin ben biliyorum. Nerden mi? Kendimden tabi ki.. ben bu akşam bol lmonlu göbek salatası ve bir dilim kızarmış ekmek yiycem. Ve meyve.

Bakalım kilo vercek miyim bu hafta.
medyummusun nesin kızım beaaa evet menemenden yedim pilavdan 2 tatlı kaşığı kadar yemişimdir oda nefis ölsün diye... kaşık elimde oğlana pilav yedirirken o kaşığı ağzıma sokmamak için kendimi zor tuttum dün akşam ki menüm 2 haşlanmış patates, bunları 1er saat arayla yedim tabi. üstüne acı biber sosu döktüm, çili sos, belki zayıflatır 2 . patatesin yanına az menemen, yarım tabak da közlenmiş patlıcan yoğurtlusu (yağsız). aynaların diyetiyle alakası yok dimi

evet bazen atladığım oldu. ama tabi atlamasaydım keşke. malumun beyne 'yak' diye sinyal göndermek lazım. istemeden de olduysa canımız sağ olsun.

canım geçmiş olsun inş bir daha sorun yaşamazsınız
bendede ters tapki yapıyo üzülünce durmadan yiyorum :84:

bende öyleyim ya...hatta sadece üzüldüğüm zaman değil sinirlendiğim zaman, stres, endişe... e sevindiğimiz zaman da kutlamak lazım yaş pasta içecekler falan...her türlü duygunun ilacı yemek yemek
üzülünce bende yiyenlerdenim 5günde 5kilo diyeti nedir 25 kiloyu 1 buçuk aydaa versem
oooooooo oldu canım...tabi matematik hesabı yapınca 1,5 ayda 25 kilo verilmesi lazım ama vücut da başka kimyasal hesaplar yapıyor. ilk 5 kilodan sonra kilo verme hızı düşecektir...sağlıklı olan 25 kiloyu 25-50 haftada vermeye çalışmak. böbreklere yazık değil mi

afiyet olsun. akpunar ile senin hatrı sayılır kilolar vermenizi bekliyoruz

Allah üzüntü vermesin ama kilo da vermesin.deme öyle ...

Arkadaşlar bundan sonra çok az girebilicem malum evde net yok iş yerinde de kadınlarkulubu sitesini proxden yasaklamışlar. Kaçak kullandığım bi proxi var şimdi ondan giriyorum ama her zaman yapamam bunu çok üzüldüm yaaa

Neyse girebildikçe yazıcam haberiniz olsun yani tüm gün giremediğim olduğunda beni merak etmeyin.

Dün akşam salata, çorba, bir dilim kızarmış kepekli ekmek ve 2 tane hurma yedim bi yemekten önce bide yemekten bir saat sonra felan. Bu sabah 2 dilim kepekli ekmek arası tost, domates, 5 zeytin biraz peynir ve şekersiz bir bardak çay.

Bu arada arkadaşlar dün okuduğum bir yerde kızarmış ekmekte kızarmamış ekmeğe göre %50 kalori düşüyor bilginiz olsun. Kepekli ekmek normal ekmekten %40 daha az kalorili, kızarmış ekmekte normal kepekli ekmekten %50 daha az kalorili. of yaa moralim çok bozuldu ya

Son düzenleme:

nete giremeyecek olmana üzüldüm ne güzel mesai saatlerinde karşılıklı yazışıyorduk...
ama arayı açma,gel yaz elinden geldiği kadar.haftada 1 bildirim yapmayı da unutma..

dün ve bugün cep telefonuma hayırsever bir arkadaş mesaj geliyor:) kim olduğunu bilmiyorum ama bugün zilhicce ayının 2. günü 3. günü oruç tutmak çok sevap falan diye. unutmuştum tamamen zilhicce orucunu. bu yıl ki razamazandan kalan 3 orucum var. bu sabah oruca niyetlendim. iftar burda 4,15 gibi oluyor:) mesai bitmeden iftar edices yani. eve gidince iftar telaşı yok:86: hem de günler çok kısa:)

sahur menüm: 1 haşlanmış yumurta
az peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 küşük trabzon hurması
1 bardak çay ve su..

Günaydın kızlar ben de yeni geldim yürüyüşten.Ve bir muzu mideye indirdim daha kahvaltı yapmadım.canım da kahvaltılık pek bişey istemiyo bisküvi vardı onu meyve suyuyla yiycem sanırım.

Son düzenleme:
Sağol canım.İnşallah.Ben bu aralar yerimde duramıyorum pek.Kurslara yazıldım haftanın 5 günü.Ve salı çarşamba iki kere gidip gelcem aynı yolu.Yol yarım saatten fazla yürüyüşle.Ben de otobüse binmiyorum yürüyüş olur diye.Gidiş geliş 1 saat yürüüyş oluyor bana.2 kere gittiğim günler 1.5 saat cünkü akşam çok geç çıkıyoruz.O yolu o saatte yürüyemem.. Hatta 1 kere gittiğim zamanlar sabahları yürüyüşe çıkmayı da düşünüyorum.Nerde hareket orda bereket

evet öle cnaımız sağolsun..bakalım yarın olacak...ama midem gerçekten almıyo bu ayranlı çorbayı..yarına kdr bir sabretsemmmm

ne kursuna gidiyorsun acaba? ben de yürüyüş için öğlenleri dışarı çıkıyorum. öğle arasında iş yerinde oturunca hiç biş ey olmuyor.1 saatte yakın çarşıyı turladım bugün. dün de koşu bandında 10 dakika yürüyüş, 50 mekik 50şer tane de bacak kaldırma egzersizi yaptım.
ne olsun cnaımmm..plates iyiydi.güzel geçiyo..dün baya karın için egzersizler yaptıkk..erimedim ama oda olacak inş şekerimmm:)))
yediklerine de dikkat ediyorsun , eridiğin günleri de görüces inşallah. ama pilatesi iyi değerlendir , nasıl olsa spor yapıyorum diyip de yemeyi arttırma aksine kıs...hadi bakalım umutluyum ben bu takımdan.

akşam için salata malzemesi ve kırmızı biber aldım. biber közleyeceğim kendim için. bir de nohut ıslatmıştım. eşimle çocuğa nohut yemeği yapıcam. biber közlemsi+yoğurt yerim. saat 4,15 gibi iftar var. kaşarlı tost+ayran la oruç açmayı düşünüyorum.

iftarımı yaptım.
3 yemek kaşığı kısır yedim ,( iş yerinde arkadaşlar benim için ayırmışlar)
5-6 yemek kaşığı yoğurt.
yarım dilim ekmek kadar susamsız simit
yarım dilim kaşar peyniri
1,5 su bardağı su
yarım kupa çay (1 çay kaşığı şekerli)

kız dur eksik dilek dileme

bende aynen öle düşünüyorumm valla.ocak sonuna kdr vaktim var plates için.ozaman kdr devam edecek.yediklerimede mutlaka devam ediyorum...ama bu detoks varya midemi altüst etti.son bir kasem kaldı.onuda yiyim.bitiyo inş.........

elifezgi ingilizce 2.seviye,bilgisayarlı muhasebe ve step e gidiyorum aynı yerde bunlar.
aslıcım cnm ama böle şeyler yaşamak çok yıpratıyor beni.Allahtan sorunlarımızı hallediorz yavaş yavaş da kendime geliorm..ben daha akşam yemeği yemedm kurstan yeni geldm şimdi ızgara bişeyler yicez..

ezgi gittim bugün diyetisyene yarına randevu aldım önce dahiliyeye gircem sonra diyetisyenden randevu alcam ilk 12 kişiye bakıyormuş dahilie 9buçukta olduğuna göre umuyorumki yarın girerim diyetisyene

kurs sana çalışıyor resmen:) 3 kurs aynı anda...tebrik ederim canım. okulun yeni bitmişti sanırım. boş durmaman çok iyi. gittiğin kursların da ders+spor olması da güzel. bekarken gidiliyor böyle kurslara. ben de üniverste 2. sınıftan sonra gitmiştim. bilgisayar, radyo televizyonculuk,güzel konuşma-diksiyon, hızlı okuma:) güzel günlerdi. insan yoğun oldukça idealleri hep taze kalıyor, hedeflerine daha kolay ulaşıyor. kurslara gitmeden önce derslerim daha kötüydü, kurslara gitmeye başlayınca o yoğunlukta ders notlarım düzelmişti. konuyu kiloya bağlicam, o kurslar seni şimdi mutlu eder, fark etmeden bile kilo veririsin beaaa
ezgi gittim bugün diyetisyene yarına randevu aldım önce dahiliyeye gircem sonra diyetisyenden randevu alcam ilk 12 kişiye bakıyormuş dahilie 9buçukta olduğuna göre umuyorumki yarın girerim diyetisyene

tamam canım. işin biter bitmez bekliyoruz. doktor ne dedi, diyetisyen nasıl bi diyet verdi, kopya çekeriz bakarsın

dün akşam ev gidince yediklerim:
1 trabzon hurması

yarım saat sonra:
2 yemek kaşığı nohut
3 tane közlenmiş biber( tuz ve elma sirkesi ekledim-yağ yok)
Yağsız salata

1 saat sonra:
çeyrek elma
1 küçük su bardağı süt(1 çay kaşığı bal)

hala doymayınca:
çay
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim kaşar peyniri
1 yeşil biber

egzersiz
öğlen 45-50 dk çarşı turu
200 zıplama
100 mekik
60şar tane bacak kaldırma hareketi
1,5 dk bisiklet, oğlan 2dk bile izin vermedi

elifezgi kurslar gerçekten de insanın zihnini dinç tutuyor.bir de step de var ya o da bedeni dinç tutuyo.zaten gidip gelmek bile bir spor bana aslında.ama step çok yorucu kızlar.geldikten snra 3 gün etkisinden çıkamıorm her tarafım agrıo. bgn stepten snra kuzenle cay bahçesinde oturduk.kahvaltı menümüz peynir simit çay üçlüsüydü süperdi:) akşam yemekte ne var bilmiyorum açıkçası bgn felç gibi yatıorum malum:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…