- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.861
medyummusun nesin kızım beaaa♥gözyaşı♥;16128518 .!.:
sen kesin menemenle pilavdan da yersin ben biliyorum. Nerden mi? Kendimden tabi ki.. ben bu akşam bol lmonlu göbek salatası ve bir dilim kızarmış ekmek yiycem. Ve meyve.
Bakalım kilo vercek miyim bu hafta.
saol ezgicim..ama malesef son kaseyi içemedimm(((artık midem bulandı..aynen uymaya çalışıyorum..bi saatlerde problem oldu.oda akşam plates vardı..yemem gerekn saatte ordaydım..gelince aldım..sendede öle oldumu???başkada hiçbişi yemedim...sabahı bekliyom.hiç olmazsa kahvaltı yapcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım geçmiş olsun inş bir daha sorun yaşamazsınız
bendede ters tapki yapıyo üzülünce durmadan yiyorum :84:
oooooooo oldu canım...tabi matematik hesabı yapınca 1,5 ayda 25 kilo verilmesi lazım ama vücut da başka kimyasal hesaplar yapıyor. ilk 5 kilodan sonra kilo verme hızı düşecektir...sağlıklı olan 25 kiloyu 25-50 haftada vermeye çalışmak. böbreklere yazık değil miüzülünce bende yiyenlerdenim 5günde 5kilo diyeti nedir 25 kiloyu 1 buçuk aydaa versem
afiyet olsun. akpunar ile senin hatrı sayılır kilolar vermenizi bekliyoruzben geldimmmm
sabah 4 kuru kayısı
okulda 4-5 tane bisküvi
okuldan gelince çeyrek kepek ekmeği, 6 zeytin, közlenmiş biber, 2 kibrit kutusu peynir :)) biraz da reçel
akşam 1 porsiyon pırasa, 6-7 yemek kaşığı bulgur pilavı, 4 tane kornişon
çayın yanına da 2 orta dilim haşhaşlı tatlı :))))))
Ya benim de içim hiçbişeyi kaldırmaz.Yiyemem.Yesem de yaramaz isteksiz yediğim için.Midem falan bulanır.Ben kendimi çok koyveriyorum sanırım.Düzeldi şimdilik şükür.Böyle kilo verceğime bu olayları yaşamıyım verdiğim tüm kiloları geri alıyım razıyım valla.Ben çok duygusalım bu sebeple çok etkileniyorum..
♥gözyaşı♥;16139645 .!.:Arkadaşlar bundan sonra çok az girebilicem malum evde net yok iş yerinde de kadınlarkulubu sitesini proxden yasaklamışlar. Kaçak kullandığım bi proxi var şimdi ondan giriyorum ama her zaman yapamam bunu çok üzüldüm yaaa
Neyse girebildikçe yazıcam haberiniz olsun yani tüm gün giremediğim olduğunda beni merak etmeyin.
Dün akşam salata, çorba, bir dilim kızarmış kepekli ekmek ve 2 tane hurma yedim bi yemekten önce bide yemekten bir saat sonra felan. Bu sabah 2 dilim kepekli ekmek arası tost, domates, 5 zeytin biraz peynir ve şekersiz bir bardak çay.
Bu arada arkadaşlar dün okuduğum bir yerde kızarmış ekmekte kızarmamış ekmeğe göre %50 kalori düşüyor bilginiz olsun. Kepekli ekmek normal ekmekten %40 daha az kalorili, kızarmış ekmekte normal kepekli ekmekten %50 daha az kalorili. of yaa moralim çok bozuldu ya
Günaydın kızlar ben de yeni geldim yürüyüşten.Ve bir muzu mideye indirdim daha kahvaltı yapmadım.canım da kahvaltılık pek bişey istemiyo bisküvi vardı onu meyve suyuyla yiycem sanırım.
akbulak naber kıssss? plates nasıldı eridi mi bütün vücudun :)))))))))))
medyummusun nesin kızım beaaaevet menemenden yedim pilavdan 2 tatlı kaşığı kadar yemişimdir oda nefis ölsün diye... kaşık elimde oğlana pilav yedirirken o kaşığı ağzıma sokmamak için kendimi zor tuttum dün akşam ki menüm 2 haşlanmış patates, bunları 1er saat arayla yedim tabi. üstüne acı biber sosu döktüm, çili sos, belki zayıflatır 2 . patatesin yanına az menemen, yarım tabak da közlenmiş patlıcan yoğurtlusu (yağsız). aynaların diyetiyle alakası yok dimi
evet bazen atladığım oldu. ama tabi atlamasaydım keşke. malumun beyne 'yak' diye sinyal göndermek lazım. istemeden de olduysa canımız sağ olsun.
bende öyleyim ya...hatta sadece üzüldüğüm zaman değil sinirlendiğim zaman, stres, endişe... e sevindiğimiz zaman da kutlamak lazım yaş pasta içecekler falan...her türlü duygunun ilacı yemek yemek
oooooooo oldu canım...tabi matematik hesabı yapınca 1,5 ayda 25 kilo verilmesi lazım ama vücut da başka kimyasal hesaplar yapıyor. ilk 5 kilodan sonra kilo verme hızı düşecektir...sağlıklı olan 25 kiloyu 25-50 haftada vermeye çalışmak. böbreklere yazık değil mi
afiyet olsun. akpunar ile senin hatrı sayılır kilolar vermenizi bekliyoruz
Allah üzüntü vermesin ama kilo da vermesin.deme öyle ...
Sağol canım.İnşallah.Ben bu aralar yerimde duramıyorum pek.Kurslara yazıldım haftanın 5 günü.Ve salı çarşamba iki kere gidip gelcem aynı yolu.Yol yarım saatten fazla yürüyüşle.Ben de otobüse binmiyorum yürüyüş olur diye.Gidiş geliş 1 saat yürüüyş oluyor bana.2 kere gittiğim günler 1.5 saat cünkü akşam çok geç çıkıyoruz.O yolu o saatte yürüyemem..Hatta 1 kere gittiğim zamanlar sabahları yürüyüşe çıkmayı da düşünüyorum.Nerde hareket orda bereket
yediklerine de dikkat ediyorsun , eridiğin günleri de görüces inşallah. ama pilatesi iyi değerlendir , nasıl olsa spor yapıyorum diyip de yemeyi arttırma aksine kıs...hadi bakalım umutluyum ben bu takımdan.ne olsun cnaımmm..plates iyiydi.güzel geçiyo..dün baya karın için egzersizler yaptıkk..erimedim ama oda olacak inş şekerimmm:)))
Ya benim de içim hiçbişeyi kaldırmaz.Yiyemem.Yesem de yaramaz isteksiz yediğim için.Midem falan bulanır.Ben kendimi çok koyveriyorum sanırım.Düzeldi şimdilik şükür.Böyle kilo verceğime bu olayları yaşamıyım verdiğim tüm kiloları geri alıyım razıyım valla.Ben çok duygusalım bu sebeple çok etkileniyorum..
ne kursuna gidiyorsun acaba? ben de yürüyüş için öğlenleri dışarı çıkıyorum. öğle arasında iş yerinde oturunca hiç biş ey olmuyor.1 saatte yakın çarşıyı turladım bugün. dün de koşu bandında 10 dakika yürüyüş, 50 mekik 50şer tane de bacak kaldırma egzersizi yaptım.
yediklerine de dikkat ediyorsun , eridiğin günleri de görüces inşallah. ama pilatesi iyi değerlendir , nasıl olsa spor yapıyorum diyip de yemeyi arttırma aksine kıs...hadi bakalım umutluyum ben bu takımdan.
elifezgi ingilizce 2.seviye,bilgisayarlı muhasebe ve step e gidiyorum aynı yerde bunlar.
aslıcım cnm ama böle şeyler yaşamak çok yıpratıyor beni.Allahtan sorunlarımızı hallediorz yavaş yavaş da kendime geliorm..ben daha akşam yemeği yemedm kurstan yeni geldm şimdi ızgara bişeyler yicez..
ezgi gittim bugün diyetisyene yarına randevu aldım önce dahiliyeye gircem sonra diyetisyenden randevu alcam ilk 12 kişiye bakıyormuş dahilie 9buçukta olduğuna göre umuyorumki yarın girerim diyetisyene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?