• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım o hayal dediğin kilo senin ideal kilon.yani benim için 54 ne ise senin için 65 te o...
ben başladığımda bki değerim 30du(kilo 74). şu an sen de tam 30dasın. boyu da hesaba katmak lazım. benim gibi 1,57 boyunda pigme değilsin ki:78:senin 75e falan düşmüş halin benim şimdiki halime benzer:82: azmetmek lazım ...20 gün sonra falan 1 yıldır diyet yapıyor olacağım..ara ara da olsa yapıyos işte... (aslında geçen yıl bu dönemler omini gırtlak kilo alıyordum:83:) sabreden derviş muradına ermiş, kolay bir şey yok hayatta:82:

Katılıyorum sana canım.Sabrımız çok önemli burda.Tabii arada kaçamaklarımız olacak ama eğer iradeli olursak er ya da geç istediğimiz kiloya inicez.Bu yüzden sabırlı olmalıyız.Sonunda kazanan biz olcaz,kaybeden de kilolar tabii:24:

akbulak ve hhiiccii bildirim yapmamış. akbulak şimdi sitede bildirim yapacak heralde.
ama ben 12 ye kadar bu işlem bitmesini bu saate kadar yapamayanların perşembe günü bildirim yapmasını söylediğim halde yine sorun yaşıyorum bu konuda. haftaya aynı şey olursa direk diskalifiye olunacak herkese duyurulur

mushunun eşinin babası hastaydı yanlış hatırlamıyorsam ve gelmiyor takıma bu yüzden nedeni olduğu için diskalifiye değilde kendi isteği ile ayrıldı yazıyorum onu. ilerde tekrar gelince bir takıma girebilsin diye. çünkü diskalifiye olanlar bir daha başka bir takımdada olsa katılamaz bu yarışmaya.

akbulak gitmiş bile takıma geliyo ve bildirim yapmıyor arkadaşlar siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda bi söyler misiniz

14. TAKIM 180. ETAP

aynalar ( 102,1 / 101,5 / 0,6 / 0,59% )
mushu ( 81,0 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
pinkcat87 ( 71,0 / 70,5 / 0,5 / 0,70% )
elifezgi ( 62,7 / 62,1 / 0,6 / 0,96% ) eski üye geri döndü
hhiiccii ( 67,9 / 67,9 / 0,0 / 0,00% )
akbulak ( 72,1 / 72,1 / 0,0 / 0,00% )
qizz ( 65,5 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
♥gözyaşı♥ ( 85,4 / 85,5 / -0,1 / -0,12% ) eski üye geri döndü

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 461,2 / 459,6 / 1,6 / 0,35%)

bildirimi yaptım arkadaşlar. elifezgi,♥gözyaşı♥ siz izine ayrılmadınız mıydı geçen haftada vardınız bu haftada anlamadm ben
akbulak ve hhiiccii den açıklama bekliyorum geçen haftalardada bildirim yapmamışlardı. onları dinlemeden diskalifiye etmek istemedim.

yurtdışında yaşıyorum, kreş öğretmeliği yapıyorum ne yazık ki 92 kiloyum ve bi türlü veremiyorum
bu yarışma ile belki sizlerinde sayesinde bu kilo derdinden kurtulurum
yarın cuma başlıyorum inş.
şuandaki kilom 92 bir daha ki cumaya kadar bakalım ne kadar gidecek :55:

aramıza hoşgeldin canım. hayırlı kilo vermeler :13:

14. TAKIM 180. ETAP

bildirimi yaptım arkadaşlar. elifezgi,♥gözyaşı♥ siz izine ayrılmadınız mıydı geçen haftada vardınız bu haftada anlamadm ben
akbulak ve hhiiccii den açıklama bekliyorum geçen haftalardada bildirim yapmamışlardı. onları dinlemeden diskalifiye etmek istemedim.

aslında 2 gün falan ayrıldım, gözyaşı da öyle yaptı:17:, uzun süredir gelip yediklerimizi yazmayınca izinli gibi olduk...yiyip yiyip yazınca kötü oluyo:39:, zayıflama takımına uymuyo diye düşünmüştük, biraz kendimizi toparlayalım demiştik. ben geçen hafta da bildirim yaptım bu hafta da... yani takımdan daha fazla ayrı kalamadım:70: bir an önce döndüüüüüm:91: ama sorun oluyorsa kural ne ise uyamız lazım:74:

aslında 2 gün falan ayrıldım, gözyaşı da öyle yaptı:17:, uzun süredir gelip yediklerimizi yazmayınca izinli gibi olduk...yiyip yiyip yazınca kötü oluyo:39:, zayıflama takımına uymuyo diye düşünmüştük, biraz kendimizi toparlayalım demiştik. ben geçen hafta da bildirim yaptım bu hafta da... yani takımdan daha fazla ayrı kalamadım:70: bir an önce döndüüüüüm:91: ama sorun oluyorsa kural ne ise uyamız lazım:74:

yok döndünüz artık bırakmam sizi ama şimdi soracaklar bana bunlar geçen hafta ayrıldı geçen hafta vardılar şimdide var diye :83:

Aynalar bi dinle bakalım arkadaşları sebepleri vardır belki.Ama bunu suistimal etmeyin arkadaşlar lütfen.Çok önemli bir sebebimiz olmadığı sürece bari cuma günleri yazalım.Çoğunlukla takıma uğrayan yok zaten ben girdiğimde kimse yok diyip geri çıkıyorum.inanın bu hepimizin performansını etkiliyor.ben hiçbir şekilde takım ruhu göremiyorum.ve inanın bu şekilde giderse ayrılmak zorunda kalıcam.bunda benim de suçum var ben de yazmıyorum ama yazdığımda karşılık alamayınca boş konusmak istemiyorum.Ya çeki düzen verelim ya da bilmiyorum ilk grubum sizlerin hepinizi çok seviyorum.ama bu grubun bana hiç bir yararı yok.benim de size yararım yok.giriyoruz yediklerimizi yazıp çıkıyoruz.artık onu bile yapmıorum kendi adıma.çünkü siteye giresim gelmiyor.böyle devam etmesin lütfen arkadaşlar..

Aynalar bi dinle bakalım arkadaşları sebepleri vardır belki.Ama bunu suistimal etmeyin arkadaşlar lütfen.Çok önemli bir sebebimiz olmadığı sürece bari cuma günleri yazalım.Çoğunlukla takıma uğrayan yok zaten ben girdiğimde kimse yok diyip geri çıkıyorum.inanın bu hepimizin performansını etkiliyor.ben hiçbir şekilde takım ruhu göremiyorum.ve inanın bu şekilde giderse ayrılmak zorunda kalıcam.bunda benim de suçum var ben de yazmıyorum ama yazdığımda karşılık alamayınca boş konusmak istemiyorum.Ya çeki düzen verelim ya da bilmiyorum ilk grubum sizlerin hepinizi çok seviyorum.ama bu grubun bana hiç bir yararı yok.benim de size yararım yok.giriyoruz yediklerimizi yazıp çıkıyoruz.artık onu bile yapmıorum kendi adıma.çünkü siteye giresim gelmiyor.böyle devam etmesin lütfen arkadaşlar..

evet canım bir sebepleri olabilir bugüne kadar bu konuda zaten anlayışlı oldum kimsede bunu inkar edemez. ama benim anlamadığım takıma kadar gelipde neden bildirim yapılmadığı. nete giriyorsun, forumdasın ama yazmıyorsun. bunun bir açıklaması olabilir mi ben anlamadım

evet canım bir sebepleri olabilir bugüne kadar bu konuda zaten anlayışlı oldum kimsede bunu inkar edemez. ama benim anlamadığım takıma kadar gelipde neden bildirim yapılmadığı. nete giriyorsun, forumdasın ama yazmıyorsun. bunun bir açıklaması olabilir mi ben anlamadım

valla haklısın canım.bakalım mantıklı bir açıklamaları vardır herhalde..

akbulak gitmiş bile takıma geliyo ve bildirim yapmıyor arkadaşlar siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda bi söyler misiniz

sevgili aynalar kusura bakma.ama ben cuma günü geldiğimde hiç kimse bildirim yapmamıştı.sonrada öle açık kalmış.sonrada net gidince bakmadım.yazdıkalrını görmedim yani.aslında takımda olan kopukluktan dolayı oldu ben ve hicide..2 hafta neredeyse hiç kimse uğramadı.bu durumda bizi rahatsız etti.açıkcası kiloda veremedim...tartı hergün farklı tartıyo aslında..bozuk çıktı.kilomuda bilmiyordum.ama en azından bişiler yazsam ii olurdu biliyorum.dediğim gibi pek kimseyi göremeyince bende yazmadım bişiler.sonrada misafir geldi falan...nese bundan sonra umarım herkesi burda görürüz ve birbirimize destek veririz....haftayada kilo bildiriminde bulunucam mutlaka.tekrar özür..

bayada kızmışsın aynalar...:18: arkadaşlar benide anlayın.yazdım yukarda...:30:

14. TAKIM 180. ETAP

şimdi kaptan şöyle ki ben geçen haftalarda kilo bildirimi de yaptım elimden geldiğince paylaşımda da bulundum. ama öyle bişi ki kimse bildirim yapmıyor ve ben burada kendi kendime konuşuyorum hissine kapılıorum..

bu hafta bildirim yapamadım çünkü elimin altında internet yoktu o gün yetiştiremedim. ama bundan sonra ben daha dikkatli olacağıma inanıyorum yalnız aynı performansı diğer arkadaşlardan da bekliyorum ki ben kendi kendime konuşmuş olmayayım :13:
hatta bugün yediklerimi de hemen yazayım
sabah 1 dilim ekmek
3-4 zeytin
domates salatalık
ve maalesef omlet :35:

öğle bişi yemedim

akşam da arkadaşlarla toplandık
1 tane börek, 1 dilim kek, 1 dilim yaş pasta

şimdi de 1 fincan nescafe

sanırım herkes aynı şeyi düşünüyor pincat kimse uğramadığı için uğramak istemiyor.. lütfen biraz daha dikkat edelim o halde hepimizzz :5:

İyi pazarlar milllett..Nasılsınız bakalım? Ben tembellik yaptım bugün daha yeni uyandım sayılır..Dün neler yedim?Kahvaltıda yarım kase k-flakes Akşam 1 kepçe çorba.Pilavın yanına fırında köfte patates.Fakat biraz fazlaydı.1 tabak tıkabasa dolmuştu yani:( Akşamda 1 dilim pasta:D Ama arada 1 saat yürüdüm:)

slm arkadaşlar herkes kimseniin uğramadğından şikayetçi bu yüzden kimse yazmak istemediğini söylüyor ama bu takımda topu topu kaç kişiyiz ki takımlar olanlar aşağıda

aynalar
pinkcat87
elifezgi
hhiiccii
akbulak
♥gözyaşı♥

takımda az kişi var arkadaşlar yeni üyeler davet ediyorum bir kere mesaj yazıp bir daha uğramıyorlar sayıyı 12 ye çıkarmamız lazım. takıma girmek isteyen arkadaşlarınız varsa haber verin

arkadaşlar haftaya cumartesi eve gidiyorum bu 5 günde 5 günde 5 kilo diyeti yapmayı düşünüyorum yarın başlayacam inş kararım değişmezse

herkese mrb dicem ama bugün gene hiç kimse uğramamış:(nese bende bugün hiç ii bi gün geçirmedim.hem ölen hem akşam keke ve ksıır birer tanede milföy börek yedimm..yaırn 2 günlük detoksa başlıyorum..herşeyi ayarladım..bakalım ne olacak.sabah aç karınla tartılacam...umarım yağlar gider:)))görüşürüz arkadaşlr

Back