- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.841
hedef kilom 70 inş.
bugün akşam aç karnına tatıldım 90,5 geliyorum
bakalım yarına :81::81:
hadi bakalım kolay gelsin
sevgili aynalar kusura bakma.ama ben cuma günü geldiğimde hiç kimse bildirim yapmamıştı.sonrada öle açık kalmış.sonrada net gidince bakmadım.yazdıkalrını görmedim yani.aslında takımda olan kopukluktan dolayı oldu ben ve hicide..2 hafta neredeyse hiç kimse uğramadı.bu durumda bizi rahatsız etti.açıkcası kiloda veremedim...tartı hergün farklı tartıyo aslında..bozuk çıktı.kilomuda bilmiyordum.ama en azından bişiler yazsam ii olurdu biliyorum.dediğim gibi pek kimseyi göremeyince bende yazmadım bişiler.sonrada misafir geldi falan...nese bundan sonra umarım herkesi burda görürüz ve birbirimize destek veririz....haftayada kilo bildiriminde bulunucam mutlaka.tekrar özür..
yeni güzel dijital bir tartı almanı tavsiye ederim. killo vermek gibi bir hedefimiz var madem, tartılarımız da güvenilir olmalı değil mi
şimdi kaptan şöyle ki ben geçen haftalarda kilo bildirimi de yaptım elimden geldiğince paylaşımda da bulundum. ama öyle bişi ki kimse bildirim yapmıyor ve ben burada kendi kendime konuşuyorum hissine kapılıorum..
bu hafta bildirim yapamadım çünkü elimin altında internet yoktu o gün yetiştiremedim. ama bundan sonra ben daha dikkatli olacağıma inanıyorum yalnız aynı performansı diğer arkadaşlardan da bekliyorum ki ben kendi kendime konuşmuş olmayayım :13:
hatta bugün yediklerimi de hemen yazayım
sabah 1 dilim ekmek
3-4 zeytin
domates salatalık
ve maalesef omlet
öğle bişi yemedim
akşam da arkadaşlarla toplandık
1 tane börek, 1 dilim kek, 1 dilim yaş pasta
şimdi de 1 fincan nescafe
Allah allah kendi kendine konuşuyomuş muş
bu arada öğlen bişey yememişsin (doğrudan metabolizmayı yavaşlatıyor)
akşama laf yok süper
İyi pazarlar milllett..Nasılsınız bakalım? Ben tembellik yaptım bugün daha yeni uyandım sayılır..Dün neler yedim?Kahvaltıda yarım kase k-flakes Akşam 1 kepçe çorba.Pilavın yanına fırında köfte patates.Fakat biraz fazlaydı.1 tabak tıkabasa dolmuştu yaniAkşamda 1 dilim pasta Ama arada 1 saat yürüdüm:)
sen fazla yesen de yemekleri biraz arttırıyorsun....birileri ve ben gibi ıvır zıvır yemiyorsun. ben de cumartesi günü evden meyve yiyip dışarı çıktım, çıktık desem daha doğru.pastanede güzel bir kahvaltı yaptık. çarşıda epey bi yürüdük,5000 adımı geçti. öğlen bezelye yemeği yaptım.. akşam saat 4e kadar herşey normaldi ama sonra
slm arkadaşlar herkes kimseniin uğramadğından şikayetçi bu yüzden kimse yazmak istemediğini söylüyor ama bu takımda topu topu kaç kişiyiz ki takımlar olanlar aşağıda
aynalar
pinkcat87
elifezgi
hhiiccii
akbulak
♥gözyaşı♥
takımda az kişi var arkadaşlar yeni üyeler davet ediyorum bir kere mesaj yazıp bir daha uğramıyorlar sayıyı 12 ye çıkarmamız lazım. takıma girmek isteyen arkadaşlarınız varsa haber verin
arkadaşlar haftaya cumartesi eve gidiyorum bu 5 günde 5 günde 5 kilo diyeti yapmayı düşünüyorum yarın başlayacam inş kararım değişmezse
5 kilo mu:18:
herkese mrb dicem ama bugün gene hiç kimse uğramamışnese bende bugün hiç ii bi gün geçirmedim.hem ölen hem akşam keke ve ksıır birer tanede milföy börek yedimm..yaırn 2 günlük detoksa başlıyorum..herşeyi ayarladım..bakalım ne olacak.sabah aç karınla tartılacam...umarım yağlar gider:)))görüşürüz arkadaşlr
kolay gelsin