Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hedef kilom 70 inş.
bugün akşam aç karnına tatıldım 90,5 geliyorum
bakalım yarına :81::81:

hadi bakalım kolay gelsin

yeni güzel dijital bir tartı almanı tavsiye ederim. killo vermek gibi bir hedefimiz var madem, tartılarımız da güvenilir olmalı değil midaha çok lazım olacak bize tartılar

Allah allah kendi kendine konuşuyomuş muş asıl ben kendimi öyle hissediyorumhaftasonları öyle hissedebilirsin ama hafta içleri ben daha fazla kendi kendime konuşuyorum kavga etmeyelim değil mi... sanırım biraz da takımın az kişiden oluşması etkiliyor... yazmaya devam
bu arada öğlen bişey yememişsin (doğrudan metabolizmayı yavaşlatıyor)
akşama laf yok süper

sen fazla yesen de yemekleri biraz arttırıyorsun....birileri ve ben gibi ıvır zıvır yemiyorsun. ben de cumartesi günü evden meyve yiyip dışarı çıktım, çıktık desem daha doğru.pastanede güzel bir kahvaltı yaptık. çarşıda epey bi yürüdük,5000 adımı geçti. öğlen bezelye yemeği yaptım.. akşam saat 4e kadar herşey normaldi ama sonra pazar günü de berbat geçti. hhiiccii'nin yukarıda eleştirdiğim menüsüne benzer şeyler yedim

5 kilo mu:18:

kolay gelsin

Aynalar geçen hafta cuma bildirim yapmayacağım ve bir kaç günde uğramayacağım için o hafta için izin aldım. Şimdi devam. Yalnız bu aralar çok sık giremiyorum işler yoğunlaştı. Hafta içi her gün en az bi kere mesaj yazmaya özen gösteriyorum ama hafta sonu net erişimim olmadığı için giremiyorum haberiniz olsun.

Aynen öyle :)

yok döndünüz artık bırakmam sizi ama şimdi soracaklar bana bunlar geçen hafta ayrıldı geçen hafta vardılar şimdide var diye :83:

Biz öyle disiplinliyizki 3 gün olmayınca bildiriyoruz hemen :)

Elifezgi bu hafta sonları yüzünden kilo veremiyoruz biz. hayatımız hep hafta içi olsa dipçik gibi olcaz :))

Arkadaşlar cumartesi ne yedim inanın hatırlamıyorum ama abartmadım. Dün sabah kahvaltı yapamadım öğlen döner yedim akşamda biraz salata makarna tavuk yedim ama akşam geç yedim misafirim vardı mecbur onlarla birlikte yedim.

Bu sabah bir poğça yedim birde arkadaşın ısrarıyla 3 küçük parça börek yedim. Bir bardak şekersiz çay içtim. Kilo veremesem bile almayacağım!! Az yiyeceğim.

haklısın şu hafta sonlarına bi çare bulmak lazım. ikimizin ortak özelliği internete haftasonları giremememiz ve haftasonları çok yemek yememiz...acaba eve internet mi bağlatsak

yıllar önce msn de yazışarak kilo vermiştim:86:...eski forumdan 5-6 arkadaştık yaz babam yaz... otura otura bir insan nasıl kilo verir diye soracak olursan:82:,...normalde yatıyor olduğun satte oturursan kilo veriyorsun...normal uyku saatim yıllardır 21-21,30 gibi başlar benim. o dönem gece 12 ye kadar uyumuyordum. tabi insan 3 saat eksik uyuyunca 1-1,5 ay sonra kilo vermeye başlıyor:90: şimdi tekrar msne falan başlayamam, hem sıkılıyorum hem de oğlum izin vermez ama strateji oyunlarına mı başlasam diyorum çocuk izin verse ben neler yapacam...uf ne yapsak

:) Yok benimki uykusuzluklada verilecek gibi değil. Zaten 12 gibi yatıyorum hep 2-3 saat daha geç yatacak olursam iş yerinde uyuklamaya başlarım artık ben.
Spor yapmam ve boğazımı tutmam lazım. Geçen sene reductil diye bi ilaçla bir ayda 10 kilo vermiştim. Acaba diyorum yine mi kullansam şöyle üç ay.3*10=30 kg. Hiç fena olmaz. Hatta uzun sürede muhafaza etmiştim kilo mu. Şimdi aklıma gelmiyodeğil hani. Ya çok sıkıldım bu kilolu halimden artık ne doğru düzgün giyiniyorum nede kendime özen gösteriyorum. Paçavra gibi oldum resmen

6-8 saat uyku süresi normal. çok uyuyanlar kiloludur ama az uyuyanlar zayıftır diye bir kural yok. 5 saatten az uyku da kilo yapıyormuş 8hormonları olumsuz etkileyerek), o yüzden benim gibi çok uyumuyorsan uykunu kısman zaten tavsiye olunmaz.

reductili internette biraz karıştırdım kullananlar bin pişman. kiloları sonradan fazlasıyla geri aldık, kalıca hafıza kaybı yaptı falan diye. zaten iştah merkezini baskılayarak mide bulantısı yaparak az yediriyor. yani akupunkturun yaptığını yapıyor ama akupunkturun en azından bilinen bir zararı yok ve şimdiye kadar adam öldürdüğünü duymadım...bence reductili düşünme. kendi iştahımızı kesmeyi kendimiz öğrenmezsek iştahımızı kesen her ne ise hayatımızdan çıkınca verdiğimiz kiloları geri alıyoruz. gözyaşıcım böyle gidebileceğin bi spor salonu falan yok mu, yani, akpunarın gittiği gibi yoksa tek başına koşu bandında koş babam koş...sıkıcı...olacak 15 20 kişi plates mi yaparsınız ayrobik mi yoksa şakkudu şukkudu oynarmısınız bilmiyorum o tarz bişeylerr lazım sana da bana da...ben gene çocuk yüzünden düşünemiyorum. yine de araştırıyorum şöyle düzgün bir yer bulayım çocuğu bakıcısına falan bırakıp haftasonları gidicem.

Bende 8-8,5 saat uyuyorum canım. Aslında sabahları yarım saat erken kalkıp yarım saat yürüsem çok iyi olacak ama uyuşuğum işte Reductilden sonra uzun bir müddet kilo almadım ben. İlaç yüzünden deyip ilaca yüklenmek çok doğru değil bence. Ama bazı yan etkilerini gördüm baş ağrısı felan. Çok uzun süre değilde 2-3 kutu kullansam diyorum kendi kendime. ama ilaçlarda pahalı bir kutu 90 tl. Neyse şimdilik zaten alamam bu aralar ama bayramdan sonra yada ocaktan sonra bakarım hiç değilse motivasyon açısından 2 kutu kullanayım diyorum. Off millete hayran kalıyorum insanların ne iradeleri var. Bende irade fosss.
Sanırım depresyona girdim yine.

Neyse öğlen yemeğinde iki üç kaşık bezelye yemeği yedim 2 kaşıkta çorba tadları hiç güzel olmadığı için daha fazla yiyemedim. Sonra bir dilim kepekli ekmek 4 kaşık yoğurt bir mandalina yedim. Ağzımın tadı yok, bişey yiyesimde yok. Bida da gelmez inşaALLAH, Rabbim yardımcımız olsun hepimizin..

ben de evden süt içip çıkmıştım. işe gelince biraz kk'da oyalandığımiçin kahvaltıyı kaçırdım (iyi ki de kaçırdım:)) ama sofrada ev yapımı minik bir poğaça vardı, onu kestirdim gözüme 3/4ünğ yedim ama gerçekten küçüktü. yarım dilim kaşar peyniri ve 1 dilim salamdan tost yaptım , onun da 1/3ünü yedim, yani 1 dilim ekmeklik kısmını yemiş oldum. şimdi de kalanını yiyeceğim. belki de yine 1/3ünü yerim geriye kalanı ile de araöğün yaparım...yanında ayran içmeyi düşünüyorum. evi hiç düşünmedim evde ne yesek ki...melemen belki...

slm kızlar ben bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım. ilk gün patates günü. patetesleri fırna atıp tutsuz pişirdim. tüm gün onu yiyorum şimdilik iyi bakalım

slm kızlar ben bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım. ilk gün patates günü. patetesleri fırna atıp tutsuz pişirdim. tüm gün onu yiyorum şimdilik iyi bakalım

:86:
aynalarcım patates dedin de ben de dün patates haşladım.canım kumpir çekmişti haşadım tabakta ezdim içine minik minik kaşar doğradım , 1 çay kaşığı kadar tereyağ koydum. daha neler neler koydum
senin yaptığın diyeti ben akşam saat 5ten sonra yapiyım bari:97: evde haşlanmış patateslerim var. tama bakalım sen ne yersen ben de akşam onlardan yiyecem:86: gündüz zaten problem yok. 10 kilo verirmişim

e yarın ne yiyos? yoğurt mu

sen sabah başka şey yeyip akşam benim yediklerimi yersen 5 kilo vermek yerine 5 kilo alırsın haberin olsun canım yarın sebze günü patlıcan biber domates soğan közleyecem fırında

kızlar insan bu kadar mı şansız olur ya tam diyet moduna girdim başladım ama akşama gün varmış napcam ben

sen misin benim gibi garibanla dalga geçen:87: he he he patates salatası yersin sen de...söyle sana patates salatası yapsınlar, ama içine yağ ve tuz koymasınlar, hatta patatesten başka bişey koymasınlar

ayrıyetten aynalarcım ben hafta içi sabahları yediklerim yüzünden değil haftasonları ve akşamları götürdüklerim yüzünden kilo veremiyorum

neyse ben akşam pattisimi yiyim yarında sebze yerim artıkın:86: bi de ben daha fazla kilo verirmişim:87:valla daha fazla değil ama cumaya 61,5i bi göreydim istikrarlı gittiğim için 5 kilo verdi sayarım kendimi...hayırlısı....

aynalarcım madem akşam günün var şöyle bir şey yapabilirsin. akşam yiyeceğin patates miktarından 1 tane eksik ye...güne gittiğinde ise tabaktaki o nefis mammalardan sadece 1 tane küçük bişey ye...ve bu şerbetli tatlı haricinde bişey olsun...mümkünse patates salatası kısır gibi bişey ye...
ben akşam eşimle çocuğa melemen ve pilav yapacam , melemen ile pilavda pek uyumsuz bir menü oldu ama napalım oğluş seviyor. kendim de patates yiyecem.

:) Ne yapıcaksın biliyo musun? pastalara böreklere iç geçire geçire bakıp bir bardak soğuk su eşliğinde yutkunacaksın. Ve usul usul evine dönüp haşlanmış pattesini yiyceksin :)

sen kesin menemenle pilavdan da yersin ben biliyorum. Nerden mi? Kendimden tabi ki.. ben bu akşam bol lmonlu göbek salatası ve bir dilim kızarmış ekmek yiycem. Ve meyve.

Bakalım kilo vercek miyim bu hafta.

Kızlar ben birkaç gündür çok kötüydüm.Yani duygusal olarak.Erkek arkadaşımla sorunlarım vardı.Şu an çözdük gibi bişey umarım bir daha tekrarlanmaz.Bu sebeple bu 2 günde 1 kilo vermişim.Üzüntü ve sinirden.Yemek yiyodum ama isteksiz ve az.Nitekim bugün de akşama kadar hiçbişey yemedim.Şimdi de 1 tabağa az pilav ve tavuk alıp yedim.yanında da havuçlu salata vardı.Ben üzülünce çok kilo veririm.Ve hala o çöküntü bende tam olarak geçmedi.aklıma geldikçe kötü oluyorum.Şu an hallettik ama izleri kaldı bende nasıl unutcam bilmiyorum.

saol ezgicim..ama malesef son kaseyi içemedimm(((artık midem bulandı..aynen uymaya çalışıyorum..bi saatlerde problem oldu.oda akşam plates vardı..yemem gerekn saatte ordaydım..gelince aldım..sendede öle oldumu???başkada hiçbişi yemedim...sabahı bekliyom.hiç olmazsa kahvaltı yapcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pincatcim sen her problemde böle kendini koyuversen köt olurçerkek bunlar bilmiyonmu habire sorunnnnnnnnnnn......ama düzelmesine sevindim...bide kilo vermene sebep olmuş,oda avuntusu olsun be tatlım:86:

canım geçmiş olsun inş bir daha sorun yaşamazsınız
bendede ters tapki yapıyo üzülünce durmadan yiyorum :84:

ben geldimmmm
sabah 4 kuru kayısı
okulda 4-5 tane bisküvi

okuldan gelince çeyrek kepek ekmeği, 6 zeytin, közlenmiş biber, 2 kibrit kutusu peynir :)) biraz da reçel

akşam 1 porsiyon pırasa, 6-7 yemek kaşığı bulgur pilavı, 4 tane kornişon

çayın yanına da 2 orta dilim haşhaşlı tatlı :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…