- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.821
canım o hayal dediğin kilo senin ideal kilon.yani benim için 54 ne ise senin için 65 te o...
ben başladığımda bki değerim 30du(kilo 74). şu an sen de tam 30dasın. boyu da hesaba katmak lazım. benim gibi 1,57 boyunda pigme değilsin ki:78:senin 75e falan düşmüş halin benim şimdiki halime benzer:82: azmetmek lazım ...20 gün sonra falan 1 yıldır diyet yapıyor olacağım..ara ara da olsa yapıyos işte... (aslında geçen yıl bu dönemler omini gırtlak kilo alıyordum:83:) sabreden derviş muradına ermiş, kolay bir şey yok hayatta:82:
yurtdışında yaşıyorum, kreş öğretmeliği yapıyorum ne yazık ki 92 kiloyum ve bi türlü veremiyorum
bu yarışma ile belki sizlerinde sayesinde bu kilo derdinden kurtulurum
yarın cuma başlıyorum inş.
şuandaki kilom 92 bir daha ki cumaya kadar bakalım ne kadar gidecek
14. TAKIM 180. ETAP
aynalar ( 102,1 / 101,5 / 0,6 / 0,59% )
mushu ( 81,0 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
pinkcat87 ( 71,0 / 70,5 / 0,5 / 0,70% )
elifezgi ( 62,7 / 62,1 / 0,6 / 0,96% ) eski üye geri döndü
hhiiccii ( 67,9 / 67,9 / 0,0 / 0,00% )
akbulak ( 72,1 / 72,1 / 0,0 / 0,00% )
qizz ( 65,5 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
♥gözyaşı♥ ( 85,4 / 85,5 / -0,1 / -0,12% ) eski üye geri döndü
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 461,2 / 459,6 / 1,6 / 0,35%)
bildirimi yaptım arkadaşlar. elifezgi,♥gözyaşı♥ siz izine ayrılmadınız mıydı geçen haftada vardınız bu haftada anlamadm ben
akbulak ve hhiiccii den açıklama bekliyorum geçen haftalardada bildirim yapmamışlardı. onları dinlemeden diskalifiye etmek istemedim.
aslında 2 gün falan ayrıldım, gözyaşı da öyle yaptı, uzun süredir gelip yediklerimizi yazmayınca izinli gibi olduk...yiyip yiyip yazınca kötü oluyo , zayıflama takımına uymuyo diye düşünmüştük, biraz kendimizi toparlayalım demiştik. ben geçen hafta da bildirim yaptım bu hafta da... yani takımdan daha fazla ayrı kalamadım bir an önce döndüüüüüm ama sorun oluyorsa kural ne ise uyamız lazım
Aynalar bi dinle bakalım arkadaşları sebepleri vardır belki.Ama bunu suistimal etmeyin arkadaşlar lütfen.Çok önemli bir sebebimiz olmadığı sürece bari cuma günleri yazalım.Çoğunlukla takıma uğrayan yok zaten ben girdiğimde kimse yok diyip geri çıkıyorum.inanın bu hepimizin performansını etkiliyor.ben hiçbir şekilde takım ruhu göremiyorum.ve inanın bu şekilde giderse ayrılmak zorunda kalıcam.bunda benim de suçum var ben de yazmıyorum ama yazdığımda karşılık alamayınca boş konusmak istemiyorum.Ya çeki düzen verelim ya da bilmiyorum ilk grubum sizlerin hepinizi çok seviyorum.ama bu grubun bana hiç bir yararı yok.benim de size yararım yok.giriyoruz yediklerimizi yazıp çıkıyoruz.artık onu bile yapmıorum kendi adıma.çünkü siteye giresim gelmiyor.böyle devam etmesin lütfen arkadaşlar..
evet canım bir sebepleri olabilir bugüne kadar bu konuda zaten anlayışlı oldum kimsede bunu inkar edemez. ama benim anlamadığım takıma kadar gelipde neden bildirim yapılmadığı. nete giriyorsun, forumdasın ama yazmıyorsun. bunun bir açıklaması olabilir mi ben anlamadım
hedef kilom 70 inş.
bugün akşam aç karnına tatıldım 90,5 geliyorum
bakalım yarına :81::81:
akbulak gitmiş bile takıma geliyo ve bildirim yapmıyor arkadaşlar siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda bi söyler misiniz
evet canım bir sebepleri olabilir bugüne kadar bu konuda zaten anlayışlı oldum kimsede bunu inkar edemez. ama benim anlamadığım takıma kadar gelipde neden bildirim yapılmadığı. nete giriyorsun, forumdasın ama yazmıyorsun. bunun bir açıklaması olabilir mi ben anlamadım
14. TAKIM 180. ETAP
aynalar ( 102,1 / 101,5 / 0,6 / 0,59% )
mushu ( 81,0 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
pinkcat87 ( 71,0 / 70,5 / 0,5 / 0,70% )
elifezgi ( 62,7 / 62,1 / 0,6 / 0,96% ) eski üye geri döndü
hhiiccii ( 67,9 / 67,9 / 0,0 / 0,00% )
akbulak ( 72,1 / 72,1 / 0,0 / 0,00% )
qizz ( 65,5 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
♥gözyaşı♥ ( 85,4 / 85,5 / -0,1 / -0,12% ) eski üye geri döndü
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 461,2 / 459,6 / 1,6 / 0,35%)
bildirimi yaptım arkadaşlar. elifezgi,♥gözyaşı♥ siz izine ayrılmadınız mıydı geçen haftada vardınız bu haftada anlamadm ben
akbulak ve hhiiccii den açıklama bekliyorum geçen haftalardada bildirim yapmamışlardı. onları dinlemeden diskalifiye etmek istemedim.
Aynalar bi dinle bakalım arkadaşları sebepleri vardır belki.Ama bunu suistimal etmeyin arkadaşlar lütfen.Çok önemli bir sebebimiz olmadığı sürece bari cuma günleri yazalım.Çoğunlukla takıma uğrayan yok zaten ben girdiğimde kimse yok diyip geri çıkıyorum.inanın bu hepimizin performansını etkiliyor.ben hiçbir şekilde takım ruhu göremiyorum.ve inanın bu şekilde giderse ayrılmak zorunda kalıcam.bunda benim de suçum var ben de yazmıyorum ama yazdığımda karşılık alamayınca boş konusmak istemiyorum.Ya çeki düzen verelim ya da bilmiyorum ilk grubum sizlerin hepinizi çok seviyorum.ama bu grubun bana hiç bir yararı yok.benim de size yararım yok.giriyoruz yediklerimizi yazıp çıkıyoruz.artık onu bile yapmıorum kendi adıma.çünkü siteye giresim gelmiyor.böyle devam etmesin lütfen arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?