- Konu Sahibi Pinarbartu
- #1.961
ne guzel keske bende ayni yapabilseydim cook uzun zamandan beri bu kadar cok yedim ha hala dusundukce sinir oluyom kendimeKızlar merhaba,sedacım merhaba.Hoşgeldin.Ben gündüz azcık herşey yedim.14:30 dan sonra yemek yemedim sadece akşam 18.00 da başladım spora 19.15 e kadar yaptım.Sonra bir bardak çay içtim bir tane de potakal.Bu arada bugün 2 litre su içtim.
kiz ne yapsin esinde bakti gordu benim avradim ne kadar guzelmiste ben gorememisim diye dusunuyordur yiyip te kilo alirsan adam hayal kirikligina ugrar haberin olsuntubacım seni böyle görmek ne güzel sakın kendini salma bi daha çok şaşırdım seni kilo almış görünce nazarmı değdi ne
kursunmu başlıyo canım allah yardımcın olsun gecede olsa gir yaz boşlama sakın haakaydirigubbakcemile
ben bu gün çok iyi gidiyodu da bana yarın misafir geliyo ya tatlıyı akşmadan yaptım oğlana yedireyim dedim yedi yarısını bıraktı yemedim yemedim dayanamadım bir güzel yedim eşimde sen yiyosun diye ter ters baktı onada bi haller oldu az yemem için elinden geleni yapıyo hayırdır inşallah
kesk ebenim herifte aynisini dese bana ye avrat diyo yee sana kilo yakisiyo cok zayiflama kendisi 110 kiloya benide kendi gibi gormek istiyo ama cook beklerr
ii geceler arkadaslar oglenden sonra alisverise ciktik ay ucuzluklar var canim giti kiyafetlere ama almadim zayiflayana kadar almiycam!!!!! bende sinirimi :) takilardan cikardim kupe kolye bilezik doldurdum hincim anca gecti...... simdide yatak odamin duvar kagidini degistiriyorum (tek basima) 2 saat spor yapsam boyle yorulmazdim simdi bi cay sigara molasi verdim tekrar donuyorum isim bitmedi hala yarin gorusuruz by
iyi yapmisin kiz daha cok zayiflayacagin icin yine bol gelir aldiklarin oyuzden biraz daha sabir et baharda giyersin ozamana 7 li rakalmari gorursun insallahhh
kiz bende mutfagimi tek basima kagit yapmistim allah kolaylik versin zor cunku