• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar merhaba,sedacım merhaba.Hoşgeldin.Ben gündüz azcık herşey yedim.14:30 dan sonra yemek yemedim sadece akşam 18.00 da başladım spora 19.15 e kadar yaptım.Sonra bir bardak çay içtim bir tane de potakal.Bu arada bugün 2 litre su içtim.
ne guzel keske bende ayni yapabilseydim cook uzun zamandan beri bu kadar cok yedim ha hala dusundukce sinir oluyom kendime
tubacım seni böyle görmek ne güzel sakın kendini salma bi daha çok şaşırdım seni kilo almış görünce nazarmı değdi ne :nazar:
kursunmu başlıyo canım allah yardımcın olsun gecede olsa gir yaz boşlama sakın haakaydirigubbakcemile
ben bu gün çok iyi gidiyodu da bana yarın misafir geliyo ya tatlıyı akşmadan yaptım oğlana yedireyim dedim yedi yarısını bıraktı yemedim yemedim dayanamadım bir güzel yedim eşimde sen yiyosun diye ter ters baktı onada bi haller oldu az yemem için elinden geleni yapıyo hayırdır inşallah
kiz ne yapsin esinde bakti gordu benim avradim ne kadar guzelmiste ben gorememisim diye dusunuyordur yiyip te kilo alirsan adam hayal kirikligina ugrar haberin olsun
kesk ebenim herifte aynisini dese bana ye avrat diyo yee sana kilo yakisiyo cok zayiflama kendisi 110 kiloya benide kendi gibi gormek istiyo ama cook beklerr

ii geceler arkadaslar oglenden sonra alisverise ciktik ay ucuzluklar var canim giti kiyafetlere ama almadim zayiflayana kadar almiycam!!!!! bende sinirimi :) takilardan cikardim kupe kolye bilezik doldurdum hincim anca gecti...... simdide yatak odamin duvar kagidini degistiriyorum (tek basima) 2 saat spor yapsam boyle yorulmazdim simdi bi cay sigara molasi verdim tekrar donuyorum isim bitmedi hala yarin gorusuruz by

iyi yapmisin kiz daha cok zayiflayacagin icin yine bol gelir aldiklarin oyuzden biraz daha sabir et baharda giyersin ozamana 7 li rakalmari gorursun insallahhh
kiz bende mutfagimi tek basima kagit yapmistim allah kolaylik versin zor cunku

:roflol::roflol: mide fesadı haaa:roflol::roflol:çok yemekten öylemi:roflol: ve sinirden oldu bunlar yani:roflol:sanki normalde hiç yemiyomuş gibi yasııııık acıdım beee iştahsız sefgilim benimmmdelikafadulden

kaydirigubbakcemile gel kiz buraya sacini basini yolim senin
:mymeka:dalga gecin siz benim burda vicdanim kan agarken midem doluyken ne haldeyim biliyonmu sen
senağlamasenağlamasenağlama

anam resmen midemin buyudugunu hissettim o zavalli kucucuk midemi okadar cok zorladimki ah mmidecim benim canim

küççük midelim:roflol:madem o kadar küçük miden niye o çizelgendeki çilek sepetin hiç ilerlemiyor kııızdelikafadulden

küççük midelim:roflol:madem o kadar küçük miden niye o çizelgendeki çilek sepetin hiç ilerlemiyor kııızdelikafadulden

ya sende bakma o cizelgey bak eski cizelgemi yaprim ona gore ha sinirlendirme beni ben simdiki yarismaya girdigim cizelgeyi yaptim normalde 85 kiloylabasladim diyete ne haberr
tabi elimde olmayan sebeplerden dolayi aldik kilolari onu karistirmaa

bak ben ne güzel bişii yaptım gelde bak benim takıma şekeeer
gıllliciiiik mideliiim:)))))))))

rose cum muhakkak benim hakımda dediklerine gülmüşündür diyecem
neslihan nerelerde beee
motivasyon kaynağım nerelerdesin
bak kilo aldım yoksun diye
bak 5 kilo fazlayım işte kıııız

(ay ben bu mesajini yeni gordum)
14.takimin dikkatine ben iki haftaliginaa gidiyorum haberiniz olsun akrep 73 kilo oldugu zaman gelirim ben varken bu kilo alamiyacak ben en iyisi gidimde su kiz azicik kilo alsin yani onun icin uzuluyom canim bir deri bir kemik kaldi yzazik siz bana haber verin oldumu 73 kilo oldugu zaman :jeyyar:

merhaba merhaba nasılsınız??
pek bi enerjikim bugun yahu :) midemde feci kücüldü bogazımdan iki gıdım sey geçiyo anca onla doyuyorum cok güzel bi duygu be :)
sabah o kadar börek sucuk bi sürü sey vardı agzıma sürmedim normalde dayanamazdım da artık canımda cekmiyo öyle yesem de cok geliyo süper valladelikafadulden
bu arada dün öğlen iki kasık bulgur pilavıyla biraz da lahana yedim
aksam da ızgara balık bi de salata ama nasıl doydum anlatamam çatlıcaktım nerdeyse :bbo:

merhaba merhaba nasılsınız??
pek bi enerjikim bugun yahu :) midemde feci kücüldü bogazımdan iki gıdım sey geçiyo anca onla doyuyorum cok güzel bi duygu be :)
sabah o kadar börek sucuk bi sürü sey vardı agzıma sürmedim normalde dayanamazdım da artık canımda cekmiyo öyle yesem de cok geliyo süper valladelikafadulden
bu arada dün öğlen iki kasık bulgur pilavıyla biraz da lahana yedim
aksam da ızgara balık bi de salata ama nasıl doydum anlatamam çatlıcaktım nerdeyse :bbo:

kiz ne guzelmis cok hosuma gitti boyle olman cok guzel desen okadar sabrin sonu selamet lacak cok yakinda canim hadi hayirlisi
bu arada hosgeldin

canim ya seni tek birakmak istemezdim ama kocis kalkti malum emir buyuk yerdenben gidimde kahvalti hazirlayim canim sende gecmisi oku bu arada

canlarim gonderdiginiz ozel mesajlari aldim ve begum arkadasimizi sizinde oylarinizla asil uye olarak takima aliyoruz
bu haftaya dahil olacak kendisi
emin olun tanidikca cok cok seveceksinizz tatli bir cadidir kendisi benen iyi olmasin iste iyidirr lülülülülülü
neyse kendiside kurallari kabul ettigine gore sorun yok ayrica kara defterinide hepinizin okumasini istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/3063166-mesaj4.html
bu liki hepinizin gozden gecirmesini istiyorum
begumcum daha oncede soyledim gibi giris parali bir kilo vermen lazim ilk hafta haberin olsun (biraz zor ya )neysee

ii pazarlar arkadaslar yeni kalktim sayilir dun cok yoruldum sabah klasik kahvaltimi yaptim havalar hala kotu bizde dun gece kar yagdi benim yuruyus isi yine yati bugun sonra yine gorusuruz... cuma paylasim alanini okumadim hala tekrar girdigimde okurum by

hahayttt asil cizelgem boyle canim ama ne yapacan artik okadar cok kkilo verdimki durdu metabolizmam:roflol:

:roflol::roflol:kilo veremeyince başlangıç kilosunu çoğaltıyor:roflol: sonuç aynı amaa naabeeeeeeeeeeeeer delikafadulden

(ay ben bu mesajini yeni gordum)
14.takimin dikkatine ben iki haftaliginaa gidiyorum haberiniz olsun akrep 73 kilo oldugu zaman gelirim ben varken bu kilo alamiyacak ben en iyisi gidimde su kiz azicik kilo alsin yani onun icin uzuluyom canim bir deri bir kemik kaldi yzazik siz bana haber verin oldumu 73 kilo oldugu zaman :jeyyar:

şakkıdıbeni ihmal edersen başka sefkili bulurum bak kendime
on göre heeeeeeedelikafadulden

Back