- 31 Ekim 2006
- 2.759
- 2.939
- 698
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.641
kilo veremedim bu hafta, aynıyım:gitme:
dün akşam yediklerim: 5-6 kaşık kurufasylye
1 kase cacık
bol salata
1 dilim ekmek
yarım saat sonra:2 incir (sözümü de boğazımı da tuttum opuyorumnanaktan)
akabinde
1 türk kahvesi
1 küçük napoliten çukulata :1ninca3,3 gram=18,1 kalori)
5 dk zumba, 12 dk. formsante cd'sinden egzersiz, 5-6 dk. callaneticskaydirigubbakcemile2
Bu sabah: 2 dilim ekmek
1 ince dilim kaşar ve 3 dilim sucuk ile yağsız tost
2 adet parmak sosis
1 mandalina
♥gözyaşı♥;15687951 .!.:
alsanaalsanasmile Sen bana vur ben sana vurayım. Ya anlamıyorum neden böyle oluyor 200 gram vermişim. :1no2: Daha önceleri birazcık bpğazımı tuttum mu hemen verirdim şimdi kış havalar soğuk acaba ondan mı veremiyorum ? :uhm: mafoldumben Gerçi bu hafta cips mips yemiştim belki ondanda biraz oluyor ama bilmiyorum ya çok üzüldüm valla :çok üzgünüm:
Dün akşam yine kıvırcık salatası yaptım yanına 1 kk kadar peynir ve üçbeş zeytin koydum ve bir dilim ekmekle yedim. Ama bir kaç dört beş tane cips yedim 2 buçuk tane nar yedim. senağlama
Bu sabah bir domates, bir salatalık bir kk peynir, 5 zeytin yedim. Bir dilim normal ekmek yedim kepekli olmadığından normal yedim. Eşliğinde bir bardak çay içtim şekersiz.
slm kızlar yarın kilo bildirimini öğlen 12 ye kadar herkes yapsın lütfen yarın ankaraya gitcem uğraştırmayın beni sempatiksalakcinni
14. TAKIM 177. ETAP
aynalar ( 101,9 / / / % )
mushu ( 82,0 / / / % )
pinkcat87 ( 72,0 /72,0 / 0/ 0% )
elifezgi ( 62,4 / / / % )
hhiiccii ( 67,7 / / / % )
akbulak ( 72,0 / / / % )
qizz ( 65,7 / / / % )
♥gözyaşı♥ ( 85,6 / / / % )
S2000 ( 68,0 ) izinliydi kendi isteği ile takımdan ayrıldı
Haysem ( 72,0 ) izinliydi kendi isteği ile takımdan ayrıldı
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 609,3 / / / %)
Yani metobolizmam isyan bayraklarını çekti sanırım. mafoldumben Acaba kansızlığımın felanda etkisi oluyor mudur bu metobolizma olayına merak ediyorum. :uhm: Valla geçen sene ne güzel takır takır vermiştim kilolarımı. :çok üzgünüm: Ama az verince daha bir hırslandım. Çok üzgünüm çoook Şimdi abur cubur hiç yok.şunu gördüm ki bu metabolizma pis bişeymafoldumben. ben dikkat ediyorum ama bazen de yiyorum hem de çok. kilo veriyorum ama bebek emzirdiğim için bu yemeyle kilo verebiliyorum. daha önceden yaptığım diyetlerde çok çok zor veriyordum. o zaman anlamıştım ki spor yapmak şart. az yemeyle de bir yere kadar kilo veriliyor metabolizma hemen az yakmaya başlıyor:gitme:. bazen burda kızlara da sana da az yiyosunuz diyorum ya sırf bu yüzden metabolizma alışmasın diye...
dünkü cipsi saymazsan bence sen çok dikkat ettin. bence bu şekilde gidersen haftaya 1 kiloya yakın eksilmiş olacaksın. ben geçen hafta süpriz bi şekilde sanırım 800 gram verdim görünüyordu ,asıl bu hafta vermeyi bekliyordum baksana verememişim. sanırım geçen hafta su gitti geri geldi bu hafta ise yağ gitti ama baskülde görünmüyorlaelaelaelaelae(innnnşallah:Saruboceq:)
benim oğlan 20 aylık ve sabaha kadar dana gibi emiyo, acayip rahatsızlık veriyo:ecrin_bebek:, belim ağrıyor, benden ayrı yatmıyorkafamçokkarıştı, babasını kovduk sempatiksalakcinni o ayrı yatıyor ama hem oğlanın keyfi için hem de benim şu kilolar gitsin diye beslemeye devam ediyorum
bu hafta kilo veremedik önümüzdeki maçlara bakıcas artık
Kızlar ben de dün kurufasulye yicektim ama bir de tavuk olduğunu görünce kurufasulyeden vazgeçtim.Biraz göğüs etiyle kanat yedim.Ekmek pilav yok.Ondan sonra 2 bardak yeşilçay içtim.Yatmadan da bir elma yedim.Benim yediklerim de bunlardı dün akşam.Bugün de 1 kase k-flakes yicem kahvaltı olarak..kilom da 72yerimseniben
benim canım da tavuk çekiyor bu akşam tavuk yaparım, yanına bol salata.
yarın da evlilik yıl dönümümüz. yaş pasta alıcam bu bahaneyledelikafadulden. biliyorum ki eşim o pastadan 1 dilim yer gerisi bana kalır o yüzden 1 dilim pasta alıcamcokacimcoook. korktunuz di mi yaş pasta dediğimdesempatiksalakcinni. yanına da limonlu maden suyu, ohhhh, düşündükçe insanın aklına başka şeyler geliyor ben fazla yiyecek düşünmiyim delikafadulden.....
yawwww canım su böreği çekiyoooooooooooo
Su böreğii...Ben de çok severim.Abartmamak şşartıyla tadımlık yiyebilirsin tabii.Herşeyde bu böyle yani.Hergün tavuk olsa ben yine bıkmam en sevdiğim yemektirEzgi bir de karnın açsa canın herşeyi çekebiliyor.O yüzden hafif atıştır o zaman isteğin köreliyor.Ben aç karnıma markete gittiğimde herşeyi alıyorum valla
Su böreğii...Ben de çok severim.Abartmamak şşartıyla tadımlık yiyebilirsin tabii.Herşeyde bu böyle yani.Hergün tavuk olsa ben yine bıkmam en sevdiğim yemektirEzgi bir de karnın açsa canın herşeyi çekebiliyor.O yüzden hafif atıştır o zaman isteğin köreliyor.Ben aç karnıma markete gittiğimde herşeyi alıyorum valla
♥gözyaşı♥;15692377 .!.:
lmaz:
Yani canım sende mukayet ol şu aklına. yeşillik düşün yeşillik. sempatiksalakcinni Şöyle miss gibi ısırdıkça çatırdayan yem yeşil hıyarlar, limonla birlikte mis gibi çıtır çıtır göbek yaprakları. Şöyle bol domatesli veya havuç rendeli salatalar. Hatta haşlanmış yoğurtlu havuç salatası. haşlanıp fırınlanmış ve yoğurtlanmış karnıbaharlar. cokacimcoook Bunları düşün. :jeyyar: Yok öyle pasta su böreği felan. :sinifsinif:
Su böreği çok istiyorsan akşam eve giderken al, sabah sadece bir dilim ye ama sabah ye.
Tavuk fikrin güzel ya fırında yada haşlama olarak yap eti didikle yaptığın salatanın içine al çok lezzetli oluyor. :lepi:
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
Evet haklısın insanın karnı açken her şeyi yiebilirim ve hiç doymam sanıyo, karnı tokkende ömür boyu aç kalabilirim sanıyo :)
su böreğini anaöğün yerine mi yesem diye düşünüyorum:uhm: tavuktan da vaz geçmek istemiyorumdelikafadulden
ya aslında söylemiyim diyorum ama ben kaza oruçlarımı tutmaya başladım. diyet yapmam lazım ama bir an önce 2 aylık oruç kazalarımı da ödemem lazım:1no2: aklımada zayıflamak varken oruç tutmıyım diyorum ama 2 ay borç az değil:1shok:, bir an önce başlamam lazımdı. ilk bebekten kalan borçlar bunlar bir de ikinci bebek olursaayerimseniben.
yani anlayacağınız açımAma uyarılarınız için sağolun. çok doğru söylüyorsunuz. 1 dilim börek tavuklu salata ile de doyar insan, yeter ki doymak istesin. dikkat edeceğim kendimeyerimseniben
salatayı da çok severimcokacimcoook, bayılırım, sevmediğim bişey yok kidelikafadulden yemek düşündükçe bile mutlu oluyorum:jeyyar:
yoğurtlu havuç demişsin ya , havucu haşlıyor musun? ben yağda biraz çevrilmiş yarmısaklı yoğurtlusunu hatta cevizlsini beiliyorum, haşlanmış havuç mu kullanıyorsun sen?
bir de aynalardan bişiey rica edicem. ben kurbana kadar hedef -3,4 demiştim. yani 59 olacaktım. ben bu hafta kilo vereceğimi düşünerek demiştim bunu:çok üzgünüm:fisfisfis. geç olmadan ufak bi düzeltme yapsak mı:uhm:
benim hedefimi 59,7 yapablir miyiz?
♥gözyaşı♥;15694569 .!.:
Evet canım havucu rendeleyip tencereye koyuyorsun çok az su koyuyorsun yarım bardaktan biraz fazla ben biraz baharat ve tuz koyup karıştırıyorum kısık ateşte onu öyle haşlıyorum yani buğulama gibi bişey oluyor havuç suyu çekiyor sonra ona sarımsaklı yoğurt koyup afiyetle yiyorum cokacimcoook Hem kalori sorunu olmuyor hem lezzetli hem doyurucu oluyor. Ne yazık ki benimde sevmediğm bişey yok. Çok sevecenimdir herşeyi severim. -tatlicadiarzu-
Bu arada benimde çok borcum var ya 2 aya yakın vardır tam hesabı bilmiyorum o yüzden 61 gün kefaret tutmak istiyorum bende ama bi türlü başlayamadım
Öğlen Yemeğim;
2 kaşık piyaz. Yağsız sayılırdı.
Bir karakız köfte. Köfte ne çok küçük ne çok büyüktü içinde pataes, bezelye, patlican vardı ama bana çok geldi yerken zorlandım. kafamçokkarıştı
Bir dilim kepekli ekmek.
Bir bardak ayran.
Yemekten sonra bir bardak yeşil çay.
kaptan malum yarın okul var yine benim kilo 67.6 100 gr daha gönderdim :)))) ama bayrama söz 65 olcak hatta 64 bile olabilir
karakız köfte misempatiksalakcinni ,bunca yıllık yiyiciyim öyle bi köfte duymadımakannehir,internetten bakıyorum tarifineCADIARZU
bir de aynalardan bişiey rica edicem. ben kurbana kadar hedef -3,4 demiştim. yani 59 olacaktım. ben bu hafta kilo vereceğimi düşünerek demiştim bunu:çok üzgünüm:fisfisfis. geç olmadan ufak bi düzeltme yapsak mı:uhm:
benim hedefimi 59,7 yapablir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?