• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım bence sen sabahları abartıyorsun.Akşam az bile yiyorsun bir dengelesen tam olacakolumunekankayizsmile Ama bu arada zeytin azalmış bakk:D

bugün kahvaltıya misafirlerim vardı ondan yoksa ben sabahları pek kahvaltı yapamıorum... ama evet zeytin azaldı da bu hep bu şekilde istikrarlı gitmio maalesef:kedi:

bugün ki menü
kızlar sabah kahvaltıda arkadaşlar vardı o yüzden menü kabarıktı

3-4 dilim peynir
3 zeytin
domates, salatalık
sucuklu yumurta çok az
biraz patates kızartması 10 tane filandı
közlenmiş biber
3 çatal vişne reçeli
bir de en kötüsü bu zaten :))) ballı fındıklı muz :))))))))
ekmek sıfır

arada 1 kahve ve 1 lokma çikolata

kahvaltıyı geç yaptığımız için öğle yemedim

akşam da karnabahar haşladım yoğurtlayıp 1 porsiyon ondan yedim
yanında 4-5 dilim peynir
4 tane kornişon

şimdi de fir fincan nescafe içicem o kadar .görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın

bence kahvaltı da yediklerinle yatmalıydın yada bitki çayı felan içmeliydin:)))

Hahahahakaydirigubbakcemile3 Bu ne perhiz bu ne lahana turşusunaniknanik Güzel yemek:D Sana da iyi hafta sonları canım bol kilo vermeli hafta sonlarıyerimseniben

:) bu hafta sonu pek kilo verdiğim söylenemez ama almamışımdır büyük ihtimalle :kedi:

bugün ki menü
kızlar sabah kahvaltıda arkadaşlar vardı o yüzden menü kabarıktı

3-4 dilim peynir
3 zeytin
domates, salatalık
sucuklu yumurta çok az
biraz patates kızartması 10 tane filandı
közlenmiş biber
3 çatal vişne reçeli
bir de en kötüsü bu zaten :))) ballı fındıklı muz :))))))))
ekmek sıfır

arada 1 kahve ve 1 lokma çikolata

kahvaltıyı geç yaptığımız için öğle yemedim

akşam da karnabahar haşladım yoğurtlayıp 1 porsiyon ondan yedim
yanında 4-5 dilim peynir
4 tane kornişon

şimdi de fir fincan nescafe içicem o kadar .görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın

gayet güzel bir gün geçirmişsin canım. Arada bir ucunu kaçırmamak kaydıyla kaçamaklar yapmak iyi gelir hem bize hem vücudumuza.

Bu arada arkadaşlar cumartesi pazar çok abartmadım ama birazcık diyet dışına çıktım.

Bu gün güne yarım domates ve iki dilim kepekli ekmek arası peynirle tost yapıp yemekle başladım.

Kızlar toplanın hamur işi olsun ama 2 tane yiyecekseniz normalde 1 tane yiyin.Hiçbirşeyden mahrum etmeyin kendinizi.Kahvaltıda börek varsa ekmek yemeyin.Ekmeği akşam yiyin.hhiiccii sen de zeytin sayını yavaş yavaş düşür bir anda değil.12 tane mi yiyorsun normalde 10 tane ye.Birkaç gün sonra 8 tane ye.4-5 normaldir ama 10 lar pek normal değil:) Bugün pazar aileyle kahvaltıya oturcam.K-flakes yemiycem yani:) Bu da benim izin günüm olsun di mi ya her sabah her sabah k-flakes.Peynir zeytine hasret kaldım valla:D Yedikten sonra yazarım:)

zeytini yavaş yavaş azaltsın, birden azaltmasın hipozeytinemi falan olur yoksananiknanik

evet ben haftasonumu kısaca özetliyim. cuma akşamı canım su böreği çekiyordu, orucumu su böreği ile açtım:) yanında limonlu soda...yarım saat sonra da fırında tavuk , yoğurt salata yedim , ekmeksiz.

sahur: 1 dilim börek, 1 haşlanmış yumurta.
oruç açma: yarım tabak nohut, yarım tabak bulgur pilavı, 1 ayran
1 saat sonra: yarım porsiyon iskender
1 lahmacun, 1 kutu meşrubat:kedi: devamı da var...pazar günü de var...pazar gününü ve bu sabahki kahvaltıyı hiç yazmıyım:delphin:
kızlar ya ben haftasonları acayip abartıyorum...evde çocukla olunca ya da dışarılarda gezerken ya stresten atıştırıyorum ya gezdiğimiz oturduğumuz yerlerde bişiler yiyoruz... acaba diyorum pazartesi sabahları da mı kilo bildirimi yapsak:uhm:

bu arada 200 gram veren gözyaşı takım birincisi, 100 gram veren hhiiccii ise ikinci olmuş, .:1no2:. ağlanılacak halimize gülesim geliyor...

kurbana kadar olan kilo hedeflerimizden eksikleri olanlar mı var? qizz ve mushu blidirmedi mi? yoksa ben mi eksik listeyi buldum. bu arada aynalardan aldığım izin ile geçen hafta kilo verememiş olmamdan dolayı çok geç olmadan hedefimi 59,7 diye değiştirdim (-2,7 kg vermek hedefim inşallah)
aynalar - 95
mushu -
pinkcat87 -
elifezgi - 59.7
hhiiccii - 65
akbulak - 68
qizz -
♥gözyaşı♥ - 79

kurbana kadar olan kilo hedeflerimizden eksikleri olanlar mı var? qizz ve mushu blidirmedi mi? yoksa ben mi eksik listeyi buldum. bu arada aynalardan aldığım izin ile geçen hafta kilo verememiş olmamdan dolayı çok geç olmadan hedefimi 59,7 diye değiştirdim (-2,7 kg vermek hedefim inşallah)
aynalar - 95
mushu -
pinkcat87 -68
elifezgi - 59.7
hhiiccii - 65
akbulak - 68
qizz -
♥gözyaşı♥ - 79

Canım ben bildirimimi yapmıştım 68 olarak tekrar yazıyım buna da.Canım iskender arkasından lahmacun öncesinde oruç açmada yediklerin çok fazla değil mi nasıl yiyebildin o kadarı yaaa..Şahsen bana iskender çok ağır gelir ne kadar aç olsam da çeyreğini zar zor yiyebilirim.Ondan sonra kaç tane soda içtiğimi ne siz sorun ne ben söliyim.Ama kimisine de hiç ağır gelmez.Benim erkek arkadaşım normalde çok yemez en çok yediği şuydu.Bir yere oturmuştuk ben tavuk şiş o iskender söylemiştik.Ben tavuk şişimden arada ona veriyodum.İskenderi silip süpürdükten sonra üstüne 1 porsiyon tavuk şiş daha yedicokacimcoook keşke hep böyle obur aşkım olsa...
Ben de güne k-flakesle başlıycam.Özledim kendilerini ne zamandır yemiyodumbenneyaptımki 1 gün ayrı kaldık:emir_bebek:
Akşama sanırım balık var ama belli olmaz yine de belli olunca yazarım.Ekmeksiz bol balık yicem sadece:teytey: bol derken abartmadan:1closedeyes:

slm kızlar...ay dün bildirim yapamadım.kusura bakmayın kızlar...
dün ü yazayım hemen
sabah
4 zeytin
15 gr lık krem üçgen peynir
domates
3-4 çatalda sucuklu yumurta yedim:(

akşam içinde önceki günden kalan 2 börek ve bir kase yoğurt yedim:((

ama hepsi bu kdr arkadaşlar...

bugünkiler daha belli olmadı ama sabahı yazayım

sabah:
6 zeytin
yine 15 gr lık üçgen peynir
15 gr lık reçel
yarım simit yedim...
okulda bugün tek olduğum için inanılmaz yoruldumm
bide eve gelirken yarım saat yürüdüm.çok terledim valla.
şimdide ne yiyeceğime karar vericem..akşama öğlen ve akşam menümü yazarım..görüşürz arkadaşalr

Canım ben bildirimimi yapmıştım 68 olarak tekrar yazıyım buna da.Canım iskender arkasından lahmacun öncesinde oruç açmada yediklerin çok fazla değil mi nasıl yiyebildin o kadarı yaaa..Şahsen bana iskender çok ağır gelir ne kadar aç olsam da çeyreğini zar zor yiyebilirim.Ondan sonra kaç tane soda içtiğimi ne siz sorun ne ben söliyim.Ama kimisine de hiç ağır gelmez.Benim erkek arkadaşım normalde çok yemez en çok yediği şuydu.Bir yere oturmuştuk ben tavuk şiş o iskender söylemiştik.Ben tavuk şişimden arada ona veriyodum.İskenderi silip süpürdükten sonra üstüne 1 porsiyon tavuk şiş daha yedicokacimcoook keşke hep böyle obur aşkım olsa...
Ben de güne k-flakesle başlıycam.Özledim kendilerini ne zamandır yemiyodumbenneyaptımki 1 gün ayrı kaldık:emir_bebek:
Akşama sanırım balık var ama belli olmaz yine de belli olunca yazarım.Ekmeksiz bol balık yicem sadece:teytey: bol derken abartmadan:1closedeyes:
ya ben açlıktan değil yemek yemeyi sediğim için yiyorumkafamçokkarıştı,o yüzden bu haldeyim...
ya diyet yapıyorum ya çok yiyorum iksinin ortasını bulamadım:sinifsinif:
erkek arkadaşına bak beni gör ben de eşime baktıkça seni hatılayacağımnaniknanik
eşim genelde yemekte balık veya tavuk ızgara söyler yanına muhakkak ayran ortaya bi salata , bense tavuğu evde de yiyorum nasıl olsa diye kebap türü söylerimsempatiksalakcinni, künefeyi sevmez şerbetli tatlılar ağır gelir kendisine, yerse sütlü tatlı yer bense yine evde de yapıyos onu diyerekten sütlü tatlı değil şerbetli tatlı isteyesim gelirsempatiksalakcinni ama genelde istemema.s
hafffffff

ya ben açlıktan değil yemek yemeyi sediğim için yiyorumkafamçokkarıştı,o yüzden bu haldeyim...
erkek arkadaşına bak beni gör ben de eşime baktıkça seni hatılayacağımnaniknanik
eşim genelde yemekte balık veya tavuk ızgara söyler yanına muhakkak ayran ortaya bi salata , bense tavuğu evde de yiyorum nasıl olsa diye kebap türü söylerimsempatiksalakcinni, künefeyi sevmez şerbetli tatlılar ağır gelir kendisine, yerse sütlü tatlı yer bense yine evde de yapıyos onu diyerekten sütlü tatlı değil şerbetli tatlı isteyesim gelirsempatiksalakcinni ama genelde istemema.s
hafffffff

Aynen ben de sütlü tatlıları severim ve künefe ağır gelir ama yine de yerim onu severim yani:) ben tavuksuz bir hayat düşünemiyorumsempatiksalakcinni Beni tanıyanlar nasıl tavukçu olduğumu bilir kırmızı et de severim ama tavuğun yeri ayrıdırboshayallersmile hahaha ne aşk ama:D:lepi: Ama ben ne kadar böyle desem de boğazımı tutamadığım için çok kilo aldım.Şimdi de tutmaya çalışıyorumlaelaelaelaelae

zeytini yavaş yavaş azaltsın, birden azaltmasın hipozeytinemi falan olur yoksananiknanik

evet ben haftasonumu kısaca özetliyim. cuma akşamı canım su böreği çekiyordu, orucumu su böreği ile açtım:) yanında limonlu soda...yarım saat sonra da fırında tavuk , yoğurt salata yedim , ekmeksiz.

1 lahmacun, 1 kutu meşrubat:kedi: devamı da var...pazar günü de var...pazar gününü ve bu sabahki kahvaltıyı hiç yazmıyım:delphin:
kızlar ya ben haftasonları acayip abartıyorum...evde çocukla olunca ya da dışarılarda gezerken ya stresten atıştırıyorum ya gezdiğimiz oturduğumuz yerlerde bişiler yiyoruz... acaba diyorum pazartesi sabahları da mı kilo bildirimi yapsak:uhm:

bu arada 200 gram veren gözyaşı takım birincisi, 100 gram veren hhiiccii ise ikinci olmuş, .:1no2:. ağlanılacak halimize gülesim geliyor...

ohaoldumsmile Bende bende... Hafta sonları ne oluyosa bir iştah geliyo bana dünyayı yiyesim geliyor resmen.
Takım birincisi ben olmuşsam vay halimize.

hafffffff

Bende ya, sanki kendini değil beni anlatmışsın canım. Aynen; ya rejimdeyim, ya çok yemekte. Ortayı bi bulamadım. Çok aradım ama olmuyor yani. Arkadaşlar bu gün iki dilim baklava, 4 adet lokum yedim. Şekerim çok düştü, başım döndü, dizlerim titredi, az kalsın ölücem sandım :çok üzgünüm: felan felan işte. Nasıl oldu anlayamadım bi anda yiyiverdim onları.

Öğlen yemeğim; bir porsiyon börek (içinde et bezelye felan vardı), bir kaşık salata, 4 kaşık yoğurt yedim. Bu gün hiç yeşil çay içemedim. bilmiyorumkismile Yahu biri beni durdursunnnn

Son düzenleme:
kızlar hepınızden çok ozr dılıyorum paylaşım yapamadım bilgisayarım yanımda değildi adapazarındaydım . Erkek arkadaşımda ızne geldı askerden o yuzden bakamadım çok ozr dılerım sızden . ben en son 64.8 düm yazmıştım onu . suanda 64.1 im . bundan sonra hergun paylaşım ypmaya dıkkat edıcem tekrar özur dılerımm

gayet güzel bir gün geçirmişsin canım. Arada bir ucunu kaçırmamak kaydıyla kaçamaklar yapmak iyi gelir hem bize hem vücudumuza.

Bu arada arkadaşlar cumartesi pazar çok abartmadım ama birazcık diyet dışına çıktım.

Bu gün güne yarım domates ve iki dilim kepekli ekmek arası peynirle tost yapıp yemekle başladım.[/COLOR][/B][/QUOTE]

keşke hep devam edebilsem ama bende maalesef arada bir kaçamak yerine arada bir diyet oluooo :kedi:
ama 2 gündür çok ciddi kararlar aldım sempatiksalakcinni umarım uygularım... bayrama kesin 65 olucam belki daha da azzzz. inşallaaaaahhhh :teytey:

hahaahhaha hipozeytinemi allah muhafaza kaydirigubbakcemile3
8-10 kişilik takımda 3. müz bile yok kaydirigubbakcemile3 bravo bize kaptanın bizim bu halimizden haberi varmı yaaaa yoksa bize yapacağı belli :mymeka: ama bu hafta içinizde en çok kilo veren ben olucaaammm vereliniortak

hafffffff

elifezgiyle yemek anlayışı ve tatlı konusunda kesinlikle mükemmel uyum içindeyiz yemek yemeyi çok severim, ayrıca tatlı dediğin sütlü değil şerbetli olurrrr sempatiksalakcinni

8-10 kişilik takımda 3. müz bile yok kaydirigubbakcemile3 bravo bize kaptanın bizim bu halimizden haberi varmı yaaaa yoksa bize yapacağı belli :mymeka: ama bu hafta içinizde en çok kilo veren ben olucaaammm vereliniortak
şaka şaka ben kendime henüz bu kadar güvenmiyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar selammmmm
sabah
yarım cevizli çörek
1 tane bisküvi

12.00 gibi 1 elma

saat 1 de 3 tane biber dolması
1 kase cacık
1 porsiyon salata yanında da 7-8 çatal piyaz

akşam 1 nescafe

yemekte de
3 tane kuru kayısı
1 porsiyon yoğurtlu makarna
1 tane kornişon
1 bardak meyve suyu

ama bugün ölü gibiyim yaaa yaklaşık 5 km yol yaptım eve gelince kıyafetimle bayılmışım zaten kaydirigubbakcemile3

slm kızlar...ay dün bildirim yapamadım.kusura bakmayın kızlar...
dün ü yazayım hemen
sabah
4 zeytin
15 gr lık krem üçgen peynir
domates
3-4 çatalda sucuklu yumurta yedim:(

akşam içinde önceki günden kalan 2 börek ve bir kase yoğurt yedim:((

ama hepsi bu kdr arkadaşlar...

bugünkiler daha belli olmadı ama sabahı yazayım

sabah:
6 zeytin
yine 15 gr lık üçgen peynir
15 gr lık reçel
yarım simit yedim...
okulda bugün tek olduğum için inanılmaz yoruldumm
bide eve gelirken yarım saat yürüdüm.çok terledim valla.
şimdide ne yiyeceğime karar vericem..akşama öğlen ve akşam menümü yazarım..görüşürz arkadaşalr

öğlen ve akşam yemeğimi bildiriyorum..kalorisine baktım.toplam 850-900 kalori ama biz 1000 kalori diyelim
öğlen bir lahmacun ve çay
akşamda fırında közlenmiş patlıcan ve biber,çeyrek ekmek,yarım kase kdr yoğurt...ii gecelr arkadaşlar

♥gözyaşı♥;15745115 .!.:

ohaoldumsmile Bende bende... Hafta sonları ne oluyosa bir iştah geliyo bana dünyayı yiyesim geliyor resmen.
Takım birincisi ben olmuşsam vay halimize.

Bende ya, sanki kendini değil beni anlatmışsın canım. Aynen; ya rejimdeyim, ya çok yemekte. Ortayı bi bulamadım. Çok aradım ama olmuyor yani. Arkadaşlar bu gün iki dilim baklava, 4 adet lokum yedim. Şekerim çok düştü, başım döndü, dizlerim titredi, az kalsın ölücem sandım :çok üzgünüm: felan felan işte. Nasıl oldu anlayamadım bi anda yiyiverdim onları.

Öğlen yemeğim; bir porsiyon börek (içinde et bezelye felan vardı), bir kaşık salata, 4 kaşık yoğurt yedim. Bu gün hiç yeşil çay içemedim. bilmiyorumkismile Yahu biri beni durdursunnnn
uzun süre aç kalınca veya düşük kalori tüketince insanın şekeri düşebiliyor. bu arada benim iştahım da açık. 2 gündür oruç tutmuyordum bu gün de niyetlenmedim sırf oruçsuz da irademe hakim olayım diye...bakalım nolcek...

bi kitap okuyorum. mustafa ulusoy'un 'aynalar koridorunda aşk' kitabı. kitapta yemek yiyerek mutlu olan bi şahsiyetti psikiyatrist gözüyle anlatıyor...iyi güzel anlatıyor da iştahımı kesmiyorkaydirigubbakcemile3

kızlar hepınızden çok ozr dılıyorum paylaşım yapamadım bilgisayarım yanımda değildi adapazarındaydım . Erkek arkadaşımda ızne geldı askerden o yuzden bakamadım çok ozr dılerım sızden . ben en son 64.8 düm yazmıştım onu . suanda 64.1 im . bundan sonra hergun paylaşım ypmaya dıkkat edıcem tekrar özur dılerımm
:olmaz:bu hareketi oğlum hiç sevmiyor. kaşlarımı çatıp ona böyle yapınca :olmaz: yetiyo. umarım sana da yeter:olmaz: paylaşım şart

Bu gün güne yarım domates ve iki dilim kepekli ekmek arası peynirle tost yapıp yemekle başladım.[/COLOR][/B]

keşke hep devam edebilsem ama bende maalesef arada bir kaçamak yerine arada bir diyet oluooo :kedi:
ama 2 gündür çok ciddi kararlar aldım sempatiksalakcinni umarım uygularım... bayrama kesin 65 olucam belki daha da azzzz. inşallaaaaahhhh :teytey:[/QUOTE]

umarım devam edersin menün iyi çünkü

naniknanik

elifezgiyle yemek anlayışı ve tatlı konusunda kesinlikle mükemmel uyum içindeyiz yemek yemeyi çok severim, ayrıca tatlı dediğin sütlü değil şerbetli olurrrr sempatiksalakcinni
evet mükemmel uyumluyuzvereliniortak o yüzden bu takımdayızsempatiksalakcinni

kızlar selammmmm
sabah
yarım cevizli çörek
1 tane bisküvi

12.00 gibi 1 elma

saat 1 de 3 tane biber dolması
1 kase cacık
1 porsiyon salata yanında da 7-8 çatal piyaz

akşam 1 nescafe

yemekte de
3 tane kuru kayısı
1 porsiyon yoğurtlu makarna
1 tane kornişon
1 bardak meyve suyu

ama bugün ölü gibiyim yaaa yaklaşık 5 km yol yaptım eve gelince kıyafetimle bayılmışım zaten kaydirigubbakcemile3
aslında şu bisküvilerini karıncalar falan yese bitirse delikafadulden kahvaltın düzgün olacak senin de ...her sabah bisküvi...boshayallersmile
öğlen ve akşam yemeğimi bildiriyorum..kalorisine baktım.toplam 850-900 kalori ama biz 1000 kalori diyelim
öğlen bir lahmacun ve çay
akşamda fırında közlenmiş patlıcan ve biber,çeyrek ekmek,yarım kase kdr yoğurt...ii gecelr arkadaşlar
bu ne demek :jeyyar: demek ki lahmacun bile yiyerek düşük kalori almak mümkündelikafadulden, tabi az yemek kaydıylacokacimcoook

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza bundan 8 gün önce sabah uyandığımda tartıldığımda 63 kg geliyordum bugün ise 67.2 geldim zayıflamak istedikçe alıorum kiloları yardımınız lazım mafoldumben

Back