- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.661
slm aynalar cim, bireysel derece yapan ve ilk 3e giren takimlarin hesaplamasini benmi yapiyorum?
bu hafta bilidirim bizde 3. takimda.
yoksa sadece listeyi mi paylasicam
14. TAKIM 177. ETAP
aynalar ( 101,9 / 101,9 / 0,0 / 0,00% )
mushu ( 82,0 / 82,0 / 0,0 / 0,00% )
pinkcat87 ( 72,0 / 72,0 / 0,0 / 0,00% )
elifezgi ( 62,4 / 62,4 / 0,0 / 0,00% )
hhiiccii ( 67,7 / 67,6 / 0,1 / 0,15% )
akbulak ( 72,0 / 72,0 / 0,0 / 0,00% )
qizz ( 65,7 / 65,7 / 0,0 / 0,00% )
♥gözyaşı♥ ( 85,6 / 85,4 / 0,2 / 0,23% )
S2000 ( 68,0 ) izinliydi kendi isteği ile takımdan ayrıldı
Haysem ( 72,0 ) izinliydi kendi isteği ile takımdan ayrıldı
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 609,3 / 609,0 / 0,3 / 0,05%)
Bugün yemeğe ekşili köfte yaptım çok severim az önce tadımlık yedim birazcık.Biz yemeği akşam 8 gibi falan yediğimiz için arada acıkıyorum.Akşam da ekşili köfte ve ıspanak yemeği var.Ekşili köfte yerim ıspanaktan da 1 yemek kaşığı tadımlık alırım.Birkaç saat sonra da 1 meyve tamamdır bugün:)
Ekmek hiç yemiycem ama bizde öyle yani masaya o saatte oturuluyor herkesten ayrı da yiyemiyorum 7 ye almaya çalışıcamEkşili köfteyi ben sevmezdim önceden.Kendim yapınca sevmeye başladım kırık pirinç kıyma soğan karabiber tuzu yoğuruyorsun.Sonra küçük küçük yuvarlaklar haline getirip una buluyorsun.Kaynanmış suya atıp pişiriyorsun.İndirmeye yakın da bir kapta yoğurt limon suyu ve yumurta sarısını çırpıp üstüne döküosun 5 dakika da öle pişti mi tamamdır Yemek tarifi verdim kaşla göz arası
♥gözyaşı♥;15700927 .!.:
Forum diyet konu yemek tarifi :)))))))
yoğurt, limon ve tuz bu üçlüyü severim. O yüzden yemekte bana güzel geldi. neyse sıradaki misafirime yaparım bende o zaman tatmış olurum artık.
Herkese iyi hafta sonları diliyorum arkadaşlar. pazartesi görüşmek üzere. kendinize iyi bakın, midenize mukayet olun. delikafadulden
bugün neler yedim :)))
sabah çeyrek ekmek, menemen, 5 -6 zeytin 4-5 dilim peynir, slatalık,ekmeğime de birazcık çikolata sürüp yedim 3 lokmacık :))) sonra çay
öğleyin akbulağın günü vardı orda yarım kaseden daha az kısır, 2 dilim kek
sonrasında yarım elma çeyrek muz,
akşam da 1 tane börek, 1,5 dilim kek, 3 tane kornişon 2 tane küçücük masum gofret :))
3 dilim de peynir..
biliyorum ki benim bu hamur işlerini bırakmam lazım ama kızlar her hafta bi arkadaşta toplanıoruz mutlaka hamur işi oluo, eee bir de gün kurduk o var onda da oluo, bu durum da benim için zor oluo ağlayacam şimdi yaaaa :çok üzgünüm:
Kızlar toplanın hamur işi olsun ama 2 tane yiyecekseniz normalde 1 tane yiyin.Hiçbirşeyden mahrum etmeyin kendinizi.Kahvaltıda börek varsa ekmek yemeyin.Ekmeği akşam yiyin.hhiiccii sen de zeytin sayını yavaş yavaş düşür bir anda değil.12 tane mi yiyorsun normalde 10 tane ye.Birkaç gün sonra 8 tane ye.4-5 normaldir ama 10 lar pek normal değil:) Bugün pazar aileyle kahvaltıya oturcam.K-flakes yemiycem yani:) Bu da benim izin günüm olsun di mi ya her sabah her sabah k-flakes.Peynir zeytine hasret kaldım vallaYedikten sonra yazarım:)
haklısın pincat ama bu aralar bu şekilde oldu nereye gitsem hamur işi vardı heppp(( zeytini çok seviyorum maalesef yaaa kahvaltının olmazsa olmazı bende....ama daha dikkatli olucam çünkü bayrama kadar 65 olucam sözü verdim hem kendime hem size.. bu arada sen de hep k-flakesle besliniosun gibi geldi bana takip ettiğim kadarıyla :)))
bugün ki menü
kızlar sabah kahvaltıda arkadaşlar vardı o yüzden menü kabarıktı
3-4 dilim peynir
3 zeytin
domates, salatalık
sucuklu yumurta çok az
biraz patates kızartması 10 tane filandı
közlenmiş biber
3 çatal vişne reçeli
bir de en kötüsü bu zaten :))) ballı fındıklı muz :))))))))
ekmek sıfır
arada 1 kahve ve 1 lokma çikolata
kahvaltıyı geç yaptığımız için öğle yemedim
akşam da karnabahar haşladım yoğurtlayıp 1 porsiyon ondan yedim
yanında 4-5 dilim peynir
4 tane kornişon
şimdi de fir fincan nescafe içicem o kadar .görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?