• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm aynalar cim, bireysel derece yapan ve ilk 3e giren takimlarin hesaplamasini benmi yapiyorum?
bu hafta bilidirim bizde 3. takimda.

yoksa sadece listeyi mi paylasicam

evet canım onlarıda sen yapıp yayınlıyorsun. zaten basit grupların kaçıncı olduklarını yazıyorsun orda ilk üç takımı yüzdeleriyle yazacaksın. sonra bütün üyelerin yüzdelerine bak ilk üçü yazıyorsun. canım ben yardımcı olurdum ama birazdan yola çıkcam o yüzden yardım edemiyorum kusura bakma canım kolay gelsin

tamam canim sagol, liste butun hazir.
Ben baslayayim o zaman optum zemuszemus

Bugün yemeğe ekşili köfte yaptım çok severim az önce tadımlık yedim birazcık.Biz yemeği akşam 8 gibi falan yediğimiz için arada acıkıyorum.Akşam da ekşili köfte ve ıspanak yemeği var.Ekşili köfte yerim ıspanaktan da 1 yemek kaşığı tadımlık alırım.Birkaç saat sonra da 1 meyve tamamdır bugün:)

14. TAKIM 177. ETAP

aynalar ( 101,9 / 101,9 / 0,0 / 0,00% )
mushu ( 82,0 / 82,0 / 0,0 / 0,00% )
pinkcat87 ( 72,0 / 72,0 / 0,0 / 0,00% )
elifezgi ( 62,4 / 62,4 / 0,0 / 0,00% )
hhiiccii ( 67,7 / 67,6 / 0,1 / 0,15% )
akbulak ( 72,0 / 72,0 / 0,0 / 0,00% )
qizz ( 65,7 / 65,7 / 0,0 / 0,00% )
♥gözyaşı♥ ( 85,6 / 85,4 / 0,2 / 0,23% )
S2000 ( 68,0 ) izinliydi kendi isteği ile takımdan ayrıldı
Haysem ( 72,0 ) izinliydi kendi isteği ile takımdan ayrıldı

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 609,3 / 609,0 / 0,3 / 0,05%)

:tomato: :tomato: :tomato:

Bugün yemeğe ekşili köfte yaptım çok severim az önce tadımlık yedim birazcık.Biz yemeği akşam 8 gibi falan yediğimiz için arada acıkıyorum.Akşam da ekşili köfte ve ıspanak yemeği var.Ekşili köfte yerim ıspanaktan da 1 yemek kaşığı tadımlık alırım.Birkaç saat sonra da 1 meyve tamamdır bugün:)

Valla ben ekşili köfte nasıldır hiç bilmem :) Yemek kültürümde çok yoktur. Şirkete ne geliyorsa yerim evde yaptığım yegane yemekte yağda yumurtadır. Tabi arada misafirler felan gelince netten tariflere bakıp yapıyorum o ayrı. Benden nasıl ev kadını oldu anlamadım gitti. Ekmeği fazla kaçırmazsan günü iyi tamamlamış olursun ama akşam sekiz kötü işte. Bence sen biraz daha erken ye. Sonra da bir meyve yer kapatırsın günü :)

Az önce yarım nar yedim arkadaşlar bir fincan da türk kahvesi içtim midem bulandı kafamçokkarıştı

Ekmek hiç yemiycem ama bizde öyle yani masaya o saatte oturuluyor herkesten ayrı da yiyemiyorum 7 ye almaya çalışıcam :D Ekşili köfteyi ben sevmezdim önceden.Kendim yapınca sevmeye başladım:D kırık pirinç kıyma soğan karabiber tuzu yoğuruyorsun.Sonra küçük küçük yuvarlaklar haline getirip una buluyorsun.Kaynanmış suya atıp pişiriyorsun.İndirmeye yakın da bir kapta yoğurt limon suyu ve yumurta sarısını çırpıp üstüne döküosun 5 dakika da öle pişti mi tamamdır:D Yemek tarifi verdim kaşla göz arası:D

Ekmek hiç yemiycem ama bizde öyle yani masaya o saatte oturuluyor herkesten ayrı da yiyemiyorum 7 ye almaya çalışıcam :D Ekşili köfteyi ben sevmezdim önceden.Kendim yapınca sevmeye başladım:D kırık pirinç kıyma soğan karabiber tuzu yoğuruyorsun.Sonra küçük küçük yuvarlaklar haline getirip una buluyorsun.Kaynanmış suya atıp pişiriyorsun.İndirmeye yakın da bir kapta yoğurt limon suyu ve yumurta sarısını çırpıp üstüne döküosun 5 dakika da öle pişti mi tamamdır:D Yemek tarifi verdim kaşla göz arası:D

Forum diyet konu yemek tarifi :)))))))

yoğurt, limon ve tuz bu üçlüyü severim. O yüzden yemekte bana güzel geldi. neyse sıradaki misafirime yaparım bende o zaman tatmış olurum artık.

Herkese iyi hafta sonları diliyorum arkadaşlar. pazartesi görüşmek üzere. kendinize iyi bakın, midenize mukayet olun. delikafadulden

♥gözyaşı♥;15700927 .!.:

Forum diyet konu yemek tarifi :)))))))

yoğurt, limon ve tuz bu üçlüyü severim. O yüzden yemekte bana güzel geldi. neyse sıradaki misafirime yaparım bende o zaman tatmış olurum artık.

Herkese iyi hafta sonları diliyorum arkadaşlar. pazartesi görüşmek üzere. kendinize iyi bakın, midenize mukayet olun. delikafadulden

Hahahahakaydirigubbakcemile3 Bu ne perhiz bu ne lahana turşusunaniknanik Güzel yemek:D Sana da iyi hafta sonları canım bol kilo vermeli hafta sonlarıyerimseniben

arkadaşlar bugün bildirimimi geç yapmak zorunda kaldım.yarın günüm var saat 10da okulda toplantım var.
sabah
az peynir,5 zeytin,çeyrek ekmek, domates,çay

öğlen
buharıyla pişmiş omlet
az peynir
çeyrek ekmek ve çay

akşam
mantar sote
çeyrek ekmek
çay

akşam yemeğini geç yedim ama:( gündüz uyudum,geç kalktım,üstüne ssaat 2ye kdr temizlik yaptım.ii terledim ama...heralde birazını yakmışımdır yediklerimin..umarım yani..hadi yarın görüşürüz arkadaşlar....ii gecelr

Ben bugün güne bir kase k-flakesle başladım saat 4 gibi 3 yemek kaşığı ıspanak yanına biraz yoğurt yedim ekmeksiz.Akşam da yine ekmeksiz tavuk yedim.Bir de öğle 2 top dondurma yedim:(:( Şimdi de meyve yiyorum...Bugünlük bu kadar:)

slm kızlar naslsınız dün okuldan gelince bütn zamanımı temizliğe ayırıınca nete girecek zamanım kalmadı o yüzden bildirim yapamadım. ama şimdi yazıyorum

sabah: 4 tane bisküvi
eve gelince de çeyrek ekmek, yarım dilim börek, 12 zeytin (utanıorum bunu yazmaya artık yaaaa) 3-4 dilim peynir, domates, salatalık

saat 2 de bi temizlie başladıysak 8'e kadar bu arada artık dayanamadım açlıktan geberecektim :)) 1 tane börek yedim... sonra sağolsun akbulak bize yiyecek bişiler hazırladı
mantar sote yanında çeyrek ekmek vee bol çay

sonra temizliğe devam gece 12 ye kadar heryerim ağrıo yaaaa ha gece yatmadan önce de küçük 1 salkım üzüm yedim bu kadar az ama kalorili şeyler biliorum :(((((

bugün neler yedim :)))
sabah çeyrek ekmek, menemen, 5 -6 zeytin 4-5 dilim peynir, slatalık,ekmeğime de birazcık çikolata sürüp yedim 3 lokmacık :))) sonra çay

öğleyin akbulağın günü vardı orda yarım kaseden daha az kısır, 2 dilim kek
sonrasında yarım elma çeyrek muz,

akşam da 1 tane börek, 1,5 dilim kek, 3 tane kornişon 2 tane küçücük masum gofret :))
3 dilim de peynir..

biliyorum ki benim bu hamur işlerini bırakmam lazım ama kızlar her hafta bi arkadaşta toplanıoruz mutlaka hamur işi oluo, eee bir de gün kurduk o var onda da oluo, bu durum da benim için zor oluo ağlayacam şimdi yaaaa :çok üzgünüm:

bugün neler yedim :)))
sabah çeyrek ekmek, menemen, 5 -6 zeytin 4-5 dilim peynir, slatalık,ekmeğime de birazcık çikolata sürüp yedim 3 lokmacık :))) sonra çay

öğleyin akbulağın günü vardı orda yarım kaseden daha az kısır, 2 dilim kek
sonrasında yarım elma çeyrek muz,

akşam da 1 tane börek, 1,5 dilim kek, 3 tane kornişon 2 tane küçücük masum gofret :))
3 dilim de peynir..

biliyorum ki benim bu hamur işlerini bırakmam lazım ama kızlar her hafta bi arkadaşta toplanıoruz mutlaka hamur işi oluo, eee bir de gün kurduk o var onda da oluo, bu durum da benim için zor oluo ağlayacam şimdi yaaaa :çok üzgünüm:

ARKADAŞALR HİCİ YE TAMAMNE KATILIYOM..bügün kahvaltı haricinde hepsini beraber yedikkafamçokkarıştı ben kahavaltı yapmadım.sadece 1 elma yedim öğlene kdr.ama gerisi vahimm...bende ağlıyacam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaohaoldumsmileeyvahedigeldismile:1shok::sinifsinif:kaydirigubbakcemile:1no2:

Kızlar toplanın hamur işi olsun ama 2 tane yiyecekseniz normalde 1 tane yiyin.Hiçbirşeyden mahrum etmeyin kendinizi.Kahvaltıda börek varsa ekmek yemeyin.Ekmeği akşam yiyin.hhiiccii sen de zeytin sayını yavaş yavaş düşür bir anda değil.12 tane mi yiyorsun normalde 10 tane ye.Birkaç gün sonra 8 tane ye.4-5 normaldir ama 10 lar pek normal değil:) Bugün pazar aileyle kahvaltıya oturcam.K-flakes yemiycem yani:) Bu da benim izin günüm olsun di mi ya her sabah her sabah k-flakes.Peynir zeytine hasret kaldım valla:D Yedikten sonra yazarım:)

Sabah kahvaltıda biraz sucuklu yumurta 3 tane sigara böreği biraz peynir 3 zeytin yedim ve 2 bardak yeşil çay içtim.Akşam yemeğine kadar hiçbirşey yemiycem.Akşam da biraz mercimek çorbası içicem yemekte ne varsa 3 yemek kaşığı yicem.Daha sonra meyve yerim tamamdır:)

Kızlar toplanın hamur işi olsun ama 2 tane yiyecekseniz normalde 1 tane yiyin.Hiçbirşeyden mahrum etmeyin kendinizi.Kahvaltıda börek varsa ekmek yemeyin.Ekmeği akşam yiyin.hhiiccii sen de zeytin sayını yavaş yavaş düşür bir anda değil.12 tane mi yiyorsun normalde 10 tane ye.Birkaç gün sonra 8 tane ye.4-5 normaldir ama 10 lar pek normal değil:) Bugün pazar aileyle kahvaltıya oturcam.K-flakes yemiycem yani:) Bu da benim izin günüm olsun di mi ya her sabah her sabah k-flakes.Peynir zeytine hasret kaldım valla:D Yedikten sonra yazarım:)

haklısın pincat ama bu aralar bu şekilde oldu nereye gitsem hamur işi vardı heppp :((( zeytini çok seviyorum maalesef yaaa kahvaltının olmazsa olmazı bende....ama daha dikkatli olucam çünkü bayrama kadar 65 olucam sözü verdim hem kendime hem size.. bu arada sen de hep k-flakesle besliniosun gibi geldi bana takip ettiğim kadarıyla :)))

bugün ki menü
kızlar sabah kahvaltıda arkadaşlar vardı o yüzden menü kabarıktı

3-4 dilim peynir
3 zeytin
domates, salatalık
sucuklu yumurta çok az
biraz patates kızartması 10 tane filandı
közlenmiş biber
3 çatal vişne reçeli
bir de en kötüsü bu zaten :))) ballı fındıklı muz :))))))))
ekmek sıfır

arada 1 kahve ve 1 lokma çikolata

kahvaltıyı geç yaptığımız için öğle yemedim

akşam da karnabahar haşladım yoğurtlayıp 1 porsiyon ondan yedim
yanında 4-5 dilim peynir
4 tane kornişon

şimdi de fir fincan nescafe içicem o kadar .görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın

haklısın pincat ama bu aralar bu şekilde oldu nereye gitsem hamur işi vardı heppp :((( zeytini çok seviyorum maalesef yaaa kahvaltının olmazsa olmazı bende....ama daha dikkatli olucam çünkü bayrama kadar 65 olucam sözü verdim hem kendime hem size.. bu arada sen de hep k-flakesle besliniosun gibi geldi bana takip ettiğim kadarıyla :)))

Evet genelde sabahları k-flakes yiyorum.Haftada bir gün böle güzel kahvaltı yapıyorum..Akşam yediklerimi yazıyım..Bir kase mercimek çorbası üç kaşık kabak yemeği yanına yoğurt.:teytey:

bugün ki menü
kızlar sabah kahvaltıda arkadaşlar vardı o yüzden menü kabarıktı

3-4 dilim peynir
3 zeytin
domates, salatalık
sucuklu yumurta çok az
biraz patates kızartması 10 tane filandı
közlenmiş biber
3 çatal vişne reçeli
bir de en kötüsü bu zaten :))) ballı fındıklı muz :))))))))
ekmek sıfır

arada 1 kahve ve 1 lokma çikolata

kahvaltıyı geç yaptığımız için öğle yemedim

akşam da karnabahar haşladım yoğurtlayıp 1 porsiyon ondan yedim
yanında 4-5 dilim peynir
4 tane kornişon

şimdi de fir fincan nescafe içicem o kadar .görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın

Canım bence sen sabahları abartıyorsun.Akşam az bile yiyorsun bir dengelesen tam olacakolumunekankayizsmile Ama bu arada zeytin azalmış bakk:D

Son düzenleme:
Back