- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.621
Selam Kızlar aynalar kaptanın msj gördüm geldim hemen :)
Selamın aleykum destur varmı ?sempatiksalakcinni
Kenidimi tanıtarak başlıyorum.
30 yaşındayım.Evliyim 1çocuğum var.170 boyunda en son 110 kilo civarındaydım 3 haftalık bir diyet yaptım bıraktım.diyet tek başına yapılmıyor bende sizlerle bu kışı iyi değerlendirip zayıflamak istiyorum.Bu kilolar fazlasıyla mutsuz ediyor artık.
İstanbuldayım şimdilik ev hanımıyım (zayıflayana kadar)
şimdilik bu kadar.
Cuma diyete başlıyorum mönüleri paylaşırım.
byesssopuyorumnanaktan
♥gözyaşı♥;15655691 .!.:
Ya canım step aleti adını tam bilmiyorum. :uhm:
Dur internette resim bulursam ekliyeyim buraya.
Heh buldum alkisalkisalkis
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ürün bu, bunun bide lastikli kol aleti var ayaklarla step yaparken kollarıda o lastikle çalıştırıyosun. Aslında her akşam 10 dk mı ayırsam bu alet çok işe yarayacak ama uyuşuğum işte.
:tomato: :tomato: :tomato:
:
evde hiç oturmadın da umarım pastane pastane dolaşmamışsınızdırmrb arkadaşlar ben geldimm.....ezgicim yok öle bişi yaa:)eşim ayda bir geliyo 3-5 gün kalıp gidiyo.o yüzden ev bile taemizlemiyom.şimdi pc başına geçsem ben geldim yeter diceck:))zaten evdede hiçççç oturmadık denebilir..günlük en az 1 saat yürüttü beni:)geldim artık..bundan sonra paylaşıma devam..ama bugün ne yediğimi tam hatırlamıyom..yarından başlarım gene...vereliniortak
8 gibi yenen börek ağır olmuş, meyve yesen daha iyiydiboshayallersmilepoaça benim evimde değildi akbulağın evindeydi sempatiksalakcinni
akşam da ne yedim yarım dilim ekmek 1 kase çorba ve 1 pors mantar sote
çaya arkadaş gelmişti, ev arkadaşım da okula götürmek için börek yapmıştııııı orta boy 1 tane börek yedim 1 tane de bisküvi saat 8 gibiydi. sonra da bişi yemedim kızlar
kızlar ii akşamlar
gündüz yazdım yazdım pc kafayı yidi silindi
regl olmuşum bugün,bi insan bu kadar mı sevinir regl olunca çok sıkıntı yapıyo bana kızlar gelmeden önce gelince rahatlıyorum
sabah 1 bardak elma sirkeli ballı ılık suyumu içtim
kahvaltıda 1 kase müsli+k flakes karışımı gevrek yedim sütle
üstüne de 1 fincan çay
sonra civan perçemi içtim ağrım olmasın diye regl ağrısı çekene öneririm kızlar ağrı kesici bile almıyorum artık
1 tane sütlü madlen çikolata 1 fincan kahve
akşam
1 tabak bulgur pilavı biraz kurufasulye koydum üstüne
2 kaşık yoğurt
2 tane minik turp zeytinyağı ve sumak ile
2 dal taze soğan
daha sonra da yeşil üzüm yedim şimdlik bu kadar
öpüldünüzz
umarım almamışsındır bilmiyorumkismile, iyi gidiyordun çünkü senKızlar merhabaa ben geldim sonunda.Akşam 9 gibi evdeydim.Benden sonra tüm yazılanları okudum..
Tatilde 12-13 gün boyunca hiç rejim yapmadım hep yedim.mafoldumben Evde durmadığım için hep dışarda yedim hamburgerler kızartmalar dürümler lahmacunlar offff:bbo:
Daha tartılmadım çok korkuyorum verdiğim tüm kiloları 2 haftada almışımdır diyemafoldumben
Evdekiler almamışsın diyor ama bana aldım gibi geliyor onca yemeye.:1ninca: Üstüne üstlük şu anda regl dönemimdeyim off off tartılmaya çok kokuyorum bu cuma kilo bildirimimi yapmasam haftaya cumaya yapsam olabilir mi acaba haftaya kadar kendime çeki düzen vermem gerekiyor:2:
İnşallah çok kilo almamışımdır 72 ile gittim burdan.Orda bir yerde tartıldım 76 çıktım tüm kıyafetlerimle.Fakat tartı sanırım 2-3 kilo fazla gösteriyordu çünkü arkadaşım da fazla çıktı.74'e razıyım açıkçası yarın tartılcam sabah aç karna o zaman görcem çok korkuyorummafoldumben 75 ten fazla çıkarsam benim için çok kötü olcak :bbo: Bu arada kurbana kadar ne yapıp edip 60 lara düşeceğim.Yarın tartıldıktan sonra belirliycem bunu.En az 69guclubacismile
aynalar - 95
mushu -
pinkcat87 - 68
elifezgi - 59
hhiiccii - 65
akbulak - 68
qizz -
♥gözyaşı♥ - 79
dedinde canım listeye sen ekle istedim herşeyide devletten beklemeyin canım delikafadulden
aynalar - 95
mushu
pinkcat87
elifezgi
hhiiccii
akbulak
qizz
♥gözyaşı♥ - 79
o alet alındı da neden kullanılmıyor bakayım!!!madem aldın kullanacaksın. o aleti alırkenki heyacanını , para harcamak için can atışını düşün ve kullan onu. hergün en az 10 dakika tamam mı? 10 dakika olunca insan küçümsüyor hiç yapmıyor 20 dakika mı desem acaba? Ayrıyetten daha çoluğun çocuğun yok, bir de olsa çocuk da yaptırtmıyor egzersiz, aletlerin tepesine çıkı çıkıveriyorlar. Şimdi hemen bu aletle çalışmaya nbaşlıyorsun , ok...mazaret istemiyorumkötükedihüso
akşam 3 incir
1 mandalina
1 kase çorba içtim.
sonra eşim geldi, yemek hazır da hadi sen de bi salata yap dedim. sağolsun yaptı, ama sonra işyerinden çağırdılar gitti...kızgındı, ben de kızdım tabi, moralim bozuldu
ona yaptırdığım salatayı yemeye elim varmadı
2 kase daha çorba içtim,
1 tane hamsiden biraz büyük bir balık yedim.
çorbanın yanında 3-4 dilim ekmek yemişimdir, tutamadım kendimi.
1 tane daha incir yedim.
Geldim geldim günaydın kızlarrolumunekankayizsmile
Tatilin bana kattığı tek güzel şey bu sanırım uyku düzenim düzeldi umarım burda tekrar bozulmaz.Sabah ilk iş wcye gittikten sonra kiloma bakmak oldu ve 72 çıktım.Yani bizim tartı 2 kilo eksik gösterdiği için 70 daha fazla bozulmadıysa hala aynı kilomdayım:lepi: Ve orda tartıldığımda yaptığım hesaplamalarla aynı kilomda olduğumu düşünüyordum ama bir korku vardı içimde şimdi çok mutluyum onca yemeye hiç kilo almamışım.ama orda çok hareketliydim.Yüzdüm.Sabahtan akşama kadar zop zop gezdim.Bir de kaldığım arkadaşın evi 4. kattaydı çık babam çıkkaydirigubbakcemile2 bunların etkisi de çok büyük oldu sanırım.Yoksa yiyip içip otursaydım mutlaka alırdım.Bugünden itibaren tekrar rejim başlamıştır.Birazdan evde süt varsa k-flakesimi yicem.Daha kolaçan edemedim buzdolabınıkaydirigubbakcemile3 Göbeğimin şiş olması sanırım regl dönemimden ve çok yiyip göbeğimi şişirmemden az ycem onlar da gitcek şakkıdı oleyy
♥gözyaşı♥;15666544 .!.:
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
bilmiyorumkismile ohaoldumsmile Peki yapıcam artık kendimi fiştekleyip bi şekilde başlayacağım.
Yahu herşey iyi güzelde niye çok ekmek yiyosun az yii az. İncir de çok yeme oda kilo yapar.
Arkadaşlar ben dün akşam eve gittim kendime şöyle kocaman domatesli, soğanlı kıvırcık salatası yaptım. Bol sirkeli, bol limonluydu. İçine bir kaşıktan saha az zeytin yağı ve bir kaç zeyin attım, bir kk peynir eşliğinde bir buçuk dilim çavdarlı ekmekle afiyetle yedim.
Bu sabah yarım domates, yarım salatalık, 1 kk peynir, bir buçuk dilim kepekli ekmek, 5 zeytin yedim. Şimdi bir bardak yeşil çay içiyorum.
neyse ucuz atlatmışsın:1rolleyes:, kilo almadan döndüğüne sevindimalkisalkisalkis
ekmek konusunda ne desen haklısın:kedi:
incire gelince çooooook seviyorum, en favori meyvem, bir yılın belli bir mevsiminde çıkıyo hemen bitiyor ya, mutfağa girince pek dayanmıyo hemencik bitirmek lazım ya o bakımdan alınca çok yiyomtamam bu akşam az yiyecem sadece 2 tane:1shok:
oh oh akşam yemeğin de pek güzelmiş. zeytinle peyniri salataya doğrayınca o da güzel oluyor, bu akşam ben de salata yiyeceğim inşallah, dün yiyemediğim salatanın yerine de yerimyerimseniben
kahvaltı yeşil çay falan da iyialkisalkisalkis, meyve-yoğurt tüketmeyi ihmal etmecokacimcoookyerimseniben
bu akşamki menüm belli. Kurufasulye, salata , cacık ...Kurufasulyeyi geçenki gibi çok abartmamak için az ıslattım, 1,5 çay bardağı. artınca sonra kalanını ben yiyorumbilmiyorumkismile...
bi de şu domates gibi hurma var ya :asigim: o da çok süper bir meyvedelikafadulden♥gözyaşı♥;15668322 .!.:Aslında eve bi sürü diyet yoğurt aldım akşamları yemek için özellikle ama nedense hiç yemek nasip olmadı. Meyve dedinde dün gün boyu iki elma yedim akşam evde bi adet nar yedim. Unutmuşum onları yazmayı sempatiksalakcinni
Bende çok severim inciri ama çok yemedim bu sene. Vaz geçilmez meyvem elmadır benim. Dört mevsim elma yerim bıkmam aklinialirimsmile Bu akşam eve gidince elmayı ezip diyet yoğurda katıp bir kaşık pekmezle karıştırıp yiyim bari cokacimcoook Kan yapar belkim :1shok:
sen başla da beraber zıplayalımolumunekankayizsmile. zıp zıp iyi oluyordu. ben de şu zumbayı indirebilseydim evde de yapacaktım ama iş yerinde yapabiliyorum sadecesempatiksalakcinni, evde de aklımda kalan hareketleri yapıyorym. bacak ve kalça kaslarını acayip çalıştırıyor.Evet canım ucuz atlatmışım o kadar yemeye:kedi: K-flakesimi yedim 2 gibi de yeşil çayımı içerim.Akşama yemekte ne var bilmiyorum sonra yazarım artık.Havalar çok kötü.Bugün kuzen gelcekti yürüyüş yapcaktık ama yağmur dinmezse yatar sanırım.En iyisi evde spor yapmak elifezgi yolladığın linki sık kullanılanlara ekledim zumbayı yani.Onu yaparım artık.Bir de zıplamam gerek.Bugün en az 500 kere zıplıyım bari.kaydirigubbakcemile2 Özlemişim burayı.İnsan sevgilisinin ve arkadaşlarının yanında olunca rejim yapamıyormuş onu anladım.Erkek arkadaşım beni gördüğünde hemen kilo verdiğimi farketti:lepi: küçülmüşsün dedi kaydirigubbakcemile3 arkadaşlarım da aynı şekilde farkettiler naniknanik çok mutlu oldumzemuszemus
o alet alındı da neden kullanılmıyor bakayım!!!madem aldın kullanacaksın. o aleti alırkenki heyacanını , para harcamak için can atışını düşün ve kullan onu. hergün en az 10 dakika tamam mı? 10 dakika olunca insan küçümsüyor hiç yapmıyor 20 dakika mı desem acaba? Ayrıyetten daha çoluğun çocuğun yok, bir de olsa çocuk da yaptırtmıyor egzersiz, aletlerin tepesine çıkı çıkıveriyorlar. Şimdi hemen bu aletle çalışmaya nbaşlıyorsun , ok...mazaret istemiyorumkötükedihüso
evde hiç oturmadın da umarım pastane pastane dolaşmamışsınızdır, görüces bakalım yürüyüş mü yaptınız ziyafet mi çektinizsengözlerimebaksanab. ayrıca senin evinde bulunur bulunmaz hhiiccii tarafından güpletilen poaça neler yediğiniz hakkında bize fikir veriyorCADIARZU
8 gibi yenen börek ağır olmuş, meyve yesen daha iyiydiboshayallersmile
ohhhh çukulata falan, 1 tane ama ne kadar ,kaç gram çok önemli bu...bayram çukulatalarından bir adetse ok fakat 30-40 gramlık normal çulukataysalmaz:
umarım almamışsındır bilmiyorumkismile, iyi gidiyordun çünkü sen
kızlaaaaaaaaarrrrrrr ben bugün tabiri caizse, ki biliorum öyle insan gibi yemedim bilmiyorumkismile
sabah okula giderken ilaç alıyorum diye 3 tane bisküvi attım ağzıma
kaç gündür canım simit istiodu okulda yarım simit yedim.
sonra akbulak kahvaltı hazırlamış kahvaltıya bak lahmacun varr sempatiksalakcinni
yarım lahmacun, çeyrekten daha az ekmek, 8 zeytin, 3-4 dilim peynir domates, maydonoz
sonra eve geldim 4 gibi yarım dilim börek yedim
arkadaşlarla toplanıoruz haftanın bir günü arkadaş herkesin servisine 3 tane kurabiye, 1 tane küçük simit, 1 tane şekerpare, 1 tane de garnitürlü milföy böreği koymuş ben de hepsini bitirdim tabağı bitirmek gerekiomuş saygısızlık olurmuş sempatiksalakcinni ben de saygısızlık yapmayım dedim ama ben etrafımdan bu hamur işi yapan arkadaşları uzaklaştırsam iyi olacakallahtan yürüüyüş filan yapıorum da kilo almıorum benim kilo 67.6 arkadaşlar yine sadece ve sadece 100 gr verebilmişim kaydirigubbakcemile3
slm kızlar yarın kilo bildirimini öğlen 12 ye kadar herkes yapsın lütfen yarın ankaraya gitcem uğraştırmayın beni sempatiksalakcinni
14. TAKIM 177. ETAP
aynalar ( 101,9 / / / % )
mushu ( 82,0 / / / % )
pinkcat87 ( 72,0 / / / % )
elifezgi ( 62,4 /62,4 / 0 /0 % )
hhiiccii ( 67,7 / / / % )
akbulak ( 72,0 / / / % )
qizz ( 65,7 / / / % )
♥gözyaşı♥ ( 85,6 / / / % )
S2000 ( 68,0 ) izinliydi kendi isteği ile takımdan ayrıldı
Haysem ( 72,0 ) izinliydi kendi isteği ile takımdan ayrıldı
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 609,3 / / / %)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?