Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gözyaşı patlamış mısırın 1 su bardağı dolusu, 1 dilim ekmek kadar kalori içeriyormuş(tabi yağsızken)...

çok yemediysen iyi, dün de yediklerin fazla sayılmaz. yürüyüş için de tebrik ederim.
Kiloların direnç gösterdiği zamanlarda yürüyüşe ve yeşil çaya yüklenmekte fayda var. benim öyle oldu.74'ten 69 a biraz ekmeği azaltarak, kızartma ıvız zıvır yemeyerek, biraz da yürüüyüş yaparak düştüm. 69da kilom takıldı kaldı ki doğum sonrası kilomdu bu yani 1 yıldır zaten hiç 69un altına inememiştim. 69tan 67'ye diyetime çok dikkat ederek+günde 2 bardak yeşil çay ve haftanın 3 günü öğle arasında eve gidip koşu bandında yarım saat yürüyerek düştüm. sonra tabi yürüyüşlere ara verdim , diyetime dikkat etsem de yaz tatili falan kilo veremez oldum. gerisi burda gitti. takıma 67 ile girdim, ramazandı oruçtu ayy çok kaçırdımdı, ay spor yapamadım derken bile gitti işte:)
cuma günü 62,4 kiloydum, haftasonu kaçamağından sonra dün dikkat etmeme rağmen 800 gram fazlalık baskülüme yansıdı. bu sabah 63,2ydim...ama hakettim...

Kurbana ne kadar kaldı?
takvime baktım , 5 hafta kalmış.bayram öncesi 12 kasım cuma günü son bildirimi yapıcaz. bu haftaki bildirimi de sayarsak 12 kasımda 5. kilo bildirimimizi yapıcaz.
Her hafta yarım kilo versek 2,5 kilo eder ki elifezgi katrdeşiniz 59,9 kiloya düşmüş olur:sm_cool:

yok yarım kilo yetmez ben 1kilo veririm diyenler varsa işte size fırsat 5 hafta 5 kilo:teytey:

haftada 750 gram vermek isteyenler 3750 gram verecek.

Hedefimi söylüyorum 5*750 yani 62,4-3,75=58,7 yapar ben 59 kilo olmak istiyorum (hata payı bıraktım kendime:dilcikar:)

benim de haftasonu net imkanım yok
Hafta içleri yazabiliyorum sadece.

dün akşamı yazayım: az yağlı bol pirinçli pırasa yemeği
1 dilim ekmek
1 büyük kase cacık

Kahvaltı: 1 yumurta
1 dilim ekmek

bu arada kendime elma çayı yaptım günde 3-4 bardak onu içiyorum(Elma-limon-karanfil-karabiber-kabuk tarçın) KK da zayıflama çayı diye methedenler olmuş, araştırdım Dyt. Selahaddin Dönmez falan da kış çayı, vücut direncini arttırır metabolizmayı hızlandırır diye tavsiye etmiş, içiyoruz bakalım
.

Ya işte canım neden anlamadım ama normalde ben bir buçuk ayda 10-11 kilo verdim daha önceden hemde iki kez şimdide öyle bişey bekliyordum ama görünüşe bakılırsa bu sefer biraz daha az olucak sanırım. Aslında akşam yemeklerim daha düzenli olsa kaçamaklarım olmasa belkide yine eskisi gibi veririm. Neyse daha da dikkat edicem inşaALLAH. Kilolar inatçıysa ben daha inatçıyım. kötükedihüso Bu arada benimde hedefim en az 79 kilo arkadaşlar. olumunekankayizsmile Ah şu evdeki melun aletle bir çalışsam biliyorum çok işe yarayacak çünkü beş dakika çalıştığım zaman bile ertesi güne etlerimi ağrıtıyor. Ama işte çok uyuşuğum ben ya :tomato:

İyi başlamışsın canım güne. Bende soğan suyu içiyorum inşALLAH işe yarar.

Az önce öğlen yemeğimi yedim arkadaşlar. yarım kase çorba üç dört kaşık tavuk döner 4 adet patates kızartması dilimi. bir kaşık patates salatası ve bir dilim kepekli ekmek yedim.

Ne sebze yemeği getirmişler ne de adam gibi salata. Ama az yemeye gayret ettim yine de.

evet akşam yemekleri çok önemli. 1-2 akşam yemeğine dikkat etsen az yesen bir de erken yesen yani saat 7den önce yenmiş olsa ertesi gün bile fark ediyorsun. hep bunu söylüyorum.
Geçen hafta da fark etmişsindir çok iyi bir hafta değildi benim için ama cuma gününe 1-2 gün kala dikkat ettim, özellikle akşamları sebze-yourt-az ekmek ile geçirdim yine kilo vermiştim.

Kilolar yavaş gidiyor diye de üzülme bence, böylesi daha iyi.baksana haftada 0,5 ile 1 kg arası kilo verilmesi sağlıklı diyorlar daha fazlası kastan sudan gidiyor metabolizmayı yavaşlatıyor..

o melun alet neydi? söylemiştin daha önce sanki:uhm:

79 iyi bir hedef. hadi bakalım sen 79 ben 59 olalım kurbana kadar...

biri kaptanı tutsun :))))))))))) ama bence de çok güzel fikir ben sonuna kadar varım. ama cezalar hakkında biraz tüyo istiyorum :kedi:
akbulak'ın eşi burda kızlar ondan giremio nete ancak sokak sokak dolaşıolar kaydirigubbakcemile3 ama bugün gidio eşi bugün akşamdan itibaren paylaşımda bulunmaya devam eder o merak etmeyin.
bugün yediklerime gelince
sabah yarım dilim ekmek, 5 zyetin, 3 dilim peynir

okuldan gelince de çeyrek ekmek, 1 porsiyon menemen, 2 lokma da poaça

akşam ne var menüde belli dğeil henüz ama ekmek yemem zaten.

akbulak eşi için bizi terk etti demek kiguclubacismile
akbulak karar ver ya eşin ya bizsempatiksalakcinni daha doğrusu ya eşin ya da pis kilolardelikafadulden

sende de baya bi değişiklik var hhiiccii , baya bi azaltmışsın yemeyi. gene de evinden poaçalar eksik olmuyor bakıyorum da.

benim akşamki menümde balık olacak, yanına salata ve mercimek çorba yapabilirim.elma çayım da var, söz veremicem ekmek de yerimhihoyyyt

kızlar kurbana kadar 5 hafta var herkes kurbana kadar kaç kilo olacağını yazıyor elinizi korkak alıştırmayın ilk ben yazıyorum sizlerde kurbanda kaç kilo olacaksanız isminizin yanına yazıp listeye ekleyin

aynalar - 95
mushu
pinkcat87
elifezgi
hhiiccii
akbulak
qizz
♥gözyaşı♥

Ya canım step aleti adını tam bilmiyorum. :uhm:

Dur internette resim bulursam ekliyeyim buraya.

Heh buldum alkisalkisalkis

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ürün bu, bunun bide lastikli kol aleti var ayaklarla step yaparken kollarıda o lastikle çalıştırıyosun. Aslında her akşam 10 dk mı ayırsam bu alet çok işe yarayacak ama uyuşuğum işte.

:tomato: :tomato: :tomato:

:mymeka: yeme ekmek mekmek :mymeka:

Ben dedim ya aynalar 79 olacağım inşaALLAH. İnşaALLAH kurbanda şöyle olmam ohaoldumsmile ohaoldumsmile

♥gözyaşı♥;15655691 .!.:

Ben dedim ya aynalar 79 olacağım inşaALLAH. İnşaALLAH kurbanda şöyle olmam ohaoldumsmile ohaoldumsmile

dedinde canım listeye sen ekle istedim herşeyide devletten beklemeyin canım delikafadulden

aynalar - 95
mushu
pinkcat87
elifezgi
hhiiccii
akbulak
qizz
♥gözyaşı♥ - 79

Son düzenleme:

mrb arkadaşlar ben geldimm.....ezgicim yok öle bişi yaa:)eşim ayda bir geliyo 3-5 gün kalıp gidiyo.o yüzden ev bile taemizlemiyom.şimdi pc başına geçsem ben geldim yeter diceck:))zaten evdede hiçççç oturmadık denebilir..günlük en az 1 saat yürüttü beni:)geldim artık..bundan sonra paylaşıma devam..ama bugün ne yediğimi tam hatırlamıyom..yarından başlarım gene...vereliniortak

kaptan msjlarını okudum.sende elini hiç korkmadan çalıştırmışın:))))cezalar,,yeni kurallar falan:)))yalnız listeye nsl ekleniyo ben bilmiyorumda burdan bi denicem....bende bayrama kadar en az 68 kilo olacağım.....duyrulur:içelim:

aynalar - 95
mushu -
pinkcat87 -
elifezgi -
hhiiccii -
akbulak - 68
qizz -
♥gözyaşı♥ - 79

poaça benim evimde değildi akbulağın evindeydi sempatiksalakcinni
akşam da ne yedim yarım dilim ekmek 1 kase çorba ve 1 pors mantar sote

çaya arkadaş gelmişti, ev arkadaşım da okula götürmek için börek yapmıştııııı orta boy 1 tane börek yedim 1 tane de bisküvi saat 8 gibiydi. sonra da bişi yemedim kızlar

aynalar - 95
mushu -
pinkcat87 -
elifezgi - 59
hhiiccii - 65
akbulak - 68
qizz -
♥gözyaşı♥ - 79

Son düzenleme:
kızlar ii akşamlar

gündüz yazdım yazdım pc kafayı yidi silindi

regl olmuşum bugün,bi insan bu kadar mı sevinir regl olunca çok sıkıntı yapıyo bana kızlar gelmeden önce gelince rahatlıyorum

sabah 1 bardak elma sirkeli ballı ılık suyumu içtim

kahvaltıda 1 kase müsli+k flakes karışımı gevrek yedim sütle

üstüne de 1 fincan çay

sonra civan perçemi içtim ağrım olmasın diye regl ağrısı çekene öneririm kızlar ağrı kesici bile almıyorum artık

1 tane sütlü madlen çikolata 1 fincan kahve

akşam

1 tabak bulgur pilavı biraz kurufasulye koydum üstüne
2 kaşık yoğurt
2 tane minik turp zeytinyağı ve sumak ile
2 dal taze soğan

daha sonra da yeşil üzüm yedim şimdlik bu kadar

öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…