• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün öğleden beri kayıplara karışmandan belliydi yiyip içtiğinguclubacismile
baksana foruma kimse uğramıyoÇok üzgünüm çoook
nedeeeeen
çüüüüünkü eminim ki hepsi yemek yiyo
diyet miyet yapan yok:1shok:

O kadar belli ettim mi yaff eyvahedigeldismile

Ama saçımı başımı yolmanızı hakettim. bilmiyorumkismile

Neyse artık daha çok buraya gelip daha az yiyeceğim zemuszemus

Bu arada öğle yemeğine gideceim birazdan az önce bir kaçtane form kepekli çubuk atıştırdım şakkıdı

Of ama hiç yeşil çay içmedim. Öğlenden sonra artık yapışırım yeşil çaya gün boyu. :içelim: :içelim:

dün otobüse 1 durak öteden bindim ve 1 durak önce indim.
15 dk falan yürümüşümdür.
akşam yemeğinde etli patates yemeği, 3 minik sosis ve 2 dilim ekmek ve salata yedim.

ama akşam oğlumun bakıcısındaydık böööyle poğaça gibi bişi yapmış yani poaça değil poaça azmanı, 1 avuç büyüklüğünde vardı:çok üzgünüm:

bay bay diyet:a015:
bay bay güzel hhayallerim:a015:

bu sabah 2 dilim ekmek ile 1 dilim kaşar 3 dilim sucuktan tost

öğlen 2 su bardağı yarım yağlı süt
5-6 kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık k flakes
yarım elma

dün otobüse 1 durak öteden bindim ve 1 durak önce indim.
15 dk falan yürümüşümdür.
akşam yemeğinde etli patates yemeği, 3 minik sosis ve 2 dilim ekmek ve salata yedim.

ama akşam oğlumun bakıcısındaydık böööyle poğaça gibi bişi yapmış yani poaça değil poaça azmanı, 1 avuç büyüklüğünde vardı:çok üzgünüm:

bay bay diyet:a015:
bay bay güzel hhayallerim:a015:

:olmaz: cıxx olmamışşşş. Şimdi sen beni döv ben seni :) alsanaalsanasmile

Az önce öğle yemeğinde 2 yemek kaşığı nohut, 3-4 kaşık salata bir dilim kepekli ekmek yedim.

♥gözyaşı♥;15628129 .!.:

:olmaz: cıxx olmamışşşş. Şimdi sen beni döv ben seni :) alsanaalsanasmile

Az önce öğle yemeğinde 2 yemek kaşığı nohut, 3-4 kaşık salata bir dilim kepekli ekmek yedim.

aferim öğlen çok yememişsin.
ben de bugün 20 dk. zumba yaptımkaydirigubbakcemile2

slm kızlar nasılsınız ben hastalanıyorum boğazım kötü öksürükte başlayacak galiba yandım anlayacağınızsenağlama

slm kızlar nasılsınız ben hastalanıyorum boğazım kötü öksürükte başlayacak galiba yandım anlayacağınızsenağlama

geçmiş olsun.eğer boğazın ağrıyacak gibiyse hemen 1 diş sarmısağı soy ve su yardımı ile yut, yutamazsan ikiye üçe bölebilirsin, antibiyotik gibi oluyor. Yıllarca tonsilit acısı çekmiş biri olarak faydalı olduğunu söyleyebilirim. ilk boğazın karıncalanmaya başladığı zaman sarmısağı kullanırsan etkili oluyor. İlerlediği zaman ilaçtan başka bişi fayda etmiyor.

Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.

Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html

aferim öğlen çok yememişsin.
ben de bugün 20 dk. zumba yaptımkaydirigubbakcemile2

ohaoldumsmile bensiz yaptın heee. Desene sen uyuşuk poponu kaldırana kadar ben filinta gibim olurum. Hadi vur yüzüme :mymeka: belki bende bu uyuşukluğumdan kurtulurum. akannehir

Aman aynalarr geçmiş olsun canım ya. :teselli: Bende bilirim boğaz ağrısının ne mel'un bişey olduğunu. Bende çok çekiyorum yaz kış demeden. :2: Ama nane limon kaynatıp içine bal ve pekmez karıştırarak içmeye başla şimdiden, elifezgi'nin dediği gibi sarımsak yut iyi geliyo bunlar. Bende geçen hasta olacağımı anladım boğazımın sağ tarafı baktım acıyor evde antibiyotik namına ne varsa indirdim mideye ne kadar bal varsa yedim limon ve nane varsa kaynattım kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni bide ıhlamur çayı :içelim: sanırım mikroplar korktu benden. -tatlicadiarzu- Çok şükür o günden sonra ne gelen var ne giden. :1closedeyes:

♥gözyaşı♥;15609647 .!.:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Elifezgi canım valla seninkileri okuyunca derinden bir ohhh çektim alkisalkisalkis
Heheh ben az yemişim yahu :)

Ama güne iyi başlamışsın üzülme :teselli:

valla ben de öyle ne yalan söyleyim benim da bu hafta çok fazlaydı kaçamaklar delikafaduldenhaftasonu hep arkdaşlrla bereberdik bizde kötü oldu vallaa yaaa. olsun canımız sağolsun kaptan görene kadar kafamçokkarıştı guclubacismile :kedi:

merhabalar,

Bir cee dedim kayboldum.Tatildeydim side de üşüdüm geldim:1shok:ve maalesef yazmaya fırsatım olmadı boş kaldığımızda annem tarla da gezindiği içinkafamçokkarıştı

Kilo bildirimi de yapamadım haliyle cuma günü regl olacam işallah 1-2 güne mecburen adet geciktirici aldım ve fecii şişliğim var.

İşallah herkesle kısa sürede tanışırımbayanssulusmile

Tatilde ne yidim yazmıyorum ama bugün sabahtan itibaren yazabilirim

Sabah

1 bardak ballı elma sirkeli ılık su

yarım saat sonra

1 kase portakallı çikolatalı müsli,kırmızı meyveli Kflakes ve süt karışımından oluşan gevrekli bi kahvaltı

arada

1 yesil elma

öğlen

1 kase tarhana çorbası peynir ve 1 dilim kadar bugday ekmeği ile

arada

1 parça bugday ekmeği içine domates peynir 1 tane turşu zeytin

akşam

bulgur pilavı kurufasulye yoğurt ve azıcık turşuyerimseniben

1 tane de benimo yemiştim sabah saatlerinde birazdan yemek sonrası çayımı içecem

bi de aktivite olarak tam gün ev işi yaptımgamyoncuiremsu

ayyyyyyyy çok kötüyüm her yerim ağrıo kızlar nete giremedim... zaten birazda fazla yedim bu ara ::)))) hastayken istahım açılıo malesef. sizleden naber kızlar. forumu okudum da herkesin maşallahı var diyetten eser yok benim ki gibi :sinifsinif:

merhabalar ben gıngerella yenı uyeyım ve kendıme bır takım arıyorum arkadaslar cunku takımla daha fazla motıve olunacagını dusunuyorum ve bırbırımize daha ıyı destek olabılecegımızı dusunuyorum.Ben 114.8 kıloyla basladım 5 gun oldu 112 kıloyum sımdı benıde aranıza alırsanız cok mutlu olurum

elifezgi sen birini takıma davet etmişsin ama takımda yer yok ki izinli olanlar var canım :uhm:

ayyyyyyyy çok kötüyüm her yerim ağrıo kızlar nete giremedim... zaten birazda fazla yedim bu ara ::)))) hastayken istahım açılıo malesef. sizleden naber kızlar. forumu okudum da herkesin maşallahı var diyetten eser yok benim ki gibi :sinifsinif:

bide övün maşallah diye ,aferin sana:)) bayrama zayıf gel:mymeka:delikafadulden

merhabalar,

Bir cee dedim kayboldum.Tatildeydim side de üşüdüm geldim:1shok:ve maalesef yazmaya fırsatım olmadı boş kaldığımızda annem tarla da gezindiği içinkafamçokkarıştı

Kilo bildirimi de yapamadım haliyle cuma günü regl olacam işallah 1-2 güne mecburen adet geciktirici aldım ve fecii şişliğim var.

İşallah herkesle kısa sürede tanışırımbayanssulusmile

Tatilde ne yidim yazmıyorum ama bugün sabahtan itibaren yazabilirim

Sabah

1 bardak ballı elma sirkeli ılık su

yarım saat sonra

1 kase portakallı çikolatalı müsli,kırmızı meyveli Kflakes ve süt karışımından oluşan gevrekli bi kahvaltı

arada

1 yesil elma

öğlen

1 kase tarhana çorbası peynir ve 1 dilim kadar bugday ekmeği ile

arada

1 parça bugday ekmeği içine domates peynir 1 tane turşu zeytin

akşam

bulgur pilavı kurufasulye yoğurt ve azıcık turşuyerimseniben

1 tane de benimo yemiştim sabah saatlerinde birazdan yemek sonrası çayımı içecem

bi de aktivite olarak tam gün ev işi yaptımgamyoncuiremsu

canım hoşgeldin şuan ki kilon kaç başlangıç kilon olsun haftaya ancak listeye girebilirsin deneme süremiz var bakalım kararlımısın bu konuda, hergün paylaşımda bulunuyor musun değil mi yerimseniben

merhaba kızlar ben gece gece bir karar aldım. takımın durumundan memnun değilim paylaşım çok az. bu konuda artık ağır kararlar alcam. hergün paylaşım şart tekrar ediyorum hergün paylaşım şart. eğer işiniz varsa giremeyecekseniz önceden haber verin lütfen ama haber vermeden paylaşımda bulunmayanlar diskalifiye olcak. herkese duyrulur. aşağıda takımda olanların listesi var. bu konu hakkında herkes fikrini yazsın lütfen

TAKIMDA OLANLAR
aynalar
mushu
pinkcat87
elifezgi
hhiiccii
akbulak
qizz
♥gözyaşı♥

DENEME SÜRESİNDE OLANLAR
missnewmoon
irmako77

DAVET EDİLENLER
gingirella

evet kızlar bana bu gece bişeyler oldu durmadan kararlar alıyorum delikafadulden
motiveyi artırmak ve yarışı hızlandırmak için küçük aralıklarla kendimize hedef koycaz. belli bir sürede herkes ne kadar kilo vereceğini söyleyecek. o süre sonunda hedefine ulaşamayaca ceza vercez. ne diyorsunuz bu fikrime

mesela kurban bayramına bir aydan biraz fazla zaman var. kurban bayramı hedefimiz olsun. herkes o zaman kadar ne kadar kilo vereceğini yazsın. kurban bayramı geldiğinde o kiloyu veremeyenler ceza verelim takımca ne dersiniz bence motive eder diye düşünüyorum bu durum

elifezgi sen birini takıma davet etmişsin ama takımda yer yok ki izinli olanlar var canım :uhm:

hmmm, takıma kimse uğramayıncakötükedihüsosırnaşık şey ...davet ettim işte, iki lafın belini kırarız diye

merhaba kızlar ben gece gece bir karar aldım. takımın durumundan memnun değilim paylaşım çok az. bu konuda artık ağır kararlar alcam. hergün paylaşım şart tekrar ediyorum hergün paylaşım şart. eğer işiniz varsa giremeyecekseniz önceden haber verin lütfen ama haber vermeden paylaşımda bulunmayanlar diskalifiye olcak. herkese duyrulur. aşağıda takımda olanların listesi var. bu konu hakkında herkes fikrini yazsın lütfen

TAKIMDA OLANLAR
aynalar
mushu
pinkcat87
elifezgi
hhiiccii
akbulak
qizz
♥gözyaşı♥

DENEME SÜRESİNDE OLANLAR
missnewmoon
irmako77

DAVET EDİLENLER
gingirella

evet paylaşım çok az.mushu, pinkcat, akbulak yok ortalıkta. gizz bi geliyor kayboloyor.
günlük paylaşım olmazsa sıkıcı oluyor. hoşş paylaşanlar da diyet miyet yapmıyor ama olsun:kedi:

evet kızlar bana bu gece bişeyler oldu durmadan kararlar alıyorum delikafadulden
motiveyi artırmak ve yarışı hızlandırmak için küçük aralıklarla kendimize hedef koycaz. belli bir sürede herkes ne kadar kilo vereceğini söyleyecek. o süre sonunda hedefine ulaşamayaca ceza vercez. ne diyorsunuz bu fikrime

mesela kurban bayramına bir aydan biraz fazla zaman var. kurban bayramı hedefimiz olsun. herkes o zaman kadar ne kadar kilo vereceğini yazsın. kurban bayramı geldiğinde o kiloyu veremeyenler ceza verelim takımca ne dersiniz bence motive eder diye düşünüyorum bu durum

aynalarcım ceza bence şimdiden verilmeli. 1- gelip paylaşım yapmayanlara
2- pisboğazlara diğer takımın yaptığı gibi rencide cezası verilebilir.
3-kurbana kadar hedef kiloyu tutturamayanlara.
ama ceza için kurbanı beklemeyelim. takım sonuncusuna ya da kilo alanlara bence her hafta ceza verilsin.

Biri aynaları tutsun yoksa kararlar silsilesi ile baş başa kalacağıaz olumunekankayizsmile

hmmm, takıma kimse uğramayıncakötükedihüsosırnaşık şey ...davet ettim işte, iki lafın belini kırarız diye

evet paylaşım çok az.mushu, pinkcat, akbulak yok ortalıkta. gizz bi geliyor kayboloyor.
günlük paylaşım olmazsa sıkıcı oluyor. hoşş paylaşanlar da diyet miyet yapmıyor ama olsun:kedi:

aynalarcım ceza bence şimdiden verilmeli. 1- gelip paylaşım yapmayanlara
2- pisboğazlara diğer takımın yaptığı gibi rencide cezası verilebilir.
3-kurbana kadar hedef kiloyu tutturamayanlara.
ama ceza için kurbanı beklemeyelim. takım sonuncusuna ya da kilo alanlara bence her hafta ceza verilsin.[/FONT]

Ya ben hedef koyuciim kurbana kadar ama kaplumbağa gibi ilerliyorum :1no2: Başka zaman olsa tapır tapır dökülürdü kilolarım. Bu sefer bana inat yağlarım yapıştı kaldı sanırım. Yada havalar soğuk belkide ondan veremiyorumdur. mafoldumben Ama kurbana kadar şöle bi 80 nin altına düşsem hiç fena olmaz. İnşaALLAh düşerim.

Bu arada arkadaşlar dün akşam 45-50 dk yürüdüm. Terden cıbık oldum eve gelene kadar. kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı Akşamda sadece patlamış mısır yedim boldu ama yağıı çok azdı. Patlamış mısırın kalorisinin düşük olduğunu biliyorum ben ona sığınaraktan yedim yani. Eğer durum aksi ise biri beni bilgilendirsim. He bide 2 mandalina bir adette şekerli bisküvi yedim. ve soğan suyumu içip yattım.

Sabah güne soğan suyumla başladım, iş yerime geldikten sonra yarım domates, yarım salatalık 1 kk büyüklüğünde peynir 5 zeytim bir buçuk dilim kızarmış ekmek yedim.

Arkadaşlar bu arada benim hafta sonları net imkanım çok olmadığı için hafta sonları paylaşımda bulunamıyorum bilginize olsun.
[/B][/COLOR]

Son düzenleme:
Back