• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gelelim bana ben bugün neler yedim bakalım sempatiksalakcinni
sabah : okulda 4 tane kepekli bisküvi
okuldan gelince 2 dilim ekmek
5 zeytin, 3 dilim kaşar (küçük), domates, yarım porsiyon patates kızartması bilmiyorumkismile

akşam üzeri 1 kase puding

akşam 1 kase çorba yanında da 2 ya da 3 lokmacık ekmek

saat 10 gibi de 10-15 tane kuruyemiş
meyve yedim.
Allah Allah bu kadar mı yemişim sadece dalga geçmeyin kızlar daha ne yiyecektin diye :1:çünkü ben daha fazla yediğimi zannediyordum :sm_cool: haydi kızlar hayırlı geceler hepinize gerçi kimse yok ama sanırım benim anormal bi saatte nete girmemden kaynaklanıo laelaelaelaelae.

kaptan
işyerimde bu siteye girilmiyor. Evden de giremedim. Cuma kilo mu yazamadım. Ama şöle diiiyim. 68 kg olmuşum. (70 kg idi 68 olmuş) zemuszemuszemuszemushihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2

kaptan
işyerimde bu siteye girilmiyor. Evden de giremedim. Cuma kilo mu yazamadım. Ama şöle diiiyim. 68 kg olmuşum. (70 kg idi 68 olmuş) zemuszemuszemuszemushihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2

canım bundan sonra girebilecek misin paylaşımda bulunmak şart. gelip paylaşımda bulunacaksan kararlıysan senin başlangıç kilonu 68 olarak alırız haftaya listeye girersin

slm kızlar napıonuzzz yaaaa? hayırdır kimsenin sesi soluğu çıkmıo benimki de gece çıkıo ama napalım hafta sonu :))) bugün neler yedim
sabah 2 dilim ekmek 1 tanesi kepek ekmeği
6 zeytin 3-4 dilim peynir küçük
domates, salatalık
çok az ballı muzlu fındıklı bi karışım ev arkadaşım yapmış kahvaltıya

öğle 1 tane muz

akşam 2 dilim ekmek,
balık
salata

çayın yanında da 4 tane bisküvi

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html

Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan

Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...

Son düzenleme:
selam kızlarr ben geldım

tartıda 64.8 çıktım bugn delikafadulden

kaç gündür giremiyoum yenı geldım yurttan kaydirigubbakcemile3

bugun sabah kahvaltı yapmadım hastayım :sinifsinif:

şimdide yarım tabak makarna yedım o kdar

Arkadaşlar, merhaba..
Edit tuşu kalkması sebebiyle eski listeleri düzenleyemediğim için, "Cuma zayıflama yarışması nedir? / Karar defteri" isimli başlığa, aşağıdaki bilgileri içeren bir güncelleme mesajı ekledim.

1- Cuma listelerini hazırlama programı
2- Takım liderleri listesi
3- Kardeş takım listesi

İlgili konularda olabilecek her türlü değişiklik, yeni bir güncelleme mesajı ile bildirilecek ve bu da bir önceki mesajın geçerliğini kaybettirecektir.

O nedenle; ilgili konuları takip edebilmek için sözkonusu başlığın son güncelleme mesajına bakmanız gerekecektir. Örneğin şu andaki güncel durum başlığın son mesajında (9 no.lu mesaj) yer almaktadır.
Değişiklik olunca başlığa 10 no.lu mesaj olarak ilgili içerik eklenecektir.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15598051#post15598051

Sağlıklı zayıflamalar dilerim. a.s.

Arkdaşlar günaydın. hafta sonu çok yemedim ama çokta dikkat edemedim. Elimden geldiği kadar az yemeye çalıştım. sadece hafta sonu kepekli ekmek olmadığı için normal ekmekle geçirdim günlerimi ama ondan da az yedim.

Bu sabah 2 dilim normal ekmek arası peynir ve yarım dilimin yarısı kadar kekle başladım güne.

slmlar yine feci bir haftasonundan çıkmış bulunmaktayım:(
benim sıkıntım evde kendimle başbaşa kaldığım zamanlar sanırım:(
oysaki bunu daha önce keşfetmiş ve haftasonu abartmama kararı almıştım.
cuma öğleye kadar herşey iyiydi. ama öğleden sonra....gene kaçamaklar başladı.

cuma akşam arkadaşlara yemekten sonrası için davetliydim.
akşam: fırında tavuk
bol salata

arkadaşlarda: 1 dilim kıymalı börek, 1dilim sütlü irmik tatlısı ( iyi ki akşam ekmek yememişim fazlasıyla telafi ettim sanırım)

cmrtsi kahvaltı: 1,5 sucuklu yumurta,peynir, domates, salatalık

cmrtsi öğleden sonra ipler kopuyor, 1 kase mercimek çorba, mandalina, muz, masanın üzerinde duran fındıktan gelip gidip yedim. bir de markete gidip misafirim için 2 porsiyon tatlı aldım, 4 dilim baklava,4 dilim kadayıf , eşim hiç yemedi misafirim ise sadece 1 dilim yedi, geriye kalan 7 dilimi cumartesi pazar boyunca ben yedim:(
Yarım porsiyon kuru fasulye, yanında bol ekmek,
daha sonra 1 tabak pilav,yoğurt akşam yediklerim.

pazar sabah: ciğer kavurma, 3-4 dilim ekmek
öğlen: etli patates yemeği, mercimek çorba, pirinç pilavı,yoğurt
akşam: makarna salatası yanında çay
ara ara mandalina

offfff, miktarlar ayarsızdı tabi, doyana kadar yedim yaaaaa
şimdi elim yüzüm şişmiş şekilde otoroyorum:1shok:

slmlar yine feci bir haftasonundan çıkmış bulunmaktayım:(
benim sıkıntım evde kendimle başbaşa kaldığım zamanlar sanırım:(
oysaki bunu daha önce keşfetmiş ve haftasonu abartmama kararı almıştım.
cuma öğleye kadar herşey iyiydi. ama öğleden sonra....gene kaçamaklar başladı.

cuma akşam arkadaşlara yemekten sonrası için davetliydim.
akşam: fırında tavuk
bol salata

arkadaşlarda: 1 dilim kıymalı börek, 1dilim sütlü irmik tatlısı ( iyi ki akşam ekmek yememişim fazlasıyla telafi ettim sanırım)

cmrtsi kahvaltı: 1,5 sucuklu yumurta,peynir, domates, salatalık

cmrtsi öğleden sonra ipler kopuyor, 1 kase mercimek çorba, mandalina, muz, masanın üzerinde duran fındıktan gelip gidip yedim. bir de markete gidip misafirim için 2 porsiyon tatlı aldım, 4 dilim baklava,4 dilim kadayıf , eşim hiç yemedi misafirim ise sadece 1 dilim yedi, geriye kalan 7 dilimi cumartesi pazar boyunca ben yedim:(
Yarım porsiyon kuru fasulye, yanında bol ekmek,
daha sonra 1 tabak pilav,yoğurt akşam yediklerim.

pazar sabah: ciğer kavurma, 3-4 dilim ekmek
öğlen: etli patates yemeği, mercimek çorba, pirinç pilavı,yoğurt
akşam: makarna salatası yanında çay
ara ara mandalina

offfff, miktarlar ayarsızdı tabi, doyana kadar yedim yaaaaa
şimdi elim yüzüm şişmiş şekilde otoroyorum:1shok:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Elifezgi canım valla seninkileri okuyunca derinden bir ohhh çektim alkisalkisalkis
Heheh ben az yemişim yahu :)

Bu sabah yediklerim:
yağda yumurta, 4-5 fındık
çeyrek simit, küçük bir parça peynir

Ama güne iyi başlamışsın üzülme :teselli:

öğlen yediğim:
50 gramlık hamburger ekmeği (2 dilim ekmek ediyor)
1,5 dilim kaşar peyniri ile yağsız tost yaptım
1 bardak ayran
az domates, kırmızı biber
....

fiziksel aktivite olarak 10 dk zaklıktaki mağazaya kadar yürüdüm,alışveriş yapıp geri geldim:kedi: pek yorulduğum söylenemzyerimseniben, zıplamam lazım

akşama ne pişirsem bilemiyorum. sanırım eşim evde olmayacak,bu sebeple hafif bişeyler yiyerek geçiştirebilirim.

♥gözyaşı♥;15609647 .!.:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Elifezgi canım valla seninkileri okuyunca derinden bir ohhh çektim alkisalkisalkis
Heheh ben az yemişim yahu :)

Ama güne iyi başlamışsın üzülme :teselli:

ohaoldumsmile evdeki abartı yeme durumunu düzeltmem lazım. acayip canım sıkılıyor. bir de misafir olunca evde bir keç çeşit şey olsun istiyorsun.misafir yemiyo ben yiyorum sonrakafamçokkarıştı

ben doğumdan sonra da bu yüzden kilo aldım, evde ayaktan atıştırmalar yüzünden. haftasonlarım düzene girse 1,5 kat hızla kilo veririm aslında:jeyyar:

sen de az yiyorsun, ama sakın ha benimle yarışma:olmaz:
haftasonları bana bi meşguliyeeeeeeeet
yar bana haftasonları bi meşguuuuliyeeeeet

Zumba cardio y gluteo

arkadaşlar kk'da dolaşırken buldum süper bişi:) diğer takımlar bundan yapıyorlar
27 dakika falan sürüyor. indirip evde veya öğlen işyerinde yapmayı düşünüyorum. googledan video indirmek için program tavsiyesi varsa alabilirim

ohaoldumsmile evdeki abartı yeme durumunu düzeltmem lazım. acayip canım sıkılıyor. bir de misafir olunca evde bir keç çeşit şey olsun istiyorsun.misafir yemiyo ben yiyorum sonrakafamçokkarıştı

ben doğumdan sonra da bu yüzden kilo aldım, evde ayaktan atıştırmalar yüzünden. haftasonlarım düzene girse 1,5 kat hızla kilo veririm aslında:jeyyar:

sen de az yiyorsun, ama sakın ha benimle yarışma:olmaz:
haftasonları bana bi meşguliyeeeeeeeet
yar bana haftasonları bi meşguuuuliyeeeeet
Ev işi hafta sonları beni gayet meşgul ediyor zaten :) Sana da tavsiye ederim.

Zumba cardio y gluteo

arkadaşlar kk'da dolaşırken buldum süper bişi:) diğer takımlar bundan yapıyorlar
27 dakika falan sürüyor. indirip evde veya öğlen işyerinde yapmayı düşünüyorum. googledan video indirmek için program tavsiyesi varsa alabilirim
İzledim çok eğlenceliye benziyo keşke bende gayret edip yapsam ama uyuşuğun tekiyim işte.
nörüyonuz çıtırlar delikafadulden

mafoldumben bu kategoriye girmem için çoook çalışmam lazımmm..

zemuszemus bana diyosun sanırımbayanssulusmile

benden başka uğrayan yok neredeyseopuyorumnanaktan

ayrıyetten o sizin çıtırlığınızopuyorumnanaktan

aaa ben varım canım. :lepi: :lepi: :lepi:

arkadaşlar beni fövebilirsiniz. Ya dün öğlen saçma sapan yemekler vardı yarım kase çorba bir dilim kepekli eklek 5 adet çikolatalı form bisküvi yedim. Akşam eve gidince patlamış mısır (çok az yağlı) ve cips yedim. :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

Off yaa bu gün vicdan azabı çekiyorum bu konuda.

Neyse bu hafta başka kaçamak yok bana. Başka kaçamak yaparsam dövün beni kızlar. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

Bu sabah güne iyi başladım yarım domates, yarım salatalık, bir yumurta, 1 kk dan küçük peynir 5 zeytin 2 dilim küçük ve incecik kızarmış ekmek ve 2 bardak şekersiz çay.

İnşaALLAH böyle edepli menülerle yoluma devam ederim. ohaoldumsmile

♥gözyaşı♥;15624600 .!.:

Ev işi hafta sonları beni gayet meşgul ediyor zaten :) Sana da tavsiye ederim.

İzledim çok eğlenceliye benziyo keşke bende gayret edip yapsam ama uyuşuğun tekiyim işte.

mafoldumben bu kategoriye girmem için çoook çalışmam lazımmm..

aaa ben varım canım. :lepi: :lepi: :lepi:

arkadaşlar beni fövebilirsiniz. Ya dün öğlen saçma sapan yemekler vardı yarım kase çorba bir dilim kepekli eklek 5 adet çikolatalı form bisküvi yedim. Akşam eve gidince patlamış mısır (çok az yağlı) ve cips yedim. :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

Off yaa bu gün vicdan azabı çekiyorum bu konuda.

Neyse bu hafta başka kaçamak yok bana. Başka kaçamak yaparsam dövün beni kızlar. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

Bu sabah güne iyi başladım yarım domates, yarım salatalık, bir yumurta, 1 kk dan küçük peynir 5 zeytin 2 dilim küçük ve incecik kızarmış ekmek ve 2 bardak şekersiz çay.

İnşaALLAH böyle edepli menülerle yoluma devam ederim. ohaoldumsmile

dün öğleden beri kayıplara karışmandan belliydi yiyip içtiğinguclubacismile
baksana foruma kimse uğramıyoÇok üzgünüm çoook
nedeeeeen
çüüüüünkü eminim ki hepsi yemek yiyo
diyet miyet yapan yok:1shok:

Son düzenleme:
Back