- 31 Ekim 2006
- 2.759
- 2.939
- 698
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.581
dün öğleden beri kayıplara karışmandan belliydi yiyip içtiğinguclubacismile
baksana foruma kimse uğramıyoÇok üzgünüm çoook
nedeeeeen
çüüüüünkü eminim ki hepsi yemek yiyo
diyet miyet yapan yok:1shok:
dün otobüse 1 durak öteden bindim ve 1 durak önce indim.
15 dk falan yürümüşümdür.
akşam yemeğinde etli patates yemeği, 3 minik sosis ve 2 dilim ekmek ve salata yedim.
ama akşam oğlumun bakıcısındaydık böööyle poğaça gibi bişi yapmış yani poaça değil poaça azmanı, 1 avuç büyüklüğünde vardı:çok üzgünüm:
bay bay diyet:a015:
bay bay güzel hhayallerim:a015:
♥gözyaşı♥;15628129 .!.:
lmaz: cıxx olmamışşşş. Şimdi sen beni döv ben seni :) alsanaalsanasmile
Az önce öğle yemeğinde 2 yemek kaşığı nohut, 3-4 kaşık salata bir dilim kepekli ekmek yedim.
slm kızlar nasılsınız ben hastalanıyorum boğazım kötü öksürükte başlayacak galiba yandım anlayacağınızsenağlama
aferim öğlen çok yememişsin.
ben de bugün 20 dk. zumba yaptımkaydirigubbakcemile2
slm kızlar nasılsınız ben hastalanıyorum boğazım kötü öksürükte başlayacak galiba yandım anlayacağınızsenağlama
♥gözyaşı♥;15609647 .!.:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Elifezgi canım valla seninkileri okuyunca derinden bir ohhh çektim alkisalkisalkis
Heheh ben az yemişim yahu :)
Ama güne iyi başlamışsın üzülme :teselli:
ayyyyyyyy çok kötüyüm her yerim ağrıo kızlar nete giremedim... zaten birazda fazla yedim bu ara ::)))) hastayken istahım açılıo malesef. sizleden naber kızlar. forumu okudum da herkesin maşallahı var diyetten eser yok benim ki gibi :sinifsinif:
merhabalar,
Bir cee dedim kayboldum.Tatildeydim side de üşüdüm geldim:1shok:ve maalesef yazmaya fırsatım olmadı boş kaldığımızda annem tarla da gezindiği içinkafamçokkarıştı
Kilo bildirimi de yapamadım haliyle cuma günü regl olacam işallah 1-2 güne mecburen adet geciktirici aldım ve fecii şişliğim var.
İşallah herkesle kısa sürede tanışırımbayanssulusmile
Tatilde ne yidim yazmıyorum ama bugün sabahtan itibaren yazabilirim
Sabah
1 bardak ballı elma sirkeli ılık su
yarım saat sonra
1 kase portakallı çikolatalı müsli,kırmızı meyveli Kflakes ve süt karışımından oluşan gevrekli bi kahvaltı
arada
1 yesil elma
öğlen
1 kase tarhana çorbası peynir ve 1 dilim kadar bugday ekmeği ile
arada
1 parça bugday ekmeği içine domates peynir 1 tane turşu zeytin
akşam
bulgur pilavı kurufasulye yoğurt ve azıcık turşuyerimseniben
1 tane de benimo yemiştim sabah saatlerinde birazdan yemek sonrası çayımı içecem
bi de aktivite olarak tam gün ev işi yaptımgamyoncuiremsu
elifezgi sen birini takıma davet etmişsin ama takımda yer yok ki izinli olanlar var canım :uhm:
merhaba kızlar ben gece gece bir karar aldım. takımın durumundan memnun değilim paylaşım çok az. bu konuda artık ağır kararlar alcam. hergün paylaşım şart tekrar ediyorum hergün paylaşım şart. eğer işiniz varsa giremeyecekseniz önceden haber verin lütfen ama haber vermeden paylaşımda bulunmayanlar diskalifiye olcak. herkese duyrulur. aşağıda takımda olanların listesi var. bu konu hakkında herkes fikrini yazsın lütfen
TAKIMDA OLANLAR
aynalar
mushu
pinkcat87
elifezgi
hhiiccii
akbulak
qizz
♥gözyaşı♥
DENEME SÜRESİNDE OLANLAR
missnewmoon
irmako77
DAVET EDİLENLER
gingirella
evet kızlar bana bu gece bişeyler oldu durmadan kararlar alıyorum delikafadulden
motiveyi artırmak ve yarışı hızlandırmak için küçük aralıklarla kendimize hedef koycaz. belli bir sürede herkes ne kadar kilo vereceğini söyleyecek. o süre sonunda hedefine ulaşamayaca ceza vercez. ne diyorsunuz bu fikrime
mesela kurban bayramına bir aydan biraz fazla zaman var. kurban bayramı hedefimiz olsun. herkes o zaman kadar ne kadar kilo vereceğini yazsın. kurban bayramı geldiğinde o kiloyu veremeyenler ceza verelim takımca ne dersiniz bence motive eder diye düşünüyorum bu durum
evet kızlar bana bu gece bişeyler oldu durmadan kararlar alıyorum delikafadulden
motiveyi artırmak ve yarışı hızlandırmak için küçük aralıklarla kendimize hedef koycaz. belli bir sürede herkes ne kadar kilo vereceğini söyleyecek. o süre sonunda hedefine ulaşamayaca ceza vercez. ne diyorsunuz bu fikrime
mesela kurban bayramına bir aydan biraz fazla zaman var. kurban bayramı hedefimiz olsun. herkes o zaman kadar ne kadar kilo vereceğini yazsın. kurban bayramı geldiğinde o kiloyu veremeyenler ceza verelim takımca ne dersiniz bence motive eder diye düşünüyorum bu durum
hmmm, takıma kimse uğramayıncakötükedihüsosırnaşık şey ...davet ettim işte, iki lafın belini kırarız diye
evet paylaşım çok az.mushu, pinkcat, akbulak yok ortalıkta. gizz bi geliyor kayboloyor.
günlük paylaşım olmazsa sıkıcı oluyor. hoşş paylaşanlar da diyet miyet yapmıyor ama olsun:kedi:
aynalarcım ceza bence şimdiden verilmeli. 1- gelip paylaşım yapmayanlara
2- pisboğazlara diğer takımın yaptığı gibi rencide cezası verilebilir.
3-kurbana kadar hedef kiloyu tutturamayanlara.
ama ceza için kurbanı beklemeyelim. takım sonuncusuna ya da kilo alanlara bence her hafta ceza verilsin.[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?