- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.561
o hamur işlerine rağmen iyi bile kaydirigubbakcemile3 3 gün aralıksız mantar kuarbiye, elmalı kurabiye ve kuru pasta hangi bünye kilo almaz bununla. (kaptan valla mecburiyettendi)
kaptan
işyerimde bu siteye girilmiyor. Evden de giremedim. Cuma kilo mu yazamadım. Ama şöle diiiyim. 68 kg olmuşum. (70 kg idi 68 olmuş) zemuszemuszemuszemushihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
he mecburiyettendiklava:
slmlar yine feci bir haftasonundan çıkmış bulunmaktayım
benim sıkıntım evde kendimle başbaşa kaldığım zamanlar sanırım
oysaki bunu daha önce keşfetmiş ve haftasonu abartmama kararı almıştım.
cuma öğleye kadar herşey iyiydi. ama öğleden sonra....gene kaçamaklar başladı.
cuma akşam arkadaşlara yemekten sonrası için davetliydim.
akşam: fırında tavuk
bol salata
arkadaşlarda: 1 dilim kıymalı börek, 1dilim sütlü irmik tatlısı ( iyi ki akşam ekmek yememişim fazlasıyla telafi ettim sanırım)
cmrtsi kahvaltı: 1,5 sucuklu yumurta,peynir, domates, salatalık
cmrtsi öğleden sonra ipler kopuyor, 1 kase mercimek çorba, mandalina, muz, masanın üzerinde duran fındıktan gelip gidip yedim. bir de markete gidip misafirim için 2 porsiyon tatlı aldım, 4 dilim baklava,4 dilim kadayıf , eşim hiç yemedi misafirim ise sadece 1 dilim yedi, geriye kalan 7 dilimi cumartesi pazar boyunca ben yedim
Yarım porsiyon kuru fasulye, yanında bol ekmek,
daha sonra 1 tabak pilav,yoğurt akşam yediklerim.
pazar sabah: ciğer kavurma, 3-4 dilim ekmek
öğlen: etli patates yemeği, mercimek çorba, pirinç pilavı,yoğurt
akşam: makarna salatası yanında çay
ara ara mandalina
offfff, miktarlar ayarsızdı tabi, doyana kadar yedim yaaaaa
şimdi elim yüzüm şişmiş şekilde otoroyorum:1shok:
Bu sabah yediklerim:
yağda yumurta, 4-5 fındık
çeyrek simit, küçük bir parça peynir
♥gözyaşı♥;15609647 .!.:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Elifezgi canım valla seninkileri okuyunca derinden bir ohhh çektim alkisalkisalkis
Heheh ben az yemişim yahu :)
Ama güne iyi başlamışsın üzülme :teselli:
nörüyonuz çıtırlar delikafadulden
Ev işi hafta sonları beni gayet meşgul ediyor zaten :) Sana da tavsiye ederim.ohaoldumsmile evdeki abartı yeme durumunu düzeltmem lazım. acayip canım sıkılıyor. bir de misafir olunca evde bir keç çeşit şey olsun istiyorsun.misafir yemiyo ben yiyorum sonrakafamçokkarıştı
ben doğumdan sonra da bu yüzden kilo aldım, evde ayaktan atıştırmalar yüzünden. haftasonlarım düzene girse 1,5 kat hızla kilo veririm aslında:jeyyar:
sen de az yiyorsun, ama sakın ha benimle yarışmalmaz:
haftasonları bana bi meşguliyeeeeeeeet
yar bana haftasonları bi meşguuuuliyeeeeet
İzledim çok eğlenceliye benziyo keşke bende gayret edip yapsam ama uyuşuğun tekiyim işte.Zumba cardio y gluteo
arkadaşlar kk'da dolaşırken buldum süper bişi:) diğer takımlar bundan yapıyorlar
27 dakika falan sürüyor. indirip evde veya öğlen işyerinde yapmayı düşünüyorum. googledan video indirmek için program tavsiyesi varsa alabilirim
nörüyonuz çıtırlar delikafadulden
zemuszemus bana diyosun sanırımbayanssulusmile
benden başka uğrayan yok neredeyseopuyorumnanaktan
ayrıyetten o sizin çıtırlığınızopuyorumnanaktan
♥gözyaşı♥;15624600 .!.:
Ev işi hafta sonları beni gayet meşgul ediyor zaten :) Sana da tavsiye ederim.
İzledim çok eğlenceliye benziyo keşke bende gayret edip yapsam ama uyuşuğun tekiyim işte.
mafoldumben bu kategoriye girmem için çoook çalışmam lazımmm..
aaa ben varım canım. :lepi: :lepi: :lepi:
arkadaşlar beni fövebilirsiniz. Ya dün öğlen saçma sapan yemekler vardı yarım kase çorba bir dilim kepekli eklek 5 adet çikolatalı form bisküvi yedim. Akşam eve gidince patlamış mısır (çok az yağlı) ve cips yedim. :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Off yaa bu gün vicdan azabı çekiyorum bu konuda.
Neyse bu hafta başka kaçamak yok bana. Başka kaçamak yaparsam dövün beni kızlar. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
Bu sabah güne iyi başladım yarım domates, yarım salatalık, bir yumurta, 1 kk dan küçük peynir 5 zeytin 2 dilim küçük ve incecik kızarmış ekmek ve 2 bardak şekersiz çay.
İnşaALLAH böyle edepli menülerle yoluma devam ederim. ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?