Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam hanımlar inşallah hepiniz iyişsinizdir diyetlerde iyi gidiyordur

aynalar canım ben belli bi süre daha internete giremiycem. kayınpederim amelyat olmuştu şimdi yeniden operasyon geçirmesi lazım. amelyatı antalyada yapılmıştı yeniden oraya gidiyoruz. yemek borusu kanseri denmişti adam şimdi hiçbişey yiyemiyo bakalım şimdi nasıl olucak yeni bi operasyon onu baya korkutuyo. bizde ailecek antlyaya gidiyoruz şu bir haftalık sürede o yemek yiyemeyince bizde bişey yiyemedik. insanın içi gidiyo mamalarını bile zor içiyo allahım hepimize sağlık versin kızlar.

kendinize iyi bakın

canım aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile3

kaptan ben şmdi tartıldım 55.7 çıktım ama reglm onuda belırtmek ıstıyorum kaydirigubbakcemile3
hepinizze iyi gnler ben birazdan gidicem p.tesiye kadar görüşemeyız öptum hepinizi opuyorumnanaktan

tamam güzelim kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin :Saruboceq:

kızlar ben yarın okulda olduğum için kilo bildirimini şimdi yapıorum. 67.70 100 gram verebilmişim sadece düğün hezimetinden sonraaaa :)))))))

hafta başındaki dengesiz ve abartı öğünlerimin telafisi olarak son 1,5 günü dikkat ederek geçirdim, bu sabah tartılıcam ya, fazla kilolu çukmamak için ve istediğim oldu...biraz dikkat biraz da kadınların malum:jeyyar: mazeretinin ıortadan kalkması sonucu nihayet bu hafta da kilo verdiğimi gördümhihoyyyt

62,4 kg. gösteriyordu baskül:teytey:

dün öğlen bol salata (lor peynirli)
1 dolu kase çorba ( ekmeksiz doymam zannettim 2 kase içecektim az kalsın , salatanın da yarısı arttı)
1 çay bardağı süt

akşam
1 tabak z.yağlı pırasa
salatanın kalanı
1 kase yoğurt

gece:
1 su bardağı süt+3 yk yulaf ezmesi+1 yk kflakes+1 yk kuru üzüm ile müsli hazırlayıp yedim
türk kahvesi yanında yarım bayram çukulatası (mini minnacık, tadını sevmediğim için devamını yemedim)

veee bu sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
az domates
yarım hatta çeyrek dilim ekmek

egzersiz olarak da dün akşam 100 defa bu sabah 100 defa zıpladımkaydirigubbakcemile2

kansızlığını diyet yaparken tedavi ettirsen iyi olur. kan ilaçları da iştah açabiliyor, diyet yaparken nasılolsa dikkat edeceksin ya iyi olur. bir de özellikle kırmızı et ürünlerini tüketmeye çalış yanında bol salatayla (çayı da öğünlerle beraber tüketme). kırmızı et pahalı ama günde 2 ızgara köfte bile tüketsen düzenli olarak tüketirsen faydası oluyormuş...

canım bizim diyetler çok iyi herkez kafasına göre yiyo içiyoakannehir
sen de kayınbabanı iyileştir gel aramıza inşallah. tekrar geçmiş olsun

kızlar ben yarın okulda olduğum için kilo bildirimini şimdi yapıorum. 67.70 100 gram verebilmişim sadece düğün hezimetinden sonraaaa :)))))))

iyi bakalım 100 gram da olsa sen de kilo vermişsinkaydirigubbakcemile3

Canım üşenmeyip bi doktora gitsem gerekli ilaçları alıp kullanacağım ama hem üşeniyorum hemde o ilaçlar çok kilo aldırıyomuş korkuyorum. Yıllardır var bu rahatsızlık ama işte hep ihmal.

Arkadaşlar ilk kilo bildirimini yapıyorum ama beklediğim gibi olmadı. 86.8 den 85.6 ya düşmüşüm. Halbuki daha fazla bekliyodum ama son 3 gündür antibiyotik kullanıyordum bilmiyorum o herhangi bir etki yapmış olabilir mi. Neyse buna da şükür. Hiç spor yok belki ondandır.

Dün akşam bir kase eti müsli yedim, bir adette eti puf ve bir kaçtane kara üzüm.

Bu dabah bir kk dan küçük peynir, yarım salatalık, yarım domates, bir dilim normal (kepekli kalmmış) ekmek ve bir bardak şekersiz çay. Bu sabah işe geç kaldığım için soğan suyumu içemedim.

1,2 kg vermişsin daha ne olsun kaydirigubbakcemile5
0,5 ile 1kg arası vermek normal diyorlar hep. daha hızlı verilen kilo su ağırlıklı kilo olur.
bence gayet iyisin. ben de geçen hafta 1,2 kg vermiştim diyete geçen hafta başladım sayılır o yüzden biraz hızlı gitmişti. bu hafta 0,8 oldu.
sporu eklmek şart diye düşünüyorum. bi kilo ölçen tartı var bir de göz tartısı yani ayna:)
göz tartısında daha zayıf çıkmak için sıkılaşmamız lazım. spor için çok motive değilim yürüyüş yapmamak için bi sürü bahanem var gene ama benim oğlanın yatakta zıplama hevesi ve elimden tutup hadi beraber zıplayalım teklifi beni zıplamaya teşvik ediyor.
bugün şimdilik 100 tane zıpladım. 550 ip atlama =30 dakika tempolu yürüyüş. zamanla günde 550 ye kadar çıkmak istiyorum. tavsiye ederimkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar eşim geldi bugün.tartılamadımda evde baskülüm olmadığı için(((kaptan sen beni gene 72 yaz istersen.zaten heralde 500 gr verdim...fazla değildir...öptüm

Haklısın canım ne bileyim ben hep ilk hafta 2 kilo felan verirdim ama gerçi benim ilk haftan geçen haftaydı onda da başlangıç kilomu bilmiyordum. İp atlama işini severim bak 550 tane atlarım hergün alttakiler gelip beni dövene kadar olur :) Bide bende bi alet var aslında oda çok iyi her gün 10 dk yapsam baya bi işe yarayacaktır. neyse bakalım artıkın.

Bu arada öğle yemeğimde
2 adet köfte,
2 adet (köfteden küçük) tavuk parçası,
2 adet sosis
4-5 kaşık bol sirkeli yağsız salata
3 kaşık yoğurt
Ve bir dilim kepekli ekmek yedim.

Son düzenleme:

ip atlayabilirsen süper:) zıplarken el kol çok çalışmıyor ama ip atlarken çalışıyor ve çok yoruluyorsun.Ender Saraç da ip atlamayı tavsiye ediyordu. zıplamak ile ilgili bazı güzel yazılar da kadınlar kulübünde bakabilirsin. ben şimdilik zıpliicam, belki biraz aeorobik yapar gibi bacak açma kapama hareketi yaparak zıplarım. zayıflama aletlerine gelince evimde minik bir spor salonu kuracak kadar alet edevat var ama kullanan nerde:kedi:

ben de öğlen yediklerimi yazayım.
malumun sabah yumurta+peynir+ yarım dilim ekmek.
araöğün de değişiklik olsun diye yapmadım:dance:
yeşil çay içtim, 2. yeşil çayı içerken açlıktan ve glikozsuzluktan olsa gerek midem bulandı.
iş yerine arkadaşlar hamur kızartması getirmişler, ye diyip dururlardı gittim ondan 1 tane yedim, 2 parmak büyüklüğünde bir parça...

öğle yemeği:
2 dilim ekmek
2 dilim kaşar peyniri,3 zeytin
bi de gene o arkadaşlar yaş pasta getirmişler, ye diyip duruyolardıkaydirigubbakcemile, 1 dilim yaş pastanın ucundan kestim de yedim (3 adet üçgen peyniri üst üste koy işte tam o büyüklükte bir parça yedim) canım çekti naaaaapiiiim:çok üzgünüm:

gözyaşı bu arada iyi ki bu takıma sen de katıldın. inanıyorum ki senin buraya katılman bir tesadüf değil...yıllar sonra görüşmek nasipmiş.

arkadaşlar gündüzleri pek takılmıyorlar buraya.ben sadece hafta içi gündüzleri takılıyorum ve acaba yok mu gündüzleri buraya yazacak biri diye düşünüyordum...
biri çıktı karşıma hem de eski forumumdan tanıdığım biri...

Yeni gelen arkadaşlarla forumun daha da zenginleşeceğini düşünüyorum, hhiiccii ile akbulak da iyi paylaşımda bulunuyor (biraz çok yiyolar ama paylaşıyorlardelikafadulden)

pinkcat ile mushu yu özledik. umarım işleri biter de geri dönerler.

aynalar ara sıra uğrasa da yediğini içtiğini bizle paylaşmıyor..varsa yoksa gelip ' ay çok yoruldum' .takım kaptanı ya ağır takılıyosengözlerimebaksanab. daha önce gel yaz dedim ama yok, yazmıyor. eeee napalım Atatürk demiş ya 'beni Türk doktorlarına emanet edin' diye... ben de aynaları mini mini birinci sınıf öğrencilerinin şifalı ellerine bırakıyorumdelikafadulden, aynaları 1 yıl içinde forma sokmaları dileğiylehihoyyyt, yaşayın çocuklar, daha tempolu daha tempoluhihoyyyt, sınıfa oturmaya mı geldiniz :jeyyar:hihoyyyt

14. TAKIM 176. ETAP

aynalar ( 102,6 / 101,9 / 0,7 / 0,68% )
mushu ( 82,0 / 82,0 / 0,0 / 0,00% )
pinkcat87 ( 72,0 / 72,0 / 0,0 / 0,00% )
elifezgi ( 63,2 / 62,4 / 0,8 / 1,27% )
hhiiccii ( 67,8 / 67,7 / 0,1 / 0,15% )
akbulak ( 72,0 / 72,0 / 0,0 / 0,00% )
qizz ( 65,5 / 65,7 / -0,2 / -0,31% )
♥gözyaşı♥ ( 86,8 / 85,6 / 1,2 / 1,38% ) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 611,9 / 609,3 / 2,6 / 0,43%)

qizz 55.7 demişsin ama 65.7 demek istedin heralde aksi halde bir haftada 10 kilo vermedin değil mi

kızlar bu hafta 7. oluyoruz :1no2:
diğer takımlar iyi çalışmışlar bizde artık kendimize gelmemiz lazım a.s

Valla canım bende çok şaşırdım. Mevlam yıllar sonra hemde tevafuken karşılaştırdı. Ben bu durumdan çok mutlu oldum ne yalan söyliyeyim :) :lepi:

Bende ancak hafta içi vakit ayırabiliyorum çünkü cumartesi ev temizle, pazar kocayla ilgilen hafta sonu bana bile zaman kalmıyo :sinifsinif:

Ya motive olmak istiyorum kendi başıma da çok diyet yaptım ama birileri ile omuz omuza verince daha bi kolay oluyor. Valla buraya yazmaya çekindiğim için pasta börek çörek yemiyorum sempatiksalakcinni

kızlar bu hafta 7. oluyoruz :1no2:
diğer takımlar iyi çalışmışlar bizde artık kendimize gelmemiz lazım a.s

Evet hep beraber halay çekmeye başlayalım :) Oyun oynamak çok zayıflatıyomuş. :teytey: :sm_cool:

♥gözyaşı♥;15574219 .!.:

Evet hep beraber halay çekmeye başlayalım :) Oyun oynamak çok zayıflatıyomuş. :teytey: :sm_cool:

evet iyi fikir hem bende üşüyorum ısınırım hadi hep beraber tey tey tey :teytey:

Bugün neler yedim yazayım...Henüz diyete başlamamış halim bu ne kadar iç açıcı bilmiyorum

Sabah kahvaltıda
Su ile açılış yaptım
2 dilim ekmek zeytin pynir vs
çay içmiyorum meyve suyu...

Öğlen
yarım tabak makarna
sadece bu kadar çok doymamaya özen gösterdim

Akşam ise; eyvahedigeldismile
4 tane sigara böreği+ayran
Ve iki tane fırında patates kızarttım

Bugünlük bu kadar yedim fakat diye felan yok sizce nasıl olumlu yada olmsuz her yoruma hazırım buyrunnnnnnnnn

ben açgözlü,pis boğazlı,koca göbekli iradesiz buyüzdende istediğim kıyafetleri giyemeyen bir şişkoyum.kilo olacağını bildiğim halde yedim ve 800 gr kadar kilo aldım..

bu hafta 2.takımın yüzkarasıyım..:çok üzgünüm:

o hamur işlerine rağmen iyi bile kaydirigubbakcemile3 3 gün aralıksız mantar kuarbiye, elmalı kurabiye ve kuru pasta hangi bünye kilo almaz bununla. (kaptan valla mecburiyettendi)

cezaya bak yaaaaa bütün takımlara yüzkarası olduğunu haykırmış alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…