Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok haklısın diyeti nasılolsa bozdum mantığı yanlış ama bu yanlışa çok sık düşüyoruz.

sen de çopk az yiyorsun yafakannehir ,bari yoğurdu biraz arttırsanbilmiyorumkismile

ben öğlen 1 dilim kaşar peyniri, salata, 2 form bisküvi, yarım dilim ekmek kadar simit , 1 bardak da ayran tükettim.
şimdi de gidip kendime müsli hazırlayacağım( yulaf-k flakes karışımı 1 su bardağı süt, 1 elma)

Aslında yoğurdu yemiş olmak için yedim canım. Salata olsaydı yerdim baya ama gelmemiş bu gün salata niyetine kısır yollamışlar + bulgur pilavı vardı. Ne alakaysa. delikafadulden Pilavdan artan bulguru kısır yapmışlar sanırsam. boshayallersmile Öğleden sonra bi bardak yeşil çay daha içtim bir litre su daha tükettim bir elma yedim ve yarım avuç ağaçtan kopmuş gelmiş kavrulmamış tuzlanmamış antep fıstığı yedim :)

ben geldim kızlarr zemuszemus
ama yıne kımse yok burda :umursamaz:

neyse bugun yedıklerımı yazıyım

(arrtık sabahları normal kahvaltı yapıyorum k-fleks yemıyorum)

Sabah:
.1domates
.1dilim ekmek
.1 bardak yeşilçay
.1 kk peynir
.5-6tane zeytin

Öğlen yine bişey yemedim eyvahedigeldismile gerçi saat 3.bucukta yedim ama akşam yemegi yerine yedim

7 kaşık makarna
4-5 kaşık zeytinyağlı fasülye

1 saat öncede annem zorla 2 tane baklava yedirdi ölümü gör dedi mecbur yedim mafoldumben

slm arkadaşlar.....bugün benim için fena bir gün değildi...akşam için aynı şeyleri söyleyemicem

sabah
1 domates
5 zeytin
bir dilim peynir
3 dilim ekmek

öğlen hiciyle yedik
2 yumurtayı azıcık yağla bir tanede kırmızı biber ekledi ikimiz yedik
6 zeytin
birkaç dilim kaşar peyniri
domates

akşam içinde((((
doğum günü partisinden dolayı gitmeden azcık ekmek arası peynir ve yarım domates yedim
partidede 2 çatal yaş pasta
2 küçük dilim börek
1 tuzlu kurabiye yedim(((((

biliyorum akşam hiç olmamış...ama napim çok zorluyorlar,,,,bişi var yeeee...doğum günü çocuğudda aşk olsun abal benim pastam dedi dedi yedim:umursamaz: ay napimmmm...o bahsettiğiniz tezgahtar arkadaş büyük laf etmişşşşalkisalkisalkisbeni hırslandırıyor ama ah bide böle olmazsaaakafamçokkarıştı

slm kızlar
sabah 2 tane kuru kayısı

öğle 7 zeytin
3-4 dilim kaşar peynir
domates, salatalık
yağda kırmızı biberle yumurta
2 çatal reçel

akşam da
çok acıkmıştım 2 porsiyon makarna
1 porsiyon çok az yağda yapılmış kabak yemeği
yarım kase yoğurt

nasıl kızlar iyi mi bugünlük? düğünde aldığım kiloyu vericem yarışmaya kadar :))))))))))

ohhh pastalar, börekler, kurabiyeler ye hülya yeeeee. bana gelince ben sanki bi dana devirip te yemişim gibi davranıon sempatiksalakcinni ama bi bak hele kendine neler neler yemişsin :mymeka:

bence elif ezgi de cezayı hak etmiş sempatiksalakcinni

selam kızlar yine ben ve yine yorgun :bbo:
bu hafta ben kilo veremem galiba çünkü malum anladınız siz onu :jeyyar:
ben diyete başlamak istiyorum az yiyerek kilo veriyorum ama daha hızlı olsun diyorum ama daha kendimi sıkı bir diyete hazırlayamıyorum bu aralar :çok üzgünüm:

ben size ne yapıyım söyler misiniz ben diyette değilim sözde siz diyettesiniz ama sizin kadar yemiyorum ben ya kötükedihüso

ben size ne yapıyım söyler misiniz ben diyette değilim sözde siz diyettesiniz ama sizin kadar yemiyorum ben ya kötükedihüso

aa kaptan beni yazmamışsın,ya gözden kaçtı,yada çok vahim değil durumumbilmiyorumkismile

sabahki menüm bilindik
5 zeytin
az peynir
3 dilim ekmek
domates
bir bardak nescafe ve çay

öğlen

hiciyle yedik
az et içine 3 domates,3 yeşil 2 kırmızı biber,birde soğan kattık az yağla pişirdik,çayla yedik..bir-iki dilim peynir,bir zeytin,çeyrekten az fazla ekmek

akşam için bişi yemicem..biraz önce 4 kayısı yedim..yatmadanda bir bardak süt...yeter sanırım...görüşürüz arkadaşlar

selam kızlar nasılsınızz a.s.

bugun yedıklerımı yazıyım hemen cokacimcoook

Sabah:
.1domates
.1kk peynır
.6zeytın
.1dilim ekmek
.1 bardak yeşilçay

Ara :
.1 muz
.2 mandalına

Öğlen:
.1kase k-fleks

Akşam:
.1tabak ekşili köfte (maltyaya özel şakkıdı )

bu kadar hihoyyyt

bu arada ben yarın yine adapazarına gidicem o yuzden kılomu yarın yazarım ama regl oldum bugun bilmiyorumkismile
kılom arttı sanırım eyvahedigeldismile mafoldumben

Bu aralar çok yiyorum açıkcası 61 kiloyum ve acilen 4kilo vermem gerekiyor...Bu durumda diyet listesi çıkarıcam kendime...Ama birşeyl duydum bağırsakları çalıştırıyor..Ceviz suyu !!
Bir bardağın içerisine kabuğunu koyup bir gün boyunca beklettikden sonra aç karnına içmak hem bağırsaklar için kolestrol hastlarına vede kabızlığa iyi geliyormuş...Ve arada bir evde yaptığım danslar oluyor üstelik karın sıkılaşması için günde en az 15 kez yaptığım sporlar var onlarıda yapmanızı tevsiye ediyoruz...dans vücuda şekil verir ...Az yersenizde buda dahada çok yardımcı oluyor....
Sevgilerle...opuyorumnanaktan

slm kızlarrr.. kaptancım valla çok haklısın ama şartlar o şekilde gelişti önümüze hamur işi ve kuruyemişten başka bişi getirmediler kiiii eyvahedigeldismile

bugün ki menü de çok iç açıcı değil maalesef

sabah kahvaltı yok okulda 1 kayısı

öğle. akbulakın yazdığı gibi çeyrekten daha az ekmekle et sote, peynir,8 zeytin

akşam en vahim kısım burası zaten eyvahedigeldismile
2 tane su böreği, 2 tane mercimek köftesi, 2 tane arkdaş patates topu dio baharatlı ama yağsız bişi :kedi: marul, turşu bol miktar şekersiz çay ha birde 1 kase puding

spor olarak sadece oluldan gelirken 1,5 km yürüdüm o malesef ve yine malesef çay çok içtiğim için su ihtiyacım olmuo hiç kaydirigubbakcemile

Mrb Kızlar ben Geldimopuyorumnanaktan

Aynalar beni takıma kabul ettiğin için çok teşekkürlera.s.

Kendimi tanıtayım önce...
İsmim ayça 27 yaşındayım 72 kg ağırlığında(vücudumdaki gaza göre değişebiliyor 300-500 gr:2:) 162 boydayım...
Daha evvel 2. takımdan 70 kg ile hedefime ulaşamadan yeni ve yoğun bir işe girmem sebebi ile ayrıldım.Fakat geçen zaman içinde ipin ucunu kaçırdımklava:
76 KG OLUNCA sinyaller çalmaya başladı ve gidip eczaneden bitkisel bir ilaç aldım ve şimdiki kiloma indim.

Asıl mesleğim turzim fakat bankacılığa merak sarıp özel bir bankada bireysel kredi satış temsilcisi olarak işe başladım.

7 yıl sonra ansızın tekrarlayan panik atak nöbetim sonrasında hastaneye kaldırıldım ve işten soğuyarak stresini baskısını kaldıramamaya başladım.Psikoterapi görüyorum ve herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum.

Şu anda 1 haftalık ev kızıyım-tatlicadiarzu-
İşten ayrılırken bazı planlarım vardı ve bunlardan biri de 55 kg ye inmek.

Birbirimizden alacağımız destek ile beni spora yönlendirmeniz ve tatlı konusunda dur demeniz için desteklerinizi bekliyorum.

Yarın yaz sonu tatilinde ailemle antalya da olacağım 11 inden sonra ist teyim tatil süresince de yazmaya çalışacağım

Sevgiler

kaptan ben şmdi tartıldım 55.7 çıktım ama reglm onuda belırtmek ıstıyorum kaydirigubbakcemile3
hepinizze iyi gnler ben birazdan gidicem p.tesiye kadar görüşemeyız öptum hepinizi opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar. Dün yazamadım çok üşendim ya :)

Neyse kısaca dünü anlatayım;
Sabah: Yarım domates, yarım salatalık, 5 zeytin, 1 kk peynir bir dilim kepekli ekmek.
Öğlen : Avuç içi büyüklüğünde tavuk eti, 2 kaşık salata, 3 tane bürüksel lahanası (haşlanmış), 2 kaşık yoğurt.

Evet buraya kadar güzel toplamda 3 ardak yeşil çay içtim, Sabah ve akşam soğan suyumu içtim. İkindi vakti bir incir biraz üzüm yedim. Bir bardak ayran içtim. Tabi akşam eve gel geldiğim için yemeği mecbur 8 buçuk 9 gibi yedim.
Akşam: bi kase eti müsli (yarım yağlı sütle), biraz üzüm.

Bu sabah güne soğan suyumla başladım.
Kahvaltı 2 dilim normal ekmek arası biraz peynirle tost. domates, salatalık, zeytin ve biraz peynir.

missnewmoon hoşgeldin aramıza, umarım hedeflerine ulaşırsınvereliniortak

:çok üzgünüm:

bence gözden kaçmışsın, artık dur yeme yeteryasakkelimedelikafadulden

kaptan ben şmdi tartıldım 55.7 çıktım ama reglm onuda belırtmek ıstıyorum kaydirigubbakcemile3
hepinizze iyi gnler ben birazdan gidicem p.tesiye kadar görüşemeyız öptum hepinizi opuyorumnanaktan

sanırım 65,7 demek istiyorsun ohaoldumsmile, benim de ağzım hala atmışlı kilolara alışmadığı için konuşurken hep ellilil kiloları telefuz ediyorum, ama o günleri de görüces inşallah:Saruboceq:

yooo bence gayet güzel ve dengeli olmuş, hani akşam yemeği de gecikmeseymiş mükemmel olacakmış:hooray: devam süpersin:hulya:

yarın büyük gün. kilolarımı yazacağız inşallah.dün akşam tok karna 64e yakın çıkıyordum. umarım yarın sabah aç karna 62.5 falan çıkarım. kendime çok kızıyorum ya çok yiyorum diye. aslında diyetime sadık kalsam çok rahat vericem de... diyetimdekiler zaten doyurucu bi de üstüne yiyorum

bir de spor mpor yapmaz oldum. yürürsem durağa kadar, markete gidersem falan... havalar da kötü oğlanı da gezmeye çıkartamıyorum

sanırım yemeyi baya bi kısmak zorunda kalıcam. bir de bebek emziriyorum, emzirmeyi bırakınca bu yemeyle kilo alırım her halde:1shok:

kızlar siz de spor yapmıyorsunuz sanırım...
spor yapanlar parmak kaldırsın. ve buraya ne yaptığını da günlük olarak yazsın

.....
şimdi gelelim dün yediklerime:
Akşam: fırında palamut (yarım)
içindeki patateslerden az yedim.
salata
ekmek sanırım 3 dilm yemişimdir belki de 4 dilim olmuştur:kedi:

yemekten sonra patlamış mısır

sabah: 1 haş yumurta
yarım dilim peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
3 dilim ekmek

şimdi de yeşil çay içiyorum.

Hımm sıkılma canım olsun arada öyle olur. İnsanın canı bişeyler çekiyo zaten her zaman. Yine de menün çok kötü değil ekmek biraz fazla hepsi o kadar. Patlamı mısıra çok fazla yağ koymadıysan sorun yok o çok bişey yapmaz.

Bu arada bende spor yapamıyorum. Çok üşeniyorum. Akşam eve gidince pestilim çıkmış gibi oluyo. Biraz demir eksikliğim var ondanda her zaman halsizim zaten. Ama spor yapmayı çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…