- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.521
♥gözyaşı♥;15504178 .!.:
Arada yiyeceksin zaten tamamiyle yüklenmeyeceksin ama önemli olan yedim diyeti bozdum mantığına girmememk ve hepten işin ucunu kaçırmamak.
Ünlü düşünür tezgahtarımızın dediği gibi :))))))))
Bu arada ben sabahtan öğlene kadar bir yeşil çay içtim ayrıca bir lt den fazla su içtim. Öğlen yemeğim 3 kaşık beelye yemeği, 2 kaşık yoğurt ve bir bütün domates turşusu bunlarla birlikte bir dilim kepekli ekmek yedim. Şimdide yeşil çayımı içeceğim. Dün soğan suyumu kaynatamadım dolayısıyla bu sabahta içemedim.
çok haklısın diyeti nasılolsa bozdum mantığı yanlış ama bu yanlışa çok sık düşüyoruz.
sen de çopk az yiyorsun yafakannehir ,bari yoğurdu biraz arttırsanbilmiyorumkismile
ben öğlen 1 dilim kaşar peyniri, salata, 2 form bisküvi, yarım dilim ekmek kadar simit , 1 bardak da ayran tükettim.
şimdi de gidip kendime müsli hazırlayacağım( yulaf-k flakes karışımı 1 su bardağı süt, 1 elma)
slm arkadaşlar.....bugün benim için fena bir gün değildi...akşam için aynı şeyleri söyleyemicem
sabah
1 domates
5 zeytin
bir dilim peynir
3 dilim ekmek
öğlen hiciyle yedik
2 yumurtayı azıcık yağla bir tanede kırmızı biber ekledi ikimiz yedik
6 zeytin
birkaç dilim kaşar peyniri
domates
akşam içinde((((
doğum günü partisinden dolayı gitmeden azcık ekmek arası peynir ve yarım domates yedim
partidede 2 çatal yaş pasta
2 küçük dilim börek
1 tuzlu kurabiye yedim(((((
biliyorum akşam hiç olmamış...ama napim çok zorluyorlar,,,,bişi var yeeee...doğum günü çocuğudda aşk olsun abal benim pastam dedi dedi yedim:umursamaz: ay napimmmm...o bahsettiğiniz tezgahtar arkadaş büyük laf etmişşşşalkisalkisalkisbeni hırslandırıyor ama ah bide böle olmazsaaakafamçokkarıştı
dün akşam bi sürü kuru fasulye yemeğini bi sürü ekmekle bandıra bandıra yedim
sabah da 1 haşlanmış yumurtayı az ekmekle yedim. sanırım ekmek 1 dilimi geçmez.
ama ardından 1 türk kahvesi 1 küçük çukulatayla yedim.
şimdi de yarım dilim kek yedim....
durum gene vahim yani:gitme:
bu gün sabah işyerinden bir arkadaş tartlırken gördüm. kız benle aynı boylarda.ha bire kilo alıp veriyordu. cuma günü 63 gidiyordu pazartesi 60 olarak geliyordu, bir ara yine 63e çıktı ben de 65e inmiştim ona espiri yapmıştım 'geeeeel geeel 65e doğru gel aynı kiloda olalım' diye. bunun üzerinden yaklaşık olarak 1,5 ay geçti ve kız bu sabah 55 kiloyduakannehir
işin sırrı: bazen abartı yiyordu, yediği zaman da vücudu çok ödem tutuyordu, 63 e çıktığı zamanlar genelde ödemli olduğu zamanlar gerçek kilosu 60-61di aslında. mahallelerinde sel felaketi oldu, ölenler falan, sokakların çamuru ...biraz yaşam değişikliği,kafa daha çok yemek yemeyle değil felaketle meşgul, ye ye nereye kadar diye düşündüm diyor. o arada 58 kiloya falan düştü. sonra yemek yiyemedi. bizim ısrarımızla biraz yemeye başladı, yine de az yiyor. hazır bu kiloya düşmüşken ideal kiloya ulaşayım diyor, süslü püslü giyinemeye de başladı, duruşu bile değişti (dün takıldım niye ortalıklarda oklava yutmuş gibi dolaşıyosun diyelaelaelaelaelae) .
kilo vermek güzel bişey ya... darısı başımıza. gözümün önünde bir insan 63ten 55e düştü...çok uzak değil bana da 55 kilo yani. ben de şu an 63 kiloyum bakarsınız 1,5-2 ay sonra 55 olmuşum...herşey iradeye bağlı tabi...
ünlü düşünür tezgahtar kardeşin dediği gibi: 'ya istediğini yemeyeceksin ya da istediğini giyemeyeceksin'
ben geldim kızlarrrr. hani ben hafta sonu düğüne gitmiştim yaaaa neler yediğimi yazarsam liste çok kabarık olcak sanırım. ama bütün dürüstlüğümle yazmaya çalışayım ben yine de.
cuma
sabah eti form bisküvi 6 tane, öğle otobüsteydim maalesef yine bisküvi yedim ama form değildi :kedi: 7 tane biskrem, yine 8-10 tane çizi bisk. düğün evine gittik akşam 5 gibi 1 kase yayla çorbası, 3 kaşık pilav, 5 lahana-5 yaprak sarması :sinifsinif:
akşam kınada da ikram da kuruyemiş ve kurupasta vardı ben hepsinden de sınırlı yedim diyemiycemmmm :kedi: sonraaa
kınadan gelince saat 12 gibi yani 1 tane su böreği, 3 tane elmalı kurabiye, 1 tane mantar kurabiye benneyaptımki
cumartesi sabah yine yapılan kurabiyelerden 5-6 tane yedim kahvaltıda o vardı kızlar mecburdum çünkü çok açtımmmmm :Saruboceq:
öğle : bunları yazmaya çok utanıyorum sempatiksalakcinni 1 dondurmalı profiterol bilmiyorumkismile 3 tane lahmacun 1 kola
akşam düğünde yine ikramlardan tırtıkladım kuruyemiş ve kuru pasat :kedi:
düğünden dönünce yine mantar kurabiye 1 tane, 3 tane mantar kurabiye, çok az peynirle ekmek ve yattım.
pazar: sabah 3 tane elmalı kurabiye, azcık lavaşla peynir :sinifsinif: sonra otobüste ev sahibi bize kalan elmelı kurabiye ve mantar kurabiyeleri paket yaptı. bizde afiyetle yedik 3 arkadaş. paketin içeriği 1 teepsi kadar elmalı kurabiye, 1 tepsi kadar mantar kurabiye, 2 kilo kadar kuruyemiş ( fındık, antep fıstığı, badem) ama biz 1 kilosunu yedik eyvahedigeldismile
akşam eve gelince de ev arkadaşım eve misafir atmış :))) yetmezmiş gibi bir de mozaik pasta, makarna salatası ve patates salatası yapmış eyvahedigeldismile ama ben sadece küçük pir parça mozaik pasta ve makarna salatası yedim...
anlayacağınız acaaayippp enerji depoladım bilmiyorumkismile hafta içi çok çok dikkatli olacağıma hepinize söz veriyorummm. verdiğim kiloyu almıycam anlayacağınız mafoldumben
benim gene hafta içleri iyi de haftasonları kötü gidiyor. cuma günü akşam yoğurtlu haşlama sebze falan kepekli ekmekle iyiydi, hatta arkadaşların yanına gittim baklava ikram ettiler 1 dilim bile yemedim. 3-4 hurma , eve gelince de yulaf ezmesi karışımımdan yaptım.
ama cumartesi pazar:kedi:
cumartesi sabah haşlanmış yumurta yanında 3-4 dilim kepekli ekmek ile kahvaltımı yaptım. ekmeği biraz fazla yedim ki acıkıp durmıyım. sonra evde yemeğim hazır olsun diye oğlumun da çok sevdiği bezelyeli pilav yaptım.
sonra eşimin saat 11de işten çağrılıp bir daha dönmemesi üzerine kendimi yemeğe verdim. baya baya bi pilav yedim yanında da cacık....
sonra mantar çorba yaptım ondan da yedim.
türk kahvesi yaptım yanında da çukulata yedim.
ayyyy sabah marketten alıp yediğim....aha onları söylemiyim:kedi:ben de tam cezalığım ya...
bu sabah kahvaltıyı yapmadım sayılır.2-3 çatal peynirli yumurta yemiştim. (daha da yemicem cezam olsun)
ara öğün için k flakes ve yulaf ezmesi+elma getirdim süt olmadığı için yiyemiyorum. sanırım sadece elma tüketicem.
slm kızlarrr
menüde
sabah okulda 1 çikolata
öğle hülyayla birlikte kahvaltı ettik
çeyrek kepek ekmeği
9 zeytin
domates salatalık
4-5 dilim peynir
bugün kışlıkları çıkardım ortaya da toplanırken hem acıktım hem de bunaldım mozaik pasta vardı 1.5 dilim ondan yedim 5 gibi:kedi:
akşam da 1,5 porsiyon makarna
3 kaşık yoğurt
salata
elifezgi ne cezası yaawww etmeyin eylemeyin :gitme:
ama bu hafta verdiğim kiloyu almış olursam ya da hiç kilo verememiş olursam ben cezaya razıyım... şimdi ceza vermeyinnnnn llüfffffeeennn eyvahedigeldismile
ben size ne yapıyım söyler misiniz ben diyette değilim sözde siz diyettesiniz ama sizin kadar yemiyorum ben ya kötükedihüso
:çok üzgünüm:ben size ne yapıyım söyler misiniz ben diyette değilim sözde siz diyettesiniz ama sizin kadar yemiyorum ben ya kötükedihüso
bence gözden kaçmışsın, artık dur yeme yeteryasakkelimedelikafaduldenaa kaptan beni yazmamışsın,ya gözden kaçtı,yada çok vahim değil durumumbilmiyorumkismile
sabahki menüm bilindik
5 zeytin
az peynir
3 dilim ekmek
domates
bir bardak nescafe ve çay
öğlen
hiciyle yedik
az et içine 3 domates,3 yeşil 2 kırmızı biber,birde soğan kattık az yağla pişirdik,çayla yedik..bir-iki dilim peynir,bir zeytin,çeyrekten az fazla ekmek
akşam için bişi yemicem..biraz önce 4 kayısı yedim..yatmadanda bir bardak süt...yeter sanırım...görüşürüz arkadaşlar
kaptan ben şmdi tartıldım 55.7 çıktım ama reglm onuda belırtmek ıstıyorum kaydirigubbakcemile3
hepinizze iyi gnler ben birazdan gidicem p.tesiye kadar görüşemeyız öptum hepinizi opuyorumnanaktan
♥gözyaşı♥;15541476 .!.:Günaydın kızlar. Dün yazamadım çok üşendim ya :)
Neyse kısaca dünü anlatayım;
Sabah: Yarım domates, yarım salatalık, 5 zeytin, 1 kk peynir bir dilim kepekli ekmek.
Öğlen : Avuç içi büyüklüğünde tavuk eti, 2 kaşık salata, 3 tane bürüksel lahanası (haşlanmış), 2 kaşık yoğurt.
Evet buraya kadar güzel toplamda 3 ardak yeşil çay içtim, Sabah ve akşam soğan suyumu içtim. İkindi vakti bir incir biraz üzüm yedim. Bir bardak ayran içtim. Tabi akşam eve gel geldiğim için yemeği mecbur 8 buçuk 9 gibi yedim.
Akşam: bi kase eti müsli (yarım yağlı sütle), biraz üzüm.
Bu sabah güne soğan suyumla başladım.
Kahvaltı 2 dilim normal ekmek arası biraz peynirle tost. domates, salatalık, zeytin ve biraz peynir.
yarın büyük gün. kilolarımı yazacağız inşallah.dün akşam tok karna 64e yakın çıkıyordum. umarım yarın sabah aç karna 62.5 falan çıkarım. kendime çok kızıyorum ya çok yiyorum diye. aslında diyetime sadık kalsam çok rahat vericem de... diyetimdekiler zaten doyurucu bi de üstüne yiyorum
bir de spor mpor yapmaz oldum. yürürsem durağa kadar, markete gidersem falan... havalar da kötü oğlanı da gezmeye çıkartamıyorum
sanırım yemeyi baya bi kısmak zorunda kalıcam. bir de bebek emziriyorum, emzirmeyi bırakınca bu yemeyle kilo alırım her halde:1shok:
kızlar siz de spor yapmıyorsunuz sanırım...
spor yapanlar parmak kaldırsın. ve buraya ne yaptığını da günlük olarak yazsın
.....
şimdi gelelim dün yediklerime:
Akşam: fırında palamut (yarım)
içindeki patateslerden az yedim.
salata
ekmek sanırım 3 dilm yemişimdir belki de 4 dilim olmuştur:kedi:
yemekten sonra patlamış mısır
sabah: 1 haş yumurta
yarım dilim peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
3 dilim ekmek
şimdi de yeşil çay içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?