- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.381
vallaha da billaha da 6 tane zeytin yedim sadece hülya al sana al sana alsanaalsanasmile
hemen bugün ki paylaşımımı yapayım sabah okula giderken 1 gofret, okulda da yarım kek yedim
öğle 1 dilim kepek ekmeği, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 6 zeytin ve 7-8 tane kuru kayısı ( yemekten önce)
akşam arkadaşlarla toplandık 5-6 tane kurabiye 3 tane çikolata soslu top :sinifsinif:, 1 küçük kase patates salatası, bol çay
yediklerim kalorili şeylerdi malumunuz :))) o yüzden hemeeeeeeeennn 20 dk.lık tempolu bi yürüyüş yaptım.
dün kahvaltı:
1 su bardağı ballı süt , yanında 1-2 dilim ekmek 3 zeytin, 5 badem-1-2 çatal peynir yedim
9'da: 1tatlı kaşığı kadar likapa ( yaban mersini)
11de :1 küçük ev yapımı poğaça
1'de: 3 dilim kepekli ekmek, 2dilim peynir, 1 domates, 3 biber
4'te:1 küçük ev yapımı poğaça
eve gidince:8-10 badem, 1 parmak büyüklüğünde çukulata, 1 muz
akşam yemeği: 7-8 köfte, yarım kase yoğurt, köftenin suyunu da ekmek bandıra bandıra tükettim3-4 dilim ekmek gitmiştir :kedi:
gece saat 9,30: 2 dilim kavun
egzersiz olarak da akşam eve gidince 12 kiloluk oğlumu kucağımda taşımak suretiylekaydirigubbakcemile3 20 dakika yürüyüş yaptım
acımasız eleştirilerinize hazırımsenağlama :tomato:
şimdilik bu günkü kahvaltımı yazmıyorum, yazılacak gibi değilsenağlama, telafisini yapıp yarın yazabilirm umarım:kedi:
Elifezgi gece meyveyi tamamladım sen merak etme mandalina ve şeftali yedim.Eti de hergün yemesem olur yani:)
Bugün ben de az önce k-flakes yedim akşama ne olduğunu bilmiyorum yine paylaşımda bulunurum..Sizler naptınız.Ben şu uyku düzenemi bir düzene sokamadım yaaaeyvahedigeldismile Sabah 5 gibi yatıyorum öğlen 12 de kalkıyorum:1shok: Tatil ya bana tabii iyice boşladım Bu sebeple kahvaltı öğünümü 1 gibi yapıyorum yani 2 ana öğün yiyorum...Bu aralar herkes ne kadar çok zayıfladığımı söylüyo çok mutlu oluyorumDaha çook yolum var ama en azından yolumun yarısına yaklaşmak üzereyim alkisalkisalkis
Selammm ben geldimm
hemen bugunku menumu yazıyımmm cokacimcoook
Sabah :
. bir kase nesfit
Öğlen:
.et yemeği
.pilav
Not: buraya kadar herşey normal ama biraz önce yediğimden sonraa bunalıma girdim :çok üzgünüm:
Akşam:
.pide mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
off offf :çok üzgünüm:
kaç pide yedinlmaz:
Elifezgi sağol canım ben cahilim de bu konularda:ecrin_bebek:
Ben de bugün misafirlikteydim.1 tabak mercimek yemeği ve ondan az makarna yedim.Sabah da malumunuz k-flakes
Gece çok acıkırsam eğer meyve yerimkaydirigubbakcemile2
Aynalar canım gerçekten de çok iyi oluyor bugün tartıldım 72 çıktım çok mutluyumGitsin kilolar gitsiin.
Ben perşembe akşam gidiyorum İnşallah döndüğümde kilo almam istiyorsanız perşembe bildirimimi yaparım 1 günde birşey değişmez yani..Cumaya onu yazarsınız.Gelene kadar da dönmek üzere ayrıldı yazarsınız:gitme:
♥gözyaşı♥;15392460 .!.:Arkadaşlar ben geldim eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum daha önce bi kaç takıma katıldım ama istikrarlı olamadım. Ama bu sefer öyle değil ALLAH'ın izniyle bu sefer başarıcam. Eğer kabul ederseniz Şuanki kilom 85 hedef 58. Bu arada diyete başlayalı 3 gün oldu.
Günüm kısaca şöyle geçiyor sabah bir simit arada bir elma öğlen salata ve ya o günün ana yemeğinden 2 kaşık yoğurt. Akşam evde meyve yiyorum geçiştiriyorum. Birde her akşam bir soğanı 3 bardak suda kaynatıp hem akşam hem ertesi sabah birer bardak içiyorum. Ama spor yapmıyorum çalıştığım için zamanım olmuyor ama belki zamanla yapabilirim.
Bu sabah bir simitle güne başladım.
gözyaşı acaba eskiden bu nickle başka forumlara katılmış mıydın?
♥gözyaşı♥;15394131 .!.:
Evet baya kayıtlı olduğum forum var neden ki?
2 gun önce tartıda 66.3 çıkmıştım
bugun tartıldım 65.5 delikafaduldendelikafadulden
bide 4 gun sonra regl olmam lazım delikafadulden
herkese hayırlı günler
umarım herkes iyidir zemuszemus
aynalar canım biriki gündür giremedim internete. kayın pederim bendeydi. yemek borusundan amelyat olmuştu onun kontrollri için gelmişti bize. bizim buralarda onu görmek isteyen akrabaları bana geldi yoğun bir kaç gün geçirdim.
sabah kahvaltısı kepek emekli kaşarlı tost 1bardak şekersiz çay
öğle yemeği olarak çorba yapıcam kendime yanınada 1 kase yoğurt yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?