Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar nasılsınız?
hemen menüyü yazayım sabah; okula giderken yine ne bulduysam onu attım ağzıma karşıma 3-5 tane kurabiye çıktı amaaaaaaa ben bi tanesini attım ağzıma sadece eyvahedigeldismile sonra okulda çocuklardan fırsat bulmam zor oldu ama yine de yarım çikolata yedim :kedi:
okuldan gelince arkadaşla birlikte kahvaltı ettik yine 1 tanecik kurabiye, çeyrekten az ekmek, 4 zeytin ( zeytin sayım ne kadar azaldı farkında mısınız? sempatiksalakcinni ), 1 kkibrit kutusu peynir ( kaşardı yalnız :sinifsinif: ), közlenmiş biber, 3-4 dilim salatalık, 3-4 dilim domates.
bi aksilik olmazsa şayet akşama brokoli haşlayıp yoğurtlamayı düşünüyorum yanında bişi düşünmedim şimdilik. akşama haber veririm ben size

slm kızlar ben okuldan yeni geldim çokk yorgunum akşam gelip okurum mesajları
haber veriyim dedim şimdi kaptan nerde filan demeyin diye delikafadulden

vallaha da billaha da 6 tane zeytin yedim sadece hülya al sana al sana alsanaalsanasmile

ne vuruyon be kırdın arabamıkaydirigubbakcemiletmm tmm az yedin gördük..ama benden sonra yedikelrin ne olacak acaba..hahahahhaha...lop lop et,yağ olur onlar.yeme diyom sana..ahh ahh dinleyen kimmklava:

kaptan bugünki menümüde yazayım:

sabah:
3 kayısı
yarım simit

öğlen

az peynir
6 zeytin
çeyrek kepek ekmek
bir domates
bir salatalık
az şekerli çay

arada kayısı yiyorum..bayada su içtim

akşam içinde
fırında közlenmiş biber
bir domates
şekersiz çay
çeyrek kepek ekmek

hazırlaıdım.uyumadan öncede bir bardak süt içerim..belki arada meyve yerim

bugünü böle ayarladım..bu arada herkese slmmm

sence 20 dklık yürüyüş yeter mi lmaz:

yaz yaz utanma :mymeka:

ne güzel insan çabasının karşılığını görünce daha da hırslanıyor dimi :lepi:

Selammm ben geldimm

hemen bugunku menumu yazıyımmm cokacimcoook
Sabah :
. bir kase nesfit

Öğlen:
.et yemeği
.pilav

Not: buraya kadar herşey normal ama biraz önce yediğimden sonraa bunalıma girdim :çok üzgünüm:

Akşam:
.pide mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

off offf :çok üzgünüm:

kaç pide yedin lmaz:

Elifezgi sağol canım ben cahilim de bu konularda:ecrin_bebek:
Ben de bugün misafirlikteydim.1 tabak mercimek yemeği ve ondan az makarna yedim.Sabah da malumunuz k-flakes
Gece çok acıkırsam eğer meyve yerimkaydirigubbakcemile2
Aynalar canım gerçekten de çok iyi oluyor bugün tartıldım 72 çıktım çok mutluyum Gitsin kilolar gitsiin.
Ben perşembe akşam gidiyorum İnşallah döndüğümde kilo almam istiyorsanız perşembe bildirimimi yaparım 1 günde birşey değişmez yani..Cumaya onu yazarsınız.Gelene kadar da dönmek üzere ayrıldı yazarsınız:gitme:

canım sen perşembe yap bildirimini. bi de ne kaç gün olmayacaksın???

Arkadaşlar ben geldim eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum daha önce bi kaç takıma katıldım ama istikrarlı olamadım. Ama bu sefer öyle değil ALLAH'ın izniyle bu sefer başarıcam. Eğer kabul ederseniz Şuanki kilom 85 hedef 58. Bu arada diyete başlayalı 3 gün oldu.

Günüm kısaca şöyle geçiyor sabah bir simit arada bir elma öğlen salata ve ya o günün ana yemeğinden 2 kaşık yoğurt. Akşam evde meyve yiyorum geçiştiriyorum. Birde her akşam bir soğanı 3 bardak suda kaynatıp hem akşam hem ertesi sabah birer bardak içiyorum. Ama spor yapmıyorum çalıştığım için zamanım olmuyor ama belki zamanla yapabilirim.

Bu sabah bir simitle güne başladım.

dün yediklerim
öhüm
öhüm

kahvaltı:
canım kaç gündür kek çekiyordu
sabahın nurunda kalkıp kek yaptımdelikafadulden
havuçlu kek,
kibrit kutusundan biraz büyük 7-8 dilim keki gün boyunca yedim
öğlen 1 sandiviç tavuk döner yedim(içinde acı hariç herşey vardı)
akşam eve gidince 4 adet sulu köfte, yarım tabak pırasa, yarım kase yoğurt, 1 muz 8-10 badem yedim.

lütfen bu kez kendimi ben eleştireyim. kek hiç olmadı madem canım çekti normal kahvaltımda ekmeği az yiyip keki 1-2 dilim yemeliydim.

sandiviç dönerin yarısını 1 bardak ayran ile tüketmeliydim önceleri yaptığım gibi. içinde patates ve mayonez olmamalı salatası bol olmalıydı.

aralarda meyve yemeliydim ama bu tercihen muz olmamalı muz olacaksa 1 parmak büyüklüğündeki kısmı olmalıydı.

sulu köftenin de suyuna öööööle ekmek banmamalıydım:tomato:

.......

inanın iştahım çok açık ve eve bir sürü aburcubur da doldurmuş olduğum için adapte olamıyorum. ben yoldan çıkaracak biçok şey var evde. bayramdan kalan çukulatalar , şekerler, tatlılar, lokumlar...haftasonu aldığım özellikle eşim ve çocuğum için olan kabuklu badem...bunların bir çoğunu evden uzaklaştırmam lazım.
eşim çok zayıf tüm bu kalorili şeyleri onun yemesi lazım ama elini bile sürmüyor.ben de o yüzden bunları iş yerine getirmeye ikram etmeye karar verdim.
bademi de günde 2-3le sınırlayabilirim.
yavaş yavaş normal düzene geçmeye başladım. öğlenki tostlara başlıyorum inşallah. dışardan yemek söylemek yerine kendim küçük bir tost yapacağım. Ayran almam lazım yanına. kuru meyvelerimi de araöğün için getirdim.

bu sabah :5-6 badem , peynirli tost, 3 kuru kayısı

gözyaşı acaba eskiden bu nickle başka forumlara katılmış mıydın?

2 gun önce tartıda 66.3 çıkmıştım
bugun tartıldım 65.5 delikafaduldendelikafadulden
bide 4 gun sonra regl olmam lazım delikafadulden

herkese hayırlı günler
umarım herkes iyidir zemuszemus

aynalar canım biriki gündür giremedim internete. kayın pederim bendeydi. yemek borusundan amelyat olmuştu onun kontrollri için gelmişti bize. bizim buralarda onu görmek isteyen akrabaları bana geldi yoğun bir kaç gün geçirdim.

sabah kahvaltısı kepek emekli kaşarlı tost 1bardak şekersiz çay
öğle yemeği olarak çorba yapıcam kendime yanınada 1 kase yoğurt yerim

2 gun önce tartıda 66.3 çıkmıştım
bugun tartıldım 65.5 delikafaduldendelikafadulden
bide 4 gun sonra regl olmam lazım delikafadulden

tebrik ederim emeğinin karşılığını hemen almaya başlıyorsun

geçmiş olsun, ben öğlen de tost yiyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…