Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

♥gözyaşı♥;15395227 .!.:
Evet ordaki gözyaşı bendim.. Senin nickin neydi ki?

tek gözü elinde bi kız vardı avatarında senin, onu kopyalayıp mailimde ben de kullanmıştım. bir de sevimli bir bebek resmi de kullanmıştın avatar olarak...

özel mesajına bakar mısın.

takıma da hoş geldin bu arada.

Son düzenleme:

:)) Evet. Hatırladım seni canım. Vay be nerden nereye :)

Tünaydın kızlarr:) Her ne kadar ben yeni uyansam da:bbo:
Gözyaşı hoşgeldin takımımıza.a.s.
Gizem canım 1 kilonu atmış bulunuyorsun süper:) Hep böyle gider inşallah.kaydirigubbakcemile5
Elifezgi maşallahın var bu aralar.Benim erkek arkadaşım da çok zayıf o yüzden okulda kilo aldım.Onla beraber yemek falan yiyince böle oldu.Ama onlara nedense hiçbişey olmuyor olan bize oluyor valla.Burdan birisinin yorumunda okumuştum.Buz dolabının üstüne kilosunu yazıyormuş her buzdolabını açıp birşeyler atıştırmaya kalktığında o yazıyı görüp vazgeçiyormuş.Bir de vücudum iradesizliğimin çöplüğü değildir yazmış.yasakkelime Ne kadar doğru ben bu sözü aklıma getirdiğimde kendime geliyorum valla..
Birazdan kendime 1 kase k-flakes yapıcam tabii ki yarım yağlı sütlehihoyyyt

Ben öğlen yemeğinde 3 kaşık piyaz, 2 kaşık taze fasulve ve biraz yoğurt yedim arkadaşlar. Bir dilim kepekli ekmekte yedim tabi. Doktora gidicem ve yürüyeceğim aç gitmeyi göze alamadım dışarda şekerim felan düşer bu sefer başka bişeyler yemek zorunda kalırım diye.

Hoş bulduk canım. Bu arada bi özdeyişde benden gelsin. Ya istediğini yemeyeceksin ya istediğini giymeyeceksin :) Bunuda kardeşime bi mağazada tezgahtar bayan söylemiş kardeşimde hafif balık etlidir :))

Benim eş de incecik,dalyan gibi. 10 yıl oldu evleneli, herif gram almıyor yaaav Şu kiloları zayıf kocalara versek ne süper olur diimi

Merhaba. Boyum 1.70 cm. Kilom 70 kg. Beş ay önce doğum yaptım. Halen emziriyorum. Hamile kaldığımda 64 kg idim. Doğuma 93 kg ile gittim. Doğumdan sonra 87 kg idim. 5 ayda bebeğimi yoğun olarak emzirdiğim için hiç diyet yapamadım. Sadece spor yaparak 70 kg e kadar düştüm. Artık bebişim ek gıdalara geçtiğinden ve ben de işe başlayacağımdan hafiften diyete başlayarak kilo vermeyi desteklemek istiyorum. Hedefim 60 kg olmak. Önümüzdeki yaza eski bikinilerimi giymek istiyorum:) Aslında azimliyimdir ama birlikte daha kolay zayıflayacağımı düşünüyorum. Ne olur beni de aranıza alın. Birlikte zayıflayalım.

iyi yapmışsın, çok doğru. yoğurdy fazla bile yiyebilirdin

ben de bir ara 56 kiloya çıktığımda kilomu dolabın üstündeki çizelgeye yazıyordum. ama yaza yaza 58-59 olmuştum:) herşey kafada bitiyor (bi özdeyiş de bendendelikafadulden)
♥gözyaşı♥;15397153 .!.:

Hoş bulduk canım. Bu arada bi özdeyişde benden gelsin. Ya istediğini yemeyeceksin ya istediğini giymeyeceksin :) Bunuda kardeşime bi mağazada tezgahtar bayan söylemiş kardeşimde hafif balık etlidir :))

ben döverim o tezgahtarıbilmiyorumkismile, dövmesem de bu kadar laubalilik yapan bi tezgahtarı görmek istemeyceğim için o mağazadan alışverişi keserimbilmiyorumkismile. hayat acımasızlıklarla dolu...hep bize hak veren, bizi anlayan bizi kırmayan insanlar olursa yaptığımız yanlıştan da geri dönmeyiz. ara sıra bizi kötüleyen, böyle laf sokan insanlar olacak k i kendimize geleceğiz değil mi?kilo verdikten sonra o mağazaya muhakkak giderim amadelikafadulden
ben daha hiç bişey yemedımm kahvaltı bıleee delikafaduldendelikafadulden

al bir tane daha 'kilo vermek uğruna aç gezerim gerekirse ölürüm' vakasıklava:

Benim eş de incecik,dalyan gibi. 10 yıl oldu evleneli, herif gram almıyor yaaav Şu kiloları zayıf kocalara versek ne süper olur diimi
benimkisi üstelik kilo veriyor:uhm:ben kilo vermeye çalışırken ona da aldırmaya çalışıyordum ama doğru dürüst yemiyordu.şimdi onu bıraktım kendimi düşünüyorum sadece. o kilo alsın diye pilavdır tatlıdır evde bulundurdukça ben kilo alıyorum.önünde bir sürü yemek varken salataya saldırıyor ben hatırlatmasan yarım saat sonra yemeğe geçer.kafamçokkarıştı.
çok iyi kilo vermişsin.10 kilon kalmış, benim de 10 kilom kaldı:)vericez inşallah...

Evet tezgahtar biraz samimi davranmış sanırım :) Ama iyi laf söylemiş valla. Ben tuttum bu sözü. Ben istediğimi giymek istiyorum tarafımı seçtim :)

mrb arkadaşlar.maşşalah herkes burda..alkisalkisalkis ben bugün yediklerimi yazayım..
sabah
3 kayısı

öğlen
5 zeytin
biraz peynir
domates,salatalık
1 tane közlenmiş kırmızı biber
çeyrek kepek ekmek
hicinin zoruylada bir küçük simit kurabiye
ve az şekerli çay içtim
şimdi bir elma yiyorumda akşama ne yicem bilmiyorumbilmiyorumkismile

bu arada kaptan tartıldım yaırm litre su içtikten sonra ama:)72.1 olmuşum.700 gr gitmiş yaklaşık olarak..çok sevindim..inş devam ederimkaydirigubbakcemile5..
akşama ne yiyim arkadaşlar.bir fikir veren olmaz mı acaba..bilmiyorumkismile

ne vuruyon be kırdın arabamıkaydirigubbakcemiletmm tmm az yedin gördük..ama benden sonra yedikelrin ne olacak acaba..hahahahhaha...lop lop et,yağ olur onlar.yeme diyom sana..ahh ahh dinleyen kimmklava:

gızzz hülya valla gerçek zannedecekler haaa. yemedim arkdaşlr ama bugün yedim yine 13 zeytin eyvahedigeldismile n'olacak beni bu zeytine sevdalı halim :))))

gızzz hülya valla gerçek zannedecekler haaa. yemedim arkdaşlr ama bugün yedim yine 13 zeytin eyvahedigeldismile n'olacak beni bu zeytine sevdalı halim :))))

sende mi hemen buraya koştun:teytey:ee yani bigün yemessen ertesi gün kapatıyon arayı.hem ne ara yedin o kdrını en son 9 saydıydımkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…