- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.401
tebrik ederim emeğinin karşılığını hemen almaya başlıyorsun
nuryolu vardı kapandı ordada bu nikten biri vardı, avatarı da benziyordu o yüzden sordum
♥gözyaşı♥;15395227 .!.:Evet ordaki gözyaşı bendim.. Senin nickin neydi ki?
tek gözü elinde bi kız vardı avatarında senin, onu kopyalayıp mailimde ben de kullanmıştım. bir de sevimli bir bebek resmi de kullanmıştın avatar olarak...
özel mesajına bakar mısın.
takıma da hoş geldin bu arada.
Tünaydın kızlarr:) Her ne kadar ben yeni uyansam da:bbo:
Gözyaşı hoşgeldin takımımıza.a.s.
Gizem canım 1 kilonu atmış bulunuyorsun süper:) Hep böyle gider inşallah.kaydirigubbakcemile5
Elifezgi maşallahın var bu aralar.Benim erkek arkadaşım da çok zayıf o yüzden okulda kilo aldım.Onla beraber yemek falan yiyince böle oldu.Ama onlara nedense hiçbişey olmuyor olan bize oluyor valla.Burdan birisinin yorumunda okumuştum.Buz dolabının üstüne kilosunu yazıyormuş her buzdolabını açıp birşeyler atıştırmaya kalktığında o yazıyı görüp vazgeçiyormuş.Bir de vücudum iradesizliğimin çöplüğü değildir yazmış.yasakkelime Ne kadar doğru ben bu sözü aklıma getirdiğimde kendime geliyorum valla..
Birazdan kendime 1 kase k-flakes yapıcam tabii ki yarım yağlı sütlehihoyyyt
dün yediklerim
öhüm
öhüm
kahvaltı:
canım kaç gündür kek çekiyordu
sabahın nurunda kalkıp kek yaptımdelikafadulden
havuçlu kek,
kibrit kutusundan biraz büyük 7-8 dilim keki gün boyunca yedim
öğlen 1 sandiviç tavuk döner yedim(içinde acı hariç herşey vardı)
akşam eve gidince 4 adet sulu köfte, yarım tabak pırasa, yarım kase yoğurt, 1 muz 8-10 badem yedim.
lütfen bu kez kendimi ben eleştireyim. kek hiç olmadı madem canım çekti normal kahvaltımda ekmeği az yiyip keki 1-2 dilim yemeliydim.
sandiviç dönerin yarısını 1 bardak ayran ile tüketmeliydim önceleri yaptığım gibi. içinde patates ve mayonez olmamalı salatası bol olmalıydı.
aralarda meyve yemeliydim ama bu tercihen muz olmamalı muz olacaksa 1 parmak büyüklüğündeki kısmı olmalıydı.
sulu köftenin de suyuna öööööle ekmek banmamalıydım:tomato:
.......
inanın iştahım çok açık ve eve bir sürü aburcubur da doldurmuş olduğum için adapte olamıyorum. ben yoldan çıkaracak biçok şey var evde. bayramdan kalan çukulatalar , şekerler, tatlılar, lokumlar...haftasonu aldığım özellikle eşim ve çocuğum için olan kabuklu badem...bunların bir çoğunu evden uzaklaştırmam lazım.
eşim çok zayıf tüm bu kalorili şeyleri onun yemesi lazım ama elini bile sürmüyor.ben de o yüzden bunları iş yerine getirmeye ikram etmeye karar verdim.
bademi de günde 2-3le sınırlayabilirim.
yavaş yavaş normal düzene geçmeye başladım. öğlenki tostlara başlıyorum inşallah. dışardan yemek söylemek yerine kendim küçük bir tost yapacağım. Ayran almam lazım yanına. kuru meyvelerimi de araöğün için getirdim.
bu sabah :5-6 badem , peynirli tost, 3 kuru kayısı
ben daha hiç bişey yemedımm kahvaltı bıleee delikafaduldendelikafadulden
♥gözyaşı♥;15397112 .!.:Ben öğlen yemeğinde 3 kaşık piyaz, 2 kaşık taze fasulve ve biraz yoğurt yedim arkadaşlar. Bir dilim kepekli ekmekte yedim tabi. Doktora gidicem ve yürüyeceğim aç gitmeyi göze alamadım dışarda şekerim felan düşer bu sefer başka bişeyler yemek zorunda kalırım diye.
Tünaydın kızlarr:) Her ne kadar ben yeni uyansam da:bbo:
Gözyaşı hoşgeldin takımımıza.a.s.
Gizem canım 1 kilonu atmış bulunuyorsun süper:) Hep böyle gider inşallah.kaydirigubbakcemile5
Elifezgi maşallahın var bu aralar.Benim erkek arkadaşım da çok zayıf o yüzden okulda kilo aldım.Onla beraber yemek falan yiyince böle oldu.Ama onlara nedense hiçbişey olmuyor olan bize oluyor valla.Burdan birisinin yorumunda okumuştum.Buz dolabının üstüne kilosunu yazıyormuş her buzdolabını açıp birşeyler atıştırmaya kalktığında o yazıyı görüp vazgeçiyormuş.Bir de vücudum iradesizliğimin çöplüğü değildir yazmış.yasakkelime Ne kadar doğru ben bu sözü aklıma getirdiğimde kendime geliyorum valla..
Birazdan kendime 1 kase k-flakes yapıcam tabii ki yarım yağlı sütlehihoyyyt
♥gözyaşı♥;15397153 .!.:
Hoş bulduk canım. Bu arada bi özdeyişde benden gelsin. Ya istediğini yemeyeceksin ya istediğini giymeyeceksin :) Bunuda kardeşime bi mağazada tezgahtar bayan söylemiş kardeşimde hafif balık etlidir :))
ben daha hiç bişey yemedımm kahvaltı bıleee delikafaduldendelikafadulden
benimkisi üstelik kilo veriyor:uhm:ben kilo vermeye çalışırken ona da aldırmaya çalışıyordum ama doğru dürüst yemiyordu.şimdi onu bıraktım kendimi düşünüyorum sadece. o kilo alsın diye pilavdır tatlıdır evde bulundurdukça ben kilo alıyorum.önünde bir sürü yemek varken salataya saldırıyor ben hatırlatmasan yarım saat sonra yemeğe geçer.kafamçokkarıştı.Benim eş de incecik,dalyan gibi. 10 yıl oldu evleneli, herif gram almıyor yaaav Şu kiloları zayıf kocalara versek ne süper olur diimi
çok iyi kilo vermişsin.10 kilon kalmış, benim de 10 kilom kaldı:)vericez inşallah...Merhaba. Boyum 1.70 cm. Kilom 70 kg. Beş ay önce doğum yaptım. Halen emziriyorum. Hamile kaldığımda 64 kg idim. Doğuma 93 kg ile gittim. Doğumdan sonra 87 kg idim. 5 ayda bebeğimi yoğun olarak emzirdiğim için hiç diyet yapamadım. Sadece spor yaparak 70 kg e kadar düştüm. Artık bebişim ek gıdalara geçtiğinden ve ben de işe başlayacağımdan hafiften diyete başlayarak kilo vermeyi desteklemek istiyorum. Hedefim 60 kg olmak. Önümüzdeki yaza eski bikinilerimi giymek istiyorum:) Aslında azimliyimdir ama birlikte daha kolay zayıflayacağımı düşünüyorum. Ne olur beni de aranıza alın. Birlikte zayıflayalım.
iyi yapmışsın, çok doğru. yoğurdy fazla bile yiyebilirdin
ben de bir ara 56 kiloya çıktığımda kilomu dolabın üstündeki çizelgeye yazıyordum. ama yaza yaza 58-59 olmuştum:) herşey kafada bitiyor (bi özdeyiş de bendendelikafadulden)
ben döverim o tezgahtarıbilmiyorumkismile, dövmesem de bu kadar laubalilik yapan bi tezgahtarı görmek istemeyceğim için o mağazadan alışverişi keserimbilmiyorumkismile. hayat acımasızlıklarla dolu...hep bize hak veren, bizi anlayan bizi kırmayan insanlar olursa yaptığımız yanlıştan da geri dönmeyiz. ara sıra bizi kötüleyen, böyle laf sokan insanlar olacak k i kendimize geleceğiz değil mi?kilo verdikten sonra o mağazaya muhakkak giderim amadelikafadulden
al bir tane daha 'kilo vermek uğruna aç gezerim gerekirse ölürüm' vakasıklava:
benimkisi üstelik kilo veriyor:uhm:ben kilo vermeye çalışırken ona da aldırmaya çalışıyordum ama doğru dürüst yemiyordu.şimdi onu bıraktım kendimi düşünüyorum sadece. o kilo alsın diye pilavdır tatlıdır evde bulundurdukça ben kilo alıyorum.önünde bir sürü yemek varken salataya saldırıyor ben hatırlatmasan yarım saat sonra yemeğe geçer.kafamçokkarıştı.
çok iyi kilo vermişsin.10 kilon kalmış, benim de 10 kilom kaldı:)vericez inşallah...
takım kaptanı aynalar, şimdi burada değil gelince cevap yazacaktır.ben alındım mı gruba kimse birşey yaazmadı?
ne vuruyon be kırdın arabamıkaydirigubbakcemiletmm tmm az yedin gördük..ama benden sonra yedikelrin ne olacak acaba..hahahahhaha...lop lop et,yağ olur onlar.yeme diyom sana..ahh ahh dinleyen kimmklava:
gızzz hülya valla gerçek zannedecekler haaa. yemedim arkdaşlr ama bugün yedim yine 13 zeytin eyvahedigeldismile n'olacak beni bu zeytine sevdalı halim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?