- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.261
rica ederim canim hosgeldin buarada sen bu takimda misin yoksa konuk oyuncu olarakmi katiliyorsun :))
cok gec saatte yeme makarnayi sen yinede aradada meyve felan ye
ben orucluyum bakalim nasil olacak ikisi bir arada normalde her ramazan iki kilo alirim bu ramazan tutmadim gerci ama maasallah iki kilodan fazla aldim hayirlisi bakalim nasil olacak bilmiyorum
ben sana anlatayim seker bu senin uyelerden bir mushu birde pinkat87 takima ugradilar oda cok az gerisini hic gormedim ben gelecektim oda olmadi arkadasida cagirdim paylasimda bulunalim diye oda geldi sagolsun ama payalsim olmadigi icin oda ortada yok sanririm durum bundan ibaret
neyse hepinize simdilik iyi aksamlar cok fena basim agriyor bugun [/B]
valla neslihan bende bilmiyorum.takıma alınıp alınmadığımı bilsem bi.aynalardan sesde yok...sence neyim ben;:)))))bu arada Allah kabul etsin
ben senin için buralara takılırım arada sen hangi takımda oldugunu bana haber ver yeter şişkommmmmmmmmmmm benim
niye bizim için takılmayacak mısın mafoldumben
slm kizlar tebrikler ... valla beni kacirdiniz kacirmasinada ben yine buralardayim arada gelir paylasimda bulunurum sizde olursaniz tabi
bu araa gerckten bu takimda bu kadar kisi varmii ?
aynalar canim opuyorum senii
sen takil sekerim ben 2.takimdayim ikinci adresimde burasi sekerimben senin için buralara takılırım arada sen hangi takımda oldugunu bana haber ver yeter şişkommmmmmmmmmmm benim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3niye bizim için takılmayacak mısın mafoldumben
kız ben 67 oluyormnuşum haberin varmı nesli hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnaniknaniknaniknanik
kızlar ben de katılabilirmiyim aranıza
canim ne haber iyi aksamlarrr
anlat bakalim neler yapiyon ya coktandir gorusemedik seninlee
canım ne olsun yeni bir yere alışmaya çalışıyorum. herşey değişti. yeni okul, yeni ev, yeni arkadaşlar. tekrar düzen kuruyorum işte. yavaş yavaş herşey yerine oturuyo işte. sen nasılsın?
günaydın kızlar nasılsınız bugün?
canım benim net yoktu yeni bağlandı. şimdi ses veriyorumistiyorsan tabi takımdasın canım hadi bekliyoruz seni kaydirigubbakcemile5
mrb aynalar.inş utandırmıcam hepimizi..o zman bu cuma ilk kilo bildirimimi yaparım.dikkat etmeye başladım bile.bugün 5 zeytin bi kaç dilim peynir çeyrek ekmek yadim.haşa bişi yemedim. aç değilim hala.daha geç olmadan salata gibi bişiler yiyiiym.bide elma yersem bugünü kapatırım.birazda mekik çekicem.günü kapatırım böle..bolda su içiyom..öğütlerinizi bekliyorumm..kalorisi az yemek tarifleride yazılırsa çok ii olur.görüşürüz arkadaşlar
canım aramıza hoşgeldin olumunekankayizsmile şimdiki kilon kaç 73 mü? çok az yiyorsun bu zararlı. o çeyrek ekmeğin yerine sebze yemeği ye canım daha iyi olur
kızlar ben geldim internet bağlandı :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?