- Konu Sahibi Pinarbartu
- #19.221
arkadaşlar yazımı gören olursa çizelgedeki değişiklikleri nsl yapabileceğimi bana yazsın.ii geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha canım ağacın tepesinde mii:S yağmur fln yağınca noluyor
o nsıl oluyor yaa.CADIARZU.canım yanlışın olmasın..modemin ağacın tepesinde işi ne:uhm:
simdi var guzelim buyur gel bekleriz insallah veririsin kilolarinida sende dua ette bende vereyimmerhaba arkadaşlar..ben ilk girdiğimde kimse yoktu..çizelgemi ekledim sanırım..artık bende kilo vericem inşş.bugün başladım sağlıklı beslenmeye.umarım işe yarar.görüşürüz
nesli de uğramıyor artık :1no2:
günaydın ıssız 14. takımm:roflol:
selam kızlar.
internetimiz sitede ortak kablosuz internet. vericiyide bahçenin ortasındaki ağacun tepesine yerleştirmişler. kutu içinde tabi yağmurdan ekilenmesin diye ama, yağmuru bırak herşeyden etkileniyo özellikle rüzgar kabloların yerinden kaymasına neden oluyo saçma bi iş anlıyacağınız
kızlar metabolizmamı hızlandırmak için neler yapabilirim.
yeşil çay bana iyi gelmiyor wc den çıkamıyorum. şu elma tarçın karabiber vb. karışımlı çayı denedim miğdeme dokundu. aynı kiloda kala kaldım. şu kiloyu bi kırmayı başarsam gerisi gelicek biliyorum Çok üzgünüm çoook
kızlar arkadaşım ameliyat olmuş ona gitmiştim ben de bugün giremedim naptınız bakalım?
bu gün egzersizlere başlıyorum bakalım inşallah faydasını görürüm. göbeğini eritmek isteyenler grubunada katıldım:dance:
simdi var guzelim buyur gel bekleriz insallah veririsin kilolarinida sende dua ette bende vereyim
teşk ederim neslihan..inşşşş kilo veririz.ben bugün 1 simit bikaç parça peynir,5 zeytin yedim.bolbolda az şekerli çay içtim..akşamada makarna düşünüyorummm..bakalım artık
benim çıkmam lazım akşama görüşürüz kendinize iyi bakın hanımlara.s.
teşk ederim neslihan..inşşşş kilo veririz.ben bugün 1 simit bikaç parça peynir,5 zeytin yedim.bolbolda az şekerli çay içtim..akşamada makarna düşünüyorummm..bakalım artık
bu arada kizlar gelirseniz eger vede kimseyi goremesseniz benden size tavsiye yazilanlari alintilayip yorum yazinki o kiside geldigindede size yorum yazsin boylelikle aramizda sohbet olusur vede yakinlasmak daha kolay olurr
Bugünkü egzersizler beni perişan etti 2 aydır tembellik ediyordum. kolumu kaldıracak halim kalmadı desem yalan olmaz ilk günden abarttım biraz-tatlicadiarzu-
kahvaltılarda mısır gevreği yemeye başlıyacam yeniiden. onları yediğim zaman şişkinlik pek olmuyordu. özellikle müsli çok iyi. onları yedikten sonrada insan çabuk acıkıyor ama tutucaz artık kendimizi
anam ne diye yuklendin birden kendine okadar azar azar yapaydin ya neyse olmus bir sefer
baslamissin ya darisi benim basima gerci bende bisiklet suruyorum ya bilmem ne kadar faydali gerci arabayla gitmekten daha iyidir muhakkak