• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nesli de uğramıyor artık :1no2:
günaydın ıssız 14. takımm:roflol:

haha:D canım ağacın tepesinde mii:S yağmur fln yağınca noluyor:D

o nsıl oluyor yaa.CADIARZU.canım yanlışın olmasın..modemin ağacın tepesinde işi ne:uhm:

selam kızlar.
internetimiz sitede ortak kablosuz internet. vericiyide bahçenin ortasındaki ağacun tepesine yerleştirmişler. kutu içinde tabi yağmurdan ekilenmesin diye ama, yağmuru bırak herşeyden etkileniyo özellikle rüzgar kabloların yerinden kaymasına neden oluyo saçma bi iş anlıyacağınız

merhaba arkadaşlar..ben ilk girdiğimde kimse yoktu..çizelgemi ekledim sanırım..artık bende kilo vericem inşş.bugün başladım sağlıklı beslenmeye.umarım işe yarar.görüşürüz
simdi var guzelim buyur gel bekleriz insallah veririsin kilolarinida sende dua ette bende vereyim;)
nesli de uğramıyor artık :1no2:
günaydın ıssız 14. takımm:roflol:

burdayim sekerim yettim
dun valla isim coktu bugunde bir saat oldu kalkali bacim okul tatil kac gundur uykusuzdum yatakta bir oyana bir buyana dondum durdum simdide burdayim

kızlar metabolizmamı hızlandırmak için neler yapabilirim.
yeşil çay bana iyi gelmiyor wc den çıkamıyorum. şu elma tarçın karabiber vb. karışımlı çayı denedim miğdeme dokundu. aynı kiloda kala kaldım. şu kiloyu bi kırmayı başarsam gerisi gelicek biliyorum Çok üzgünüm çoook

selam kızlar.
internetimiz sitede ortak kablosuz internet. vericiyide bahçenin ortasındaki ağacun tepesine yerleştirmişler. kutu içinde tabi yağmurdan ekilenmesin diye ama, yağmuru bırak herşeyden etkileniyo özellikle rüzgar kabloların yerinden kaymasına neden oluyo saçma bi iş anlıyacağınız

hosgeldin ..
valla bencede cok sacma mantiken hic anlasilacak bir sey degil ya neyse bakalim simdi kablo takildiktan sonra iyi olmustur insalah nasil gidiyorr

kızlar metabolizmamı hızlandırmak için neler yapabilirim.
yeşil çay bana iyi gelmiyor wc den çıkamıyorum. şu elma tarçın karabiber vb. karışımlı çayı denedim miğdeme dokundu. aynı kiloda kala kaldım. şu kiloyu bi kırmayı başarsam gerisi gelicek biliyorum Çok üzgünüm çoook

canim elma sirkesi +su +bal karisimini dene tadi guzel islevide guzel
bende yesil cayi icemiyenlerdenim soyleki zamaninda cok ictigim icin tiksinti geldi ama dedigim karisim guzel dene bir

bu gün egzersizlere başlıyorum bakalım inşallah faydasını görürüm. göbeğini eritmek isteyenler grubunada katıldım:dance:

teşk ederim neslihan..inşşşş kilo veririz.ben bugün 1 simit bikaç parça peynir,5 zeytin yedim.bolbolda az şekerli çay içtim..akşamada makarna düşünüyorummm..bakalım artık

rica ederim canim hosgeldin buarada sen bu takimda misin yoksa konuk oyuncu olarakmi katiliyorsun :))
cok gec saatte yeme makarnayi sen yinede aradada meyve felan ye
ben orucluyum bakalim nasil olacak ikisi bir arada normalde her ramazan iki kilo alirim bu ramazan tutmadim gerci ama maasallah iki kilodan fazla aldim hayirlisi bakalim nasil olacak bilmiyorum

bu arada kizlar gelirseniz eger vede kimseyi goremesseniz benden size tavsiye yazilanlari alintilayip yorum yazinki o kiside geldigindede size yorum yazsin boylelikle aramizda sohbet olusur vede yakinlasmak daha kolay olurr

bu arada kizlar gelirseniz eger vede kimseyi goremesseniz benden size tavsiye yazilanlari alintilayip yorum yazinki o kiside geldigindede size yorum yazsin boylelikle aramizda sohbet olusur vede yakinlasmak daha kolay olurr

alıntıladım şeker..delikafadulden:roflol:

Bugünkü egzersizler beni perişan etti 2 aydır tembellik ediyordum. kolumu kaldıracak halim kalmadı desem yalan olmaz ilk günden abarttım biraz-tatlicadiarzu-

kahvaltılarda mısır gevreği yemeye başlıyacam yeniiden. onları yediğim zaman şişkinlik pek olmuyordu. özellikle müsli çok iyi. onları yedikten sonrada insan çabuk acıkıyor ama tutucaz artık kendimizi:kahve:

Bugünkü egzersizler beni perişan etti 2 aydır tembellik ediyordum. kolumu kaldıracak halim kalmadı desem yalan olmaz ilk günden abarttım biraz-tatlicadiarzu-

kahvaltılarda mısır gevreği yemeye başlıyacam yeniiden. onları yediğim zaman şişkinlik pek olmuyordu. özellikle müsli çok iyi. onları yedikten sonrada insan çabuk acıkıyor ama tutucaz artık kendimizi:kahve:

anam ne diye yuklendin birden kendine okadar azar azar yapaydin ya neyse olmus bir sefer
baslamissin ya darisi benim basima gerci bende bisiklet suruyorum ya bilmem ne kadar faydali gerci arabayla gitmekten daha iyidir muhakkak

bu arada herkeze gunaydin gununuz aydin olsun bayanlar gerci gelen giden yok ya gelenler icin sozum gelmeyene gunaydin munaydin yok yarin bu takim ne yapacak cok merak ediyorum valla kilo bildiriminde herkez gelecekmi gelmiyecekmi kaptan gitti daha sivasa ulasamadi sanirim ortada yok ahh ah

herkese selamlarkaydirigubbakcemile3

anam ne diye yuklendin birden kendine okadar azar azar yapaydin ya neyse olmus bir sefer
baslamissin ya darisi benim basima gerci bende bisiklet suruyorum ya bilmem ne kadar faydali gerci arabayla gitmekten daha iyidir muhakkak

ne bilim canım ya ilk heyecanmıdır nedir sırnaşık şey yüklendik işte bugün de yaptım hareketleri. sayıları tabi düşürerek. birde eski si gibi sabahları erken kalka bilsek ramazan da çocuklarında benimde uyku düzenimiz bozuldu gece 2 de zor yatırıyorum onları. sabahta kalkamıyoruz erken nerdeyse gün bitmiş oluyor.

bisiklet iyi gelmezmi canım ya arabaya binmekten çok daha iyi. özendim sana ya ben buralarda yapayalnız çocukalara hapsolmuş yaşıyorum tek başıma hiçbiryere gidemiyorum.bisiklete binmek ne mümkün ah ah:çok üzgünüm:

Back