Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy o uyku düzensizliği bende var yaa..ben de neden acep diyodum..doğru ya ramazan ayından kalmasırnaşık şeysabahları kalkmakta da zorlanıyor insanÇok üzgünüm çoook

ay bizde ramazandan degilde bu cocuklarin tatilinden dolayi uyuyorduk simdi neyseki okul basladi sabah 6da ayaktayim super oldu her nekadar yorucu olsada iyi oluyor
bisiklete gelince valla benim en zevk aldigim sey aslinda bakma bende cikamazdimda burda bisikletin arkasina takilan romorklar var cocuklari atiyorum arkaya yallah okula super oluyorr

kızlarrr slm. nabersiniz? ben kesin karar verdim artık yarından itibaren bildirim yapmaya başlıycam ramazan bitti, bayram bitti, okullar açıldı. artık kendime gelme vakti geldiiii. hadi siz de gelin de hep beraber başlayalım noluuuurrrr. tek başına olmuo :))))))))))))))))))))))

ayy ne güzel kııs..imrendim vallaaolumunekankayizsmile

kızlarr giremedim kusura bakmayın.dün akrabalarda kaldım bgn de akrabam kaldı.neti şimdi açabildim..kilo bildirimimi yapayım şimdiden sabah uyanamam belki.73 kiloyum..:):) sizler naptınız görmeyeli?

kızlarr giremedim kusura bakmayın.dün akrabalarda kaldım bgn de akrabam kaldı.neti şimdi açabildim..kilo bildirimimi yapayım şimdiden sabah uyanamam belki.73 kiloyum..:):) sizler naptınız görmeyeli?

sizler derken bacim kimse yok bugundemi olmayacaklar cok merak ediyorum bu arada cok uzulerek soyluyorum 2.takima gectim kizlar yani rakip olduk kusura bakmayin ama benim motivasyona ihtiyacim var oyuzden burda kalirsam hic birsekilde ilerleyemem size bol sans diyorum ama uzuluyorumda cunku burasi cok guzel bir site vede nimetlerinden faydalalnmamaniz cok uzucu gelip paylasimda bulunsaniz sizin icin cok daha iyi olacak ama yoksunuz neyse ben yine gelir sik sik yazarim buraya hayirli cumalarr ...

eee peki ben sonra napcam elifezgi? şevkim kırıldı benim yaaaaaaa. offfffffffffffffooooooooooffffffffffffff. sen ankarada 67.0 çık bitlise gel basküle bi çık 69.0 göstersin şooooooooookkkkkkkkkk....

çok gezme bacım farklı farklı basküller, yolculuklar yüzünden kilonu net öğrenemezsin. Baskül farkı var yolculuk da sindirim sistemin de değişiyor kaldı ki bir sayısalcı olarak ankaradaki ve bitlisteki yer çekim kuvvetinin farklı olduğunu söyleyebilirimsırnaşık şey
mesela gidip ayda tartılsan şimdiki ağırlığının 6da birmi çıkıyordun ne öyle bişey-tatlicadiarzu-

hala gitmedinse eğer takım ahoş geldin. kusura nbakmayın ben de epeydir gelemedim takıma. biz de gençliğimizi pis kilolarla geçirmemeye azmetmiş insanlardanız

evet Neslihanı takımdan kaçırmış olduğumuzu geç de olsa fark ettim. 2. takım ageçtiğini yazmış. hayırlı olsun inşallah:a015: bize paylaşımı bol birileri lazımdı ama neyse kaçırdık bi kere

ben 1 hafta izinliydim malumunuz önceki hafta da bildirimi apar topar yapmıştım yine misafirim vardı. şimdilik buradayım.
ama haftaya perşembe cuma yine misasfirim var ve izin alacağım inşallah.

bu 1 hafta 10 gün içinde 3 posta misafir ağırladım bir ramazan bayramı atlattım. neden bunlar önemli hepsi de kilo aldırıcı ayrı bir faktör. kilomu en son 63,9 diye bildirmiştim sanırım ki o ara da kilo almıştım. şimdi de yine aynı sayılırım .63,7. ama ramazanın içinde aç karna 61,6 kiloyu da görmüştüm. İnşallah diyete tekrar başlayacağım. Misafirlerimnle gezd,k tozduk yemekler yedik. ama artık diyete başlama zamanı. yardımlarınızı ve desteklerini bekliyorum .

takım kendine gelturkbayragi

herkese hayırlı günler
benim kilom hep aynı yerlerde sayıp duruyo biraz verip sonra yeniden alıyorum 82.4kg ım :bbo:

heslihan süpersin. benimkilerde azıcık daha büyüsün bende yapıcam bunu. benim ufaklıklar onun içinde duramazlar atarlar kendilerini aşağya . sen iyi kas yapmışsındır a.s

geçmişe baktım şöyle yeni arkadaşlar gelmiş takıma giriyorlar mı? eğer takıma gireceklerse şimdiki kilolarını söylesinler. takım karışmış çözmem lazım :jeyyar:

14. TAKIM 173. ETAP

aynalar ( 107,0 / 104,2 / 2,8 / 2,62 %)
sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
mushu ( 81,9 / 81,9 / 0,0 / 0,00 % )
pinkcat87 ( 74,5 / 73,0 / 1,5 / 2,01% )
elifezgi ( 63,8 / 63,7 / 0,1 / 0,20% )
hhiiccii ( 67,0 / 67,0 / 0,0 / 0,00 % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 457,2 / 452,8 / 4,4 / 0,96 %)

tatlım 3 kilo vermişsin maşallah:):) çok sevindim:)

tşk edrm canım sende güzel vermişsin. aslında daha çok vermiştim ama bayramda olan olmuş bide listeyi hazırlarken tartıldım yani aç karnına değildi o yüzden fazlada çıktı inş bu sene halledecem bu kilo işini

anladım canım ben de bayramda bu kadar verebildim ancak tatlılar falan:s biraz bozuldu rejim...

kızlar bu hafta 2. olduk inş haftaya 1. oluruz. artık kendimize gelme zamanı hadi canlanın biraz kaydirigubbakcemile5

slm kizlar tebrikler ... valla beni kacirdiniz kacirmasinada ben yine buralardayim arada gelir paylasimda bulunurum sizde olursaniz tabi
bu araa gerckten bu takimda bu kadar kisi varmii ?
aynalar canim opuyorum senii

geçmişe baktım şöyle yeni arkadaşlar gelmiş takıma giriyorlar mı? eğer takıma gireceklerse şimdiki kilolarını söylesinler. takım karışmış çözmem lazım :jeyyar:

ben sana anlatayim seker bu senin uyelerden bir mushu birde pinkat87 takima ugradilar oda cok az gerisini hic gormedim ben gelecektim oda olmadi arkadasida cagirdim paylasimda bulunalim diye oda geldi sagolsun ama payalsim olmadigi icin oda ortada yok sanririm durum bundan ibaret
neyse hepinize simdilik iyi aksamlar cok fena basim agriyor bugun
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…