Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi git sen kuşum..yuvarlana yuvarlana anca gidersin:roflol::roflol::roflol::roflol:

ya dedigin gibi bes dakkalaik yolu iki saatte gittim yuvarlana yuvarlana ben donmeden koseyi gobegim donduu
iyimi boyle akrepcigim nasil hosuna gittimi gicik seyy ugras bakalim ugras az kaldi

ya dedigin gibi bes dakkalaik yolu iki saatte gittim yuvarlana yuvarlana ben donmeden koseyi gobegim donduu
iyimi boyle akrepcigim nasil hosuna gittimi gicik seyy ugras bakalim ugras az kaldi

ayy tren gibi kııss :roflol::roflol::roflol:

kızlar bugün yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşayım sizlerle :)
sabah kalktım yarım saat egzersiz yaptım dha sonra duş aldım saat 12 yi buldu kahvaltımı yapmam
1 dilim kepek ekmeği yarım domates ve bir parça light peynir yedikten sonra doyduğumu hissetmemle beraber kahvaltı sofrasından kalktım,saat 3 olduğunda canım tatlı birşeyler yemek istedi,bitter çikolata yedim birazcık,saat 4 olduğunda 1 adet elma yedim,saat 6-6buçuk arası 2 kaşık patlıcan yemeği (zeytinyağlı),1 dilim kepek ekmeği,yaırm kase yoğurt yedim..şimdilik bu kadar ... akşama doğru bir paket eti form yemeyi planlıyorum saat 10 gibi , saat 12 gibi de 1 adet nektari.. nasıl sizce kızlar yeterince dengeli ve düzenlimi?

çok yanlış metobolizman calışması lazım 12 dede kahvaltımı olur kalkıyon bir güzel kahvaltı yapıyon sonradanb ne yaparsan yapyıno sen 12 ye kadar vücüdünü uyutmuşsun

ama canım gece 3 te yattım

bu bahane degil bende sabah 5 de yattım ama arada uyanmdım bişeyler yedim hadi uyanamadım ama kalkar kalmaz olsun mutlaka azda olsa bişey atıştır sonradan kahvaltını yapabilirsin.. O saate kadar metobolizmanı bire gü<zel uyutmuzsun unutma yediklerinden cok metobolizmana önem vermelisin

,peki canımmmbilmiyorumkismile teşekkür ederim daha dikkat edecemeyvahedigeldismile

sözlerimi sakın yabana atma burda tecrube konuşuyor kilomada bakıp aldanma ben 59 lardan bu kiloya cıktım

Anlıyorumm canım çok teşekkür ederim sana yarıdmların için.. önerilerini dikkate alıyorum merak etme ama nedense kalkar kalkmaz canım istemiyo bişey yemek ama demekki yemek daha iy gelirmş dkkt edcemmm:kedi:

Anlıyorumm canım çok teşekkür ederim sana yarıdmların için.. önerilerini dikkate alıyorum merak etme ama nedense kalkar kalkmaz canım istemiyo bişey yemek ama demekki yemek daha iy gelirmş dkkt edcemmm:kedi:

çok yeme bir ısırık bir meyve bir catal yogur bir parca ekmek yeterli olacaktır. ama mutlaka ye ki bir canlansın kendine gelsin sonra canın isteyince oturur güzelce kahvaltı yaparsın

çok yeme bir ısırık bir meyve bir catal yogur bir parca ekmek yeterli olacaktır. ama mutlaka ye ki bir canlansın kendine gelsin sonra canın isteyince oturur güzelce kahvaltı yaparsın

a.salkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar bn o kadar şişkoyum ki aç gbi yerim sonrada pişman olup kusarm sakın siz bunu yapmayın şuan cezamı çekiyorum =(

Yaa kusmak berbat birşey ama ya benim bir arkadaşım var 80 küsürlerdeydi.Sonra bi ara herşeyi yemeye ve yedikten sonra da elini boğazına sokup çıkarmaya başlamıştı.Hastalandı her yediğini istemese de çıkarmaya başladı şimdi düzeldi 58 kilo falan sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…