Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

igrenç ya hayyatta yapacak bişey degil ölsem yapamam

ogretmenim bende birsey sorabilirmiyim benim bu metabolizma sanirim oldu hic calismoyrr yiyorum yiyorum yinede bir turlu canlanmiyor ne yapmam lazim
,peki canımmmbilmiyorumkismile teşekkür ederim daha dikkat edecemeyvahedigeldismile
dover haa haberin olsun dikat et elin mahkum
kızlar bn o kadar şişkoyum ki aç gbi yerim sonrada pişman olup kusarm sakın siz bunu yapmayın şuan cezamı çekiyorum =(
aferim sana tebriklerrr ....
yok bee şişko olmakda kötü..dimi nesliii:roflol::roflol:
:mymeka:
kiz bendede var oyle bir arkadas cok uzun zaman once cok siisman bir tanidik vardi anam kiz zayifladi ne yaptin dedik yiyormus tuvalete gidip agzina elini sokup kusuyormus dusun igrencki ne igrenc ama bu sefer izine gittim baktim o bizim sisko kiz cocuk bile dogurda ama kilodan eser yok incecik gelde delirme
kız sus damarına basma zayıflayım diye kusup durmasın akıllıhihoyyyt olun

damarima basila basila damarmi kaldi kiz beni uc gundur samar oglana cevirdinizz bas kiz damarima bas bende kusacam iste hih(kesinlikle saka yapiyorum )

bu arada herkeze gunaydin bu sabah isim varr ogleden sonrada gezmeye gidecegim ama evde oldugun surede girerim opuldunuzz

bu arada herkeze gunaydin bu sabah isim varr ogleden sonrada gezmeye gidecegim ama evde oldugun surede girerim opuldunuzz
Sanada herkesede günaydın şimdi yeni uyandım bende evdekiler öglen yemegi hazırlıyorum artık kahvaltı yapmam bende yemek yerim.

fururm seni beeeeeeeeeeeeeeeeeee acımam ho şirin şişko halineŞenizŞeniz

Yazık ya şu gurubun haline bak saat kaç oldu bir allahın kulu ugramamış.Bu gurubun başı kim gıcı kim beeeeeee böle şeymi olur adı guruba girmişler dagıtsınlar bence böle olmaz.Nesli sende başka gurup bul kendine bunların kendine hayrı yokkötükedihüso

hic sormtaa bacim bende bu hayfta bakacam eger boyle devam ederlerse benide beklemesinler zor gelmem butun takimlarda yer hem benim gibi sisiko bir kariyida hayli hayli kabul ederler iki tana takimdan teklif aldim da kendi takimimi birakasin gelmiyor acikcasi
ne yapsak ikimizde alsak sopayida evlerinemi gitsek dovmeye ne dersin
bak ben inanki sabahtan beri evde yokum eve geldim cocuklarin karinlarini doyurdum geldim bakmaya n evar ne yok diye birazdanda tekrar cikacam gezmeye gidecem gelince yine gelirim
sen ne yaptin insalah step mitep yapmamisindir sagliga zarar

neyse yavru kus ben cikiyorum senide burda tek birakacam ama kusura bakma cocuklari birakip gezmeye gidecem opuyorum seni sana bol kalorili yemeli icmeli gunler dilerim cav

anammm daha bir sayfa bile ilerlememiş:1shok:
dedim şimdi bayağı yazmışlardır ama nerdeee
huuuuu bacılar nerdesiniz yahu..silkelenin de kendinize gelin..bu miskinlikle kilomu verilirmiş canımlmaz:

Akrep senn ne işin var burdaa dur bi sayfada ben ilerleteyimkaydirigubbakcemile3
Ablamın tatil bitti bu takımdaydı artık neler yediğini bilmiyorum bi bakım neler yemiş içmiş bakım dedim ama o yok sen varsın:)

anam bende seni görünce şaşırdım:1shok: huuuu 14. takım 2.takım doluştu sayfalarınıza siz hala yoksunuz bacılar:icecream:..
valla nesli yok hiçkimse yok:1closedeyes:

Akrep senn ne işin var burdaa dur bi sayfada ben ilerleteyimkaydirigubbakcemile3
Ablamın tatil bitti bu takımdaydı artık neler yediğini bilmiyorum bi bakım neler yemiş içmiş bakım dedim ama o yok sen varsın:)
himm.. senin ablan kim bakim bu takimdaysa hala soylede gelsin bende takimdaki hayali uyelerle nasil irtibat kurarim diye dusunuyordum sen soyle ablana gelsin birde benden selam soyle deki ona iki gun icinde gelmessen evine baskina geleceklermis seni bir guzel doveceklermis de :jeyyar:
anam bende seni görünce şaşırdım:1shok: huuuu 14. takım 2.takım doluştu sayfalarınıza siz hala yoksunuz bacılar:icecream:..
valla nesli yok hiçkimse yok:1closedeyes:

kiz dolusun dolusun valla iyi olur bana destek olursunuz ben takimin tek uyesiyim

kızlar arkadaşım ameliyat olmuş ona gitmiştim ben de bugün giremedim naptınız bakalım?

kızlar ben geldim.
gündüz yine giremedim net gitti
sayfayı açtım göbeğini eritmek isteyenler topiğine mesajımı yazmayı başardım sonra internet gitti eşim işten gelince vericiye baktı kablosu çıkmış onu taktı ve burdayımhihoyyyt

hanımlar benim metabolizmam çok yavaşladı hızlandırmak için ne yapmalıyım:uhm:
fikrlerinize ihtiyacım var.

su internetin bi kablosunu takamadımı diyeceksiniz. modem bahçedeki ağacın tepesinde orayada çıkmaya pek cesaretim yok açıkçası. bu kioylada zor tabi sırnaşık şey

su internetin bi kablosunu takamadımı diyeceksiniz. modem bahçedeki ağacın tepesinde orayada çıkmaya pek cesaretim yok açıkçası. bu kioylada zor tabi sırnaşık şey

o nsıl oluyor yaa.CADIARZU.canım yanlışın olmasın..modemin ağacın tepesinde işi ne:uhm:

merhaba arkadaşlar..ben ilk girdiğimde kimse yoktu..çizelgemi ekledim sanırım..artık bende kilo vericem inşş.bugün başladım sağlıklı beslenmeye.umarım işe yarar.görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…