ogretmenim bende birsey sorabilirmiyim benim bu metabolizma sanirim oldu hic calismoyrr yiyorum yiyorum yinede bir turlu canlanmiyor ne yapmam lazim
dover haa haberin olsun dikat et elin mahkum
aferim sana tebriklerrr ....
:mymeka:
Sayın güzel şişko ögrencim benim:Seninde gecen dedigin gibi bende şişkoydummm.Nolduysa ramazanda oldu.Yemedim yiyemedimiştahım geldigindede ben firenledim birden gidi verdi 8 kilo şimdi gayem sırf ama sırf sana inat en azından eskisi78 kiloma dönmemek.Valla dün acımdan kavruldum sadece sen ve ramazan geldi.Açıktım dedim nesliyi düşün.Acıktım dedim ramazanda ne yapıyordun günüm böle geçti
ruc tutuyorum diyorsun. sadece bir corba iç azcık dolan hemen doyuyon zaten bir kaç gün sonrada yemek bile istemiyorsun ama sık sık agzına bişeyler at hem metobolizman durmuyo hem kilo veriyon hafif olsun.Ama sakın iftarda yiyip birde sahur yapmayasın allahıma 100 kilo alırsın
lmaz:
kiz bendede var oyle bir arkadas cok uzun zaman once cok siisman bir tanidik vardi anam kiz zayifladi ne yaptin dedik yiyormus tuvalete gidip agzina elini sokup kusuyormus dusun igrencki ne igrenc ama bu sefer izine gittim baktim o bizim sisko kiz cocuk bile dogurda ama kilodan eser yok incecik gelde delirme damarima basila basila damarmi kaldi kiz beni uc gundur samar oglana cevirdinizz bas kiz damarima bas bende kusacam iste hih(kesinlikle saka yapiyorum )