Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın bayanlar:1closedeyes:
dün neler yedim onları anlatıyım önce sonra da bugune gecerim
sabah yarım dilim ekmek peynir domates falan yedim ekmegi kesmenin pekte iyi bi hareket olmadıgını anladım resmen kafam calısmıyo cünkü:bbo:
öglene dogru bi kase yogurt yedim 2 saat sonrada bi tabak bulgur pilavı yedim aksamda biraz havuc salatası vardı azıcıkta ondan yedim canım cok tatlı istiyodu annemde sanki biliyomus gibi cok güzel bi tatlı yapmış dayanamadım birazda onun tadına baktım.. bi de 2 litreye kadar su içtim.
gelelim bugune sabah yarım litre su içtim yine peynir domates falan bakalım umarım bugunde bi terslik olmadan biter

slm slm slm hepinize nasilsiniz.... ben gec kaktim bugun kahvaltida sadece kahve ve sutlu ekmek yedim oglen yemegi bizim restoranta yicem okular tatile girdi bizim burda cocuklarla beraber gidecez ben sadece salata ve izgara yerim o yuzden rejimde bozulma olmaz.... hava musait olursa bol bol yuruycem bu hafta yok olmadi cocuklari alip havuza yuzmeye gidecem ii kalori harcaniyor havuzda simdilik hepinize ii hafta sonlari gorusuruz.......

neslihannnnnnnnnnnnnnnn kıs nerdesin beni bu hafta kontenjana aldırmadınmı sen bakemmm listede gözükmüyorummmmm

hosgeldin canim kiz daha dur bakalim katilimda bulun haftaya listedesin bu hafta olmazdi zaten canim birde tabi oylama yapilacak ozel mesaj sistemiyle torpil yok yanii seni istiyorlasa aliriz yavrum basimin ustunde yerin var

gunaydin canim cok guzel yemissin tatli bozmus ama olsun az yemissin zaten
insallah terslik yapmazsin canim sen istedikten sonraa

kiz tatilde biry yere gitmiyon dimi protein rejimin nasiil gidiyoo bahsetsene

bakk sennnn cumadan itibaren bu hafta sayılırı kıs cuma yarışması olduğuna göre derecede etkili olabilmek için bugünden başalamam lazımki cumaya katılabileyim yoksa öbür haftaya sarkara p.tesi dediğin hafta başı sayılmazki cuma haftabaşı sayılırı yarışma için benc ayyyy ne çok konuştum nasıl istersen öyle yap ne diyimm bennn bu arada kaçıncı olmuşsunuz tam anlayamadım

begumcum canim arkadasim kurallari okudunmu okumadiysan ookumani istiyorum sendenn canim biraz kati kurallar koyduk hani sende zayiflayamazsan felan yani pek emin degilim zayiflayacagindanda oyuzden iyi dusun derim
sen ne yedin bakim dun cabuk anlat

cenesiz cok konusma 7.olmusuz canimm

14.takimin dikkatine begum arkadasizi takimda asil uye olarak gormek isteyip istemediginizi bana ozel mesajla gondermenizi istiyorum lutfen bugun hepinizden bu oylamaya katilmanizi istiyorum
bilginize...............

walllaa okudum okumazmıyım kuralları kurallar olmadan yarışmada olmazz birincilikte tabiyki bazı kurallara lazım motivasyon için şart bana uyar

cnm Allah şifa versin zor iş walla kabızlık bol bol bitki çayı tüketsen şu kabızlığı önleyici bir sürü çaylar var piyasada bol sıvı tüketmen lazımmm bence ama birden hemen yere serilme bencee toparlan haydeeeeeeee bu hafta olmadı haftaya olur mutlakaa ok sıma tatlı canını

cnm başın saolsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin

cnmmm süpersinn walllaaaa dediğin gibi gerçekten birlikten kuvvet doğar sden bunun canlı örneğisin tekrardan tebrikler

süper kuralllarr bayıldımmmm hali hazırda tam manasıyla grup üyesi olmasamda onaylıyorum:roflol:

okudum kıs okudum biraz sıkmak lazım zaten yoksa başarı zor biliyorsunnn daha öncede çok yaşadık kuralsız olmaz tatlımm

cenesiz cok konusma 7.olmusuz canimm

hımmmm yazık haftaya inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…