- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.881
slm şekerler ben geldimmmm
hoşgeldin :)
neslihannnnnnnnnnnnnnnn kıs nerdesin beni bu hafta kontenjana aldırmadınmı sen bakemmm listede gözükmüyorummmmm
gunaydin canim cok guzel yemissin tatli bozmus ama olsun az yemissin zatengünaydın bayanlar:1closedeyes:
dün neler yedim onları anlatıyım önce sonra da bugune gecerim
sabah yarım dilim ekmek peynir domates falan yedim ekmegi kesmenin pekte iyi bi hareket olmadıgını anladım resmen kafam calısmıyo cünkü:bbo:
öglene dogru bi kase yogurt yedim 2 saat sonrada bi tabak bulgur pilavı yedim aksamda biraz havuc salatası vardı azıcıkta ondan yedim canım cok tatlı istiyodu annemde sanki biliyomus gibi cok güzel bi tatlı yapmış dayanamadım birazda onun tadına baktım.. bi de 2 litreye kadar su içtim.
gelelim bugune sabah yarım litre su içtim yine peynir domates falan bakalım umarım bugunde bi terslik olmadan biter
kiz tatilde biry yere gitmiyon dimi protein rejimin nasiil gidiyoo bahsetseneslm slm slm hepinize nasilsiniz.... ben gec kaktim bugun kahvaltida sadece kahve ve sutlu ekmek yedim oglen yemegi bizim restoranta yicem okular tatile girdi bizim burda cocuklarla beraber gidecez ben sadece salata ve izgara yerim o yuzden rejimde bozulma olmaz.... hava musait olursa bol bol yuruycem bu hafta yok olmadi cocuklari alip havuza yuzmeye gidecem ii kalori harcaniyor havuzda simdilik hepinize ii hafta sonlari gorusuruz.......
bakk sennnn cumadan itibaren bu hafta sayılırı kıs cuma yarışması olduğuna göre derecede etkili olabilmek için bugünden başalamam lazımki cumaya katılabileyim yoksa öbür haftaya sarkara p.tesi dediğin hafta başı sayılmazki cuma haftabaşı sayılırı yarışma için benc ayyyy ne çok konuştum nasıl istersen öyle yap ne diyimm bennn bu arada kaçıncı olmuşsunuz tam anlayamadım
tamam ozamn soyle olsun obur haftadan itibaren uc hafta ustuste kilo vermeyeni diskalifiye edelim
kilo alanda kirmizi kart gorsun ve diger hafta kilo vermesse oda diskalifiye olsun
birda paylasim icin birsey diyecgim gunde en az 4 yazi yazmasiniisteyelim herkezden tabi hepsini arka arkaya yazip cikmak felan degil olay bayagi bayagi takim akatilmasi acisindan
su izin olayida iki haftadan fazla izin alamk isteyenlerde ayrilsin takimdan geri gelmek uzere
ne dersiniz
ayyy arkadaşlar kendimi çok ama çok kötü hissettim sayenizde.kilo veremeyen hatta alan 3 kişiyiz galiba onlardan biri benim ama ben sebebini söyledim.evet haticecim s200 neslihan ve spagot ben gayret ediyorum ama kilom gitmiyo üstelik kabızlığım yüzünden üstüne de 1 kilo fazlam çıktı.sadece size sormak istiyorum.sizin başınıza bendeki gibi bi problem gelseydi napardınız.su bile içmeyip otururmuydunuz yoksa yemek yermiydiniz.hayatınızda hiç uzun süre kabız oldunuzmu bilmiyorum ama bilseydiniz bernim şuan ne çektüğimi bilr ve anlardınız.artı benim bide guatr rahatsızlığım var biliyosunuz.oyüzden çok fazla veremiyorum.kususra bakmayın ama ben şahsım adıma çabaladığım halde rahatsızlığımdan dolayı veremediğim için çok mutsuzdum bide üstüne bu yazılanlar tuz biber oldu benim için.ne türlü karara veriyosanız ben razıyım.allah kimseye dermansız dert vermesin yeterki.şuan çektiğim sıkıntı kilomdanda üstün.takdir önce cenabı allahın sonrada siz arkadaşların.
kilo alanlar veya veremeyenlere uygulanacak kirmizi kart veya uzaklastirilmaya okyim bende ( anca boyle verecez tabi) ama izin konusuna gelince teredutum var neslihan mesela sende biliyorsun bugun okular tatil iki hafta bu zaman zarfinda ben annemin yanina giderim bir kac gun (babami kaybedeli bu ayin 21 tam bir sene olacak bizim) annem yanliz tatilerde yanindayim bu durumda giremem cunku interneti yok annemin... peki bu durumda uzaklastirma olurmu benim icin ???
bence serincede artık gelsin nerdeyse 2 aydır var yok belli degil hep birlik olalımki birşeyler olsun
en azından kızlar işimiz çıksada yatarken veya kalktığımızda saat kaç olursa olsun fazla giremesekte notumuzu bırakalım inanın ben bugün 6 da kalktım dert ettim pcyi açamazsam yada birşey çıkarda yazamazsam kilomu okadar uğraştımki pcyle saat 7lerde kgmu yazdım belki düşünürsünüz kg verdigin için böyle yazıyorsun inanın vermesemde yazardım karşımdakini zor durumda bırakmamak için ne olursa olsun yazardım
bir keresinde nete girip kilomu bildiremiyorum diye istanbulu arayıp ordan yazdırdım
fırsat bulan sürekli ne yedigini yazsın birbirimize telkinlerde bulunalım yaptıklarımızın doğru yada yanlış olduğunu paylaşalım en azından haftada bir yada yarım kg verelim
Neyse kızlar hakkınızı helal edin beni yanlış anlamayın amacım birlikteyken birşeyler yapabilmek şimdiye kadar bu zor yolda yanlızdık başaramıyorduk yılıyorduk ama şimdi yanlız degiliz bizler var burdaki arakadaşlar hepimiz varız bu fırsatı kaçırmayalım burası olmasa ben bukadar yol katedemezdim başaramazdım ilk başladığımda yemin ediyorum 5 kg vermek benim için büyük başarıydı 3 kg niyetle başlamıştım taki burayla tanışana kadar dile kolay 19 kg ya ulaştım
tabiki kaçamaklarımız inişlerimiz olacak bunlar bizi yıldırmasın birbirimizi iterek dürterek çekerek kaldıralım
14.takimin dikkatine....
bundan sonraki haftalarda kilo veremiyen kisi ilk hafta sari kart alacak
ikinci haftada veremezse son sari kartini alacak ve hala devam ediyorsa kirmizi kart alip diskalifiye edilecektir
kilo alan kisiler ilk once sari kart alacak ikinci hafta eger kilo veremezse direk kirmizi kart alip diskalifiye olacaklardir
izin konusunda iki hafta yi gecen izinlerde geri donmek uzere ayrildi ibaresini kullanilacak
su paylasim konusundada hergun en az bir mesaj birakilacak yani nerde oldugunuzu neden gelmediginiz yada neden gelemiyeceginizi soylemek sartiyla aksi taktirde ilk once sari kart gosterilecek dah da gelmeyip paylasimda bulunmuyorsa ikincisindede kirmizi kart gosterilip diskalifiye olacaklardir
bilginize.............
begumcum canim arkadasim kurallari okudunmu okumadiysan ookumani istiyorum sendenn canim biraz kati kurallar koyduk hani sende zayiflayamazsan felan yani pek emin degilim zayiflayacagindanda oyuzden iyi dusun derim
sen ne yedin bakim dun cabuk anlat
cenesiz cok konusma 7.olmusuz canimm
14.takimin dikkatine begum arkadasizi takimda asil uye olarak gormek isteyip istemediginizi bana ozel mesajla gondermenizi istiyorum lutfen bugun hepinizden bu oylamaya katilmanizi istiyorum
bilginize...............
bende özle msj atimmi sana :roflol:
atma aman istemezz kendini istemiyecek halin yok herhaldee
canim ya delsiin ozlemisin sozlerini gicikk lülülülülülü
kizlar ben cikiyorum esim kalkti vede yemek hazirlamam gerekli
hadi gorusuruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?