- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.081
ay ederiz ederizz niye etmiyelims en yeterki iste istede suan kotu bir zamanlama yaptin sekerim benim ezeli rakip tam benimle ugrasirken sen arada kaynamis oldun
at ta gobecikleri att sen soyleme kilonu sende soylede ikide ben atayim eminim sende benden asgi kalir yanin yoktur
:roflol::roflol::roflol:
eeee kendim kasindim ne yapalim yap bugun yarin bayram sana ama bundan sonra olurmu allah buyuk ohaoldumsmile
evet iyi bilirim bakın ortalıga sen böle sesiz sakin olmaz.Bura ile ne oluyorsa. Ben kilomu sölemem çatla senn.:dance: hem sen halt etmişsin benim resimlerimde ne var fidan gibi gariyim beee
tamam canım ben beklerim o zaman
senmi fidan gibisin fidan gormesek inandiracan benii bana agac koku gibi geldin ya neysee zaten bosa kilonu soylemiyon soylede fidanmisin kokmusun bilelim
kız ne bekliyon link verdik oradan bak yap herkes oradan yapıyorklava: klava:
eeee kendim kasindim ne yapalim yap bugun yarin bayram sana ama bundan sonra olurmu allah buyuk ohaoldumsmile
sevinme sevinme tam tamına 69 kiloyum ramazan pek yaramadı 8 kilo birden vermişim bugün tartıldım bayramda almışımdır diye almamışımda. demek senle karşılaşacagımı biliyo bünyem yerim ben onu
hadi ben kaçtım oyumu vereyim ordan direk işe vardiyam gece bugün. hepinizi öptüm
şaka maka bir yanada şişko nesli özlemişim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz Şeniz Şeniz
Acırım cocukların var daha genç kilodasin:Hem eniştemede yazık :Sölesem kesin kalpden gidersin.Ama nerde eski kilomuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.Ama seni duyunca şükürrrrrrrrrrrrrrrrr diyorum
Kızlar ne kötüyüm ben dimi Çok ayıp banaaaaaaaaaaa:umursamaz:lülülülülülü
özlemişim be seni Şeniz Şeniz Şeniz
hadin ben kaçtım sizde kaldırın gurup koca poponuzu böle zayıflanmaz bu ne 14 gurubun eski günleri ah ahhhhhhhhhhhhhhhh
ahh ahh bacim nerde eski gunler bayram dolayisiyladir diyor ve bekliyorum kizlarii bakalim insalah gelecekler vede zayiflayacagiz sende durma 69 kiloda cok az o sana yazik bunyen zayif duser sonra azicik ye git biryerlere baklava ye ne bilim ye birseyler bacim olmaz boyle [/B]
ya tıkladım hep yabancı yazıo vee resmdekiler gibi çıkmıo bende yapamadm:Saruboceq:
ahh ahh bacim nerde eski gunler bayram dolayisiyladir diyor ve bekliyorum kizlarii bakalim insalah gelecekler vede zayiflayacagiz sende durma 69 kiloda cok az o sana yazik bunyen zayif duser sonra azicik ye git biryerlere baklava ye ne bilim ye birseyler bacim olmaz boyle [/B]
la olm bu saatten sonra yiyecegim varsada yemem. millet duyrulurrrrrrrrrrrrrrr buna inat diyete başladım. beni kimse bu aralar diye başlatamaz derdim. ben 65 olmazsam buna inatttttttttttttt aha buraya yazın nesli sırf sana inat.. sende azim ett 90 bişey kalmamış. hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmm:hooray:
mesja sayım yüz olmalıymışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?