- 5 Eylül 2010
- 1.019
- 257
- 148
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #19.121
Ben vururum bu kızı Tuttmayın beniiiiiiiiiiiii
ya harbiden dayaklıkmı durumum yaaaaA:S 160a 49 çok aMAAA ben 47 olmak istiyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben vururum bu kızı Tuttmayın beniiiiiiiiiiiii
:roflol::roflol::roflol:ayy valla sinirim bozuldu:roflol::roflol::roflol: kuzum ben de 1.60 kilo 63
şimdi ben ATLAmLIMIYIM BİYERLERDEN :roflol: haa 80 kilo halimdeyken napmam gerektiğini düşünemiyorum bile:roflol::roflol:
oy oyy kimleri gördüm beenŞeniz siyahım hoşgeldin..kıs ben mezun oldum ama tekrar kilo aldım..ehh şimdi çizelge belli bayanssulusmile nesliden 20 kilo azım:teytey::sm_cool:sositososito
83 şkeriimm:teytey:hihoyyyt
hadi yandan bacım..akşamdan buyana sevindirik olum deme gitsinsositosositohihoyyyt
:1shok:
hmmm..
kuşuum yarışa varmısın:jeyyar:
sen ağla şekercim..ağlarkende at ağzına senin ünlü çukulata ve kurabiyelerden tatlışıımmcokacimcoook
:roflol::roflol::roflol:ayy valla sinirim bozuldu:roflol::roflol::roflol: kuzum ben de 1.60 kilo 63
şimdi ben ATLAmLIMIYIM BİYERLERDEN :roflol: haa 80 kilo halimdeyken napmam gerektiğini düşünemiyorum bile:roflol::roflol:
akrep 63 müsün gerçekden ciddi olmazsınnnnnnnkötükedihüso
evet şekercim 63 üm zemuszemus bayanssulusmile
:mymeka::mymeka::mymeka:yok anacım beni yoldan cıkarmayın ben diyet yapmak istemiyorum . hem şişko karilar ben zaten zayıfım ne kalmış burda altı üstü 69 kilo ohhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhh yandannnnnnnnnnnnnnnn nesliiiiiiiiiii duyuyonmu bu yandan yandan da sana gelsinnnnnnnnnnnzemuszemus zemuszemus
yesen olurdun demi ye kziim ye can bogazdan gelir benim en guzel vakitlerim bu dunyada yemek yeme zamanim sende ye bak beni anliyacaksinkocaman bir tabak makarna salatası yerdim birde yogurt ve salata.. ama kilo almayayım diye nesliye inat ekmek yemedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme:
evet şekercim 63 üm zemuszemus bayanssulusmile
akrep ya biz seni bıraktıgımızda sen daha fazlaydın hatırladıgıma göre yanlışım varmı o zaman ne kadardın
kaydirigubbakcemile sacindan suruyesin bunlari
:roflol::roflol::roflol::mymeka::mymeka::mymeka:
yesen olurdun demi ye kziim ye can bogazdan gelir benim en guzel vakitlerim bu dunyada yemek yeme zamanim sende ye bak beni anliyacaksin
nersi super be beni deli ediyorsunuzz
anacımmm kimsecikler yok hala :uhm:takım bomboş:1shok:bu arada gunaydin bayanlar eslim gonderdim yenice gidip tekrra yatacam artik bugun gelirsiniz sanirim takim uyelerii hadi saglicakla kalin ben gelirim yinee
valla hos geldin sefalar getirdin gozelerimiz yollarda kaldi takim herzaman boylemi yoksa bayram nedeniylemi bu haldeselam kızlar ben geldim sonunda
umarım herkes iyidir. bayram iyi geçmiştir. ben evdeydim misafir ağırladım internette yoktu bi girip neler oluyo kimler var bakamadım. :tomato: şu internete sinir oluyorum ortak olunca internet sürekli sorun çıkarıyo
kızlar ben diyete uyamadım ya tatlı falan yemedim ama yemekleri faza kaçırdım inşallah kilo almamışımdır tartıya da çıkamıyorum ibre tavan yapıcak diye
akşama tekrar bi uğrarım internete girmeyi özledim valla 10 gündür yoktu
ya sorunu cozebilme gibi bir sansiniz varmi pekineslihan canım ben geldim internet arızalana kadar buralardayım okadar çok sorun çıkarıyorki insan deli oluyor.
kiz dur bir kisi geldi digerleride az kaldi yoldalarr kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:
anacımmm kimsecikler yok hala :uhm:takım bomboş:1shok:
kuşum sen napıcan burda bölee yalnıs yalnıskııs kaydirigubbakcemile3
takım böyle değildi canım bayram dolayısıyla böyle olmuştur. bide okullar açıldıya aynaların işleri var zaten yakında gelirler.
neslihancım bizim internet sitede ortak birkaç ay önce modeme yıldırım düştü szde yenilendi ama o günden beri internet gelip gidiyor. bayram sonrası sinyal gücü güçlendirilicek yeni verici takılıcak dendi ama daha bişey yapılmadı. kablosuz olduğu için yağmur yağdı rüzgar çıktı vs nedenlerle bağlantı hemen düşüyo. bi sayfayı açanakadar yarım saat beklediğim oluyo gelde sinir olma. umarım yenilerler modemi