• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya harbiden dayaklıkmı durumum yaaaaA:S 160a 49 çok aMAAA ben 47 olmak istiyorm

:roflol::roflol::roflol:ayy valla sinirim bozuldu:roflol::roflol::roflol: kuzum ben de 1.60 kilo 63
şimdi ben ATLAmLIMIYIM BİYERLERDEN :roflol: haa 80 kilo halimdeyken napmam gerektiğini düşünemiyorum bile:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:ayy valla sinirim bozuldu:roflol::roflol::roflol: kuzum ben de 1.60 kilo 63
şimdi ben ATLAmLIMIYIM BİYERLERDEN :roflol: haa 80 kilo halimdeyken napmam gerektiğini düşünemiyorum bile:roflol::roflol:

ıı tamam ben susim o zamanbilmiyorumkismile

oy oyy kimleri gördüm beenŞeniz siyahım hoşgeldin..kıs ben mezun oldum ama tekrar kilo aldım..ehh şimdi çizelge belli bayanssulusmile nesliden 20 kilo azım:teytey::sm_cool:sositososito

83 şkeriimm:teytey:hihoyyyt

hadi yandan bacım..akşamdan buyana sevindirik olum deme gitsinsositosositohihoyyyt

:1shok:

hmmm..
kuşuum yarışa varmısın:jeyyar:

sen ağla şekercim..ağlarkende at ağzına senin ünlü çukulata ve kurabiyelerden tatlışıımmcokacimcoook

yok anacım beni yoldan cıkarmayın ben diyet yapmak istemiyorum . hem şişko karilar ben zaten zayıfım ne kalmış burda altı üstü 69 kilo ohhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhh yandannnnnnnnnnnnnnnn nesliiiiiiiiiii duyuyonmu bu yandan yandan da sana gelsinnnnnnnnnnnzemuszemus zemuszemus

akrep 63 müsün gerçekden ciddi olmazsınnnnnnnkötükedihüso

kocaman bir tabak makarna salatası yerdim birde yogurt ve salata.. ama kilo almayayım diye nesliye inat ekmek yemedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus

yok anacım beni yoldan cıkarmayın ben diyet yapmak istemiyorum . hem şişko karilar ben zaten zayıfım ne kalmış burda altı üstü 69 kilo ohhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhh yandannnnnnnnnnnnnnnn nesliiiiiiiiiii duyuyonmu bu yandan yandan da sana gelsinnnnnnnnnnnzemuszemus zemuszemus
:mymeka::mymeka::mymeka:

kocaman bir tabak makarna salatası yerdim birde yogurt ve salata.. ama kilo almayayım diye nesliye inat ekmek yemedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
yesen olurdun demi ye kziim ye can bogazdan gelir benim en guzel vakitlerim bu dunyada yemek yeme zamanim sende ye bak beni anliyacaksin
süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme:

nersi super be beni deli ediyorsunuzz

bu arada gunaydin bayanlar eslim gonderdim yenice gidip tekrra yatacam artik bugun gelirsiniz sanirim takim uyelerii hadi saglicakla kalin ben gelirim yinee

imdattttt
anam bu takima kimse ugramazmi diyecektim sagolsun akrep gelmis hos gelmis sefa gelmis bende sizin takimdan geliyom baci burda maazallah in cin top oynuyor

selam kızlar ben geldim sonunda

umarım herkes iyidir. bayram iyi geçmiştir. ben evdeydim misafir ağırladım internette yoktu bi girip neler oluyo kimler var bakamadım. :tomato: şu internete sinir oluyorum ortak olunca internet sürekli sorun çıkarıyo :kızgın:

kızlar ben diyete uyamadım ya tatlı falan yemedim ama yemekleri faza kaçırdım inşallah kilo almamışımdır tartıya da çıkamıyorum ibre tavan yapıcak diye

akşama tekrar bi uğrarım internete girmeyi özledim valla 10 gündür yoktu kaydirigubbakcemile4

akrep ya biz seni bıraktıgımızda sen daha fazlaydın hatırladıgıma göre yanlışım varmı o zaman ne kadardın

kaydirigubbakcemile sacindan suruyesin bunlari

:mymeka::mymeka::mymeka:

yesen olurdun demi ye kziim ye can bogazdan gelir benim en guzel vakitlerim bu dunyada yemek yeme zamanim sende ye bak beni anliyacaksin

nersi super be beni deli ediyorsunuzz
:roflol::roflol::roflol:
bu arada gunaydin bayanlar eslim gonderdim yenice gidip tekrra yatacam artik bugun gelirsiniz sanirim takim uyelerii hadi saglicakla kalin ben gelirim yinee
anacımmm kimsecikler yok hala :uhm:takım bomboş:1shok:
kuşum sen napıcan burda bölee yalnıs yalnıskııs kaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben geldim sonunda

umarım herkes iyidir. bayram iyi geçmiştir. ben evdeydim misafir ağırladım internette yoktu bi girip neler oluyo kimler var bakamadım. :tomato: şu internete sinir oluyorum ortak olunca internet sürekli sorun çıkarıyo :kızgın:

kızlar ben diyete uyamadım ya tatlı falan yemedim ama yemekleri faza kaçırdım inşallah kilo almamışımdır tartıya da çıkamıyorum ibre tavan yapıcak diye

akşama tekrar bi uğrarım internete girmeyi özledim valla 10 gündür yoktu kaydirigubbakcemile4
valla hos geldin sefalar getirdin gozelerimiz yollarda kaldi takim herzaman boylemi yoksa bayram nedeniylemi bu halde
neslihan canım ben geldim internet arızalana kadar buralardayım okadar çok sorun çıkarıyorki insan deli oluyor.
ya sorunu cozebilme gibi bir sansiniz varmi peki
:roflol::roflol::roflol:

anacımmm kimsecikler yok hala :uhm:takım bomboş:1shok:
kuşum sen napıcan burda bölee yalnıs yalnıskııs kaydirigubbakcemile3
kiz dur bir kisi geldi digerleride az kaldi yoldalarr kaydirigubbakcemile3

takım böyle değildi canım bayram dolayısıyla böyle olmuştur. bide okullar açıldıya aynaların işleri var zaten yakında gelirler.

neslihancım bizim internet sitede ortak birkaç ay önce modeme yıldırım düştü szde yenilendi ama o günden beri internet gelip gidiyor. bayram sonrası sinyal gücü güçlendirilicek yeni verici takılıcak dendi ama daha bişey yapılmadı. kablosuz olduğu için yağmur yağdı rüzgar çıktı vs nedenlerle bağlantı hemen düşüyo. bi sayfayı açanakadar yarım saat beklediğim oluyo gelde sinir olma. umarım yenilerler modemi

takım böyle değildi canım bayram dolayısıyla böyle olmuştur. bide okullar açıldıya aynaların işleri var zaten yakında gelirler.

neslihancım bizim internet sitede ortak birkaç ay önce modeme yıldırım düştü szde yenilendi ama o günden beri internet gelip gidiyor. bayram sonrası sinyal gücü güçlendirilicek yeni verici takılıcak dendi ama daha bişey yapılmadı. kablosuz olduğu için yağmur yağdı rüzgar çıktı vs nedenlerle bağlantı hemen düşüyo. bi sayfayı açanakadar yarım saat beklediğim oluyo gelde sinir olma. umarım yenilerler modemi

anladim tek basina olmuyor buralarda SIKILMAYA basladim bak kac gundur ya neyse bekliyorum sizi ozaman yapacak birsey yok
bu arada benim adin neslihan 83 kiloda sisman bir bayanim
senin adin ne sanki ben senin nicini hatirliyorum

Back