• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Acırım cocukların var daha gençsin:Hem eniştemede yazık :Sölesem kesin kalpden gidersin.Ama nerde eski kilomuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.Ama seni duyunca şükürrrrrrrrrrrrrrrrr diyorum
Kızlar ne kötüyüm ben dimi Çok ayıp banaaaaaaaaaaa:umursamaz:lülülülülülü
özlemişim be seni Şeniz Şeniz Şeniz
hadin ben kaçtım sizde kaldırın gurup koca poponuzu böle zayıflanmaz bu ne 14 gurubun eski günleri ah ahhhhhhhhhhhhhhhh

ay ederiz ederizz niye etmiyelims en yeterki iste istede suan kotu bir zamanlama yaptin sekerim benim ezeli rakip tam benimle ugrasirken sen arada kaynamis oldun

at ta gobecikleri att sen soyleme kilonu sende soylede ikide ben atayim eminim sende benden asgi kalir yanin yoktur

:roflol::roflol::roflol:

eeee kendim kasindim ne yapalim yap bugun yarin bayram sana ama bundan sonra olurmu allah buyuk ohaoldumsmile

tamam canım ben beklerim o zaman

eeee kendim kasindim ne yapalim yap bugun yarin bayram sana ama bundan sonra olurmu allah buyuk ohaoldumsmile[/QUOTE]

nen olm artık bu satten sonra bir gr alırsam sana inat acırım kendimeeeeeeeeeeeeeeeeeevereliniortak senide görcezzz gr mına kadar kaydet beeeeeeeeeeeeee:oklava: :oklava: :oklava:
:sm_cool:

evet iyi bilirim bakın ortalıga sen böle sesiz sakin olmaz.Bura ile ne oluyorsa. Ben kilomu sölemem çatla senn.:dance: hem sen halt etmişsin benim resimlerimde ne var fidan gibi gariyim beee

senmi fidan gibisin fidan gormesek inandiracan benii bana agac koku gibi geldin ya neysee zaten bosa kilonu soylemiyon soylede fidanmisin kokmusun bilelim

sevinme sevinme tam tamına 69 kiloyum ramazan pek yaramadı 8 kilo birden vermişim bugün tartıldım bayramda almışımdır diye almamışımda. demek senle karşılaşacagımı biliyo bünyem yerim ben onu
hadi ben kaçtım oyumu vereyim ordan direk işe vardiyam gece bugün. hepinizi öptüm
şaka maka bir yanada şişko nesli özlemişim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz Şeniz Şeniz

eeee kendim kasindim ne yapalim yap bugun yarin bayram sana ama bundan sonra olurmu allah buyuk ohaoldumsmile

nen olm artık bu satten sonra bir gr alırsam sana inat acırım kendimeeeeeeeeeeeeeeeeeevereliniortak senide görcezzz gr mına kadar kaydet beeeeeeeeeeeeee:oklava: :oklava: :oklava:
:sm_cool:[/QUOTE]

sen zaten almissindir kiloyuu ben biliyom senii bir alip bir verenler grubunda sende varsin benim gibi oyuzden bundan sonra almaya bilirsin ama verirmisin bilemem ben dondum sahalara bacimm beni tutana ask olsun bundan sonraa sen derdine yan sengözlerimebaksanab

sevinme sevinme tam tamına 69 kiloyum ramazan pek yaramadı 8 kilo birden vermişim bugün tartıldım bayramda almışımdır diye almamışımda. demek senle karşılaşacagımı biliyo bünyem yerim ben onu
hadi ben kaçtım oyumu vereyim ordan direk işe vardiyam gece bugün. hepinizi öptüm
şaka maka bir yanada şişko nesli özlemişim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz Şeniz Şeniz

cok kotusun coookk
sinir sey gercekmitik diyon ya ben olum orucna baslasam anca verecegim desen ebu kilolari ya banane aglamak istiyorum
neysee artik ne yapalim olan oldu artik bundan sonra bakacaz basimizin caresine
valla kiz bende seni ozlemisimm bana bak arada gel kafani kirdirtma bana oldumu opuldun hadi iyi calismalar sana

Acırım cocukların var daha genç kilodasin:Hem eniştemede yazık :Sölesem kesin kalpden gidersin.Ama nerde eski kilomuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.Ama seni duyunca şükürrrrrrrrrrrrrrrrr diyorum
Kızlar ne kötüyüm ben dimi Çok ayıp banaaaaaaaaaaa:umursamaz:lülülülülülü
özlemişim be seni Şeniz Şeniz Şeniz
hadin ben kaçtım sizde kaldırın gurup koca poponuzu böle zayıflanmaz bu ne 14 gurubun eski günleri ah ahhhhhhhhhhhhhhhh

ahh ahh bacim nerde eski gunler bayram dolayisiyladir diyor ve bekliyorum kizlarii bakalim insalah gelecekler vede zayiflayacagiz sende durma 69 kiloda cok az o sana yazik bunyen zayif duser sonra azicik ye git biryerlere baklava ye ne bilim ye birseyler bacim olmaz boyle [/B]

ahh ahh bacim nerde eski gunler bayram dolayisiyladir diyor ve bekliyorum kizlarii bakalim insalah gelecekler vede zayiflayacagiz sende durma 69 kiloda cok az o sana yazik bunyen zayif duser sonra azicik ye git biryerlere baklava ye ne bilim ye birseyler bacim olmaz boyle [/B]

la olm bu saatten sonra yiyecegim varsada yemem. millet duyrulurrrrrrrrrrrrrrr buna inat diyete başladım. beni kimse bu aralar diye başlatamaz derdim. ben 65 olmazsam buna inatttttttttttttt aha buraya yazın nesli sırf sana inat.. sende azim ett 90 bişey kalmamış. hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmm:hooray:

ya tıkladım hep yabancı yazıo vee resmdekiler gibi çıkmıo bende yapamadm:Saruboceq:

neyse donelim sana kusura bakma uzun zamandir didisememistik birde ben onceden bukadar kilolu degildim beni kilolu gorunce arkadas sevindirik oldu
canim linki iyi oku orda hatta sayfanin en sondaki linke tikla resimli anlatmislar bize ordan iyice bak biraz ugras istiyor ama ilk yaptigin icin oyle sonrasinda alisirsin

ramazanın başında 78 kiloydum ramazanda yemek yiyemedim nöbetlerimde geceydi böle oldum valla bayramda çok yedim sabah tartıldım 69 dedim ya senle karşılaşacagını anlamış bu vucut ben kaçtım hadi bana ne diyon sen ye şu işi yuvarlar 90 yapalım gel biz

la olm bu saatten sonra yiyecegim varsada yemem. millet duyrulurrrrrrrrrrrrrrr buna inat diyete başladım. beni kimse bu aralar diye başlatamaz derdim. ben 65 olmazsam buna inatttttttttttttt aha buraya yazın nesli sırf sana inat.. sende azim ett 90 bişey kalmamış. hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmm:hooray:

kiz delirme bak ne diyeti kafayimi yedin calsirken maazallah dusur kalirsin haa bosver sen diyeti hatta azicik ye 7 li rakamlara cikta azicik bunyen rahata kavussun
bende sana inat once bir 7lilere duseyimde 6lileri ruyamda gorecegim
hadi git yurudee ne duruyon halaa git oyunu kullan calis ye ic yat keyfine bak

Back