• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:1shok::1shok::1shok:
neeeeeeee dalgami geciyon kiz sen bizimle ne 47 si sen kac yasindasin ya

:roflol::roflol:Allah iyiliğini versin şeker benide güldürdn:roflol:
şimdiki gençlik böyle..gereğindn fazla büyütüyorlar herşeyi.eee herşeyleri hazır ya..2 kilo fazlalık için üye olup kilo verme topiklerinde geziniyolar:roflol::roflol:

oy nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahahahaha ay hiç gülecegim yoktu cabuk söle kaç kilosunnnnnnnnnnnnn.. gurupta kimler var.. valla bak sen varsın arada gelirim ama katılamam vakltim hiç yok be. ama takip ederim emin ol.. senle ugraşmak kadar beni eglendiren bişey yok.
kızlar merhaba hepinize kolay gelsin daha bakmadım ama karebi gördüm. akrep sen hala buralardamısın. biz kilo veridk aldık geldik valla ne azim sendeki tebriklerrrrrrrr.. durun hele vaktim yok ama şöle kısa bakım kim var kim yok
oy oyy kimleri gördüm beenŞeniz siyahım hoşgeldin..kıs ben mezun oldum ama tekrar kilo aldım..ehh şimdi çizelge belli bayanssulusmile nesliden 20 kilo azım:teytey::sm_cool:sositososito
nesli yavvvv catlayacam kilon ortalıkta yok geçmişede bakacak vaktim yok sonuclara baktım daha yoksun Aynalar ve haysemde burdaymış hepinize slm olsunn.
83 şkeriimm:teytey:hihoyyyt
oyyyyyy 83 müüüüüüüüüüüüüüüü allahım allahım bayram şimdi banaaaaaaaaaaaaaaa 60 mışşşşşşşşşşşş 70 mişşşşşşşşşş 80ennnnnnnnnnnnnnn oy oyyyyyyyyyyyyyydelikafadulden zemuszemus:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hadi yandan bacım..akşamdan buyana sevindirik olum deme gitsinsositosositohihoyyyt
peki nesli sıkı durrrrrrrrrrrrrrrrr
90 hahahahahaha
:1shok:
sevinme sevinme tam tamına 69 kiloyum ramazan pek yaramadı 8 kilo birden vermişim bugün tartıldım bayramda almışımdır diye almamışımda. demek senle karşılaşacagımı biliyo bünyem yerim ben onu
hadi ben kaçtım oyumu vereyim ordan direk işe vardiyam gece bugün. hepinizi öptüm
şaka maka bir yanada şişko nesli özlemişim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz Şeniz Şeniz
hmmm..
kuşuum yarışa varmısın:jeyyar:
cok kotusun coookk
sinir sey gercekmitik diyon ya ben olum orucna baslasam anca verecegim desen ebu kilolari ya banane aglamak istiyorum
neysee artik ne yapalim olan oldu artik bundan sonra bakacaz basimizin caresine
valla kiz bende seni ozlemisimm bana bak arada gel kafani kirdirtma bana oldumu opuldun hadi iyi calismalar sana

sen ağla şekercim..ağlarkende at ağzına senin ünlü çukulata ve kurabiyelerden tatlışıımmcokacimcoook

:roflol::roflol:Allah iyiliğini versin şeker benide güldürdn:roflol:
şimdiki gençlik böyle..gereğindn fazla büyütüyorlar herşeyi.eee herşeyleri hazır ya..2 kilo fazlalık için üye olup kilo verme topiklerinde geziniyolar:roflol::roflol:

vallahi sekerim ya bu ne
burda 80 kilodan bahsediyoz oda bize 47 kilodan bahsediyorr
buarada gunaydin yavru kus yenimi kalktin bacimm ben bugun orucluyum bu ay hic oruc tutamadim hepsini kazaya biraktim

yaw bu 14. takımda kimsecikler yokmu..boş bir alanda atkoşturuyoruz sanküüükaydirigubbakcemile3

oy oyy kimleri gördüm beenŞeniz siyahım hoşgeldin..kıs ben mezun oldum ama tekrar kilo aldım..ehh şimdi çizelge belli bayanssulusmile nesliden 20 kilo azım:teytey::sm_cool:sositososito

83 şkeriimm:teytey:hihoyyyt

hadi yandan bacım..akşamdan buyana sevindirik olum deme gitsinsositosositohihoyyyt

:1shok:

hmmm..
kuşuum yarışa varmısın:jeyyar:

sen ağla şekercim..ağlarkende at ağzına senin ünlü çukulata ve kurabiyelerden tatlışıımmcokacimcoook

dostta dusmanda kara gunde belli olurmu bunlar hepsi dusman sunlara bak rahat rahat uyudun degilmii cadilar sizi gorun bakin ben bu hafat bir defa direk 80 e duserim yeni aldigim icin ilk hafa iyi gider kilolarm ondan sonrada zaten korkun benden geliyorum
cikolatalarida siz atin agziniza diyet diyet nereye kadar halsiz dusmussunuzdur siz simdi

vallahi sekerim ya bu ne
burda 80 kilodan bahsediyoz oda bize 47 kilodan bahsediyorr
buarada gunaydin yavru kus yenimi kalktin bacimm ben bugun orucluyum bu ay hic oruc tutamadim hepsini kazaya biraktim

niye tutmadın kıııs koca ramazanı:mymeka:...nerde yeni kalktım canım..takımıma bak günaydın mesajımı ne zaman atmışım..az önce de oyumu kullanıp geldim..pek heyecanlıyım..sonuçları bekliyorum

dostta dusmanda kara gunde belli olurmu bunlar hepsi dusman sunlara bak rahat rahat uyudun degilmii cadilar sizi gorun bakin ben bu hafat bir defa direk 80 e duserim yeni aldigim icin ilk hafa iyi gider kilolarm ondan sonrada zaten korkun benden geliyorum
cikolatalarida siz atin agziniza diyet diyet nereye kadar halsiz dusmussunuzdur siz simdi

ne halsizliği fişşek gibiyim valla kaydirigubbakcemile2 monti yapıyorum kuşuummm kan şkerim süper seviyede oyüzden tatlı krizlerim artık mazilere kaldıbayanssulusmile

niye tutmadın kıııs koca ramazanı:mymeka:...nerde yeni kalktım canım..takımıma bak günaydın mesajımı ne zaman atmışım..az önce de oyumu kullanıp geldim..pek heyecanlıyım..sonuçları bekliyorum

himm ne bilim baci bende gec yattik ya aksam oyuzden dedim
kiz delu ne yapim ramazanda hamileydim zaten riskliydi hamilelik sonrada dusuk yaptim ee malum dusukten sonra tutamadim simdi yenice bitti mazeretimde ugun basladim iste bir ay orucluyum anliyacagin

11990]ne halsizliği fişşek gibiyim valla kaydirigubbakcemile2 monti yapıyorum kuşuummm kan şkerim süper seviyede oyüzden tatlı krizlerim artık mazilere kaldıbayanssulusmile

[/B]
ya su montiyi hic incelemedim ya bakarim bir ara nasil birsey ama dedigim gibi bir ay orucluyum nasil yapacam bilmiyom diyet
su toz karisimlari varya kendime ondan getirtecemde aksam ondan icecem yemekte sonrada meyveydi caydi derken gecirecem bakalim sahurda yapmadim bilmiyom sahurumu yapsam o icecekle daha karar vermedim iki gun sonra gelecek toz karisimim

ayy burası şenlenmiş çok güzel olmuşş..ben de kimsecikler yok diye girmiyordum bir de tartı bozuldu verdim vermedim mi hiç anlayamıyorum sinir oluyorum ya valla çok güzel olmuş burası :):)

himm ne bilim baci bende gec yattik ya aksam oyuzden dedim
kiz delu ne yapim ramazanda hamileydim zaten riskliydi hamilelik sonrada dusuk yaptim ee malum dusukten sonra tutamadim simdi yenice bitti mazeretimde ugun basladim iste bir ay orucluyum anliyacagin
hmmm :uhm: afedersin canım yaa..cahallığıma say-tatlicadiarzu-
hadi bakem gazan şimdiden mübarek olsunopuyorumnanaktanbari kışın kısa günlerde tutsan bacım yaCADIARZU
[/B]
ya su montiyi hic incelemedim ya bakarim bir ara nasil birsey ama dedigim gibi bir ay orucluyum nasil yapacam bilmiyom diyet
su toz karisimlari varya kendime ondan getirtecemde aksam ondan icecem yemekte sonrada meyveydi caydi derken gecirecem bakalim sahurda yapmadim bilmiyom sahurumu yapsam o icecekle daha karar vermedim iki gun sonra gelecek toz karisimim
toz karışım ne küüCADIARZU
ayy burası şenlenmiş çok güzel olmuşş..ben de kimsecikler yok diye girmiyordum bir de tartı bozuldu verdim vermedim mi hiç anlayamıyorum sinir oluyorum ya valla çok güzel olmuş burası :):)

yoksa sen yoksa 14. takım görünmez elemanlarından birimisin:bbo:
anamm göründüüü bi tanesi göründüüü:teytey: nesli koş anam koşş yakaladım bitanesünüükaydirigubbakcemile:roflol::roflol:

anamm anamm hosgeldim hosgeldin bundan sonra burasi boyle sen yemekle tatliyl ugrsacagina gel anam gel bize katil iki lakirti edelim

hmmm :uhm: afedersin canım yaa..cahallığıma say-tatlicadiarzu-
hadi bakem gazan şimdiden mübarek olsunopuyorumnanaktanbari kışın kısa günlerde tutsan bacım yaCADIARZU

toz karışım ne küüCADIARZU

yoksa sen yoksa 14. takım görünmez elemanlarından birimisin:bbo:
anamm göründüüü bi tanesi göründüüü:teytey: nesli koş anam koşş yakaladım bitanesünüükaydirigubbakcemile:roflol::roflol:

kiz yok simdi arkasindan basladim basladim baslamadim baslayamam oyuzden tam gaz devam kiz toz karisimi hani nasil diyim meyve suyuyla felan karistirilip iciliyor bir ogun niyetine sayiliyor az kalorili sekerim

anam valla tut birakma bacim su gorunmez elemanlarii hepsini toplayipp bir yere bagliyalimda kacmasinlar kaydirigubbakcemile3

kiz yok simdi arkasindan basladim basladim baslamadim baslayamam oyuzden tam gaz devam kiz toz karisimi hani nasil diyim meyve suyuyla felan karistirilip iciliyor bir ogun niyetine sayiliyor az kalorili sekerim

anam valla tut birakma bacim su gorunmez elemanlarii hepsini toplayipp bir yere bagliyalimda kacmasinlar kaydirigubbakcemile3

kaçmış bile kuzum yadelikafadulden

Back