• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neyse seker benim gozler kapaniyor malum kiloda var yerimden anca kalkar giderim ben oyuzden tekrar gorusmek dilegiyle diyorum vede sana veda ediyorum yarin gorusuruz artik optum seni su yirmi kilo fark beni bu gece uyuytmaz ama yinede deneyelim bakalim
iyi gecelerr ...
yariin gelecek olan bayanlarada gunaydinnn......

şimdiden
gunaydinop0sh5cj1.jpg

huuu 14. takimin kilolu bayanlarii nerdesiniz hala kalkmadinizmi yataktan yada yemeklemi mesgulsunuz cabuk buraya gelin tanisalim kaynasalim gaza gelip verelim su kilolarii

huuu 14. takimin kilolu bayanlarii nerdesiniz hala kalkmadinizmi yataktan yada yemeklemi mesgulsunuz cabuk buraya gelin tanisalim kaynasalim gaza gelip verelim su kilolarii

oy nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahahahaha ay hiç gülecegim yoktu cabuk söle kaç kilosunnnnnnnnnnnnn.. gurupta kimler var.. valla bak sen varsın arada gelirim ama katılamam vakltim hiç yok be. ama takip ederim emin ol.. senle ugraşmak kadar beni eglendiren bişey yok.
kızlar merhaba hepinize kolay gelsin daha bakmadım ama karebi gördüm. akrep sen hala buralardamısın. biz kilo veridk aldık geldik valla ne azim sendeki tebriklerrrrrrrr.. durun hele vaktim yok ama şöle kısa bakım kim var kim yok

oy nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahahahaha ay hiç gülecegim yoktu cabuk söle kaç kilosunnnnnnnnnnnnn.. gurupta kimler var.. valla bak sen varsın arada gelirim ama katılamam vakltim hiç yok be. ama takip ederim emin ol.. senle ugraşmak kadar beni eglendiren bişey yok.
kızlar merhaba hepinize kolay gelsin daha bakmadım ama karebi gördüm. akrep sen hala buralardamısın. biz kilo veridk aldık geldik valla ne azim sendeki tebriklerrrrrrrr.. durun hele vaktim yok ama şöle kısa bakım kim var kim yok
ehehehehe kızlar ben de kaıtlmak istiyorum aranızaaaa

nesli yavvvv catlayacam kilon ortalıkta yok geçmişede bakacak vaktim yok sonuclara baktım daha yoksun Aynalar ve haysemde burdaymış hepinize slm olsunn.

ya geldim hemen gicikligini gosterdin degilmi aferim sana
once gel bir nasilsin iyimisin de bakim
83 kiloyum sekerim oldumu mutlu oldunmu gul gul kahkahan kulaklarimda simdiden
ben bilmem ne yapiyonda vaktin yok gel yuru acil zayiflamam gerekli
hii birde sende soyle bakim kilonu bana benden asagi kalir yanin yok seninde gorunus itibariyle resimlerinden oyle gorukuyorrr
kaydirigubbakcemile3

ya geldim hemen gicikligini gosterdin degilmi aferim sana
once gel bir nasilsin iyimisin de bakim
83 kiloyum sekerim oldumu mutlu oldunmu gul gul kahkahan kulaklarimda simdiden
ben bilmem ne yapiyonda vaktin yok gel yuru acil zayiflamam gerekli
hii birde sende soyle bakim kilonu bana benden asagi kalir yanin yok seninde gorunus itibariyle resimlerinden oyle gorukuyorrr
kaydirigubbakcemile3

oyyyyyy 83 müüüüüüüüüüüüüüüü allahım allahım bayram şimdi banaaaaaaaaaaaaaaa 60 mışşşşşşşşşşşş 70 mişşşşşşşşşş 80ennnnnnnnnnnnnnn oy oyyyyyyyyyyyyyydelikafadulden zemuszemus:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

nesli yavvvv catlayacam kilon ortalıkta yok geçmişede bakacak vaktim yok sonuclara baktım daha yoksun Aynalar ve haysemde burdaymış hepinize slm olsunn.
kiz ne sonucu ben yeni geldim daha dun listeye girmedim bile gerci hala karar vermedim bu takim bu sekilde sessiz sakin olursa girmem cunku katilim cok onemli benimle didisecek beni sinirlendirecek birine ihtiyacim varr
cabuk söle nesli kaç kiloydu dua ederim hemen bu hafta kilo verirsin valla cabukkkkk cıkacam

anammm rakiplerimi sevindirdim ya yaziklar olsun bana hemen ya hemen zayiflama modundayim fazla sevinme bilirsinki ben istersem yaparim:lepi:

kiz ne sonucu ben yeni geldim daha dun listeye girmedim bile gerci hala karar vermedim bu takim bu sekilde sessiz sakin olursa girmem cunku katilim cok onemli benimle didisecek beni sinirlendirecek birine ihtiyacim varr

anammm rakiplerimi sevindirdim ya yaziklar olsun bana hemen ya hemen zayiflama modundayim fazla sevinme bilirsinki ben istersem yaparim:lepi:

evet iyi bilirim bakın ortalıga sen böle sesiz sakin olmaz.Bura ile ne oluyorsa. Ben kilomu sölemem çatla senn.:dance: hem sen halt etmişsin benim resimlerimde ne var fidan gibi gariyim beee

bana yardım eden yuk
ay ederiz ederizz niye etmiyelims en yeterki iste istede suan kotu bir zamanlama yaptin sekerim benim ezeli rakip tam benimle ugrasirken sen arada kaynamis oldun
oyyyyyy 83 müüüüüüüüüüüüüüüü allahım allahım bayram şimdi banaaaaaaaaaaaaaaa 60 mışşşşşşşşşşşş 70 mişşşşşşşşşş 80ennnnnnnnnnnnnnn oy oyyyyyyyyyyyyyydelikafadulden zemuszemus:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
at ta gobecikleri att sen soyleme kilonu sende soylede ikide ben atayim eminim sende benden asgi kalir yanin yoktur
dur be şurda keyifden 4 köşewyiz sen yuardımdan bahsediyon.. bak linklere kilo cizelgesi nasıl yapılır diye bölüm var bizde unuttuk oradan yapılıyor
:roflol::roflol::roflol:
al sana yardımmmmmmmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
bugün keyfimi kimse bozamazz nesli şişko bir hatun olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

eeee kendim kasindim ne yapalim yap bugun yarin bayram sana ama bundan sonra olurmu allah buyuk ohaoldumsmile

Back