• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kizlar ben geldim bayraminiz kutlu olsun hepinizinn ....
aynalar bacim buralardasin geldiginde gorursun insallah mesajimi ben geri dondum haberin olsun cok fena durumdayim sana demistim ya hamileyim diye gecen hafta dusk yaptim anliyacagin cok fena kilo aldim eski kilomunda ustune ciktim valla beni ne yapip ne edip bu kilodan dusurteceksiniz ona gore
suanda tam 83 kiloyum duy duyda inanma ayy hic birseyin icene olmaz oldum eski kiyafetleri cikarttim yine
takima beni kabul edersen girmek istiyorum biran once cekip cevirin eni oldu opuyorum seni
iyi bayramlar..

canım mesaj attım sana tqakımda yer var buyur gel canım kaydirigubbakcemile5

kızlar ben yarın sabah sivasa gidiyorum inş tez zamanda neti bağlatırımda eve dönerim aranıza. o zaman elimden kimse kurtulamayacak :oklava:

kiz bugun bir yedim bir yedim aman aman oldum valla yemekten valla diyomya ne olacaksa olsun ben aldim basimi gidiyom frenleyemiyom kendimi gelin beni motive edin anlamam ben
haysem burda sanirim listede adini gordumdee kendisini goremedim gelir herhalde
neyse ben ciktim yarin gorusuruz oldu opuldunuz iyi gecelerr

slm kizlar ben geldim bayraminiz kutlu olsun hepinizinn ....
aynalar bacim buralardasin geldiginde gorursun insallah mesajimi ben geri dondum haberin olsun cok fena durumdayim sana demistim ya hamileyim diye gecen hafta dusk yaptim anliyacagin cok fena kilo aldim eski kilomunda ustune ciktim valla beni ne yapip ne edip bu kilodan dusurteceksiniz ona gore
suanda tam 83 kiloyum duy duyda inanma ayy hic birseyin icene olmaz oldum eski kiyafetleri cikarttim yine
takima beni kabul edersen girmek istiyorum biran once cekip cevirin eni oldu opuyorum seni
iyi bayramlar..
83 mü:1shok: vaay anaam nası bişii ööle 83 olmak bacım.:bbo:.neden eliyonki bacım tkıma..sen bölee çok daha güzelsin kııısopuyorumnanaktan

kiz bugun bir yedim bir yedim aman aman oldum valla yemekten valla diyomya ne olacaksa olsun ben aldim basimi gidiyom frenleyemiyom kendimi gelin beni motive edin anlamam ben
haysem burda sanirim listede adini gordumdee kendisini goremedim gelir herhalde
neyse ben ciktim yarin gorusuruz oldu opuldunuz iyi gecelerr

ye bacım ye..afiyet şeker olsun sana..93 ler de yakışır bacımasırnaşık şey

akrep sekerim dur bir yerde seni kovalmaktan kafam dondu beee

aman bacım amankafan dönsün yağların dönmesinde sonra erir felan tombis güzelim bniimm:3:

kuşum bu arada düşük yaptığına da çok üzüldüm..dikkat et kendine aman diyeyim..sağlık önemli..olumunekankayizsmile

83 mü:1shok: vaay anaam nası bişii ööle 83 olmak bacım.:bbo:.neden eliyonki bacım tkıma..sen bölee çok daha güzelsin kııısopuyorumnanaktan

ye bacım ye..afiyet şeker olsun sana..93 ler de yakışır bacımasırnaşık şey

hele insan once slm verir gordun beni geldin kiloma bakmaya degilmii
ah ahh eski halm kalmis olsaa sana cevap verirdsimde cevap verecek durumda degilim maaleseff
gidim istersen ne dersinn

aman bacım amankafan dönsün yağların dönmesinde sonra erir felan tombis güzelim bniimm:3:

kuşum bu arada düşük yaptığına da çok üzüldüm..dikkat et kendine aman diyeyim..sağlık önemli..olumunekankayizsmile

heya yaglarim gitmesin demi
tombiski ne tombis baci eski halime dondum ne eskisi eskininde eski halime dondum nasil edecem bilmiyom artik elma diyetio yapsam ne yapsam karar veremedimm
bu arada sagol seker uzulmusundur eminim dusuk yaptigima kilom icinde uzuldunmu onu merak ettim CADIARZU

hele insan once slm verir gordun beni geldin kiloma bakmaya degilmii
ah ahh eski halm kalmis olsaa sana cevap verirdsimde cevap verecek durumda degilim maaleseff
gidim istersen ne dersinn

kıs delüüü ismini görünce atlaım hemen bu benim neslihanımmı diye..
anamm baktım kiilo 83.. tabii sevinçten ayy pardon üzüntüden unuttum slm vermeyi pardon şeker..gel bi öpiim seni ayy özlemişim kııısŞeniz

heya yaglarim gitmesin demi
tombiski ne tombis baci eski halime dondum ne eskisi eskininde eski halime dondum nasil edecem bilmiyom artik elma diyetio yapsam ne yapsam karar veremedimm
bu arada sagol seker uzulmusundur eminim dusuk yaptigima kilom icinde uzuldunmu onu merak ettim CADIARZU

ayy canım kilon bi üzüldüm bi üzüldüm ki sorma gitsin yaahihoyyytsositososito:roflol:

kıs delüüü ismini görünce atlaım hemen bu benim neslihanımmı diye..
anamm baktım kiilo 83.. tabii sevinçten ayy pardon üzüntüden unuttum slm vermeyi pardon şeker..gel bi öpiim seni ayy özlemişim kııısŞeniz
canim valla bende ozledim seninle didismeyii ya iste diyet modundan cikinca hic gelesin gelmedi zaten halim ortada
ayy canım kilon bi üzüldüm bi üzüldüm ki sorma gitsin yaahihoyyytsositososito:roflol:

bilmezmiyim ne kadar uzuldun n ekadar uzuldun degilmi vahh yatamazsin sen simdi neslihanim 83 kilo olmus diyee
uzgunum sekerim seni bu aksam uzdugum icin

canim valla bende ozledim seninle didismeyii ya iste diyet modundan cikinca hic gelesin gelmedi zaten halim ortada

bilmezmiyim ne kadar uzuldun n ekadar uzuldun degilmi vahh yatamazsin sen simdi neslihanim 83 kilo olmus diyee
uzgunum sekerim seni bu aksam uzdugum icin

ayy haklısın nasıl yatcam şimdi benboshayallersmile sositososito
iyikide eldin tatlışım..hoşgeldin a.s.
bundan sonra geri sayım başlamıştır şeker..takıl bana mankenliği yaşakaydirigubbakcemile5

ayy haklısın nasıl yatcam şimdi benboshayallersmile sositososito
iyikide eldin tatlışım..hoşgeldin a.s.
bundan sonra geri sayım başlamıştır şeker..takıl bana mankenliği yaşakaydirigubbakcemile5

valla girdik bakalim bir yola hadi hayirlisi
bilirim sana takilmanin ne gibi sonuclari oldugunu sekerim
bu arada hosbuldumm bacim
sen takim kaptani felanmi oldun ben gormeyelii
ikinci takima gecmissin en son 4. takimda degilmoydin baci ne kadar yer degistirdin sen yahu seni yaklamak mumkun degil

bu arada sen bu 80 kilodan ne ara zaman dustun 63 kiloya en son ben burdayken sen kactn yaa uf valla ben cok fena unutkan oldum ya

valla girdik bakalim bir yola hadi hayirlisi
bilirim sana takilmanin ne gibi sonuclari oldugunu sekerim
bu arada hosbuldumm bacim
sen takim kaptani felanmi oldun ben gormeyelii
ikinci takima gecmissin en son 4. takimda degilmoydin baci ne kadar yer degistirdin sen yahu seni yaklamak mumkun degil
kuşum 4. takımdan karnemi alıp mezun oldum..sonra tekrar çıktım 75 lere..şimdi 2. takımdayım şeker.
evet canım takım kaptanıyım
bu arada sen bu 80 kilodan ne ara zaman dustun 63 kiloya en son ben burdayken sen kactn yaa uf valla ben cok fena unutkan oldum ya

kuşum 63 e monti sayesinde düştüm..acaip bişii hem yiyosun hem zayıflıyosunhihoyyyt

ayy bu arada senle aramızda 20 kilo farkmı var nealkisalkisalkis:teytey:gamyoncuiremsu

kuşum 4. takımdan karnemi alıp mezun oldum..sonra tekrar çıktım 75 lere..şimdi 2. takımdayım şeker.
evet canım takım kaptanıyım

kuşum 63 e monti sayesinde düştüm..acaip bişii hem yiyosun hem zayıflıyosunhihoyyyt

kiz valla bize urdan gitmek yaramiyor ben bunu bir kez hatta bircok kez anladimda iste katilim yok pek takimda kimse olmayinca motivasyon dusuyor oyuzden gelmedim
neyseki tekrar vermisin
ya ben bir tek diyete bagli kalamiyorum oyuzden hic ilgimi cekmiyor oyle diyetler ama bir incelelmek lazim tabii bir arar bakarim nasil oldugunaa

Back