• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah erken kalkamayacağım için kilo bildirimimi şimdi yapayım dedi.74.5 kiloyum.Bu hafta fazla veremedim.Misafirim vardı çünkü.İnşallah telafi edeceğim bunu:)

yaaa kızlar benim moralim çok bozuk :((((
şimdi ben görev yerime yeni geldim ve burdaki baskülde kilom 69.0 çıkıo ama ankarada 67.0 çıkıodu ben şimdi hangisini baz alıcam, yada siz hangisini dikkate alıcaksınız cuma yarışmasında ben en son 67.0 'dim, çünkü öyleydi ankaradayken. ama burda 2 kilo fazla çıkıo.
ama bennnn kilo almadım yaaaa baskülden kaynaklanan bi durum çünkü 1 haftada 2 kilo birden alamam. zaten dikkat ettim yediklerime.
neyse kaptan ben sana bırakıyorum durumu

ben bu haftalık sürekli kullanmış olduğun basküldeki kiloyu yanbi 67yi baz alıcam;)

kızlar çok acele kilo bildirimi yapıp çıkmam gerekecek:(
ben de regl falan derken kilo almışım:( Aslında iştahıma boyun eğdim ve ne bulursam götürdümbilmiyorumkismile

yeni gelenler hoş geldiler bu gündne itibaren dahil edelim bence onları listeye, kilolarını hedef kilolarını yazsınlar kendilerinden kısaca bahsetsinlerki tanıyalım onları da. bu arada yazdıkları mesajları da ayrıntılı inceleyemedim aceleden:(

14. TAKIM 172. ETAP

aynalar ( 107,0 / 107,0 / 0,0 / 0,00 %)
sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
mushu ( 82,4 / 81,9 / 0,5 / 0,61 % )
pinkcat87 ( 75,0 / 74,5/ 0,5 / 0,67% )
elifezgi ( 62,9/ 63,8 / -0,9 /-1,43 % )
hhiiccii ( 67,0 / 67,0 / 0,2 / 0,30 % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( )

arkadaşlar aynalar bildirim yapamayacağını kilosunu aynı yazmamı söylemişti sebayı da aynı yazarsın demişti. Sanırım sadece mushu kalıyor. eğer ben çıkana kadar bildirim yapmazsa bu haliyle listeyi göndiricem:( Ama gidene kadar bekliyorum. bir de acaba öncedne bildirimiş miydi kilosunu hatırlayamadım yazdıklarını incelemem lazım

14. TAKIM 172. ETAP

aynalar ( 107,0 / 107,0 / 0,0 / 0,00 %)
sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
mushu ( 81,9 / 81,9 / 0,0 / 0,00 % )
pinkcat87 ( 75,0 / 74,5/ 0,5 / 0,67% )
elifezgi ( 62,9/ 63,8 / -0,9 /-1,43 % )
hhiiccii ( 67,0 / 67,0 / 0,0 / 0,30 % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO (456,8/457,2/ -0,4/-0,09 %)

elif ezgi canım kusura bakma geç kaldım bildirimde. :1no2: çocukların kahfaltısı falan derken saat 11 i yapmışım farkında degilim bu hafta tartı 1 kilo fazla gösterdi inşallah ödemdir öyle umuyorum çarşamba günü tartıldığımda kilom aynıydı. yada tartı bozuldu ben kilo veriyorum diye sevinirken o eksik tartıyo oluyomuş varyakafamçokkarıştı morlim çok bozulur zaten gram gram gidiyo kilolar gelirkende direkt kilogram şeklinde alıyorum

eee peki ben sonra napcam elifezgi? şevkim kırıldı benim yaaaaaaa. offfffffffffffffooooooooooffffffffffffff. sen ankarada 67.0 çık bitlise gel basküle bi çık 69.0 göstersin şooooooooookkkkkkkkkk....

ya canım bozma moralini.Başka bir yerde daha tartıl.Hangisi çıkarsa onu baz olarak alırız.69 çıksan bile üzülme sonucta demek ki daha kiloluymussun vermişsin..

merhaba elifezgi.şimdi kilo bildirimini falan nasıl yapacağımı bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.kiloluyum.çok hızlı kiloda verebiliyordum.fakat çalıştığım yrdeki molotonluktan çok kilo aldım..bi ay denedim 4 kilo verdim.tatilde yeniden kilo aldım..burayıda hici tafsiye etti bana.dahada şefkleneceğimi umud ediyorum.kilo vermeliyim kesinlikle.gençliğimi bu pis kilolarla heba etmek istemiyorumm.eskisi gibi görmek istiyorum kendimi aynada..her giydiğim yakışsın dimi ama:)))))

Haftasonu pek kimse uğramaz buralara canım.Haftaiçi de artık pek kimse yok ama ramazan bitince düzeleceğini düşünüyorum.Çünkü bazı uygulamalar olacak.Düzelmezse de gruptan ayrılmayı düşünüyorum.Canım bence sen kendini tanıt bize.Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun.Hep kilolu muydun yoksa sonradan mı aldın.Sadece kilodan değil tabi kendinden de bahset biraz.Ben Eda bu arada memnun oldum..

anladım edacım..ben hülya..öğretmenim.evliyim..evet kiloluydum..lisedeyken 78 dimm..lise bitince 2 ayda 18 kilo verdim..60 kilo olmak bana yeterli oldu..balık etli görünüyordum..5 yıl kadarda 60-63 arası devam ettim.kilo aldığımı görünce 2-3 hafta yememe dikkat ederdim oda giderddi.fkat son 2 yıldır hormon bozukluğundan bi düzenleyici hap kullandım.düzensizde kullanınca 10 kilo aldım..arada bir diyet yapıp 3-4 kilo veriyorum.geri alıyorum.gerçi yoğun geçirdiğim bi dönem olunca dikkat edemiyorum...ama baktımki böle devam edecek gibi değil.ramazandan sonra beslenmem dikkat etmeyi planlıyorum..burada da yalnız olmadığımı görünce desteklerinizle yani zayıflayacağım inş..160 boy 73 kilodayım...55-57 civarı olmak istiyorum..şubata kadarr tabi..60ada insem ii.şubattan sonrada 3-5 kilo veririrm yavaş yavaş..ii olur..28 yaşındayım.gençlik yıllarım böle heba olmasınn:))))benim hikayem bu..görüşürüz arkadaşlar.

Anladım canım..Benle yaklaşık aynı kilodasın ve hedef kilolarımız da aynı:):) İnşallah beraber kurtuluruz bu kilolardan:):)

tam dayaklıksızsınız ha :oklava:
kaç gündür kimse girmemiş. ben yeni geldim sivastan pazara kadar ankaradayım. daha net işini halledemedim. elifezgi bir süre kaptanlık sende yani anlayacan
şimdiden herkese iyi bayramlar

ben bakıyodum kimse yazmayınca çıkıyodum ben masumum:):))
aynalar çabuk gel canım özledim valla:(:(
Saol canım sana da iyi bayramlar:))

kızlar hepinize iyi bayramlar
ben yarın nete giremem o yüzden şimdiden bildirimimi yapayım :))) biliosunuz ben 2 farklı baskülde tartıldığım için sorun yaşadım ankarada 67 gösteren baskül bitlise gelince kendi baskülümde 69 gösterdi :(((((((((((( hani durumumu izah edeyim de sonra kızmayın bana
şu andaki kilom 68.100 yani 1 kilo verdim ama üzgünüm ki baskül farklılığından dolayı almışım olrak gösterilicek ama emin olun telafi edicem.
tekrar iyi bayramlar

Bizim tartı da bozulmuş herkesi 3 kilo eksik gösteryor.Beni 70 gösterdi yani 73 oluyorum ama yine de güvenemiyorum.Çünkü 1 haftada 1.5 kilo vermedm gibi geliyor.

slm kizlar ben geldim bayraminiz kutlu olsun hepinizinn ....
aynalar bacim buralardasin geldiginde gorursun insallah mesajimi ben geri dondum haberin olsun cok fena durumdayim sana demistim ya hamileyim diye gecen hafta dusk yaptim anliyacagin cok fena kilo aldim eski kilomunda ustune ciktim valla beni ne yapip ne edip bu kilodan dusurteceksiniz ona gore
suanda tam 83 kiloyum duy duyda inanma ayy hic birseyin icene olmaz oldum eski kiyafetleri cikarttim yine
takima beni kabul edersen girmek istiyorum biran once cekip cevirin eni oldu opuyorum seni
iyi bayramlar..

Back