• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. TAKIM 171. ETAP

aynalar ( 107,0 / 107,0 / 0,0 / 0,00 %)
sebay ( 63,0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
haysem ( 72,0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
mushu ( 82,4 / 81,9 /0,5 / 0,61 % )
pinkcat87 ( 76,0 / 75,0 / 1,0 / 1,32 % )
elifezgi ( 63,0/62,9 / 0,1 / 0,16 % )
hhiiccii ( 67,2 / 67,0 / 0,2 / 0,30 % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 395,6 / 393,8 / 1,8 / 0,46 % )

14. TAKIM 171. ETAP

sebay ( 63,0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
mushu ( 82,4 / 81,9 /0,5 / 0,61 % )
elifezgi ( 63,0/62,9 / 0,1 / 0,16 % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 395,6 / 393,8 / 1,8 / 0,46 % )

ben listeyi hazırladım ama baktım ki aynalar eklemiş cuma listesine, zaten de yanlış hazırlamışımohaoldumsmile
sebayı da iznli göstermiştimbilmiyorumkismile

yukarıdaki yanlış listedir-tatlicadiarzu-

ben listeyi hazırladım ama baktım ki aynalar eklemiş cuma listesine, zaten de yanlış hazırlamışımohaoldumsmile
sebayı da iznli göstermiştimbilmiyorumkismile

yukarıdaki yanlış listedir-tatlicadiarzu-

evet cnm senden haber çıkmayınca ekleyim dedim ama pazartesinden sonra ben yokum artık görev senin kaydirigubbakcemile5

14. TAKIM 171. ETAP

sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
mushu ( 82,4 / 81,9 / 0,5 / 0,61 % )
elifezgi ( 63,0 / 62,9 / 0,1 / 0,16 % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 458,6 / 456,8 / 1,8 / 0,39 % )

ama sebay dışında sorun yok listede. sebayı varmış gibi göster kilosu hep aynı olsun. zaten haftaya öğretmenler göreve başlıyor gelmesi lazım. gelecek hafta listede haysem olmayacak benide hep aynı yaz canım inş kısa zamanda size geri dönerim. bu arada sorun yaşarsan 3. takım bizim kardeş takımımız onlardan yardım isteyebilirsin

ya kaç gündür bakıyorum kimsede tık yok valla yazasım gelmiyor.Başlarda çok istekliydim birlikte birşeyler yapmak için ama şimdi iyice soğudum hiçbirşey yok.Kendi başıma yapıyorum rejimimi.Kızlar kendimize gelelim biraz.Nasıl bir grubuz biz böyle.Kimsenin kimseden haberi yok..

ya kaç gündür bakıyorum kimsede tık yok valla yazasım gelmiyor.Başlarda çok istekliydim birlikte birşeyler yapmak için ama şimdi iyice soğudum hiçbirşey yok.Kendi başıma yapıyorum rejimimi.Kızlar kendimize gelelim biraz.Nasıl bir grubuz biz böyle.Kimsenin kimseden haberi yok..

haklısın canım özellikle haftasonu olunca iyice sakinleşiyor. ben bugün sivasa gitcem. orda işlerimi halledene kadar elifezgi ilgilenecek takımla. takıma geri döndüğümde paylaşımda bulunmayanlar için diskalifiye ile sonuçlanan cezalar koyacaz. bu durum paylaşımda bulunmayı sağlar belki.

En iyisi olur canım.Zaten paylaşımda bulunulmayacaksa takım olmanın da bir anlamı yok.Neyse ben yediklerimi yazayım.Birkaç gündür arkadaşım bizde.Bu yüzden rejim biraz bozuldu ama yine de dikkat ediyorum.
Sahurda;
2 tane sosisli sigara böreği
Azcık peynir
Yeşil çay
1 kase k-flakes

İftarda;
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
Yarım sucuklu pide
Biraz sonra da etimek tatlısı yicem:(:(

slm arkadaşalr evet ben bu akşam gidiyorum. elifezgi cuma günleri bildirim yapmayı unutma canım aksi taktirde ceza alabiliriz. kendinize çok iyi bakın. inşallah en kısa zamanda aranıza dönerim :gitme:

abbowww bu cuma misafirim geliyor hem de sabahtan ama işe geleceğim inşallah:1ninca:

herkes sabahtan kilo bildirimini yapar. zaten aynalar, sebayın aynı kalacak kilo, haysem olmayacak, pinkcat mushu hhiiccii bir de ben olucam gibi. bakalım hayırlısı

En iyisi olur canım.Zaten paylaşımda bulunulmayacaksa takım olmanın da bir anlamı yok.Neyse ben yediklerimi yazayım.Birkaç gündür arkadaşım bizde.Bu yüzden rejim biraz bozuldu ama yine de dikkat ediyorum.
Sahurda;
2 tane sosisli sigara böreği
Azcık peynir
Yeşil çay
1 kase k-flakes

İftarda;
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
Yarım sucuklu pide
Biraz sonra da etimek tatlısı yicem:(:(
yediklerini biraz arttırmışsın nihayetboshayallersmile

ama sebze meyve nerede kuzumboshayallersmile

selam kızlar
kızlar canım acaip çikolata istiyor ama tutuyorum kendim. regl oldum bu ikinci günüm acaipte şişkinliğim var bu hafta kilo veremiycem :1no2: doğum kontrol hapınıda bırakıcam bakalım inşallah hormonlarım düzene girmiştir. haplar kilo vermeme engel oluyor

Aynalar iyi yolculuklar tatlım.İnşallah en kısa zamanda görüşürüz.
Elifezgi arttırdım çünkü misafirim var:D Meyve sebzeye gelince o günlük yemedim normalde yiyorum cnm.:):)

kızlar merhba
ben de nihayet görev yerime gelebildim, ancak nete girebildim. tartılmadım ama sanırım ben bu hafta kilo veremedim ama merak etmeyin almadım da :)))) bu arada aynalar yok ama bizim takıma 2 arkadaş gelmek istio. onları takıma nasıl alcaz kim kabul etcek. bana bilgi verirseniz çok sevinirim. bu arada ikisi de benden daha iradeli iki arkadaş takıma getirileri olacağından eminim.

ayy cnaım arkadaşım hiccii.....iltifatların için teşkkk...kızz sende fena sayılmazsın:)))tabi diyet yaparken rus salatası ve börek yiyon ama olsun:)))))şaka takım arkadaşları şaka..aman yanlış düşünmeyin:))

ayy cnaım arkadaşım hiccii.....iltifatların için teşkkk...kızz sende fena sayılmazsın:)))tabi diyet yaparken rus salatası ve börek yiyon ama olsun:)))))şaka takım arkadaşları şaka..aman yanlış düşünmeyin:))

ben iltifat ettim akbulakcım ama sen resmen beni yerin dibine sokmuşsun, yetmemiş üzerimde tepinmişsin ve acıyıp çıkartmışsın nihayet :))))) kızlar bu arada hakkaten akbulak çok iyi diyet yapar, genelde ben fire veririm kaydirigubbakcemile4 ama onunla birlikte iyi olcaz eminim

teşk ederim hicicim..iltifatlarına layık olmaya çalışacam...sende iradelisinnn...hep beraber bu çirkin kilolarsan kurtulacaz inş..tabi gruba alınırsam daha ii olacak:)

Hoşgeldin akbulak..Takım kaptanımız aynalar.Fakat o şu an aramızda olamadığı için elifezgi kaptanımız.O da iştedir kesinlikle.Bu sebeple geç cevap verebilir.Ama alınırsın bence takıma:):):)

Back