- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.781
canım başın sağ olsun bende 7.5 yıl önce annemi kaybettim o zaman 2. sınıfa gidiyordum. üniversiteye başladığımda da kiloluydum ama fazla değil üniversiteyi bitirirken aradaki fark çok fazlaydı. malesef bu durum insanda çok büyük değişimlere yol açıyor. gerçi keşke annem yaşasaydı da ben kilolu olsaydım mafoldumben
Sağol canım senin de başın sağolsun.Ben hala kabullenemiyorum ya19 Ağustos'ta 2 sene olacak.Allah kimsenin başına vermesin böyle bir acıyı çok zor.Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz heralde bu konuda.
Ben şimdi biraz yürüyüş yapıcam.Akşam yemeğini biraz kaçırdım da.3 tane balık yedim hiç ekmek yemedim.Marul salatası yedim yanında.Sabah 1 saat falan yürümüştüm.300 kere de zıpladım.Şimdi bir saat daha yürürüm.Yakarım inşallah.Ama hala 78'im:)
canım seninde başın saolsun Allah geride kalanlara sağlıklı güzel ömür versin.Ben bi kaç gündür giremedim fırsatım olmadı malum tatilde aksıyo böyle ama vazgeçmek yok .Fazla kilolara ölüm:)klava:
çok sağolun kızlar olumunekankayizsmile
başınız sağolsun arkadaşlar((
başınız sağolsun arkadaşlar((
slm kızlar ben menüyü ancak verebiliorum
sabah : 1 dilm kepek ekmeği, 3 zeytin, salatalık, maydonoz bir de kızmayın ama 3 çatal çikolata dayanamadım valla çok seviom :)))) ama kendimi cezalandırdım ara öğünleri yemedim o yüzden
ara öğün : cezalı
öğle : sütle k-flakes
ara öğün : cezalı
akşam : 1 kase çorba, 2 tane dolma, bol salata, 1 dilim kavun
misafir vardı çayın yanında 3 tane bisküvi yedim
spor sadece 20 mekik :)) 2lt su içtim. hoşçakalın...
selam vermeyide unuttum bir an
nasılsınız kızlar
takımı bayağı haraketli gördüm maşallah
yeni arkadaşlarda gelmişşşş:sinifsinif:
hhoşgeldiniz efeeemmmmm :sm_cool:öpüyorum hepinizi isimlerinizi aklımda tutamadım şimdilik affedin
bir göz attım önceki sayfalara
kızlar ben varya anemin yemeklrine dayanamadım
kaç kilo oldum bilmiyorum
yarın sabah tartılıcam sempatiksalakcinni
selam kızlar, bugun yedıklerımı ancak yazabılıyorum :) aksama kadar hersey cok guzeldı ama sonrasında kendımı oyle ac hıssettım kıkurabıye falan yedım sagolsun babannem evden hıc eksık etmıyo boyle seylerı :) sonra gel de dıyet yap.sımdı kendımı cok kotu hıssedıyorum umarım yarın kaldıgım yerden devam ederım. optum hepınızı :çok üzgünüm:
selam vermeyide unuttum bir an
nasılsınız kızlar
takımı bayağı haraketli gördüm maşallah
yeni arkadaşlarda gelmişşşş:sinifsinif:
hhoşgeldiniz efeeemmmmm :sm_cool:öpüyorum hepinizi isimlerinizi aklımda tutamadım şimdilik affedin
bir göz attım önceki sayfalara
kızlar ben varya anemin yemeklrine dayanamadım
kaç kilo oldum bilmiyorum
yarın sabah tartılıcam sempatiksalakcinni
spor olarak da mutfak temizliği :))))
Benim hafta içleri iyi de hafta sonları kontrolümden çıkıyor
Cuma akşamı itibari ile yeme düzenim bozuldu.
cuma öğlen az sebze , 4 form bisküvi ve 1bardak ayran beni tutmadı. Az yediğim zaman tansiyonum düşüyor eve kadar zor bekledim, ara öğün bile toparlayamadı beni. Eve pilav pişirme hayali ile gittim, o kadar gözüm döndü yani.
Eve bir gittim kardeşim patates kızartmış , öğleden pilav kalmış az da tavuk yemeği yapmış. ama hepsi en faza 2 yemek kaşığı:sinifsinif: sevinsem mi üzülsem mi...menünün hepsi 1 küçük pasta tabağına sığmış yani. 2 dilim ekmekle hepsini sildim süpürdüm:)
cumartesi sabah kahvaltısı da diyet açısından fena değildi. Herşey öğlen deniz kenarına gidince başladı2,5 bardak gazoz , peynir ekmek falan.
Eve gelince 2-3 tabak pilav üzeri nohutPilav da nohut da az yağlıydı ama çok yedim doğru
Pazar günü de dışarıdaydık, baştan sona yediklerimi tam olarak hatırlamıyorum ama olark şekerli içecek içmedim. Yarım kase sütlaç, 1 küçük külah dondurma, 20 tane falan da fındık yedimbilmiyorumkismile. akşam yemeği gibi bişey oldu bu fındık ve dondurma
Bolca yürüdük Allah'tan. Bu hafta cuma yarışmasına - puan getirmemk için elimden geleni yapacağım inşallah. tekrar dikkat etmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?