• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım bildirimi saat 16.30 a kadar yapıyoruz sonuçlar saat 21.00 a kadar belli oluyor
yok canım ben veremedim şuana kadar bişey yemedim yememk için kendimi zor tutuyom bilmiyorumkismile

:olmaz:saat 1 oldu ama, kahvaltı yapmamışsın:(

Takım kaptanı olarak gördüğüm kadarıyla takıma çok emeğin geçiyor ama aynı özeni kendin için göstermiyorsun :(

Aç kalmak olmaz.

Kilo verme maceranı biraz inceledim, hızlıca 98,5 a düşüp 106lara kadar çıkmış, tekrar 98,5 a düşmüşsün. Birden çok yüklenip sonra ipleri bırakıyor gibisinCADIARZU

hepimiz için kilo vermek sabır işi. az sabır ...sabrımızı aç kalarak tüketmemeliyiz. hele senin vücut ağırlığın sebebi ile bazal metabolizma hızın hepimizinkinden fazladır, ama aç kalırsan bazal metabolizma hızını düşürürsün.

aslında içimizde en güzel kilo verebilecek kişi sensin, ama aç kalarak kendini ve bazal metabolizma hızını ziyan etmezsen...

yaklaşık 50 kilo kadar kilo vermeyi hedeflemişsin, cuma yarışmalarının seni (ve beni) motive edeceğinden eminim, ama yol uzun. bir korkum da hızlı kilo vericem diye yapılan yanlışlar.korkmakta haklı değil miyim sence.

Gözüm üstündeaklinialirimsmile

:olmaz:saat 1 oldu ama, kahvaltı yapmamışsın:(

Takım kaptanı olarak gördüğüm kadarıyla takıma çok emeğin geçiyor ama aynı özeni kendin için göstermiyorsun :(

Aç kalmak olmaz.

Kilo verme maceranı biraz inceledim, hızlıca 98,5 a düşüp 106lara kadar çıkmış, tekrar 98,5 a düşmüşsün. Birden çok yüklenip sonra ipleri bırakıyor gibisinCADIARZU

hepimiz için kilo vermek sabır işi. az sabır ...sabrımızı aç kalarak tüketmemeliyiz. hele senin vücut ağırlığın sebebi ile bazal metabolizma hızın hepimizinkinden fazladır, ama aç kalırsan bazal metabolizma hızını düşürürsün.

aslında içimizde en güzel kilo verebilecek kişi sensin, ama aç kalarak kendini ve bazal metabolizma hızını ziyan etmezsen...

yaklaşık 50 kilo kadar kilo vermeyi hedeflemişsin, cuma yarışmalarının seni (ve beni) motive edeceğinden eminim, ama yol uzun. bir korkum da hızlı kilo vericem diye yapılan yanlışlar.korkmakta haklı değil miyim sence.

Gözüm üstündeaklinialirimsmile

evet canım haklısın ama artık çoooooooooooookkk bıktım hayat elimden kayıp gidiyor biran önce kurtulmak istiyorum mafoldumben

evet canım haklısın ama artık çoooooooooooookkk bıktım hayat elimden kayıp gidiyor biran önce kurtulmak istiyorum mafoldumben

Canım bnm bak bnm verdiqim kilo 6 haftada tam 10.100qr oldu ben sana karbon diyeti yap aç kalmak yok sabretmenede gerek yok dedim bak 90la başladım bugün itibariyle 79.8im neden bekliyosun cnm bnm

Canım bnm bak bnm verdiqim kilo 6 haftada tam 10.100qr oldu ben sana karbon diyeti yap aç kalmak yok sabretmenede gerek yok dedim bak 90la başladım bugün itibariyle 79.8im neden bekliyosun cnm bnm

canım tebrik ederim seni
o diyet bana zor geldi
ben kendimi biliyorum bende az ye herşeyden ye yok
hiç yemeyim sorun yok ama biraz tattım mı tutamıorum kendimi devamı geliyo
ben böyle oluncada yaptığım diyetler sağlıksız oluyor

canım tebrik ederim seni
o diyet bana zor geldi
ben kendimi biliyorum bende az ye herşeyden ye yok
hiç yemeyim sorun yok ama biraz tattım mı tutamıorum kendimi devamı geliyo
ben böyle oluncada yaptığım diyetler sağlıksız oluyor

Canım biz az yemiyoruzki tam tersine günlük deqeri doldurusak 0 gurubu yiceklerden sınırsız yiyoruz gece acıksan bile yiyebiliyosun yanlış bilgi almışsın zaten protein aldıqın için acıkmıyorsunki neyse sen bilirsin Allah yardımcın olsun..kaydirigubbakcemile4

bu cümlede şifre kelime bir an önce kurtulmak...
sağlıklı bir beslenme alışkanlığı ve yürüyüşle haftada yarım kilo versen bir yılda 27 kilo eder

aslında 35-40 kilo de verebebilirsin bir yılda, ama ben hata payı da hesapladım, diyeti bozduğun zamanlar, gezmeler tozmalar bile olsa 25 kilo verirsin.

Hem de aç kalmadan.
Yalnız moralini üst düzeyde tutman lazım, kendini iyi hissetmen lazım. şimdi çok şişmanım, 50 kilo olunca çok güzel olucam diye düşünürsen 60 kilo bile olsan kendini şişman hissedersin. Ben öyle kilolu insanlar görüyorum ki kiloluyum diye utandığım dönemlerde benden çok daha fazla kiloyla güzelce giyinmiş, bakımını yapmış kendine toz bile kondurmuyor, ego, özgüven o kadar yüksek ki...Onları görünce ben de kendime çeki düzen verdim, düşünce yapımı değiştirmeye çalıştım.

İnsan kilo verince veya zayıf olunca değerli olmaz, ya da zayıf insanlar şişmanlardan daha değerli değildir.Kendi değerimizi bilelim. kendimizi sevelim.

Duygularını kontrol edersen yap hep ya hiç girdabından kurtulabilirsin.

Beslenme alışkanlıklarımızı olumlu yönde değiştirdikçe de eminim ki uzun dönemde sonuçlarını alacağız.
İnşallah hepimiz....

14. TAKIM 167. ETAP

aynalar ( 106,0 / 106,0 / 0,0 / 0,00 %)
sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
hiray ( 70,0 / 70,0 / 0,0 / 0,00 %)
lazgulu83 ( 83,7 / 84,6 / - 0,9 / -1,10 % )
haysem ( 71,5 / 71,5 / 0,0 / 0,00 % )
mushu ( 81,8 / 81,8 / 0,0 / 0,00 % )
pinkcat87 ( 80,0 / 79,0 / 1,0 / 1,25 % ) yeni üye
elifezgi ( 67,0 / 65,8 / 1,2 / 1,80 % ) yeni üye
hhiiccii ( 68,0 / 67,6 / 0,4 / 0,60 % ) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 691,0 / 689,3 / 1,7 / 0,30 % )

kızlar ben bildirimi yapcam idelist_peri gelmeyecek heralde

bu cümlede şifre kelime bir an önce kurtulmak...
sağlıklı bir beslenme alışkanlığı ve yürüyüşle haftada yarım kilo versen bir yılda 27 kilo eder

aslında 35-40 kilo de verebebilirsin bir yılda, ama ben hata payı da hesapladım, diyeti bozduğun zamanlar, gezmeler tozmalar bile olsa 25 kilo verirsin.

Hem de aç kalmadan.
Yalnız moralini üst düzeyde tutman lazım, kendini iyi hissetmen lazım. şimdi çok şişmanım, 50 kilo olunca çok güzel olucam diye düşünürsen 60 kilo bile olsan kendini şişman hissedersin. Ben öyle kilolu insanlar görüyorum ki kiloluyum diye utandığım dönemlerde benden çok daha fazla kiloyla güzelce giyinmiş, bakımını yapmış kendine toz bile kondurmuyor, ego, özgüven o kadar yüksek ki...Onları görünce ben de kendime çeki düzen verdim, düşünce yapımı değiştirmeye çalıştım.

İnsan kilo verince veya zayıf olunca değerli olmaz, ya da zayıf insanlar şişmanlardan daha değerli değildir.Kendi değerimizi bilelim. kendimizi sevelim.

Duygularını kontrol edersen yap hep ya hiç girdabından kurtulabilirsin.

Beslenme alışkanlıklarımızı olumlu yönde değiştirdikçe de eminim ki uzun dönemde sonuçlarını alacağız.
İnşallah hepimiz....

ben o özgüveni yakalayamıyorum malesef
çok tşk edrm canım desteğin için kaydirigubbakcemile3

ben 3. takımdan ayseher hanımlar hayırlı cumalar

***3. TAKIM 167. ETAP***

Semo ( 64,6/ / /% ) tatilde
Nes84 ( 65,3/64.5 / 0.8/1.22 % )
tgull ( 63,7/ / / % ) tatilde
burakefsa ( 70,0/70.0 / 0 / 0% )
hatice_84 ( 63,0/ 63.0 / 0/ 0% )
ayseher ( 100/99.6 / 0.4/ 0.4%)
saysaybitmiyor ( 63,4/ 63.4/ 0.0 / 0.00% )
candyelif ( 63,0/ 63.0/0 / 0%)

3. TAKIM TOPLAM KILO (553,0/551.8 / 1.2/0.22 % )

burdan kontrol edebilirsiniz aynalar bir yanlışlık varsa lütfen haber verin şimdiden teşekkürler

merhaba herkese,
ben de araniza katildim :)boyum 170 kilom 71. surekli kilo alip vermekten oyle yoruldum ki. hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak. artik kalici olarak kilo vermek istiyorum. burdaki basari oykulerini okuyunca cok mutlu oldum. artik umutluyum en azindan :) yalniz bi kac konuda kafam karisti. her gun yediklerimizi duzenli olarak yaziyor muyuz buraya? ve sanirim cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruz degil mi? yardimci olursaniz cok sevinirim :)

merhaba herkese,
ben de araniza katildim :)boyum 170 kilom 71. surekli kilo alip vermekten oyle yoruldum ki. hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak. artik kalici olarak kilo vermek istiyorum. burdaki basari oykulerini okuyunca cok mutlu oldum. artik umutluyum en azindan :) yalniz bi kac konuda kafam karisti. her gun yediklerimizi duzenli olarak yaziyor muyuz buraya? ve sanirim cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruz degil mi? yardimci olursaniz cok sevinirim :)

aramıza hoşgeldin canım :3:
ben aslı takım kaptanıyım. birbirimize destek olmak ve birbirimizi kontrol etmek için hergün paylaşım yapmamız gerekiyor yoksa birbirimize yardımız olmuyor ve motivede olamıyoruz. tabiki işimiz çıkabilir yazamayabiliriz bu çok normal. ama elimizden geldikçe hergün mesaj bırakmalıyız. üst üste paylaşımda bulunmayan diskalifiye olur. diskalifiye olan bir üyede başka bir takımdada olsa cuma zayıflama yarışmasına bir daha katılamaz.
her cuma saat 12 ye kadar kilo bildirim yapıyoruz. inş hep beraber bu kilolardan kurturuz. tekrardan hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5

Büyük bir başarı canım.Ben bu sabah bir tane çilekli activia yedim.Sonra 1 adet o kocaman form bisküvilerinden yedim.200 kere zıpladım yarım saat yürüdüm.Az önce tartıldım ve tartı 78 gösteriyordualkisalkisalkis Akşam yemeğinde de fasulye ve pilav var.Yine aynı şekilde bir kaşık pilav yanına fasulye alacağım.hiç ekmek yemicem..Bu hafta sanırım ine çıka 78 i garantilerim:)Görünce çok sevindimzemuszemus

geç kaldım biraz ama, bugün ki menüm
saba: 1 dilim kepek ekmeği, 4 zeytin, çok az peynir, maydonoz,3-4 dilim salatalık
ara öğün: yok
öğle : yarım kase çorba, 4 yemek kaşığı taza fasulye, 2 dilim karpuz
ara öğün: nescafe, 1 tane küçücük kurabiye :))))
akşam :1 kase çorba, 4 yemek kaşığı yine taze fasulye :(((( yağsız salata
sonra da çayın yanında 3 tane bisküvi :((((((

gün boyunca 2,5 lt su, spor olarak da mutfak temizliği :))))

geç kaldım biraz ama, bugün ki menüm
saba: 1 dilim kepek ekmeği, 4 zeytin, çok az peynir, maydonoz,3-4 dilim salatalık
ara öğün: yok
öğle : yarım kase çorba, 4 yemek kaşığı taza fasulye, 2 dilim karpuz
ara öğün: nescafe, 1 tane küçücük kurabiye :))))
akşam :1 kase çorba, 4 yemek kaşığı yine taze fasulye :(((( yağsız salata
sonra da çayın yanında 3 tane bisküvi :((((((

gün boyunca 2,5 lt su, spor olarak da mutfak temizliği :))))

spora bayıldım :roflol:

Back