- Konu Sahibi Pinarbartu
- #18.741
canım bildirimi saat 16.30 a kadar yapıyoruz sonuçlar saat 21.00 a kadar belli oluyor
yok canım ben veremedim şuana kadar bişey yemedim yememk için kendimi zor tutuyom bilmiyorumkismile
lmaz:saat 1 oldu ama, kahvaltı yapmamışsın
Takım kaptanı olarak gördüğüm kadarıyla takıma çok emeğin geçiyor ama aynı özeni kendin için göstermiyorsun
Aç kalmak olmaz.
Kilo verme maceranı biraz inceledim, hızlıca 98,5 a düşüp 106lara kadar çıkmış, tekrar 98,5 a düşmüşsün. Birden çok yüklenip sonra ipleri bırakıyor gibisinCADIARZU
hepimiz için kilo vermek sabır işi. az sabır ...sabrımızı aç kalarak tüketmemeliyiz. hele senin vücut ağırlığın sebebi ile bazal metabolizma hızın hepimizinkinden fazladır, ama aç kalırsan bazal metabolizma hızını düşürürsün.
aslında içimizde en güzel kilo verebilecek kişi sensin, ama aç kalarak kendini ve bazal metabolizma hızını ziyan etmezsen...
yaklaşık 50 kilo kadar kilo vermeyi hedeflemişsin, cuma yarışmalarının seni (ve beni) motive edeceğinden eminim, ama yol uzun. bir korkum da hızlı kilo vericem diye yapılan yanlışlar.korkmakta haklı değil miyim sence.
Gözüm üstündeaklinialirimsmile