- Konu Sahibi Pinarbartu
- #18.801
kzlaaaaaaaaarrr ben rejim yapamıyorum mafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada kızlar benim oğluşum hastalandı bir kac gün giremeye bilirim,fırsat bulursam girecem tabiki...
bugün sabah kahvaltım ve araöğünüm herzamanki gibiydi.
Öğlen bol salata , 2 dilim peynir yanında 4 dilim ekmek yedim.
ekmeği biraz abarttığım için araöğünde acıkmadım da yemedim de.
şimdi su içiyorum ve birazdan tempolu 50 dakikalık yürüyüşüm var.
akşama yemek ne yapsam? ,
tavuk mu balık mı bilemiyorum.
Sanırım, yürüyüş yapacağım için acale bir tavuk alıp onu pişiririm.ekmeği az tüketmeyi düşünüyorum (öğlen yeterince tükettim )
yeşil çay da içmedim bu gün yanıma 2 tane de yeşil çay alayım.akşam içerim.
hadi bakalım vira bismillah
yürüyüş yürüyüş yürüyüş
kızlarrrr ben 1 hafta yokum nete fazla giremeyebilirim. elimden geldiğince yazmaya çalışıcam. ve tatilde olabildiğince dikkat etmeye çalışıcam. inşallaaaaaahhhh :))))))
bugün ki menüyü de vereyim.
sabah: 1 dilm kepek ekmğ, 4 zeytin, peynir, domates, salatalık
ara öğüm: 1 dilim karpuz
öğle : sütle k-flakes
ara öğün : 2 tane kurabiye mafoldumben işte bu saatten sonra ben kendime hakim olmakta zorlanıorum napcam ben yaaaa :kedi:
akşam da : annem hamur işi yaptı 1 tane yemeyi planlıorum sadece Çok üzgünüm çoook hoşçakalınnnn
Ben de bugün 10:30 gibi uyandım tartıldım ve 78'i çok çok az geçiyordum.200 gram falan sanırım.Şimdi k-flakes yaptım kendime onu yiyorum.3-4 gibi meyve yerim sonra da akşam yemeği tavuk ve yanına iki yemek kaşığı pilav.Ekmek yemiyorum fakat yemeklerin yanına çok çok az pilav alıyorum.Dayanamıyorummm çünkü bizim evde hep pilav yapılıyor:S neyse dengeliyodur sanırım.Şu 78'i bir daha görsem cuma gelmeden çok iyi olacak.Bu aralar sporu aksattım sıcaktan kolumu kaldıracak halim kalmıyo.Duş üstüne duş alıyorum yaa