- Konu Sahibi Pinarbartu
- #18.761
spora bayıldım :roflol:
tavsiye ederim süper ter attım. bi de çok sıcaktı dün ankara işe yaradı yani :)). bugün tartıya çıktım 67.0 çok mutlu oldum :))))))))))))) turkbayragi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
spora bayıldım :roflol:
tavsiye ederim süper ter attım. bi de çok sıcaktı dün ankara işe yaradı yani :)). bugün tartıya çıktım 67.0 çok mutlu oldum :))))))))))))) turkbayragi
veee söylemeyi unuttum 78 i çok çok az geçiyo kilom sabah kalktığımda 78 kiloyum inşallah haftaya cuma 77 ye düşeceğim.Şimdilik sadece 200 kere zıplayabildim yalnız...
canım bende spor yaptım o zaman biraz önce evi süpürdüm toz aldım aşırı terledim ya tabi terlememde aşırı kilolu olmam neden ama gerçekten ankara çok sıcak ya. bugün daha felaket hiç farketmemiştim ya sen ankarada mısın birde eğitimciymişsin meslaktaşız bide süper valla. ankaranın neresindesin. benim ailem sincanda oturuyor. ya birbirimiz tanımıyoruz herkes kendini bi tanıtsın yaş kaç, nerde oturuyor, ne iş yapıyor. tanıyalım biraz birbirimizi.
ya sizi görünce çok kıskanıyorum bilmiyorumkismile
evet arkadaşlar biz bir takımız ve birbirimize destek olup bu kilolardan kurtulacağız (ne kadar ben daha kendime gelemesemde mafoldumben)
yeni arkadaşalrımızda geldi birbirimizi yakından tanıyalım önce dimi
ilk önce ben bahsediyim kendimden çoğunuzun bildiği gibi adım aslı. 28 yaşındayım ve evde kalmış bulunmaktayım aklinialirimsmile
sınıf öğretmeniyim. 5 yıl erzurumda görev yaptım. şimdide sivasa tayinim çıktı. ailem ankarada yaşıyor
7. sınıfan sonra kilo almaya başladım. durdurabilene aşk olsun :bbo:
3-4 yıl önce 85 kilo iken 3 ayda spor ve diyetle 21 kilo vermiştim. o zamanlar süperdi özgüvenim yerime gelmişti aahh aaah :gitme:
benim bir kötü huyum var az ye hepsinden ye olayı yok bende bir kere tattım mı kendimi durduramıyorum malesef en büyük sorunum bu işte sempatiksalakcinni
canım sıkkın mı, üzgün müyüm yemek yiyerek çıkarıyorum sanki stresi micokacimcoook
108 e kadar çıktım bu kış. bir ara diyete tekrar başladım 98 e düşmüştüm tayin isteyemiyordum allah bullak oldum bıraktım o diyeti yemeye başladım yine sonra tayin hakkı verdiler tayinim çıktı olan diyetime oldu anlayacağınız ohaoldumsmile
şuan 106 kiloyum tekrar kendime gelmem lazım biliyorum ve karar verdim yarın benim için başka bir gün olacak bu defa başlayıp sonuna kadar gideceğim inş :lepi:
aslicim, karamsarliga kapilmak yok :) Cogumuz oyleyiz, en ufak bi sikinti stres aninda kendimizi yemege veriyoruz. Yazdiklarini okurken sanki ben yazmisim gibi hissettim.
Ama dedigin gibi artik baslayalim ve bu son olsun.Yeniden kendimize guvenimizi kazanalim hersey guzel olsuun :)
ahhhhh ahhhhhhhh sorma onu valla ben de başlayınca durduramıyorum kendimi tadına bakıyım diye bir lokma alıyorum ama mümkün olmuo bir lokmayla bırakmak maalesef :kedi:
ben 2 sene önce 74'düm van'da 10 ayda 10 kilo verdim nedendir bilmiom yaz tatili başlayınca bende kiloları almaya başlıorum 64 ten 68'e çıktım bitliste de kilolar geldi gitti hep aldım verdim aldım verdim.... zaten ergenlikten sonra ben hep kilo alan biri oldum hiç veremedim ((( ama kesin karar verdim istediğim kiloya incem inşallahhhhhh alkisalkisalkis
inş canım vereliniortak
bende senin gibiyim erzurumda kiloları veriyordum eve geliyorum hooopp alıyordum geri acaba eve mi gelmesek delikafadulden
kaydirigubbakcemile5 biz kendimize iyi bakamıyoruz gibi bi yorum çıkıo burdan ama öyle değil biz sağlıklı besleniyoruz dimi? :))))))
aile ortamında diyet yapılmıyo. diyet yapacaksan ya yanlış yaşayacaksın ya da evdekiherkes diyet yapacak yoksa olmaz boshayallersmileboshayallersmile
Benim de adım Eda..22 yaşındayım.Aslında 23 sayılır Kasımda 23 olcam ama Kasım gelene kadar 22 diyorum:dance: Üniversiteyi bu sene 1 yıl uzatmalı olarak bitirdim.Bölümüm Türk Dili ve Edebiyatı.Formasyon olayı var önümde İnşallah alabilirim.Sonra bir de KPSS illeti...
Ben hep tombiştim aslında.Üniyi kazandığımda 72 kiloydum.İlk gittiğimde ailemden uzakta falan çok kötü olmuştum.Hiç rejim yapmadan bir ayda 65'e düştüm.Eve geldiğimde şok olmuşlardı bizimkiler.Sonra 3. sınıfta bir tartıldım 74 çıktı.Hemen rejim yaptım ve 64'e kadar düştüm.O yaz annem vefat etti ve ben unutmak için mutfaktan çıkamadım.Tatlılar yemekler yapıyordum vakit geçsin diye onları da bir güzel yiyordum...Bu sene tartıldığımda 83'tüm.Ve hiç bu kiloya gelmemiştim.Temmuzun 14'ünde rejime başladım.Şu an 78 kiloyum.Hırs yaptım.17 günde 5 kilo verdim.Bu ayda 7 veya 8'e tekabül ediyor.yani 3 ay sonra bu hızla gidersem kilolarımı verebilirim.Fakat ben bu sınırı 1 seneye kadar uzatmaya razıyım.Sonuçta durma dönemi falan oluyormuş.Vereyim de nasıl olursa olsun yani.İlk limitim 55..Fakat 55'i görürsem daha azı için de zorlayabilirim kendimi.Huyum kurusunguclubacismile Forum da çok güzel oluyor.Bana çok yardımcı oluyorsunuz.Benim de sizlere yardımım dokunursa ne mutlu bana.Kilo vermemdeki asıl amacım birkaç seneye erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz.Ben de böle tombiş bir gelin olmak istemiyorum.Ve aa ne kadar kilo almışsın diyen insanların ağzını aa ne kadar kilo vermişsin diye kapatmak istiyorum.Bugün rejime başladığımdan beri görmediğim yengem gördü beni.Veeee sen kilo mu verdin canım göbeğin falan erimiş dedi.Çok sevindim.Eee 5 kilo yani az değil..Bir diğer sebep de sağlığım açısından.Sonuçta kilolu olanların birçok hastalığa yakalanma riskleri zayıf olanlara göre daha yüksek...Artık gördüğüm ve beğendiğim şşeyleri alabilmek istiyorum.Bol şeyler giymek istemiyorum.Kendime güvenim yerinde salına salına yürümek istiyorum vs vs vs...Bu sebepler çook uzar.Bunları düşününce daha da azmediyorum..Aynalar sen de başla bence.Ha üç çatal yemişsin ha bir tabak..Damakta bıraktığı tat aynı sonuçta.Çok yiyince de bir fark olmuyor sonuçta.İşte ben de böleydim.Bir de çok ekmek yiyordum.Artık ağzıma sürmüyorum.yerimseniben
Hep beraber başaracağız kızlar.Zayıflayanlar nasıl zayıflıyor?Neyimiz eksik onlardan.Azmedersek olur.Önemli olan başlayabilmek zaten.kaydirigubbakcemile
Benim de adım Eda..22 yaşındayım.Aslında 23 sayılır Kasımda 23 olcam ama Kasım gelene kadar 22 diyorum:dance: Üniversiteyi bu sene 1 yıl uzatmalı olarak bitirdim.Bölümüm Türk Dili ve Edebiyatı.Formasyon olayı var önümde İnşallah alabilirim.Sonra bir de KPSS illeti...
Ben hep tombiştim aslında.Üniyi kazandığımda 72 kiloydum.İlk gittiğimde ailemden uzakta falan çok kötü olmuştum.Hiç rejim yapmadan bir ayda 65'e düştüm.Eve geldiğimde şok olmuşlardı bizimkiler.Sonra 3. sınıfta bir tartıldım 74 çıktı.Hemen rejim yaptım ve 64'e kadar düştüm.O yaz annem vefat etti ve ben unutmak için mutfaktan çıkamadım.Tatlılar yemekler yapıyordum vakit geçsin diye onları da bir güzel yiyordum...Bu sene tartıldığımda 83'tüm.Ve hiç bu kiloya gelmemiştim.Temmuzun 14'ünde rejime başladım.Şu an 78 kiloyum.Hırs yaptım.17 günde 5 kilo verdim.Bu ayda 7 veya 8'e tekabül ediyor.yani 3 ay sonra bu hızla gidersem kilolarımı verebilirim.Fakat ben bu sınırı 1 seneye kadar uzatmaya razıyım.Sonuçta durma dönemi falan oluyormuş.Vereyim de nasıl olursa olsun yani.İlk limitim 55..Fakat 55'i görürsem daha azı için de zorlayabilirim kendimi.Huyum kurusunguclubacismile Forum da çok güzel oluyor.Bana çok yardımcı oluyorsunuz.Benim de sizlere yardımım dokunursa ne mutlu bana.Kilo vermemdeki asıl amacım birkaç seneye erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz.Ben de böle tombiş bir gelin olmak istemiyorum.Ve aa ne kadar kilo almışsın diyen insanların ağzını aa ne kadar kilo vermişsin diye kapatmak istiyorum.Bugün rejime başladığımdan beri görmediğim yengem gördü beni.Veeee sen kilo mu verdin canım göbeğin falan erimiş dedi.Çok sevindim.Eee 5 kilo yani az değil..Bir diğer sebep de sağlığım açısından.Sonuçta kilolu olanların birçok hastalığa yakalanma riskleri zayıf olanlara göre daha yüksek...Artık gördüğüm ve beğendiğim şşeyleri alabilmek istiyorum.Bol şeyler giymek istemiyorum.Kendime güvenim yerinde salına salına yürümek istiyorum vs vs vs...Bu sebepler çook uzar.Bunları düşününce daha da azmediyorum..Aynalar sen de başla bence.Ha üç çatal yemişsin ha bir tabak..Damakta bıraktığı tat aynı sonuçta.Çok yiyince de bir fark olmuyor sonuçta.İşte ben de böleydim.Bir de çok ekmek yiyordum.Artık ağzıma sürmüyorum.yerimseniben
Hep beraber başaracağız kızlar.Zayıflayanlar nasıl zayıflıyor?Neyimiz eksik onlardan.Azmedersek olur.Önemli olan başlayabilmek zaten.kaydirigubbakcemile