• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım başın sağ olsun bende 7.5 yıl önce annemi kaybettim o zaman 2. sınıfa gidiyordum. üniversiteye başladığımda da kiloluydum ama fazla değil üniversiteyi bitirirken aradaki fark çok fazlaydı. malesef bu durum insanda çok büyük değişimlere yol açıyor. gerçi keşke annem yaşasaydı da ben kilolu olsaydım mafoldumben

canım seninde başın saolsun Allah geride kalanlara sağlıklı güzel ömür versin.Ben bi kaç gündür giremedim fırsatım olmadı malum tatilde aksıyo böyle ama vazgeçmek yok .Fazla kilolara ölüm:):oklava:

Sağol canım senin de başın sağolsun.Ben hala kabullenemiyorum ya:( 19 Ağustos'ta 2 sene olacak.Allah kimsenin başına vermesin böyle bir acıyı çok zor.Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz heralde bu konuda.
Ben şimdi biraz yürüyüş yapıcam.Akşam yemeğini biraz kaçırdım da.:( 3 tane balık yedim hiç ekmek yemedim.Marul salatası yedim yanında.Sabah 1 saat falan yürümüştüm.300 kere de zıpladım.Şimdi bir saat daha yürürüm.Yakarım inşallah.Ama hala 78'im:)

canım seninde başın saolsun Allah geride kalanlara sağlıklı güzel ömür versin.Ben bi kaç gündür giremedim fırsatım olmadı malum tatilde aksıyo böyle ama vazgeçmek yok .Fazla kilolara ölüm:):oklava:

çok sağolun kızlar olumunekankayizsmile

sağol canım.Elimizden gelen birşey yok.Eksile eksile yaşamaya devam ediyoruz.
Valla bugün biraz bozuldu benim rejim.Sabah 1 kase sütle k-flakes yedim.Bugün sülalece denize gittik.Malum bir sürü mama yapmışlar.Sarma börek kek vs. dayanamadım valla.Saat 5 civarı yedim ne yazık ki:( Ama denize girdim spor.Bu arada geldiimde 79dum.:(:( Bu hafta 77 ya da 77.5 olmam gerek.Neyse ki 5 gün var.Şimdi yeşil çayımı içiyorum.Rahatlamak açısından.Dinginlik veriyor vücuduma.Gece acıkırsam da meyve yiyeceğim.

slm kızlar ben menüyü ancak verebiliorum
sabah : 1 dilm kepek ekmeği, 3 zeytin, salatalık, maydonoz bir de kızmayın ama 3 çatal çikolata dayanamadım valla çok seviom :)))) ama kendimi cezalandırdım ara öğünleri yemedim o yüzden
ara öğün : cezalı
öğle : sütle k-flakes
akşam : 1 kase çorba, 2 tane dolma, bol salata, 1 dilim kavun
misafir vardı çayın yanında 3 tane bisküvi yedim
spor sadece 20 mekik :)) 2lt su içtim. hoşçakalın...

selam vermeyide unuttum bir an :3:

nasılsınız kızlar

takımı bayağı haraketli gördüm maşallah:nazar:

yeni arkadaşlarda gelmişşşş:sinifsinif:

hhoşgeldiniz efeeemmmmm :sm_cool:öpüyorum hepinizi isimlerinizi aklımda tutamadım şimdilik affedin

bir göz attım önceki sayfalara

kızlar ben varya anemin yemeklrine dayanamadım
kaç kilo oldum bilmiyorum
yarın sabah tartılıcam sempatiksalakcinni

slm kızlar ben menüyü ancak verebiliorum
sabah : 1 dilm kepek ekmeği, 3 zeytin, salatalık, maydonoz bir de kızmayın ama 3 çatal çikolata dayanamadım valla çok seviom :)))) ama kendimi cezalandırdım ara öğünleri yemedim o yüzden
öğle : sütle k-flakes
akşam : 1 kase çorba, 2 tane dolma, bol salata, 1 dilim kavun
misafir vardı çayın yanında 3 tane bisküvi yedim
spor sadece 20 mekik :)) 2lt su içtim. hoşçakalın...

imrendim vallahi ne güzel dikkat ediyosunuz yediklerinizeeee

mekikte çekmişsin

ben çok haraketsizim yaw
ne olcak böyle bilmiyorum
yürüyüş bile çok zor geliyor
eskiden böyle değildim bu kış balşladı kaslarımın zayıfladığını hissediyorum
heryerim ağrıyo hemen yoruluyorum yaptıklarım sadece ev işi
annemde onuda yapmadım
yedim içtim gezdim

gezerkende çok yoruldum ama çocukların hatırı için yoksa bana kalsa evden dışarı çıkmam

selam kızlar, bugun yedıklerımı ancak yazabılıyorum :) aksama kadar hersey cok guzeldı ama sonrasında kendımı oyle ac hıssettım kı :( kurabıye falan yedım sagolsun babannem evden hıc eksık etmıyo boyle seylerı :) sonra gel de dıyet yap.sımdı kendımı cok kotu hıssedıyorum umarım yarın kaldıgım yerden devam ederım. optum hepınızı :çok üzgünüm:

nasılsınız kızlar

hhoşgeldiniz efeeemmmmm :sm_cool:öpüyorum hepinizi isimlerinizi aklımda tutamadım şimdilik affedin

selam kızlar, bugun yedıklerımı ancak yazabılıyorum :) aksama kadar hersey cok guzeldı ama sonrasında kendımı oyle ac hıssettım kı :( kurabıye falan yedım sagolsun babannem evden hıc eksık etmıyo boyle seylerı :) sonra gel de dıyet yap.sımdı kendımı cok kotu hıssedıyorum umarım yarın kaldıgım yerden devam ederım. optum hepınızı :çok üzgünüm:

:oklava:

nasılsınız kızlar

slm hoşbulduk ben hicran. hakikaten evde anne yanında olunca dayanılmıo o mis gibi yemeklere ama kararlıyım tatil bitinceye kadar 3 kilo vericem :)))) inşallaaaaahhhh

Benim hafta içleri iyi de hafta sonları kontrolümden çıkıyor :(
Cuma akşamı itibari ile yeme düzenim bozuldu.
cuma öğlen az sebze , 4 form bisküvi ve 1bardak ayran beni tutmadı. Az yediğim zaman tansiyonum düşüyor eve kadar zor bekledim, ara öğün bile toparlayamadı beni. Eve pilav pişirme hayali ile gittim, o kadar gözüm döndü yani.

Eve bir gittim kardeşim patates kızartmış , öğleden pilav kalmış az da tavuk yemeği yapmış. ama hepsi en faza 2 yemek kaşığı:sinifsinif: sevinsem mi üzülsem mi...menünün hepsi 1 küçük pasta tabağına sığmış yani. 2 dilim ekmekle hepsini sildim süpürdüm:)

cumartesi sabah kahvaltısı da diyet açısından fena değildi. Herşey öğlen deniz kenarına gidince başladı :( 2,5 bardak gazoz:(, peynir ekmek falan.

Eve gelince 2-3 tabak pilav üzeri nohut:( Pilav da nohut da az yağlıydı ama çok yedim doğru:(
Pazar günü de dışarıdaydık, baştan sona yediklerimi tam olarak hatırlamıyorum ama olark şekerli içecek içmedim. Yarım kase sütlaç, 1 küçük külah dondurma, 20 tane falan da fındık yedimbilmiyorumkismile. akşam yemeği gibi bişey oldu bu fındık ve dondurma:1:

Bolca yürüdük Allah'tan. Bu hafta cuma yarışmasına - puan getirmemk için elimden geleni yapacağım inşallah. tekrar dikkat etmeye başladım.

Benim hafta içleri iyi de hafta sonları kontrolümden çıkıyor :(
Cuma akşamı itibari ile yeme düzenim bozuldu.
cuma öğlen az sebze , 4 form bisküvi ve 1bardak ayran beni tutmadı. Az yediğim zaman tansiyonum düşüyor eve kadar zor bekledim, ara öğün bile toparlayamadı beni. Eve pilav pişirme hayali ile gittim, o kadar gözüm döndü yani.

Eve bir gittim kardeşim patates kızartmış , öğleden pilav kalmış az da tavuk yemeği yapmış. ama hepsi en faza 2 yemek kaşığı:sinifsinif: sevinsem mi üzülsem mi...menünün hepsi 1 küçük pasta tabağına sığmış yani. 2 dilim ekmekle hepsini sildim süpürdüm:)

cumartesi sabah kahvaltısı da diyet açısından fena değildi. Herşey öğlen deniz kenarına gidince başladı :( 2,5 bardak gazoz:(, peynir ekmek falan.

Eve gelince 2-3 tabak pilav üzeri nohut:( Pilav da nohut da az yağlıydı ama çok yedim doğru:(
Pazar günü de dışarıdaydık, baştan sona yediklerimi tam olarak hatırlamıyorum ama olark şekerli içecek içmedim. Yarım kase sütlaç, 1 küçük külah dondurma, 20 tane falan da fındık yedimbilmiyorumkismile. akşam yemeği gibi bişey oldu bu fındık ve dondurma:1:

Bolca yürüdük Allah'tan. Bu hafta cuma yarışmasına - puan getirmemk için elimden geleni yapacağım inşallah. tekrar dikkat etmeye başladım.

2-3 tabak pilavla nohut mu akannehir

en uçuğu da 2-3 tabak pilavla nohut olmuş diğerleri normal bence.üzülme cnm uğraşır veririz ben 79 olmuşum cezalıyım 3'e kadar bşy yemicem 3'te de bir kase k-flakes yerim.

selam kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniza.s. inşallah hepimiz bu kilolardan kurtulucaz
arkadaşlar kusura bakmayın düzenli paylaşımda bulunamadım ev okadar kalabalıkki başımı kaşıyacak zamanım yok desem yeridir. tatile gidemeyen akraba eş dostlarımız bu yaz bana gelmeye karar verdiler, en başlarda herşey güzel başladı evdeki kalabalık hoşuma gitti sohpet şamata vs. ama artık yorulmaya başladım artık yanlız kalsam diye dört gözle bekliyorum-tatlicadiarzu- gelen konuklarda uzun kalmıyo bana yardım edinde diyemiyorum bi aile geliyo 3- 4 gün kalıp gidiyo bir gün sonra başka bi arkadaşımız, güzelde oluyo böyle ama yoruldum kızlar yaa bende tatile başka yere kaçıcam galiba kafamçokkarıştı evin bahçesindeki havuzabile giremedim

ramazanda napıcaz kızlar, ben genelde kilo alırım gerçi şimdi bile birsürü kilo aldım hepinizden özür diliyorum kendime nasıl bi ceza vericem onuda bilemiyorum
aynalar canım 83 kilo olmuşum ne zorluklarla vermiştim o 2 kiloyu :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
hoşbulduk:):) ya başlarda güzel oluyor tabii kalabalık ama uzun süreli olmamalı anlıyorum seni...

Hoşbulduk.

Bilimsel çalışmalar Ramazanda kilo verilmediğini gösteriyor ama bu bizim kilo veremeyeceğimiz anlamına gelmezsempatiksalakcinni

biz insanların yaptığı genel hataları yapmayacağımız için kilo almayacağız aksine kilo vereceğiz belki de.

İftarda çok yemek hem ibadetlerden alıkoyuyor insanı hem de Ramazanın manevi hazzını yaşamaya engel oluyor malesef :(

Back