- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.841
kız ben anlatamıyorum heralde.kırmızı yeşil herneyse kart uygulaması felan iyi.yani butarzda biş müeeyide olmalı zaten.yani sonuçta sanal alemde daha başka azme getirecek bi ceza olamaz.kimsede takımdan çıkmak istemediğine göree..mercbur gayret edip vercek.bu kısmı çook güzel.peki ben yaklaşık 3 haftadır veremiyorum gayret etmemem rağmen benim ve benim gibilerin durumu nolcak.hastalık vs.hafifletici sebepmi.anam sizde beni idam edip gömdünüz bee.dedimki bayram sonrası hatırlarsan benimde butarz bi çıkışım omuştu kjimse kilo veremeyip aksine alınca.bende bişeylewr yapılması taraftarıyım.burası zayıflama takımı kilo almak isteyenlerinm paylaşım alanı veya kilo alanların paylaşım alanı değil.neyse benim son sözüm gittiğim felan yoook ben yine zayıflama adına elimden geleni yapcam.gerekirse bu uğurda kırmızı kart görcem gerekirse ilk üçe girip çiçek alcam sizlerden .alaaah alllaaaah adamu hasta etmeyin yawwwwwwwwww.laelaelaelaelaeklava:
ok bakalim neslihan yeni kuralar denemeye deger
bende geçmişi okuyordum evt yeni kuralaar çok güzel olmuş
yok cnm finallerim vadı bu aralar sonuçları fln öğrenmeye gittim bundan sonra aralıklı olarak buralatrdayım
hayır yahu ne yaptıysamtm düzelmiyor şimdilik sadece hata mesajı yolluyor bi tane onuda hallettim mi tamamdır
şimdiye kadar acıklaanlardan geçtim kritik bi tane var daha belli olmadı(
neslicim ben film izlemeye gidiyorum ama yanında mısır yok sadece sekersiz cay içicem:)) arada burdayım
haysem canim benim citir arkadasim bireysel siralamda birinci oldun tebrik ederim seni kocaman opuyorum
haysem guzelim cuma yarismacilarinin paylasim alanina gidip bu haftta neler yaptigini anlatirmisin bu cok onemli bu aksam yada yarin sabah senden bunu bekliyorum canim tamammi
hiişşşşt aşağıdakinler.napıyosunuz bakalım orda.çabuk çıkın yukarı.kaynatın bakalım .haydi loo sizi bekliyim.kızlar akşamki raporum.yazayımki şahit olun:3-4 dilim dilimlenip limonlanmış turp.salata.üstelik menüde trahana çorbası,bol etli tas kebabı,tereyağlı makarna,tatlı yoğurt vardı.bide turşu.ben sadece salata yedim.kaşığın ucunda yemeğin tadına baktım oda piştimi diye.nasıl yine kilo alırmıyım.
Neslihancım teşekkür eedrim canım:1hug:
sen istersinde ben yapmammı -tatlicadiarzu- gidiyorum
hiişşşşt aşağıdakinler.napıyosunuz bakalım orda.çabuk çıkın yukarı.kaynatın bakalım .haydi loo sizi bekliyim.kızlar akşamki raporum.yazayımki şahit olun:3-4 dilim dilimlenip limonlanmış turp.salata.üstelik menüde trahana çorbası,bol etli tas kebabı,tereyağlı makarna,tatlı yoğurt vardı.bide turşu.ben sadece salata yedim.kaşığın ucunda yemeğin tadına baktım oda piştimi diye.nasıl yine kilo alırmıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?