Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oh oh canima degsin sen alirmisin bir kilo sana az bile yapiyoz bende tam deli olmani istiyom iste hahahaha:roflol:
sen daha kilo almaya bak cok elime dusersin canim benim kirmizi kart gosterecem sanakötükedihüso

haysem guzelim cuma yarismacilarinin paylasim alanina gidip bu haftta neler yaptigini anlatirmisin bu cok onemli bu aksam yada yarin sabah senden bunu bekliyorum canim tamammi

bende geçmişi okuyordum evt yeni kuralaar çok güzel olmuş

begendigine sevindim canim senin icin nasil olacak sen biraz az katilimda bulunuyorsun canim be biraz daha gayret etsen nasil olacakk bak kac gundur gelmiyon kiloda aldin oyuzden senin icin vede bizim icin tabii herhangi birr sorun yok dimii

hiişşşşt aşağıdakinler.napıyosunuz bakalım orda.çabuk çıkın yukarı.kaynatın bakalım .haydi loo sizi bekliyim.kızlar akşamki raporum.yazayımki şahit olun:3-4 dilim dilimlenip limonlanmış turp.salata.üstelik menüde trahana çorbası,bol etli tas kebabı,tereyağlı makarna,tatlı yoğurt vardı.bide turşu.ben sadece salata yedim.kaşığın ucunda yemeğin tadına baktım oda piştimi diye.nasıl yine kilo alırmıyım.

haysem canim benim citir arkadasim bireysel siralamda birinci oldun tebrik ederim seni kocaman opuyorum

Neslihancım teşekkür eedrim canım:1hug:

haysem guzelim cuma yarismacilarinin paylasim alanina gidip bu haftta neler yaptigini anlatirmisin bu cok onemli bu aksam yada yarin sabah senden bunu bekliyorum canim tamammi

sen istersinde ben yapmammı -tatlicadiarzu- gidiyorum

ciktim yukari nerdesiniz bakim siz sabahtir burdayim
himm guzel aferim bende hic birseyeymedim simdide diyet buskuvi vede kahve iciyorum suanda
sen istersen verirsin be guzelim sadece sabir gerek

Çıktık yukarı kaydirigubbakcemile3 aferin kız almazsın

bugün ben kahvaltıya davetliydim davet eden arkadaşım sabah akşam doğuracak benim için zahmet etmiş okadr şey hazırlamışki yemesem olmazdı rejim dışı yedim yani ama sabah 6 da kalktım onda gittim gidene kadr ayaktaydım sirkeli suyumu içtim baya bi yol yürüdüm kafamçokkarıştıyarında misafirlige gidicem ama yarın daha az yiycemcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…