• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet canım bu haftada sonlardayız sanırım:çok üzgünüm:
nerde bızım 1. oldugumuz haftalar-tatlicadiarzu-

oyle guzelim ama birincilik istedigimizde yok artik en azindan kilo almasak cok iyi olacak
baksaniza simdi o kadar guzel kilo verenlerin haklari gitti iste neye yaradiki yoksa bnce superdik bu hfta dereye bile girebilirdik
ama maaleseff kizlar sorun ne allah askina yaa lutfen
haysem =2.0 kilo verdi
psoriasis =1.4kilo verdi
spagot 0.7 kilo verdi
nesklihan =0.5 kilo verdi
s2000 =0.2 kilo verdi
eylulce =0.5 kilo verdi
toplam ==5.3 kilo verildi
digerleri almasaydi kilo hatta vermeseydi bile sonuc soyle olacakti bakin
(0.75%)
bu sayiyi unutmayin bakalim bakalim kacinci olurmusuz bu haftaa
sonrada gorunneler kaybedildigini n e kadar etkide bulunuldugunuu

suanda 0.75% yuzdesi olan hic bir takim yok yaa artik ben hangi tasa vurayim kafami onu dusunim gidimde hadii
neyse spagot canim tekrar hosgeldin goruyon dimi canim olani bitenii sence hangi tasa vurim kafami sen soyle

neyse benim gitmzm gerek cok vakit kaybettim zaten alacaginiz olsun kizalr basimi agrittini zbugun benim neyse hadi gidimde ilac iceyim barii ne yapimm
obur haftada ben yiyecem kilo alacam oh oh ne guzell
neyse hadi optum kusura bakma zeynep cikmamlazim benim cocuklar ortaligi yikiyolar suandaa

uff neslihan durum o kadar kotumu bu haftada ya... ne edecez ..... bi caresine bakmak lazim verilmesede alinmasa demesi kolay tabi zor isler bunlar ya kolay kilo verilseydi kimse burda olmazdi .....

uff neslihan durum o kadar kotumu bu haftada ya... ne edecez ..... bi caresine bakmak lazim verilmesede alinmasa demesi kolay tabi zor isler bunlar ya kolay kilo verilseydi kimse burda olmazdi .....

tabi canim orasi oyle ama en azindan dikkat edipte almasak daha iyi olmazmi sence ben hepimiz kilo verelim diye bengir bengir bagirmiyom sadece almayin diyorum okadarr bence bu zor degil canim kilo vermek elbette zor ona diyecek birseyim yok cunku bende cok iyi sayilmam ama birseyler yapmak gerek

ben tugbaya ozel mesaj biraktim arkadasim canim cok kafam takildi sana neyin var diye tlf numarani birak seninle konusmak istiyorum yazdim ikinci mesajim sanirim bu ama cevap gelmedi ne yazikki kendisinden benim dusundugum kadar dusunmuyo herhalde kendisini
ben ne oluyo ne bitiyo yaninda olabilmek adina kendisine yardimci olmak isterim ama kendisi istemiyoo sanirimm oyuzden ben yapacagimi yapiyorum bu takimin kaptani olarakk sorun nerde neden aliyoruz kilolari diye ugrasip didinip duruyorumm ama benden baska dusunende yok sanirim ne yapim ben yilmadim yanliz ugrasam bakalim nereye kadar bilinmez

suanda 0.75% yuzdesi olan hic bir takim yok yaa artik ben hangi tasa vurayim kafami onu dusunim gidimde hadii
neyse spagot canim tekrar hosgeldin goruyon dimi canim olani bitenii sence hangi tasa vurim kafami sen soyle

canım ne kadar ilgilisin herkese karsı keske burdaki herkes aynı çabayı gösterebilse yanlış anlaşılmasın sakında gerçekten herkese çok yardımcı oluyosun ve dediğin gibi sen daha cok düsünüyosun insanları kendisinden.. teşekkür ederim canım hersey için :)

tabi canim orasi oyle ama en azindan dikkat edipte almasak daha iyi olmazmi sence ben hepimiz kilo verelim diye bengir bengir bagirmiyom sadece almayin diyorum okadarr bence bu zor degil canim kilo vermek elbette zor ona diyecek birseyim yok cunku bende cok iyi sayilmam ama birseyler yapmak gerek

evet cok haklısın neslıhan bıseyler yapmamız gerek CADIARZU
bu hafta kılo almayanlar aynı kıloda kalsalardı bıle bu haftanın bırıncısı bız olacaktık ama maalesef sonlara dustuk yıne...
hayırlısı bakalım umudumuzu yıtırmeyelım bız zayıflamakta kararlı bı takımız unutmayalım kızlar yaza cıtır hanımlar olcazzz.. Haydı bıraz hareketlenelım hihoyyytkaydirigubbakcemile2hihoyyytkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

canım ne kadar ilgilisin herkese karsı keske burdaki herkes aynı çabayı gösterebilse yanlış anlaşılmasın sakında gerçekten herkese çok yardımcı oluyosun ve dediğin gibi sen daha cok düsünüyosun insanları kendisinden.. teşekkür ederim canım hersey için :)
cok sagol canim dusuncelerin icin cabalarim azda olsa faydam olsun diye insallah olacak ama ben inaniyorum hepiniz cok azimlisiniz cunkuu
evet cok haklısın neslıhan bıseyler yapmamız gerek CADIARZU
bu hafta kılo almayanlar aynı kıloda kalsalardı bıle bu haftanın bırıncısı bız olacaktık ama maalesef sonlara dustuk yıne...
hayırlısı bakalım umudumuzu yıtırmeyelım bız zayıflamakta kararlı bı takımız unutmayalım kızlar yaza cıtır hanımlar olcazzz.. Haydı bıraz hareketlenelım hihoyyytkaydirigubbakcemile2hihoyyytkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

kaydirigubbakcemile2tamam hadi bakalim canlan canlan bakalim spor yapalim azicik sanal alemde yoksa gercek hayatta yaptigimi z yok

Selam kızlar,cidden aslında iyi gidiyordu ama tek tük kopukluklar var.Neslihancım yeni ciddi ciddi yasaklar koysan iyi olur.Mesela bu hafta kilo veremeyen kısa süre dondurulsun ne bıleyım sen bulursun bi şeyler

Selam kızlar,cidden aslında iyi gidiyordu ama tek tük kopukluklar var.Neslihancım yeni ciddi ciddi yasaklar koysan iyi olur.Mesela bu hafta kilo veremeyen kısa süre dondurulsun ne bıleyım sen bulursun bi şeyler

canim ya sagol be guzelim fikrin icin dondurulmak derken kisa sure geri gelmek uzere ayrilsinmi onumu demek istedin canimm

canim ya sagol be guzelim fikrin icin dondurulmak derken kisa sure geri gelmek uzere ayrilsinmi onumu demek istedin canimm

Evet iki hafta deneyelim eğer üst üste kilo veremezse diskalifiye olsun.Yani çaba göstere herkes en azından 100 gram verir yad akilosu sabit kalır.Bu bizim de motivasyonumuzu etkiler.Bence böyle yapmak iyi olur en azından hekre syüz gram dahi olsa vermeye çalışır.

Evet iki hafta deneyelim eğer üst üste kilo veremezse diskalifiye olsun.Yani çaba göstere herkes en azından 100 gram verir yad akilosu sabit kalır.Bu bizim de motivasyonumuzu etkiler.Bence böyle yapmak iyi olur en azından hekre syüz gram dahi olsa vermeye çalışır.

bence de bu şekilde hem daha canlı tutulmuş olur herkesi etkiler böylece ve herkes daha azimli olur biraz sıkı tutmak gerekiyo :)

tamam ozamn soyle olsun obur haftadan itibaren uc hafta ustuste kilo vermeyeni diskalifiye edelim
kilo alanda kirmizi kart gorsun ve diger hafta kilo vermesse oda diskalifiye olsun
birda paylasim icin birsey diyecgim gunde en az 4 yazi yazmasiniisteyelim herkezden tabi hepsini arka arkaya yazip cikmak felan degil olay bayagi bayagi takim akatilmasi acisindan
su izin olayida iki haftadan fazla izin alamk isteyenlerde ayrilsin takimdan geri gelmek uzere
ne dersiniz

tamam ozamn soyle olsun obur haftadan itibaren uc hafta ustuste kilo vermeyeni diskalifiye edelim
kilo alanda kirmizi kart gorsun ve diger hafta kilo vermesse oda diskalifiye olsun
birda paylasim icin birsey diyecgim gunde en az 4 yazi yazmasiniisteyelim herkezden tabi hepsini arka arkaya yazip cikmak felan degil olay bayagi bayagi takim akatilmasi acisindan
su izin olayida iki haftadan fazla izin alamk isteyenlerde ayrilsin takimdan geri gelmek uzere
ne dersiniz

Süper ben kabul ediyorum o zaman canım.Ohh takım olarak canlanıcaz.

kilo alanlar veya veremeyenlere uygulanacak kirmizi kart veya uzaklastirilmaya okyim bende ( anca boyle verecez tabi) ama izin konusuna gelince teredutum var neslihan mesela sende biliyorsun bugun okular tatil iki hafta bu zaman zarfinda ben annemin yanina giderim bir kac gun (babami kaybedeli bu ayin 21 tam bir sene olacak bizim) annem yanliz tatilerde yanindayim bu durumda giremem cunku interneti yok annemin... peki bu durumda uzaklastirma olurmu benim icin ???

Back