• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy arkadaşlar kendimi çok ama çok kötü hissettim sayenizde.kilo veremeyen hatta alan 3 kişiyiz galiba onlardan biri benim ama ben sebebini söyledim.evet haticecim s200 neslihan ve spagot ben gayret ediyorum ama kilom gitmiyo üstelik kabızlığım yüzünden üstüne de 1 kilo fazlam çıktı.sadece size sormak istiyorum.sizin başınıza bendeki gibi bi problem gelseydi napardınız.su bile içmeyip otururmuydunuz yoksa yemek yermiydiniz.hayatınızda hiç uzun süre kabız oldunuzmu bilmiyorum ama bilseydiniz bernim şuan ne çektüğimi bilr ve anlardınız.artı benim bide guatr rahatsızlığım var biliyosunuz.oyüzden çok fazla veremiyorum.kususra bakmayın ama ben şahsım adıma çabaladığım halde rahatsızlığımdan dolayı veremediğim için çok mutsuzdum bide üstüne bu yazılanlar tuz biber oldu benim için.ne türlü karara veriyosanız ben razıyım.allah kimseye dermansız dert vermesin yeterki.şuan çektiğim sıkıntı kilomdanda üstün.takdir önce cenabı allahın sonrada siz arkadaşların.

tamam ozamn soyle olsun obur haftadan itibaren uc hafta ustuste kilo vermeyeni diskalifiye edelim
kilo alanda kirmizi kart gorsun ve diger hafta kilo vermesse oda diskalifiye olsun
birda paylasim icin birsey diyecgim gunde en az 4 yazi yazmasiniisteyelim herkezden tabi hepsini arka arkaya yazip cikmak felan degil olay bayagi bayagi takim akatilmasi acisindan
su izin olayida iki haftadan fazla izin alamk isteyenlerde ayrilsin takimdan geri gelmek uzere
ne dersiniz

evet ıyı fıkır canım hatta 2 hafta ust uste kılo veremeyen dıskalıfıye olsun:sm_cool:
sert kurallar koyalımkı takım bıraz canlansın:lepi:

kilo alanlar veya veremeyenlere uygulanacak kirmizi kart veya uzaklastirilmaya okyim bende ( anca boyle verecez tabi) ama izin konusuna gelince teredutum var neslihan mesela sende biliyorsun bugun okular tatil iki hafta bu zaman zarfinda ben annemin yanina giderim bir kac gun (babami kaybedeli bu ayin 21 tam bir sene olacak bizim) annem yanliz tatilerde yanindayim bu durumda giremem cunku interneti yok annemin... peki bu durumda uzaklastirma olurmu benim icin ???
öncelikle hemşom allah rahmet eylesin canım.daha çok yeni sayılır.allah sizlere sabır versin.çok şükür benim babam yaşıyo ama malesef bende annemi kaybettim 3 yıl önce.çok zor.ama hepimizin gideceği yer orası.cenabı allah sevdiği kullar arasına katsın inşallah tüm ölmüşlerimizi.
rose slm nasilsin ???ay ben bu bebek icine yuzde 20 de olsa sevindim ya ....senin icin en hayirlisi neyse o olsun

dur kız sevinme.inaşallah değilimdir benim pimpirikliğimdir.1 hafta daha bekliycem bakalım nolcak.canım ben pek iyi değilim.sen nasılsın.:1hug:

eğer takımı olumsuz yönde etkiliyorsam ben çıkayım arkadaşlar.kimsenin hakkına giremem.kimsenimde motivasyonunu bozamam.

sukur rose iiyim uzulme sen ya verecen elbet ayda iki kilo bile versen 10 ayda 20 kilo yapar rahatsizligin varsa sartlandirma kendini az az ver uzulme sen yaa

ayyy arkadaşlar kendimi çok ama çok kötü hissettim sayenizde.kilo veremeyen hatta alan 3 kişiyiz galiba onlardan biri benim ama ben sebebini söyledim.evet haticecim s200 neslihan ve spagot ben gayret ediyorum ama kilom gitmiyo üstelik kabızlığım yüzünden üstüne de 1 kilo fazlam çıktı.sadece size sormak istiyorum.sizin başınıza bendeki gibi bi problem gelseydi napardınız.su bile içmeyip otururmuydunuz yoksa yemek yermiydiniz.hayatınızda hiç uzun süre kabız oldunuzmu bilmiyorum ama bilseydiniz bernim şuan ne çektüğimi bilr ve anlardınız.artı benim bide guatr rahatsızlığım var biliyosunuz.oyüzden çok fazla veremiyorum.kususra bakmayın ama ben şahsım adıma çabaladığım halde rahatsızlığımdan dolayı veremediğim için çok mutsuzdum bide üstüne bu yazılanlar tuz biber oldu benim için.ne türlü karara veriyosanız ben razıyım.allah kimseye dermansız dert vermesin yeterki.şuan çektiğim sıkıntı kilomdanda üstün.takdir önce cenabı allahın sonrada siz arkadaşların.

evet anlıyorum senı canım senın rahatsızlıgından dolayı kılon fazla cıktı bu hafta emınım
kabızlıgın ve sıslıgın gecınce cok rahat 1-2 kılo gıtmıs olacaktır
sen kendını uzme canım lafımız sana degıl tum takımdakılere en basta kendımıze benımde kılom takıldı ne yapsam veremıyorum ama burada hepımız bırbırımıze destek vermelıyızkı basaralıma.s.

eğer takımı olumsuz yönde etkiliyorsam ben çıkayım arkadaşlar.kimsenin hakkına giremem.kimsenimde motivasyonunu bozamam.

hayır canım senı bıryere bırakmayız, takımdan falan cıkamazsın
bızım senın gıbı arkadaslara ıhtıyacımız var
ınanıyorumkı gelecek haftalarda cok ıyı olacaksınkaydirigubbakcemile5

olur mu öyle şey senin durumun tabi ki farklı eger kırıcı şeyler söylediysen özür dilerim. görüyoruz zaten çabanı ve zaten şişligin gidince gidicektir biraz tekrardan kusura bakma eger kırıcak gibi konustuysam canım..

evet anlıyorum senı canım senın rahatsızlıgından dolayı kılon fazla cıktı bu hafta emınım
kabızlıgın ve sıslıgın gecınce cok rahat 1-2 kılo gıtmıs olacaktır
sen kendını uzme canım lafımız sana degıl tum takımdakılere en basta kendımıze benımde kılom takıldı ne yapsam veremıyorum ama burada hepımız bırbırımıze destek vermelıyızkı basaralıma.s.

hayır canım senı bıryere bırakmayız, takımdan falan cıkamazsın
bızım senın gıbı arkadaslara ıhtıyacımız var
ınanıyorumkı gelecek haftalarda cok ıyı olacaksınkaydirigubbakcemile5

olur mu öyle şey senin durumun tabi ki farklı eger kırıcı şeyler söylediysen özür dilerim. görüyoruz zaten çabanı ve zaten şişligin gidince gidicektir biraz tekrardan kusura bakma eger kırıcak gibi konustuysam canım..
yok yok estağfurullah lütfen özür dilemeyin.dediğim gibi bugünlerde psikolojim hiç iyideğil.üstüne bide yazılanları görünceki yazdıklarınızda yerden göğe kadar haklısınız.ben tamamiyle kendi adıma çok üzüldüm.çünkü daha önce takımda kilo vermeler durunce bende böyle çıkışlar yapmıştım.bide burası olmasa çıldırcam yani ohaldeyim.dediğm gibi bugünlerde ben biraz hassasım.inanaın resmen bende deprosyaondayım galibq.yaz yaklaştıkça ve kilo veremedikçe hepten kasıyorum kendimi.kesinlikle kırılcak bişey yok anlaştıkmı arkadaşlar.ama takımımolumsuz etkilemek istemiyorum.

Kızlar hepinize tebrikleriniz için teşekkür edrima.s.

valla haysemcim canim hgercekten tebrik ederim seni yaww supersin nasil gidiyi kiz hala su kilolar senden hayret ediyom okadar kilo verdin durmadida kilo vermen helal olsun sana

teşekkür ederim evet çogu kişi bir zaman sonra kg vermesininn durduğını söylüyor Elhamdülillah bana öyle birşey olmadı

hayırlı cumalar.sizlerin ve tüm müslümanların cuması mübarek olsun.duaların kabul olduğu bu cuma saatlerinde cenabı allah a haakıyla kulluğumuzu yapmak nasip eylesin inşallah.kilolar bidaha geri gelmemek özere sağlıklı bi şekilde gitsin.
ben kilo veremediğim gibi yarım kiloda almışım 1 kiloda fazla görünüyorum.sebebpmi:
1- regli olcam
2- 3gündür kabızım ve hala devam ediyo^
3 - yapmış olduğum lahana diyetinden sonra metabolizmaam altüst oldu.
4- sevinenler sevinmesin üzülenler üzülmesin halima çünkü artık kendimdeyim.sağlam ve ciddi adımlarla ilerliycem.buhafta kara listenin en altında olabilirim ama önümüzdeki maçlara bakcaz artık.

olsun kız üzülme bende geçen hafta yarım kg almıştım

tamam ozamn soyle olsun obur haftadan itibaren uc hafta ustuste kilo vermeyeni diskalifiye edelim
kilo alanda kirmizi kart gorsun ve diger hafta kilo vermesse oda diskalifiye olsun
birda paylasim icin birsey diyecgim gunde en az 4 yazi yazmasiniisteyelim herkezden tabi hepsini arka arkaya yazip cikmak felan degil olay bayagi bayagi takim akatilmasi acisindan
su izin olayida iki haftadan fazla izin alamk isteyenlerde ayrilsin takimdan geri gelmek uzere
ne dersiniz

neslihancım ama öyle zamanlar oluyorki neti açmaya fırsat olmuyor ev halinden misafir yada evden çıkma vs bence bu uygulama doğru olmaz

neden bukadar karamsarsın anlamıyorum :1no2:

Kız çarpcam:mymeka: sana ne oluyor bence sen regl dönemin olduğu için alınganlığın üstünde

yok yok estağfurullah lütfen özür dilemeyin.dediğim gibi bugünlerde psikolojim hiç iyideğil.üstüne bide yazılanları görünceki yazdıklarınızda yerden göğe kadar haklısınız.ben tamamiyle kendi adıma çok üzüldüm.çünkü daha önce takımda kilo vermeler durunce bende böyle çıkışlar yapmıştım.bide burası olmasa çıldırcam yani ohaldeyim.dediğm gibi bugünlerde ben biraz hassasım.inanaın resmen bende deprosyaondayım galibq.yaz yaklaştıkça ve kilo veremedikçe hepten kasıyorum kendimi.kesinlikle kırılcak bişey yok anlaştıkmı arkadaşlar.ama takımımolumsuz etkilemek istemiyorum.

kendini topla gel başla yarın sabahtan sonra sürekli büyük bardaklarla sucağa yakın su içmeye bas bas bağırıyorum lahana diyetini yapmayın diye sakalım yok sözüm dinlensin vucutta detokse etkisi yapıyormuşş yaw kabız olman çok normal düzensiz yiyip içtin ben bu hafta bir gün hariç hep dikkat ettim sebze yemekleri yedim ılık suyumu içtim tuvalete çıkmamadada hiç sorun olmadı üstelik 2 kgdan fazla verdim bence doğru yapınca veremiyorum diye bir şey yok reglde olunsa başla diyorum sana burdan kopma dediklerimi yap illa çay falan içmene gerek yok zaten bitki çayları birzaman sonra bağırsaklarının düzeninii bozuyormuş bol suu

okadar sayfa yazılmışki hepsini okuyamıyorum üstelik sayfalarım zor açılıyor

bence serincede artık gelsin nerdeyse 2 aydır var yok belli degil hep birlik olalımki birşeyler olsun

en azından kızlar işimiz çıksada yatarken veya kalktığımızda saat kaç olursa olsun fazla giremesekte notumuzu bırakalım inanın ben bugün 6 da kalktım dert ettim pcyi açamazsam yada birşey çıkarda yazamazsam kilomu okadar uğraştımki pcyle saat 7lerde kgmu yazdım belki düşünürsünüz kg verdigin için böyle yazıyorsun inanın vermesemde yazardım karşımdakini zor durumda bırakmamak için ne olursa olsun yazardım
bir keresinde nete girip kilomu bildiremiyorum diye istanbulu arayıp ordan yazdırdım

fırsat bulan sürekli ne yedigini yazsın birbirimize telkinlerde bulunalım yaptıklarımızın doğru yada yanlış olduğunu paylaşalım en azından haftada bir yada yarım kg verelim

Neyse kızlar hakkınızı helal edin beni yanlış anlamayın amacım birlikteyken birşeyler yapabilmek şimdiye kadar bu zor yolda yanlızdık başaramıyorduk yılıyorduk ama şimdi yanlız degiliz bizler var burdaki arakadaşlar hepimiz varız bu fırsatı kaçırmayalım burası olmasa ben bukadar yol katedemezdim başaramazdım ilk başladığımda yemin ediyorum 5 kg vermek benim için büyük başarıydı 3 kg niyetle başlamıştım taki burayla tanışana kadar dile kolay 19 kg ya ulaştım
tabiki kaçamaklarımız inişlerimiz olacak bunlar bizi yıldırmasın birbirimizi iterek dürterek çekerek kaldıralım

Son düzenleme:
sağol haysemcim allah razı olsun.ben şu 80 bi düşsem moralim yerine gelecek te.bakalım düşeriz inşallah.bakarsın böyle fazla gibi görünür sonra balon gibi fooosss söner dolayısıyla zayıflarım.canım az önce yani ikindiden sonra brokoli haşladım sarımsaklı yoğurtla onu yedim.haşlama suyuna tuz atmadım o suyuda içtim.bakarsın faydası olur.çok azmettim 3 gündür yaa.ben yine diyetime devam edicem gitmezse gitmesin çok inat ettim.haftaya 83 ay sonuna da 80.hedef bu.aslında geç kalmış bi hedefr ama oldu işte .allah can sağlığı versi,n .haftaya da doktora gidersek belki guatr için ilaç verir.
ya benim yengem 97 kiloydu.ondada guatr çıktı doktor ilaç vermiş.şimdi çok ama çoook yemesine rağmen 75 kiloya düştü eylülden beri.önceden yemesede yada 1 kilo veremezdi.üstelik işin kötüsü kim bu yaza kadar zayıflarsa eşarp penye ve çeyrek altın alcak kilo veremeyen kilo verene.yani iddiaya girmiştik. oyüzdende zayıflamam lazım.kız bu altın fırlamışken nasıl alayım ben çeyreği .dmi ama ..

canim suan hassas donemindesin sadece sanada soylemiyorum hepiniz bu uygulama hakkinda takimdan cikarim diyeceginize ya bizim icin cok guzel bir uygulama dahada cok motive olabiliriz demeniz gerekiyo ben en azindan kimseden degilde senden bunu beklerdim canim nedemek takimdan cikmak felan bunu birdaha lutfen soyleme oldumu sen istesende olmaz zaten
ama dedigim gibi bu basta benim ve butun arkadaslarim icin super bir sey bence kirmizi kart olayi en azindan kendiniz icin degilsede burasi icin yapacaksiniz ya yapacaksiniz ya yapacaksiniz yanii
kurtulus yok takimda kalmak isterseniz bu kural boyle hepimiz icin gercerli

canim suan hassas donemindesin sadece sanada soylemiyorum hepiniz bu uygulama hakkinda takimdan cikarim diyeceginize ya bizim icin cok guzel bir uygulama dahada cok motive olabiliriz demeniz gerekiyo ben en azindan kimseden degilde senden bunu beklerdim canim nedemek takimdan cikmak felan bunu birdaha lutfen soyleme oldumu sen istesende olmaz zaten
ama dedigim gibi bu basta benim ve butun arkadaslarim icin super bir sey bence kirmizi kart olayi en azindan kendiniz icin degilsede burasi icin yapacaksiniz ya yapacaksiniz ya yapacaksiniz yanii
kurtulus yok takimda kalmak isterseniz bu kural boyle hepimiz icin gercerli

kız ben anlatamıyorum heralde.kırmızı yeşil herneyse kart uygulaması felan iyi.yani butarzda biş müeeyide olmalı zaten.yani sonuçta sanal alemde daha başka azme getirecek bi ceza olamaz.kimsede takımdan çıkmak istemediğine göree..mercbur gayret edip vercek.bu kısmı çook güzel.peki ben yaklaşık 3 haftadır veremiyorum gayret etmemem rağmen benim ve benim gibilerin durumu nolcak.hastalık vs.hafifletici sebepmi.anam sizde beni idam edip gömdünüz bee.dedimki bayram sonrası hatırlarsan benimde butarz bi çıkışım omuştu kjimse kilo veremeyip aksine alınca.bende bişeylewr yapılması taraftarıyım.burası zayıflama takımı kilo almak isteyenlerinm paylaşım alanı veya kilo alanların paylaşım alanı değil.neyse benim son sözüm gittiğim felan yoook ben yine zayıflama adına elimden geleni yapcam.gerekirse bu uğurda kırmızı kart görcem gerekirse ilk üçe girip çiçek alcam sizlerden .alaaah alllaaaah adamu hasta etmeyin yawwwwwwwwww.laelaelaelaelae:oklava:

14.takimin dikkatine....
bundan sonraki haftalarda kilo veremiyen kisi ilk hafta sari kart alacak
ikinci haftada veremezse son sari kartini alacak ve hala devam ediyorsa kirmizi kart alip diskalifiye edilecektir
kilo alan kisiler ilk once sari kart alacak ikinci hafta eger kilo veremezse direk kirmizi kart alip diskalifiye olacaklardir
izin konusunda iki hafta yi gecen izinlerde geri donmek uzere ayrildi ibaresini kullanilacak
su paylasim konusundada hergun en az bir mesaj birakilacak yani nerde oldugunuzu neden gelmediginiz yada neden gelemiyeceginizi soylemek sartiyla aksi taktirde ilk once sari kart gosterilecek dah da gelmeyip paylasimda bulunmuyorsa ikincisindede kirmizi kart gosterilip diskalifiye olacaklardir
bilginize.............

Canım benim biz senden bahsetmedik yada sizden bahsetmedik.Hep beraber önlem alalım diye söyledim.Bu hafta sen veremezsın haftaya ben veremem.Hep beraber topiğimizi canlandıralım diye yazdım tatlım sen hep forumdası çaba gösterıyorsun tatlım biliyorum.Lütfen yanlış anlama senı sevıyoruz sevıyorum

Canım benim biz senden bahsetmedik yada sizden bahsetmedik.Hep beraber önlem alalım diye söyledim.Bu hafta sen veremezsın haftaya ben veremem.Hep beraber topiğimizi canlandıralım diye yazdım tatlım sen hep forumdası çaba gösterıyorsun tatlım biliyorum.Lütfen yanlış anlama senı sevıyoruz sevıyorum

kiz sende hepimiz birbirimizi seviyoruz ama arada yerden yere vuracanki akil basa gelsin ben kendimide koyuyorum haberiniz olsun yine tugba alinmasinda alingan doneminde anam su kiza bulasmayak en iyisi

Back