- 23 Aralık 2009
- 590
- 3
- 96
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.481
S.A Kızlar nasılsınız neden paylaşım çok az
ben kahvaltımı yaptım okadr rahatsızumki dünden beri sürekli sıtma ediyo beni vucudumun heryanı ağrıyor şuan mutfaklar ortalık kalkmış gidiyor birgün iş yapmayınca nekadr zor oluyor
nasıl yapcam bilmiyorum sulara tutamıyorum gece bi taraftan üşüdüm bir taraftan ter döktüm kaltım duş aldım kahvaltı yaptım
kahvaltıda salatalık ince dilim salam çocuklara yaşpasta yapmıştım iki lokmada ondan aldım yarım dilimde kepekli ekmek yedim
S.A Kızlar nasılsınız neden paylaşım çok az
ben kahvaltımı yaptım okadr rahatsızumki dünden beri sürekli sıtma ediyo beni vucudumun heryanı ağrıyor şuan mutfaklar ortalık kalkmış gidiyor birgün iş yapmayınca nekadr zor oluyor
nasıl yapcam bilmiyorum sulara tutamıyorum gece bi taraftan üşüdüm bir taraftan ter döktüm kaltım duş aldım kahvaltı yaptım
kahvaltıda salatalık ince dilim salam çocuklara yaşpasta yapmıştım iki lokmada ondan aldım yarım dilimde kepekli ekmek yedim
yaznı okudum aynalar ama yaklaşık üç haftadır ders çalşyrm ve ailem yanımdaydi.ne dşyet kaldi ne bişi senin demen gibi ne yazcaktm yediklerimi mianlıcan sınavdı ailemdi piknikti derken ben ipin ucunu kaçırdm pazartesi gibi kendimi yeniden rejime sokmayı düşünüorum.yüzüm yoktu anlıcan yazıcak sen bilirsin artık karar senin opüyorum...
kız ümitsiz olma sakın hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri:1hug:
merhaba arkadaşlar benim inişli çıkışlı bir kilo serüvenim var ama son 1.5 aydır gerçekten çok ciddi diyet yapıyorum ve lisedeki kiloma 5 kilo kaldı. üniversite 3. sınıf öğrencisiyim şu an 70.5 kiloyum ve boyum 1.63 1.5 ay önce 78 kiloydum.lise mezuniyetinde ise 90-91 falan.. öyle yani inşallah sizinle birlikte lisedeki halimden daha zayıf olacağım.
hedefim 55... aslında şu an bile çok fark var fotoğraflarda sonuçta 20 kilo verdim ama 55 olunca koyacağım. 90 kiloluk halimi görseniz inanamazsınız...
hayırlı olsun canım ınsallah devamını getırebılırsınsempatiksalakcinniselam kızlar
geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın
cuma gününden beri bir yedim bir yedimcokacimcoook:CüvCüv:
sabah 71 killoyu görünce patates haşladım
ani bir kararla 5 günlük diyete başladım
hayırlı olsun bakalım :lepi:
hafta sonları hep oyle oluyor canım ahhhh o kacamaklar olmasa bende coktan mezun olmustum sempatiksalakcinni :bbo:kızlar ya ne yaptım bilseniz:kedi: misafirlikteydim ve diyetle alakası olmayan şeyleri yedim
yarın mutlaka telafi etmem lazım:1no2:
kumpir, dolma kafayı yedim yaaklava: çok pişmanım enazından azar azar yiyebilirdim okadar ısrar ettilerki rejim ettigimi bile bilekötükedihüso
aramıza hosgeldın canım 1.5 ayda cok ıyı vermıssınalkisalkisalkismerhaba arkadaşlar benim inişli çıkışlı bir kilo serüvenim var ama son 1.5 aydır gerçekten çok ciddi diyet yapıyorum ve lisedeki kiloma 5 kilo kaldı. üniversite 3. sınıf öğrencisiyim şu an 70.5 kiloyum ve boyum 1.63 1.5 ay önce 78 kiloydum.lise mezuniyetinde ise 90-91 falan.. öyle yani inşallah sizinle birlikte lisedeki halimden daha zayıf olacağım.
hedefim 55... aslında şu an bile çok fark var fotoğraflarda sonuçta 20 kilo verdim ama 55 olunca koyacağım. 90 kiloluk halimi görseniz inanamazsınız...
hadı bakalım ınsallah devamı gelır canım yerimseniben hep bırlıkte kılolardan kurtuluruz-tatlicadiarzu-Merhaba kızlar.
Hoşgeldin winstonblue.a.s.
KIzlar cuma günü diyete başlamıştım ya.Eşimin okuluna öğle yemeğine davet ettiler(benim de eski okulum olur).Arkadaşları kıramadım.Diyet te bitmiş oldu.Bugün yine başlıyorum bakalım.
Bugün Sabah 1 dilim ekmek-1 parça peynir
Öğle 2 haşlanmış yumurta domates salatalık
Akşam tavuk salata
günaydın herkese ben geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?