- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.461
Günaydın hanımlar.
Nasılsınız bakiiim?
Ben hala diyet moduna giremedim yaw:uhm:
En iyisi biraz diyet listelerini araştırayım.
Hadi görüşürüüüüüüz......opuyorumnanaktan
sebaycım birden giremiyorsan yavaş yavaş gir azar azar kıs yemeklerinden ben öyle yaptım işe yaradı
aynı dertten muzdariptim ama çok şükür moda girdim
slmm kızlarr kusura bakmayın ya haberde veremedım inanın tuvalete gidecek vaktim olmadıı
dedemi kaybettık kızlarr buraya geldim eresi gun kaybettik cenazeyle ugrastık ıkı gun onccede annem safrakesesınden amaliyat oldu ona bakıyorumm
hepinızı opyorum gorusecez ınsallah
slmm kızlarr kusura bakmayın ya haberde veremedım inanın tuvalete gidecek vaktim olmadıı
dedemi kaybettık kızlarr buraya geldim eresi gun kaybettik cenazeyle ugrastık ıkı gun onccede annem safrakesesınden amaliyat oldu ona bakıyorumm
hepinızı opyorum gorusecez ınsallah
Denerim canım.
Bir liste buldum, 15 günlük.Ona başlıyayım diyorum yarın.kaydirigubbakcemile3Bakalım hayırlısı.
sebaycım benimde güzel biliste bulmam gerek bende kilo veremiyorum kilolar çok zor gidiyor . Büyük ihtimalle direnç noktası oluştu bunuda kıra bilirsem gerisi daha kolay gelicek ama nasıl olucak bilemiyorum :1no2:
sen kac kılosun yazmamıssınsempatiksalakcinnibildirim günü
tebrıkler canım haydı devam kım tutar senıkızlar ben 75 dim 74 oldum 1 kg verdim
günaydın kızlar
ben 84.1 dim 83,3 olmuşum....
slm kızlar neslihan aynalar hiray görüşmeyeli nasılsınız beni sorarsanız doğuma 2 aydan az kaldı erkek bebiş bekliyorum aranıza dönmek için sayılı günler kaldı şimdilik 7 kilo aldım inş son aylarda da çok almam hepinizi özledim görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?