• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

GÜNAYDINN kızlarrr nasılsınızz herkese mutluu pazarlar diliyorummm sabah sabah 40 dklık yürüyümü yaptımm kahvaltımda sadece ekşi yeşil elmamı yedim şimdi de yeşil çayımı içiyorummm öpüyorm sizleriiiii :)))) kaydirigubbakcemile5

hayırlı sabahlar kızllar bende kahvaltıda salatalık peynir yarım dilim ekmek yedim
ara ara bol su içiyorumcokacimcoook
şekerkız kahvaltıda sadece elma yemek az degilmi sengözlerimebaksanab elma ara ögün olması lazım

kızlarrr nerelerdesiniz kaydirigubbakcemile2

cokacimcoooköglen zeytinyağlı kabak yemegi yaptım küçük parça mısır ekmegiyle onu yedim akşamada ondan yerim bi aksilik çıkmazsa
yarın görüşürüz benden bugünlük bukadarkaydirigubbakcemile4

:içelim:
hayırlı sabahlar kızllar bende kahvaltıda salatalık peynir yarım dilim ekmek yedim
ara ara bol su içiyorumcokacimcoook
şekerkız kahvaltıda sadece elma yemek az degilmi sengözlerimebaksanab elma ara ögün olması lazım

cnm valla elma diyeti yapcam acil kilo vermem lazımm sabah 1 elma ara yeşil çay öğlen bir elma daha yedım şimdi yeşil çayımı içicem ne yapımm bakalım verimde yeter kii başka bişey istemiyorum

Günaydınnnn kızlarrrr nasılsınızz yep yeni ve güzel bir günn dahaaa ...Sabah 40 dk lık yürüyüşümü yaptım ve geldimm şimdi kahvaltımı edicemm kahvaltı da 1 domates,1 salata, 5 zeytin, k.k peynir tuzsuzz ekmekkk yokk tamamen çıkardım hayatımdann şimdilikk bu kadar görüşürüzz yine bybybbyykaydirigubbakcemile2

hayırlı sabahlar kızlar çok moralim bozuk israil gazzeye giden türk gemisini işgal etti bir çok yaralı ve 9 tane türkü öldürdü:çok üzgünüm:

ben klasik kahvaltı yaptım şimdide iştahım falan kalmadı:1no2:

hayırlı sabahlar kızlar çok moralim bozuk israil gazzeye giden türk gemisini işgal etti bir çok yaralı ve 9 tane türkü öldürdü:çok üzgünüm:

ben klasik kahvaltı yaptım şimdide iştahım falan kalmadı:1no2:

evet ya bende yeni duydum moralim bozuldu...nasıl insanlar bunlar böyle gerci bunu yapan insan olamazya....

slmm kızlarr kusura bakmayın ya haberde veremedım inanın tuvalete gidecek vaktim olmadıı
dedemi kaybettık kızlarr buraya geldim eresi gun kaybettik cenazeyle ugrastık ıkı gun onccede annem safrakesesınden amaliyat oldu ona bakıyorumm
hepinızı opyorum gorusecez ınsallah

slmm kızlarr kusura bakmayın ya haberde veremedım inanın tuvalete gidecek vaktim olmadıı
dedemi kaybettık kızlarr buraya geldim eresi gun kaybettik cenazeyle ugrastık ıkı gun onccede annem safrakesesınden amaliyat oldu ona bakıyorumm

neslihancım başın sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah...
annenede gecmiş olsun....
bir an önce toparlanda gel buraya bekliyoruz.....

Neslihancım başın sağolsun canım annenede Allah şifa versin inş biran önce düzene girer gelirsin

canım başın sağolsun allah mekanını cennet etsin
annen içinde geçmiş olsun acil şifalar

Başınız sağolsunn çok üzüldümm Allah rahmet eylesinn mekanı cennet olsun... :Saruboceq:

neslıhancıgım basın sagolsun canım Allah rahmet eylesın..
annenede gecmıs olsun
en kısa zamanda beklıyoruz senı aramızdaopuyorumnanaktan

Back