• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Listeyi yazmadım ;

Bugün;
Sabah: 1 dilim ekmek, kibrit kutusu peynir, şekersiz çay, kahve
Öğle : 2 yumurta, istediğin kadar domates salatalık
Akşam: 8 köfte, istediğin kadar domates salatalık.
Yemekten sonra meyvemi de yerim.O kadar kasamam kendimi.

Hadi bana kolay gelsin...kaydirigubbakcemile3

14. TAKIM 159. ETAP

aynalar ( 98,5 / 100,0 / -1,5 / -1,52 %)
S2000 ( 68,0 / 67,8 / 0,2 / 0,30 % )
sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00% )
hiray ( 70,0 / 70,0 / 0,0 / 0,00 %)
lazgulu83 ( 83,4 / 83,3 / 0,1 / 0,12 % )
sevdikcebitmeyenim ( 74,5 / 74,5 / 0,0 / 0,00 % )
haysem ( 75,0 / 74,0 / 1,0 / 1,33 % )
mushu ( 82,6 / 82,3 / 0,3 / 0,40 % )
mo_naroza ( 84,0 / 84,0 / 0,0 / 0,00 % )
serwenay ( 78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,00% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 777,0 / 776,9 / 0,1 / 0,01 % )

kızlar 2 haftadır bende diyet kalmadı tayin isteyemediğim için strese girdim herşeyi yedim bilmiyorumkismile şimdi geri tayin hakkı veriler moralim biraz düzeldi yarın tekrar diyete başlıyacam. bu hafta için özür dilerim hepinizden :çok üzgünüm:

mo_naroza, serwenay nerdesiniz kızlar :oklava:

sevdikcebitmeyenim bu haftada yoksun çocuğun olduğu için giremediğinden bahsettin bende o zaman bir gün önce bildirim yap demiştim ama her hafta böyle. zaten paylaşımda bulunmuyorsun çok fazla ama en azından bildirim yapman lazım. bu duruma bir çözüm bul lütfen bu hafta son olsun.

S.A Kızlar nasılsınız neden paylaşım çok az
ben kahvaltımı yaptım okadr rahatsızumki dünden beri sürekli sıtma ediyo beni vucudumun heryanı ağrıyor şuan mutfaklar ortalık kalkmış gidiyor birgün iş yapmayınca nekadr zor oluyor
nasıl yapcam bilmiyorum sulara tutamıyorum gece bi taraftan üşüdüm bir taraftan ter döktüm kaltım duş aldım kahvaltı yaptım

kahvaltıda salatalık ince dilim salam çocuklara yaşpasta yapmıştım iki lokmada ondan aldım yarım dilimde kepekli ekmek yedim

ben kahvaltımı yaptım okadr rahatsızumki dünden beri sürekli sıtma ediyo beni vucudumun heryanı ağrıyor şuan mutfaklar ortalık kalkmış gidiyor birgün iş yapmayınca nekadr zor oluyor
nasıl yapcam bilmiyorum sulara tutamıyorum gece bi taraftan üşüdüm bir taraftan ter döktüm kaltım duş aldım kahvaltı yaptım

kahvaltıda salatalık ince dilim salam çocuklara yaşpasta yapmıştım iki lokmada ondan aldım yarım dilimde kepekli ekmek yedim

geçmiş olsun canım birkaç gün önce bende aynı durumdaydım hasta olmak çok kötü benim çocuklar hastalanmıştı onlar iyileşemeden bide ben hastalanınca perişan oldum

kahvaltı olarak birmuz ve bir bardak süt
öğle yemeği terbiyeli sulu köfte ve bol salatra
akşam yemeği ne yapıcam karar veremedim daha

gecmiş olsun canım...
hafta sonu geldiya kimseler görünmüyor....

yaznı okudum aynalar ama yaklaşık üç haftadır ders çalşyrm ve ailem yanımdaydi.ne dşyet kaldi ne bişi senin demen gibi ne yazcaktm yediklerimi mi:( anlıcan sınavdı ailemdi piknikti derken ben ipin ucunu kaçırdm pazartesi gibi kendimi yeniden rejime sokmayı düşünüorum.yüzüm yoktu anlıcan yazıcak:(sen bilirsin artık karar senin opüyorum...

Kızlar teşekkür edrim Allah razı olsun hayırlı sabahlar hepinize
foruma kimse uğramıyor dogrusu böyle olunca benimde uğrayasım gelmiyor
bugün kahvaltı yapmadım daha dünden yazıyım
dün sabah çok hafif kahvaltı yapmıştım misafirlerim gelecekti akşam üstüne kadar meyve suyla geçiştirdim akşam yemegi olarak bir tabak mantı yağsız tarafından 3 kaşık kısıra bol maydanoz salata doğrayıp yedim extraradan kendimi mahrum etmek istemedim küçük dilim pasta yedim

yaznı okudum aynalar ama yaklaşık üç haftadır ders çalşyrm ve ailem yanımdaydi.ne dşyet kaldi ne bişi senin demen gibi ne yazcaktm yediklerimi mi:( anlıcan sınavdı ailemdi piknikti derken ben ipin ucunu kaçırdm pazartesi gibi kendimi yeniden rejime sokmayı düşünüorum.yüzüm yoktu anlıcan yazıcak:(sen bilirsin artık karar senin opüyorum...

kız ümitsiz olma sakın hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri:1hug:

selam kızlar
geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın

cuma gününden beri bir yedim bir yedimcokacimcoook:CüvCüv:

sabah 71 killoyu görünce patates haşladım

ani bir kararla 5 günlük diyete başladım
hayırlı olsun bakalım :lepi:

kızlar ya ne yaptım bilseniz:kedi: misafirlikteydim ve diyetle alakası olmayan şeyleri yedim
yarın mutlaka telafi etmem lazım:1no2:
kumpir, dolma kafayı yedim yaa:oklava: çok pişmanım enazından azar azar yiyebilirdim okadar ısrar ettilerki rejim ettigimi bile bilekötükedihüso

merhaba arkadaşlar benim inişli çıkışlı bir kilo serüvenim var ama son 1.5 aydır gerçekten çok ciddi diyet yapıyorum ve lisedeki kiloma 5 kilo kaldı. üniversite 3. sınıf öğrencisiyim şu an 70.5 kiloyum ve boyum 1.63 1.5 ay önce 78 kiloydum.lise mezuniyetinde ise 90-91 falan.. öyle yani inşallah sizinle birlikte lisedeki halimden daha zayıf olacağım.
hedefim 55... aslında şu an bile çok fark var fotoğraflarda sonuçta 20 kilo verdim ama 55 olunca koyacağım. 90 kiloluk halimi görseniz inanamazsınız...

merhaba arkadaşlar benim inişli çıkışlı bir kilo serüvenim var ama son 1.5 aydır gerçekten çok ciddi diyet yapıyorum ve lisedeki kiloma 5 kilo kaldı. üniversite 3. sınıf öğrencisiyim şu an 70.5 kiloyum ve boyum 1.63 1.5 ay önce 78 kiloydum.lise mezuniyetinde ise 90-91 falan.. öyle yani inşallah sizinle birlikte lisedeki halimden daha zayıf olacağım.
hedefim 55... aslında şu an bile çok fark var fotoğraflarda sonuçta 20 kilo verdim ama 55 olunca koyacağım. 90 kiloluk halimi görseniz inanamazsınız...

canım aramıza hoşgeldin. başlangıç kilon 70,5 hedef kilon 55 olarak not alıyorum.
bir hafta deneme süren olacak. her gün kilo vermek için neler yediğini, hangi sporları yaptın gelip takıma yazacaksın. diğer üyelerin msjlarına yorum yapıp birbirimize destek olacağız. eğer senden memnun kalırsak takıma alınırsın. sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin. tekrardan hoşgeldin. kaydirigubbakcemile5

Merhaba kızlar.

Hoşgeldin winstonblue.a.s.

KIzlar cuma günü diyete başlamıştım ya.Eşimin okuluna öğle yemeğine davet ettiler(benim de eski okulum olur).Arkadaşları kıramadım.Diyet te bitmiş oldu.Bugün yine başlıyorum bakalım.

Bugün Sabah 1 dilim ekmek-1 parça peynir
Öğle 2 haşlanmış yumurta domates salatalık
Akşam tavuk salata

selam kızlar
geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın

cuma gününden beri bir yedim bir yedimcokacimcoook:CüvCüv:

sabah 71 killoyu görünce patates haşladım

ani bir kararla 5 günlük diyete başladım
hayırlı olsun bakalım :lepi:
hayırlı olsun canım ınsallah devamını getırebılırsınsempatiksalakcinni
bende hep o dıyete baslıyorum ama devamını getıremıyorum zor gelıyorohaoldumsmile
kızlar ya ne yaptım bilseniz:kedi: misafirlikteydim ve diyetle alakası olmayan şeyleri yedim
yarın mutlaka telafi etmem lazım:1no2:
kumpir, dolma kafayı yedim yaa:oklava: çok pişmanım enazından azar azar yiyebilirdim okadar ısrar ettilerki rejim ettigimi bile bilekötükedihüso
hafta sonları hep oyle oluyor canım ahhhh o kacamaklar olmasa bende coktan mezun olmustum sempatiksalakcinni :bbo:
aramıza hosgeldın canım 1.5 ayda cok ıyı vermıssınalkisalkisalkis
neler yaptın spor falanda yaptınmı, ınsallah en kısa zamanda hedefıne ulasırsın:lepi:
Merhaba kızlar.

Hoşgeldin winstonblue.a.s.

KIzlar cuma günü diyete başlamıştım ya.Eşimin okuluna öğle yemeğine davet ettiler(benim de eski okulum olur).Arkadaşları kıramadım.Diyet te bitmiş oldu.Bugün yine başlıyorum bakalım.

Bugün Sabah 1 dilim ekmek-1 parça peynir
Öğle 2 haşlanmış yumurta domates salatalık
Akşam tavuk salata
hadı bakalım ınsallah devamı gelır canım yerimseniben hep bırlıkte kılolardan kurtuluruz-tatlicadiarzu-
günaydın herkese ben geldimmmm

hosgeldın canım
nasıl gıdıyor dıyetyerimseniben

Herkese merhaba:3:

sabah kahvaltısı mısır gevreği ve süt yedim
ara olarak şimdi bir elma yiyorum

:bbo:nasıl gidicek bu kilolar off ya çok zor gidiyor kilolarım bu gidişle ayda anca bir kilo yapar. kilolardan kurtulma süresi olarakta 2 yılı bulur bukadar katlana bilirmiyim bilmiyorum. diyete uyuyorum sporumu yapıyorum ama gram gram gidiyo insanın canı sıkılıyor kafamçokkarıştı

Back