- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.501
bende üç haftalık aradan sonra kaldım yerden diyetime devam ediyorum annemi yolcu ettim dün akşam(( şimdiden de çok özledim.neyse bugün diyetime kaldım yerden başladım benm küçük bebişim oldu için kahvaltı saatim standart olmuor öğleden snrayı buldu bugün ve bende önce mate çayımı içtim sonrada yoğurt ve yeşil soğan yedim şimdilik bukadar akşam öğününde ne yiyeceğimi düşünüyorum şimdi kara kara.iki saate kadar onuda aradan çıkarmam lazm .diyeti bırakmştm üç hafta ama ilginçtir kilo almamışım çünkü korkudan çıkamıodum tartıya.kilo almadıma göre olanları vermenin zamanı da geldi diye düşünüyrum.şimdilik hoşçakalın.kızlar birde birşey sormak istiyorum çörek otunun faydası nedir işe yarayan oldumu???
slm kızlar
kusura bakmayın giremedim çok stresliyim
tayin hakkı verdiler okullara baktım ve başvurumu yaptım
15 haziranda sonuçlar açıklanacak ama benim umudum yok fakat tayinimin çıkmasınıda çok istiyorum eyvahedigeldismile
bende sabah salatalık domates peynir yedim öglen patlıcan közlemesinin içine biraz tavuk eti teflon tavada pişirdim yogurdun içine közledigim patlıcanları koydum az maydonoz 2 cay kasıgı kekeik koydum tatsız tuzsuz yedim çok dok tutuyo :gitme: açlık çok zor aksam 1 tane elma yedim soda içtim mafoldumben bazen yapmayım diyorum korkuyorum verdigim kiloları alırım diyeeyvahedigeldismile ama artık ben çok güçlüyüm nefsimelmaz: dedim ben yenıcam seni dedim ipler benim elimde arkadaslar 3 haftadır sürüyo diyet :hulya: bırakmayıda düşünmüyorum :enbuyukkk: diyeti bırakanları döverim he cimlastikte yapıyorum bu arada klava:
slm kızlar
15 haziranda sonuçlar açıklanacak ama benim umudum yok fakat tayinimin çıkmasınıda çok istiyorum eyvahedigeldismile
slm kızlar
Bu arada ben bi türlü toparlayamıyorum kendimi.Ha bire yiyorum yav.lmaz:
Çok stresliyim çok. Sabah kahvaltı yapmadan çıktım evden.Şimdi ne yesem ki?
bende sabah salatalık domates peynir yedim öglen patlıcan közlemesinin içine biraz tavuk eti teflon tavada pişirdim yogurdun içine közledigim patlıcanları koydum az maydonoz 2 cay kasıgı kekeik koydum tatsız tuzsuz yedim çok dok tutuyo :gitme: açlık çok zor aksam 1 tane elma yedim soda içtim mafoldumben bazen yapmayım diyorum korkuyorum verdigim kiloları alırım diyeeyvahedigeldismile ama artık ben çok güçlüyüm nefsimelmaz: dedim ben yenıcam seni dedim ipler benim elimde arkadaslar 3 haftadır sürüyo diyet :hulya: bırakmayıda düşünmüyorum :enbuyukkk: diyeti bırakanları döverim he cimlastikte yapıyorum bu arada klava:
oh mis gibidir şimdi evin temizlik yapıldığı ilk günü çok seviyoruminşallah çıkar canım istediğin yer oluropuyorumnanaktan
bugün bende egzersiz yerine dip köşe temizlik yaptım perişan oldum sanki saatlerce koşmuş gibi oldum
anlıyorum seni bende sıkıldıkca yiyenlenlerdenim sanki bastırırcasına doymakta bilmem çocuklarınada Allah şifa versinöfff... bende aynı şekildeyim kendimi yemeye vurdum
çocukların ikiside çok hasta pazar gününden beri hiçbirşey yemiyolar desem yeridir bende inadına yiyorum onlar yemedikçe ben yiyorum frenleyemiyorum kendimi
babacığımın vefatına alışamadım daha senağlama
ilk günler birşey yemiyordum şimdide sürekli yiyorum
sabah yine kahvaltıda babacığım geldi aklıma hem ağlıyorum hem yiyorum yemeyi bırakmıyorum yanicokacimcoook içimdeki acyı hafifletmek için yemeye sığınıyorum galiba:gitme:
kızlar nasılsınız 1 haftadır nette giremedim cunku HAMİLEYİM doktor dinlen dedi bu yuzden evde yatıyodum kızlar hepinizin duasına ihtiyaçım var cünkü 4 senedir uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?