Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayırlı günler kızlar a.s.
ben sabahı salata peynir yarım dilim ekmek yedim arada elma bol su
biraz öncede ögleyi 1zeytinyağlı domates dolmasıyla yoğurt yedim cokacimcoook
dün yaptığım ölçüsüz yeme hatasını yapmak istemiyorum:1no2: akşama taze fasülye yemegi düşünüyorum nasipse

yeni gelen arkadaşada hoş geldin aramıza diyorum a.s.a.s.a.s.

merabalar. bu sabah tartıldım ve 70.0 kiloydum. sabah yarım muz,2 dilim ekmek ve peynir yedim. öğlen köfte ve ayran, akşam bir kase yeşil mercimek çorbası ve 1 avuç fındık...

bugün için yeme işlemim bitti. akşam yemeğini okuldan geç geldiğim için geç yedim normalde 6dan sonra yememeye çalışıyorum... önümüzdeki pazartesi yani 7 haziranda tartıda 68 görmek istiyorum...

Günaydınlar;

Bugün sabah çörekotumu yedim ardından 1/4 simit ve çay.
Öğle simit ve ayran
Akşam tavuk ve salata yiyeceğim inşallah.

Biraz biraz diyet moduna girmeye başaladım sanırım.

merhaba arkadaşlar,
ben 3.takımdan tgull kilom 64.00dı 200gram aldım 64.200 olduum.
ŞıŞKO OBURUN TEKıYıM.

bende üç haftalık aradan sonra kaldım yerden diyetime devam ediyorum annemi yolcu ettim dün akşam(( şimdiden de çok özledim.neyse bugün diyetime kaldım yerden başladım benm küçük bebişim oldu için kahvaltı saatim standart olmuor öğleden snrayı buldu bugün ve bende önce mate çayımı içtim sonrada yoğurt ve yeşil soğan yedim şimdilik bukadar akşam öğününde ne yiyeceğimi düşünüyorum şimdi kara kara.iki saate kadar onuda aradan çıkarmam lazm .diyeti bırakmştm üç hafta ama ilginçtir kilo almamışım çünkü korkudan çıkamıodum tartıya.kilo almadıma göre olanları vermenin zamanı da geldi diye düşünüyrum.şimdilik hoşçakalın.kızlar birde birşey sormak istiyorum çörek otunun faydası nedir işe yarayan oldumu???

İlginçtir ben de 2-3 hafta bıraktım diyeti korkudan çıkamıyordum tartıya.Ben de kilo almamışım.Ama tam anlamıyla hala diyete başlayamadım.Telaşlıyım biraz hafta sonu oğluşun sünnet düğünü var.

Çörekotunu ben sürekli kullanıyorum canım.Zayıflamaya faydası var diye başlamıştım.2-3 kilo vermeme de faydası oldu.Sonra durdu kilo vermem.Ama ben hala sabahları kalkar kalkmaz hemen ağzıma 1 kaşık atıyorum.Kendimi çok dinç hissediyorum.Halsizlik falan hiç kalmadı.Kan şekerini dengeliyor diye biliyorum...boshayallersmile

nasılsınız kızlar
sabahı 1 dilim ekmek peynir domates salatalık yedim bıktım domates salatalıktanda işim olduğu için en kolayıma o geliyor
öglenede yoğurt sebze yemegi yedim
akşama mısır ekmegiyle yoğurt yiycem
arad bol su elma yiyorum

slm kızlar
kusura bakmayın giremedim çok stresliyim
tayin hakkı verdiler okullara baktım ve başvurumu yaptım
15 haziranda sonuçlar açıklanacak ama benim umudum yok fakat tayinimin çıkmasınıda çok istiyorum eyvahedigeldismile

bende sabah salatalık domates peynir yedim öglen patlıcan közlemesinin içine biraz tavuk eti teflon tavada pişirdim yogurdun içine közledigim patlıcanları koydum az maydonoz 2 cay kasıgı kekeik koydum tatsız tuzsuz yedim çok dok tutuyo :gitme: açlık çok zor aksam 1 tane elma yedim soda içtim mafoldumben bazen yapmayım diyorum korkuyorum verdigim kiloları alırım diyeeyvahedigeldismile ama artık ben çok güçlüyüm nefsime lmaz: dedim ben yenıcam seni dedim ipler benim elimde arkadaslar 3 haftadır sürüyo diyet :hulya: bırakmayıda düşünmüyorum :enbuyukkk: diyeti bırakanları döverim he cimlastikte yapıyorum bu arada klava:

bu deli benim arkadaşım zemuszemus

inşallah çıkar canım istediğin yer oluropuyorumnanaktan

bugün bende egzersiz yerine dip köşe temizlik yaptım perişan oldum sanki saatlerce koşmuş gibi oldum

Hanımlar günaydın.

İnşallah çıkar canım istediğin yer.Bizim okuldan da isteyenler var bu yıl.Tam da seviniyordum kadroyu tamamladım diye.
Senin branş sınıftı değimi canım.

Hoşgeldin Sevtuna.s.

Bu arada ben bi türlü toparlayamıyorum kendimi.Ha bire yiyorum yav.lmaz:
Çok stresliyim çok. Sabah kahvaltı yapmadan çıktım evden.Şimdi ne yesem ki?

Bu arada ben bi türlü toparlayamıyorum kendimi.Ha bire yiyorum yav.lmaz:
Çok stresliyim çok. Sabah kahvaltı yapmadan çıktım evden.Şimdi ne yesem ki?

öfff... bende aynı şekildeyim kendimi yemeye vurdum

çocukların ikiside çok hasta pazar gününden beri hiçbirşey yemiyolar desem yeridir bende inadına yiyorum onlar yemedikçe ben yiyorum frenleyemiyorum kendimi

babacığımın vefatına alışamadım daha senağlama

ilk günler birşey yemiyordum şimdide sürekli yiyorum
sabah yine kahvaltıda babacığım geldi aklıma hem ağlıyorum hem yiyorum yemeyi bırakmıyorum yanicokacimcoook içimdeki acyı hafifletmek için yemeye sığınıyorum galiba:gitme:

kızlar nasılsınız 1 haftadır nette giremedim cunku HAMıLEYıM doktor dinlen dedi bu yuzden evde yatıyodum kızlar hepinizin duasına ihtiyaçım var cünkü 4 senedir uğraşıyorum

hoşgeldin canım bayabi hızlı geldin yaniii
şu patlıcanı nasıl közlüyorsun

inşallah çıkar canım istediğin yer oluropuyorumnanaktan

bugün bende egzersiz yerine dip köşe temizlik yaptım perişan oldum sanki saatlerce koşmuş gibi oldum
oh mis gibidir şimdi evin temizlik yapıldığı ilk günü çok seviyorum

anlıyorum seni bende sıkıldıkca yiyenlenlerdenim sanki bastırırcasına doymakta bilmem çocuklarınada Allah şifa versin

kızlar nasılsınız 1 haftadır nette giremedim cunku HAMİLEYİM doktor dinlen dedi bu yuzden evde yatıyodum kızlar hepinizin duasına ihtiyaçım var cünkü 4 senedir uğraşıyorum

Hayırlı olsun ya ne güzel inş Allah sağlıklı bebek verir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…